60
-
wooex #60 ...azert repultek bele a world trade centerbe mert Osama Bin Laden es a tobbi talib sokat nyomta a Doom-ot anno... -
wooex #59 ilyen erovel belehetne tiltani a "penzt" is mert az altala okozott problema a legsulyosabb szerintem a vilagon... -
#58 hmmm... ennyiből a horrorfilmeket is be kellene tiltani, mert a karika az vicces nagy visszatartó erő -
zoli47 #57 "szerintük megkérdőjelezhető példát, ideálokat állít a fiatalok elé. Több helyen a játék forgalmazásának betiltását, illetve korlátozását követelik, igyekezvén távol tartani a fiatalokat annak megvásárlásától."
Anno meg volt a ***-os film, ami a (18) karikát helyettesítette, abból tudtuk hogy az a film talán nem annyira tré és unalmas mint az "engedélyezett" szarok. Minél inkább pampognak a GTA ellen, annál több ember lesz rá kíváncsi. A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Nembaj, legalább ilyen népszerűség mellett garantáltan lesz 5. rész is. :) -
G18XM8 #56 Talán utána kéne názni a drága kritikus uraknak, hogy hány sorozatgyilkos, vagy egyéb szociopata bűnöző játszik videojátékokkal. Mert, hogy egy sem. -
ericghar #55 Jó ez a késeléses dolog. Ennek analógiájára kitilthatnánk az alkoholt a kocsmákból, mivel fogyasztása (lásd. bicska a hasba) gyakran sarkall erőszakra, és a mindennapos alkoholizálás "megkérdőjelezhető példát, ideálokat állít a fiatalok elé".
-
billxxx #54 akinek az ne vegye meg ennyi.......
a vice city a sirály -
Hoz_Hun #53 Na ez az. Egy 18+ játéknál mit példálóznak a gyerekekkel. Szerintem már a játékgyártók kalkulálnak a szokásos erkölcs huszár kritikusok lázadásával. Már lassan az a kritika, ha nincs kritika. Azt a játékot amire nem köpnek a Thompson félék meg sem érdemes venni. Szerintem ez már egy mérce.
Csak azt nem tudom mit szólnak akkor, ha valóban egy perverz, brutális játék jelenne meg. -
n3whous3 #52 De a büdös apjuk faszát!!!! Itt 18+-os játékról van szó, hogy jönnek pl. a gyerekek a képbe? Álszent buzi szar képviselő... -
Su0my #51 az igazság az,hogy pl azért a GTA az egyik ilyen célpont, mert ez annyi lét termel=> hátha tudnak belőle csapolni a mocskos korrupt férgek.
Skyline#48: SZVSZ volt :) -
Su0my #50 aham. azon sincs mit szégyelni, amikor kirántják a zsebedből a pénztárcád ezen az analógián haladva.. meg amikor nem fizetik ki a melódat... remélem valamelyik meg fog még esni veled.
te tényleg ennyire buta vagy?:) [költői kérdés->igen.] -
Su0my #49 tök egyet értek. ráadásul mint tudjuk pont a tiltás szül erőszakot (bűntudattal keveredve->egyenes út a diliház:D), sőt, avval, hogy betiltják, még 1000x jobban reklámozzák:) (ezért is jó ilyen botrány-játékokat csinálni, lényegében a reklámra kell a legkevesebbet költeni, épp csak annyit, hogy 1-2 emberke ismerje, akik majd jól felemelik a hangjukat ellene:) -> láncreakció) -
Skyline #48 Ez ízlések és pofonok kérdése,mindenesetre az egyik legnagyobb nevű és legsikeresebb játék,ha tetszik ha nem..:)
-
Su0my #47 "Az évtized játéka címre is pályázó GTA IV"
Na ezen jót nevettem... Xánalmas kis hosszúgatyás 14 éves összetaknyozott pólójú repper hülyegyerekeknek talán még élvezetes hogy hű de andörgrandok vagyunk, na de kérem szépen... évtized játéka.. :) ezen még pacman is túltesz. -
#46 khmmm "A játékosokat eközben a gyakori fagyások bosszantják, amint arról az Xbox és PlayStation 3 fórumokon is beszámoltak." objektiv cikk ... ;) a francokat ;) egyedul ps3 on csinalja ;) -
Kwarren #45 Igen-igen. Ezzel 1et értek hogy az ilyen erőszakos dolgok erőszakot szülnek, de viszont!
Mint ahogy te is említetted ott vannak a felnevelkedési körülmények, amik igazából befolyásolják az ember jövőbeli mivoltját. Ezek az erőszakos(realisztikus)játékok, filmek, stb. csak ráadnak 1 lapáttal. A korhatárt behatárolása szerintem is helyes, az ilyen játékok legyenek csak 18 as karikások. Csak azt a sok embert nem értem akik ez ellen fel vannak háborodva....nemhiszem hogy ők nem szoktak filmeket nézni, TV-t meg ilyeneket. A sok szerencsétlen, nyomoréknak nincs jobb dolga mint ajnározni az "erőszakos játékok"at, még mindíg nem értem hogy ez mire jó?? Van belőle hasznuk ezeknek az embereknek?? Különben is, akinek nem tettszik ne vegye meg! ennyi. -
cybert #44 Na szóval, én valahol egyetértek az erőszakos játékok elleni tiltakozással, de nem tudok azonosulni a Thompson féle fickókkal. Régóta játszok én is, és szeretem a GTA sorozatot (habár a 4-hez még nem volt szerencsém). A gond itt az, hogy az emberek nincsenek tekintettel a kórhatár jelzőkre. Én úgy gondolom, hogy egy gyerek ne játszon a GTA-val vagy a Manhunt-tal. A pszichológusok régóta foglalkoznak a dologgal, csak az a helyzet, hogy az eredmények nem nagyon kerülnek ki nagyobb nyilvánosság elé, ennek valszeg meg vannak az okai... Az már legalább 30 éve ki van mutatva, hogy az erőszakos tartalmak a képernyőn növelik az agresszió mértékét. Ergo nem az a szitu, hogy játszom és ezzel levezetem a feszültséget, ez a Freud féle katarzis elmélet hibás. És még 1x hangsúlyozom, hogy gyerekekről van szó, tehát én nem értek egyet a játékok betiltásával. A másik, senki sem születik sorozatgyilkosnak, ez a szocializáció során formálódik, és nem arról van szó, hogy hogy aki játszik az biztos, hogy sorozatgyilkos lesz, de ha akár egy millió közül 1 azzá válik, és kinyír 10-20 embert, az azért nem mind1. De ha vki szeretet teljes környezetben nő fel, annál szvsz nem fordul elő ilyen. -
Polllen #43 A manhunt ellen is ment a hadjárat...Be is tiltották pár országban, 2-vel hasonló a helyzet... -
Skyline #42 BFG-vel..na...asszem megyek alvás mert már nemlátok 2-ig:) -
Skyline #41 Ééééérdekes a hitmanek miatt miért nem volt zajongás,holott ott gyakorlatilag egy szociopatával kell rezzenéstelen arccal bárkit másvilágra küldeni..:)
Egyszerü...Az egyik legnagyobb nevű játék a GTAmkell a fesztivál..:)
A jövőbeni terveim közt szerepel amúgy:
1. Tüntetőket lelocsolni kannabenzinne és meggyujtani
2. Agyon porrátuningolni a kocsit és rendőrkoronoknak nekimenni 300-as sebességgel
3. Kicsinálni egy politikust (ha nem emgy másként sniperpuska,egyébként balesetnek látszódjon..)
4. Ellátogatni chernobilba és kincskeresés címen fejbelőni minen "sérült" embert
5. Adja az ég hogy készíteni tudjak egy fénykardot,és az első korházba berohanva az összes vastüdőst lekaszabolom
6. További terv hogy beállok kommandósnak,hogy számolgassam hányszáz hecsatot osztottam ki egy misszió alatt
7. A jövőévi majálison megakarok jelenni a népligetben egy GFB-vel barátkozás címen...
Aki szerint a játékok miatt ölnek,rabolnak,csalnak hazudnak...Na az elmehet a francba...Mocskos féreg politikusok (99%-uk korrupt) pedig főleg tartsák a pofájukat alapállásban és ne mások termékeire kenegessék a szart...
A következő mi lesz? a 2. világháború egy poker játszma miatt robbant ki???:)
-
USAMEN POWER #40 Háth én se értek egyet az itt leírtakkal. Számos eröszakos játék van még a világon amit nem vertek ilyen nagy lábra, azok ellen mért nem tiltakoznak ? Vagy van egy kicsit híresebb a Call of Duty részei ellen mért nem tiltakoztak ? A Manhunt részei ellen mért nem tiltakoztak ? Vagy csak én nem tudok róla ? Csak olyan játékok ellen megy a tiltakozás ami nagyon híres, mellette van több 100 vagy 1000 játék ami véres és erőszakos azok ellen kéne tiltakozni, nem egy télleg jó játék ellen. Talán a tiltakozók arra gondolnak hogy a játékos annyira beleéli magát hogy föláll kimegy az utcára és megkéseli, rosszab esetben kinyirja azt akivel az utcán szembetalálja magát ? Háth a gyilkossági hajlam az nem ugy keletkezik hogy egy játék, befolyásolja az ember agyát, és attol a játékos gyilkolni kezd. Ez a hajlam a születéstöl fogva meg kell legyen akiben megvan sajnos, csak idő kérdése hogy mikor jön elő. Javítsatok ha nincs igazam. -
Kwarren #39 Hát erre a cikkre azt kell hogy mondjam: abszólút nem értek vele egyet!!!
Vagyis nem is a cikkel hanem azokkal a dolgokkal amiket benne írnak.
Főleg azzal hogy vádolják a szegény szerencsétlen játokakat/fejlesztőket olyanokkal mint, hogy miattuk ölnek embereket! Ez egy baromság(elnézést), aki pl képes ölni a GTA ért, annak már alapból a fejében van a hiba. Az ilyenek nemnormális, beteg emberek--és emiatt szerintem a kritikusok is azok akik ezt hozzák fel a játékok ellen--A másik pedig, hogy fagyást absz. nem tapasztaltam, Xbox Premium packes HDMI-s gépen van. -
cain #38 kicsit többet kellene foglalkozni a csemetékkel, kedves kritikus urak. -
#37 Szerintem olyan kínos helyzetbe kéne belökni a játékon belül, amilyenbe a Ponyvaregényben a Nagy Ember, meg Bruce Willis is került. Bruce Willis szerepében eldöntheted, hogy kiszabadítod-e a perverz szadisták fogságából vagy nem?;))) -
G18XM8 #36 Sorozatgyilkosok qurvára nem a játékok miatt vannak, semmi köze a játékokhoz, ezt csak azok találják ki akik útálják a videójátékokat. Nem tudom rendőrököt, pszichológusokat, akik sorozatgyilkosokkal foglalkoznak érdekes mód nem kérdezik meg. Vajon miért? Sorozatgyilkos pl. olyan esetben lesz valaki, ha gyerek kora óta folyamatos elnyomás, terror alatt áll, tehát gyerek kora óta antiszociális. Pl. fater rendszeresen veri, és megrontja Pistikét, aki 20 évesen megöli, és nem tudja utána abbahagyni. Baromság...baromság az az állítás, hogy videójáték, vagy akciófilm miatt lesz valaki bűnöző. De a leg sokkolóbb, hogy már a mesékre is mondják, pl. Tom és Jerry. Könyörgöm, azon nőttem fel, és rendőr vagyok! -
G18XM8 #35 Melyik GTA nem durva, és antiszociális? Mondjanak valami újat. -
yossarian76 #34 Hát én soha nem értettem hogy egy játék miatt miért kell ekkora hűhót csapni.Mindenki játszott már szinte az összes ilyen játékkal és nem hiszem hogy sorozatgyilkosok váltak volna belőlünk.Aki ölni akar valójában is az úgyis megteszi attól függetlenül hogy játszott e már pl.GTA IV -el vagy sem.Az hogy egyesekben megvan az erőszakra való hajlam az természetes,sőt mindenkiben megvan csak hát ugye ki hogyan tudja ezt kezelni az már személyfüggő.Ahogyan már előttem is irták nagyon fontos a neveltetés és ez igy is van.Aki tudja hogy milyen játék esetünkben a GTA az ne játszon vele ,nehogy aztán másnap benne legyen a hiradóban mert lövöldözött az utcán...Nevetséges az egész a játék az játék ennyi.Aki(k) ezt nem értik meg hát igy jártak, mert tudtukon kivül felhivják a figyelmet arra hogy micsoda erőszakos ,gyilkos játékok is vannak valójában.Sokan már csak azért is kipróbálják annak ellenére hogy amúgy nem is érdekelné a dolog őket valójában.Ez egy játék ,és mindig is lesznek gyilkosok mindegy hogy játszanak a GTA-val vagy sem. -
#33 semmiképpen sem etikus, pláne nem legális -
ension #32 Nem értem a problémád most így hírtelen , de ami azt illeti nem én warezoltam hanem haversrác és van vinyó a gépemben... lehet én vagyok láma de nekem valahogy magasröptű ez a megjegyzés... de ha már itt tartunk warezolok én is és nincs mit szégyelni rajta ebben a mai erkölcsi, üzletpolitikai és fogyasztói társadalmi normában -
Justil #31 ezt a dzsekk tomzont meg bele kéne tenni a következő gta részbe vmi álnéven, de azért érthető célzással. egy mini-játékba például, ahol módszeresen meg lehetne kínozni ajj de jó lenne :) :) -
Justil #30 ugyanmár...ezek buzik. egészséges mentalitású, normális családban ha odafigyelnek a gyerekre és normálisan nevelik, a büdös életbe nem fogja megcsinálni az utcán azt, amit egy játékban megtehet. ezért hívják játéknak, értem?
de persze ha már elbaszták a gyereket, utólag könnyű rákenni valamelyik játékra, az az oka mindennek. Hitler is azért lett olyan, amilyen, mert tizenévesen egész nap a gép előtt rohadt és nyúzta az rts gammákat, tudtátok?
röhej... -
ziby20 #29 szerintem nagyon nagyon jol sikerult jatek. na kicsit havazik:D De ezt leszamitva ott van:D Megyek is inkabb elcsorom tesomtol a kontrollert:D -
cuii #28 Van pár okfejtésem evvel kapcsolatban
1: Én speciel régóta játszok ilyen "szadista" játékokkal ,de régebben állatokat tartottuk és még azt se bírtam nézni, mikor leszúrták a malacot...
2: Ezen az ember jobban kiéli agresszióját, kiadja dühét, hogy ne a valóságba tegye...
3: betiltják...ok De ott a warez, ami a játékbeszertés (ha próba céljábol is, mert később megveszi) nagy részét adja... szal semmit se érnek el vele -
#27 ott legalább "terroristákat" kell GYILKOLNI, azok a gonoszak nemtudtad ;) -
#26 Azért azt bírom, hogy az zavarja a tisztelt honatyát, hogy a gáma erőszakot mutat be és nem az, hogy játék színhelye, az erőszek jelképeként értelmezhető Libery city gyak NY-kal azonos!
LOL
Miért nem Stockholmban, vagy Zürichben jáccódik?!;)
Szal a pusztító valósághoz képest az ilyen elektronikus álomvilágokat tessék pirospozsgás arcú pufók angyalkákkal telepakolni!!!!
;)
"Ezzel egy időben több szervezet és egyesület jelezte kifogását a játékkal szemben, amely szerintük megkérdőjelezhető példát, ideálokat állít a fiatalok elé. Több helyen a játék forgalmazásának betiltását, illetve korlátozását követelik, igyekezvén távol tartani a fiatalokat annak megvásárlásától."
Ja, töltsenek inkább le ingyen America Army-t, és henteljék egymást, merhogy az az igazán kívánatos.;) -
#25 OFF: kicsikét felkaptad a vizet... általánosságban írtam és nem pont erről a játokról, hogy összecsapják. Ma már általában ez a módi. Nem írtam, hogy nálam megy, nem írtam, hogy van konzolom, elolvastam a cikket és onnan merítettem azt, hogy fagylaltos a gamma, erre reagáltam. Igaz manapság már nem baj a gány meló, csak jól nézzen ki, azmeg hogy valójában hogyan is lehetett volna leprogramozni stbstbstb az már mind1 (és erről általában nem a programozók tehetnek hanem a hajcsár kiadók, de mind1). Mielött még elkezdenél sarazni, nem, nemtudok programozni, fingom sincs hozzá, egyszer írtam egy alap adatbáziskezelő szart még dbaseIII-ban azt jónapot. Nem azt mondtam, hogy Én jobban csinálnám, henem azt, ha a kiadók nem azzal lennének elfoglalva, hogy "pénz" akkor lehet sokkal jobban optimalizáltak lennének a játékok, nem lenne annyi kaki game, nem lennének ilyen buzi nagyok stbstbstb... erről a játékról meg csak annyit tudok nyilatkozni, hogy szép(ez az összes saját véleményem, mivel eddig nem próbáltam, majd ha próbálom akkor mondoam, hogy a játékmenet is frenetikus, meg a fizika, bár el tudom képzelni a youtube-on nézegetett videók alapján) -
sirpalee #24 Kösz :) -
sirpalee #23 Általánosan értettem a fagyás jelenségre és az akadozásra, hogy PC még elfogadható, mivel össze-vissza hardver van, de konzolon könyörgöm ne akadozzon a játék, ott nem tudok bővíteni...
Amúgy megvan a gta4, ps3-on, és belassul néha, néha megáll 2-3 másodpercer (bár ez kb 2szer volt), 40 giges (egyelőre még :D ) gt5 boundle-vel. -
sathinel #22 Erőszakos... Ezt fogadjunk elsőnek amerikában keztdék el kiabálni. Kik támadtak rá másik országra hadsereggel? kik nyomatják a legtöbb harci videót az interneten? Azok akiknél már minden szart tiltanak? Ha ennyire ellene vannak az erőszaknak most azonnal állítsák le az összes sorozatot, filmet amit készítenek, és nem kéne háborúzni. Komolyan mondom a régi népmesék tele voltak véres jelenetekkel, és nem volt annyi hülye mint manapság. Retardált állatok akik már azt sem tudják mit tiltsanak, s ha találnak valamit ami még nincs akkkor azt is tiltani kell. Persze Bush-t kétszer is megválasztják, és még ők ugatnak. Elsőnek szerintem szét kéne nézni mit értek el: minden szarra rá kell írni hogy mit nem szabad mert szénnéperelik a céget. Mikróban nem szárítunk állatokat? Hát ha valaki ezt nem képpes felfogni, és ki kell neki írni, akkor valahol máshol van a gond mint az erőszakos játékokkal. Inteligencia nem fog nőni attól hogy tiltják ezeket. -
#21 egy, warezolsz, kettő nincs winyó a gépedben