60
-
ldavid #20 talán az akadásra és a belassulásra gondolt.. -
Razgon #19 Tegnap este 19.30-kor bekapcsoltam a TV-t, az egyik csatornán éppen egy nőt fojtogattak...
Szerintem addig senki se szóljon semmit, amíg ezt lehet, de ha egy sztriptízt nyomtak volna, lett volna balhé.. -
Visor #18 Szerintem ki fog jönni PC-re. Egy cseh webáruházon már elő lehet rendelni a PC-s verziót. Egyáltalán nem kizárt, hogy meg fog jelenni PC-re is. Mint ahogy az eddig előzö részek is. Előbb konzol utána PC. -
adam062 #17 szerintem te konzolon se próbáltad ki, ha olyat mondasz, h pc-n teljesen elfogadható xD :D -
adam062 #16 frissíteni, úgy lehet, h letöltöd hozzá a frissítést a konzolon keresztül a netről! -
ension #15 Nekem már a megjelenés elött 4 nappal volt szerencsém kipróbálni a játékot XBOX-on, és tényleg a buferrel lehet gond mert voltak ritkán ugyan, de olyan esetek hogy lefagyott a játék és a lefagyás elött eltűntek a tereptárgyak textúrái helyenként még a tereptárgyak is viszont a rádió ment tovább minden más megfagyott és ez csak akkor következett be amikor autóal haladtam gyorsan... volt olyan is hogy már észrevettem hogy kezdenek eltűnni a közeledő tárgyakról a textúrák és lelassítottam, ekkor egy pillanatra megakadt majd előtűntek a textúrák és a játék ment tovább...
Amúgy elmondható a játékról még, hogy elképesztőek az apró életszerű részletek a játékban, egészen lenyűgöző a törésmodell is, az előző részekhez hasonlítani sem lehet semmilyen téren az előzőekhez, egyedül a feeling maradt a megszokott GTA-s, így én viszonylag hamar ráuntam...
Szóval minden GTA mániásnak ereklye lesz.
Ami azt illeti én sokkal többre tartottam mindíg is a Mafiát a feeling a grafika és a lenyűgöző történet, játékmenet miatt.
És erősen megingott a "hitem" abban hogy a Mafia 2 nem lesz ilyen jó.
De amiket olvastam róla és láttam képeket... az a grafika pfffh hihetetlen... szerteszét fogja alázni szegény GTA-t minden téren ahogy ez már megszokott volt ebben a csatában. -
#14 ez kb olyan mintha a cigit, vagy az alkoholt tiltanánk be. -
kiskelgyo #13 az odáig oké hogy a fiatalokat védik, de megint nem gondolnak bele, hogy van egy másik (vélhetően nagyobb) tábor, akik idősebbek és őket meg nem kéne megfosztani a játéktól, azért mert néhány valószínűleg neveltetési hibából (verik otthon, vagy épp nem törödnek vele stb.) eredendően labilis elméjű egyén megkattan.
Amúgyis késelni szoktak más okból is, kirabolni szintén. Akkor mi legyen? Tiltsuk be a pénzt, azért rabolják ki az embert?! Nonszensz amit ezek az önkéntes játék meg film erkölcscsőszök művelnek -
#12 itt van a kutya elásva..én boxon nyomom -
STurmGewehr #11 Ezzel most újat mondtak -
cateran #10 A t. nagyérdemű utánanézhtett volna legalább és nem csak a "havernak nem fagy" szöveget kellene nyomni:) Bizony a 60Gb-os ps3-akon szarráfagyogat a játék....hoppácska van:P format és reinstall után is:P -
#9 PC-n? :)
te már tudsz valamit -
sirpalee #8 Nekem néha-néha van 1-2 másodperces akadás, de elég idegesítő... Meg néha eléggé belassul. PC-n teljesen elfogadható, de konzolon... -
#7 biztos én játszottam vele keveset (10-15 óra) de egyszer nem fagyott...és ne mondd azt, hogy te más hardveren nyomtad :) -
#6 Nah igen...meg az h most vkit megvertek egy járékért...18000HUf a gém...amikor sokkal kevesebbért is ÖLNEK! akkor nemtudom h miért ezen kell lovagolni...hát most ez a menő, meg ezzel akarnak szavazatot Amerikába, de majd lecseng ez is... -
#5 Pont erre a játékra mondod h összecsapták...látod...okos vagy abban a dologban amiről halvány lövésed sincs! xD de további sok sikeres megállapítást :D -
#4 Hát azért ebben most itt van egy elég erős túlzás...havernak sem fagyott ki pedig már jópár órát eltöltött előtte...és itt SG-n is a fórumba ha utánakérdeznél nem sokan mondanák h nekik már fagyott ki.:) -
#3 ezeket a kozolos gamékat hogy lehet frissíteni? nemmintha lenne, csak úgy általában érdekelne...
nomeg azé ez elég nevetséges, nemigaz, hogy egy konzolon tesztelt game úgy kerül kiadásra, hogy óránként fagy... sztem vicces, pc-n még oké, mert hivatkozhatnak erre-arra a hardverre, node kozol, ahol minden fix... szartak bele... kő a zsé osztmegmajd lesz valami akkor is megveszik ha szar :P kb... -
Blas109 #2 nekem ez elég megdöbbentő h így kikerül egy játék h rendszeresen fagy...egyébként vki tud vmi hírt,hogy mikor jön PC-re? -
GVG #1 a késelés akkor lenne hír ha egyébként nem támadnának meg senkit sem....de mivel ilyen naponta előfordul kisebb dolgokért is ezért nem kéne párhuzamot vonni a kettő között...