250
Sport, enduro, supermoto, stb.
-
#90 tzr után csak nem fogok csalódni benne :] -
#89 Kezdésnek tökéletes szerintem.
/sok yamahám volt fzr 1000,tdm 850,xj 750,rd 500 stb. tök jók voltak/ -
#88 Valamit valamiért, alig várom hogy visszaüljek. -
#87 Szar lehet neked úgy motorozni hogy fosol közben!:)
-
#86 kockázat nélkül...pámpámpám -
#85 nah látod? elütöttek... kész vége eltöröd a lábad nem tucc motorozni ennyi nah most nekem belémjönnek kész mi lesz semmi összetörik a verda és úgy lehet még simán tovább megyek vele... ennyi... -
#84 amúgy mint szakértő :]
R125ről vélemény? -
#83 dejó neked...
nemtom hallottad-e, engem hétfőn ütöttek el... szval 1 hónapig nincs motorozás, pedig nekem a motorozásból állt ki minden napom :l
délbe kelés, motorra pattanás, este 10-11-12ig motorozás... -
#82 Riding-oltam már 4 órát ma,nekem elég volt!:)
/majd szét szakadok,mert egykerekezés-gyakorlás volt non-stop/ -
#81 Don´t sit on your Computer. Go Riding. -
#80 Ezzel az xl-el forgalomban is közlekedsz,mert ha igen akkor hogy írhatsz olyat hogy a dugóban a kocsid gyorsabb,mint egy robogó,vagy egy motor? -
#79 nyug én motorozok is meg autózok is... lentebbi HSZben kép is van hogy mivel... -
#78 Van egy 2000-es kocsim,de márciustól novemberig motorral járok.
Tudod az az eltérés kettőnk között,hogy én tudom a különbséget a két jármű között,te viszont csak elképzeled!
Nem baj,nem kell mindenkinek motorozni! -
#77 OMG kipróbálnám ezt is...nemrossz vállfaja a mocizásnak(nemtetszik a KTM a sok nagy űrtartalmú egyhengerese miatt..)
tuti nem merném így eldobni keresztbe...előbb vágnék el egy zsugor ladát -
#76 senki nem motorozik -35ben...általában akinek telik motorra annak már áll egy autó a garázsában...(de lehet mi élünk túl jól...mondjuk 2 kocsi áll bennt mind1) -
#75 teljesen jogos...
GS1200...hmm BMW egyedüli kedvencem a motorjaikból az a nagy hodály...a nevét nemtudom, de minden elektromos rajta...(stander, meg cd-s rádio+hangfal etc.)
túrázni viszont ez a GS nem rossz, egyszer láttam a Discoveryn vmi két csávó beutazta egész világot két ilyen masinával...egyiknek kettétört a váza vmi orosz murván...de túlélték és célbaértek!!
Nekünk 6os fazer van, leakarom rakni nagymocira majd énis, de fater szerint ne rakjam le :S veszélyes meg szerinte nekem jobb a 4 kerék.Pedig elmondhatatlan érzés motorozni :( egyszer vittek a megyeri úton egy v-roddal...(HD) 120lovas V2-es alapból megborzongat...170re ugy gyorsult mint egyik kocsi sem...szal csak olyan ember fikázza a mocikat aki életében nem motorozott egy jót v vitték mocival...csak kár h veszélyes -
#74 felesleges? há te beteg vagy -.- nem tom hogy -35fokba mikor fox te motorozni... -
#73 természetesen a supermotokat is szeressük :]
KTM 640 LC4
-
#72 ezek már csak felesleges érvelések... -
#71 az autó 1 kabát... nem esik rád az eső a hó a mittom én mi... megvéd mindentől neked jön 1 autó 90el úgylehet csak kicsit összetörik a verda te meg motorral 2-be szakadsz... -
#70 -
#69 Garry McCoy csúsztatás
-
#68 Nekem 19 éve van motorjogsim,és 17 éve autó.Kb. egymillió kilómétert vezettem autóval,mindennap teherautóval is járok,és egy 650-es nagymotorral is járok,ha van rá időm.
Volt 150 lovas sportmotorom,több is,de szeretem a robogókat is 50 köbcentisben is.
Olvasgattam miket irogatsz ide!
Dugóban baszhatod a ventód erejét,meg a mellékutcás trükjeidet!
Te másfél tonnás acélvázban hurcolod a segged,és szennyezed a levegőt,mikor ugyanezt egy hatvan kilós robogóval városban gyorsabban tehetnéd,és parkolni is tudnál vele /ingyen/.
Nem értem mire jó egy motoros topikban fikázni a motorokat?
Mi értelme hasonlítgatni egy autót egy motorhoz?
Érvek mindkét oldalon vannak,mindenki úgy közlekedik ahogy akar és nem kell megmagyarázni hogy melyik a jobb!
-
#67 2008as sportgépek
-
#66 VW Vento -
#65 Egyik nagykedvenc videóm, R1el a világ körül
-
#64 Egy nagyon szép videó szerintem a GS1200ről
-
#63 BMW, Audi, vagy esetleg Merci :] -
#62 milyen 4kerekűd van? ha szabad megkérdeznem -
#61 gratulálok, téma részemről lezárva, te utálod a motorosokat, csak nem tudsz róla. -
#60 "de istenem, ha elférünk, akkor miért ne"
De istenem ha megöllek és nem derül ki akkor miért ne?
Én eddig lámpánál az összes kismotorost állva hagytam... főleg akkor szoktam ezt csinálni mikor oda jön és túráztatja azt a kis szar kávédarálót azt ott néz rám... -
#59 És te szegeden? -
#58 x kilóméteres dugo nem is volt, nem is lesz, de duként elég nagy a forgalom, és piros lámpáknál kedvezőbb ha előremegyünk, bár ezt is tiltja a törvényt, de istenem, ha elférünk, akkor miért ne? úgyis jobban ugrik a motor, nem hinném hogy fel fogom tartani... bár van aki direkt visszaelőz amikor még sárgára se vált a lámpa, merthát ő itt a keménygyerek. -
#57 OFF
Kecskeméten mikor van dugó?... (igazi x km-es dugó)
Én tudom milyen kismocizni hisz én pl Simsonnal kezdtem.Igaz csak 18 vagyok, fél éve már 4 keréken élem az életem...
amúgy ha már kialakult egy vita, akk én a mocit pártolom...egyrészt kisebb az esély h rendőr megbasz (villamos sín kocsival kicsit feltűnő + szembesáv...) másrészt pedig városban úgysem tudsz 100+-al menni.(csak este, pesti vagyok...)
jah és egy "kismoci" végsebessége 45?? ez olyannyira nyílt titok h az nemigaz, még a simson is ment anno simán 60-70et (lazán)...szal pls ne nézzük le a kismocikat, bár én jobban érzem magam mondjuk egy 600as fazer nyergében...szvsz
na bb
ON -
#56 dekipróbálnám élőbe :]
kecskeméten mikor jársz? :D -
#55 nem, nem a rendőröket pártolom...
jah és sztem városba elvernélek az biztos... multkor dugó volt... kivágtam a szembe sávba és elmentem addig ameddig nekem kellet és láss csodát kikerültem a dugót... mivel te motorral mozogsz nem tudod hogy autóval milyen csalásokat lehet csinálni... -
#54 "CÉLOM:
Hatalommal való visszaélés, Korrupció, Emberi jogok sárbatiprása, Elnyomás, Világuralom, Prostitúció előnyhöz juttatása, Sikkasztás, Adócsalás."
Ilyen kiírásokkal a rendőröket pártolod? hidd el hogy városban nem vernél el, ebbe bele kell törődnöd. -
#53 hát nemhiszem hogy a te kis 10bhp-del ott hagyod az én kis 230bhp-m... jah és 120al megy a motorod? 50ccm? hivatalosan csak 45 a végsebessége... hivatalosan csak 40el mehecc... hivatalosan a rendőr elkobozhatja a motorod ha 100al rohangálsz főleg azért mert 100%-os sebességhatár átlépés no meg milyen segédmotor az amelyik 120al megy... -
#52 pf. enyémnek most 120 a vége, és jópár kocsit elpicsáz, akár hiszed akár nem.
pályán nagyobb vasaknak esélyük nincs, csak egyenesbe, vagy SM-eseknek.
nem is túrázni használom, hanem a városba rohangálni, meg este hülyülgetni, vagy suliba menni. És elárulom neked, ezt a KIS sebességet még ennél a motornál sem lehet elérni városba, nemhogy egy ZX6nál a 270-80as sebességet. Városban ha mennénk egy kört egy autóssal, esélye nem lenne, az más kérdés, hogy egy nagyobb túránál ki érne oda előbb, de engem ez a kérdés még nem foglalkoztat, mert mint mondtam, nem túrázok vele. (főleg mert kétütem, és bármikor megszorulhat) -
#51 ha-ha-ha
50ccmel mire mész? semmire... kitörölheted vele a segged... nem gyorsul, nincs sebessége... erről ennyit...