Durva és antiszociális a GTA IV
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A t. nagyérdemû utánanézhtett volna legalább és nem csak a "havernak nem fagy" szöveget kellene nyomni😊 Bizony a 60Gb-os ps3-akon szarráfagyogat a játék....hoppácska van😛 format és reinstall után is😛
Nekem néha-néha van 1-2 másodperces akadás, de elég idegesítõ... Meg néha eléggé belassul. PC-n teljesen elfogadható, de konzolon...
shaken, not stirred
biztos én játszottam vele keveset (10-15 óra) de egyszer nem fagyott...és ne mondd azt, hogy te más hardveren nyomtad 😊
Nah igen...meg az h most vkit megvertek egy járékért...18000HUf a gém...amikor sokkal kevesebbért is ÖLNEK! akkor nemtudom h miért ezen kell lovagolni...hát most ez a menõ, meg ezzel akarnak szavazatot Amerikába, de majd lecseng ez is...
Pont erre a játékra mondod h összecsapták...látod...okos vagy abban a dologban amirõl halvány lövésed sincs! xD de további sok sikeres megállapítást 😄
Hát azért ebben most itt van egy elég erõs túlzás...havernak sem fagyott ki pedig már jópár órát eltöltött elõtte...és itt SG-n is a fórumba ha utánakérdeznél nem sokan mondanák h nekik már fagyott ki.😊
ezeket a kozolos gamékat hogy lehet frissíteni? nemmintha lenne, csak úgy általában érdekelne...
nomeg azé ez elég nevetséges, nemigaz, hogy egy konzolon tesztelt game úgy kerül kiadásra, hogy óránként fagy... sztem vicces, pc-n még oké, mert hivatkozhatnak erre-arra a hardverre, node kozol, ahol minden fix... szartak bele... kõ a zsé osztmegmajd lesz valami akkor is megveszik ha szar 😛 kb...
nomeg azé ez elég nevetséges, nemigaz, hogy egy konzolon tesztelt game úgy kerül kiadásra, hogy óránként fagy... sztem vicces, pc-n még oké, mert hivatkozhatnak erre-arra a hardverre, node kozol, ahol minden fix... szartak bele... kõ a zsé osztmegmajd lesz valami akkor is megveszik ha szar 😛 kb...
Mé há nem?
nekem ez elég megdöbbentõ h így kikerül egy játék h rendszeresen fagy...egyébként vki tud vmi hírt,hogy mikor jön PC-re?
a késelés akkor lenne hír ha egyébként nem támadnának meg senkit sem....de mivel ilyen naponta elõfordul kisebb dolgokért is ezért nem kéne párhuzamot vonni a kettõ között...
A türelem rozsdát terem.
← ElőzőOldal 2 / 2