250
Sport, enduro, supermoto, stb.
-
#170 Ezt hogy hozta össze?:) -
#169 de ha tényleg ilyen képet csinál akkor veszek egy ilyen telót én is :D
amúgy reklámnak jó szar, csak a video a jó benne -
#168 jaj ne csináld már ezt :(
felvették másik videokammal, aztán a végén feltették gyorsba az LG-t, és azt is egy másik kammal felvették ahogy szedi le -
#167 hát igen, tényleg nem annak tűnik, de akkor a végén mért kapja le a sisakról? -
#166 marha jó, de szvsz nem telóval csinálták -
#165 király vagy köszke. szerintem nem rossz a videó ahhoz képest h telóval csinálták -
#164 -
#163 hogy lehet beállítani h látszódjon a lejátszó? -
#162 http://videa.hu/videok/sport/talma-az-lg-vel-szaguld-gyorsulas-moto-gp-o6dxY1zeIob6tFB4 -
#161 nincs baszogatva, ilyen kipuff, sok motor csinál ilyet
én V2 fan vagyok, húz mint a diszno, az meg hogy gyenge, csak a végsebre mondható, de arra se nagyon:)
pl SV -
#160 faxért kell baxogatni szegény motort, sose értettem...biztos jót tesz ez a mocinak...ha már lángokat akar miért nem vesz nyitottabb kipufogót,v más módon lángoltatja(streetfighterek tudják gondolom)...
harmadik lehetőség mondjuk egy V2es...annak még a hangja is szebb, csak sajna gyenge is -
#159 tevagyaz. -
#158 a videó minőségére értem :D (te noob) -
#157 kurvajó -
#156 de szar -
#155 -
#154 Miénk maszkos Fazer XD
hát igen sajna apám se nagyon akarja h lerakjam nagy mocira...qrva veszélyes...de az élmény pótolhatatlan sajnos :( -
#153 Fazert szeressük, tegnap láttam egyet :)
már 50nél is lehet akkorát bukni hogy nem kelsz fel, főleg ha 100al elütnek egy autóval -
#152 köszönöm
Apumnak 6os Fazer-e van...ruháját meg nemtom, ilyen protektoros vízhatlan cucc a márkát majd megnézem...aki nem supersport géppel megy vagy éppen nem az a célja h súrolja a 300as határt annak felesleges sztem egy "kengurubőr" kezeslábas cucc 2-300 rongyért...mondjuk ha még veszel kesztyűt+csizmát akkor szépen nő az ár...de ilyen sebességeknél már azis kb. tökmind1 -
#151 Itt ahol lakom, szintén van egy kawasakis csávó, szerintem neki is 636-osa van, csak olyan gyorsan húz el elöttünk mindig, hogy nem látom pontosan :D -
#150 tegnap láttam egyet, zöld, csávón zöld berik ruha, bekaphatja :D -
#149 Jók nagyon :)
Főleg az első:DDD
Amúgy alulról a 4. nagyon szép -
#148 tessék -
#147 sry...szal "MOTOROS VIDEOK" felirat nélkülit :D
ide feltudod tölteni -
#146 a fehér Ducati-sat eltudod nekem küldeni??? v valahova feltölteni...
email: [email protected] -
#145 nekem is most 636 az álom, de ott még úgysem járok...
amúgy csináltam bannernek valót, egy párat :D
-
#144 nem baj, ha az álom megvalósítása ott lobog előtted, akkor nem okoz gondot, hogy milyen úton éred el :)
(nekem vmilyen Kawa az álmom pl. egy zx6r, de egy régi 750-es is nagyon vonzana :D) -
#143 természetesen a Yamaha sorozat folytatódni fog egy R6al, csak most megszakad egy kicsit :) -
#142 ja értem...hát te tudod, vagyis ha a körülmények miatt van, akkor nincs mit tenni, majd pár éven belül veszel egy R6-ost vagy egy R1-est :D -
#141 mert én motor nélkül nem nagyon élek, így nincs más megoldás -
#140 ja értem,
és miért kell fél éven belül motort venni? kicsit tovább várnál, és akkor lejebb menne az ára is(használtaknak is) -
#139 áh, túl drága...
Örülnék ha lenne belőle használt, de fél éven belül ez nem valószínű -
#138 mégsem yamahád lesz? (r125) -
#137 hát volt egy TZRem, csak elütöttek....
...és lesz egy CBR125öm -
#136 milyen mocid van? -
#135 fuh én olyan 100k körülre saccoltam de akkor benéztem:D -
#134 jah, mert 250ért olyan szart adnak -.- -
#133 én minőségi cuccokról beszéltem :D -
#132 én a sajátom 250ből kihoztam -
#131 ugyan az a 2 videoban lévő csávó :D