Durva és antiszociális a GTA IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno meg volt a ***-os film, ami a (18) karikát helyettesítette, abból tudtuk hogy az a film talán nem annyira tré és unalmas mint az "engedélyezett" szarok. Minél inkább pampognak a GTA ellen, annál több ember lesz rá kíváncsi. A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Nembaj, legalább ilyen népszerûség mellett garantáltan lesz 5. rész is. 😊
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
a vice city a sirály
Csak azt nem tudom mit szólnak akkor, ha valóban egy perverz, brutális játék jelenne meg.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
púúúúú
Skyline#48: SZVSZ volt 😊
Blackmail the Universe
te tényleg ennyire buta vagy?😊
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Na ezen jót nevettem... Xánalmas kis hosszúgatyás 14 éves összetaknyozott pólójú repper hülyegyerekeknek talán még élvezetes hogy hû de andörgrandok vagyunk, na de kérem szépen... évtized játéka.. 😊 ezen még pacman is túltesz.
Blackmail the Universe
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mint ahogy te is említetted ott vannak a felnevelkedési körülmények, amik igazából befolyásolják az ember jövõbeli mivoltját. Ezek az erõszakos(realisztikus)játékok, filmek, stb. csak ráadnak 1 lapáttal. A korhatárt behatárolása szerintem is helyes, az ilyen játékok legyenek csak 18 as karikások. Csak azt a sok embert nem értem akik ez ellen fel vannak háborodva....nemhiszem hogy õk nem szoktak filmeket nézni, TV-t meg ilyeneket. A sok szerencsétlen, nyomoréknak nincs jobb dolga mint ajnározni az "erõszakos játékok"at, még mindíg nem értem hogy ez mire jó?? Van belõle hasznuk ezeknek az embereknek?? Különben is, akinek nem tettszik ne vegye meg! ennyi.
Egyszerü...Az egyik legnagyobb nevû játék a GTAmkell a fesztivál..😊
A jövõbeni terveim közt szerepel amúgy:
1. Tüntetõket lelocsolni kannabenzinne és meggyujtani
2. Agyon porrátuningolni a kocsit és rendõrkoronoknak nekimenni 300-as sebességgel
3. Kicsinálni egy politikust (ha nem emgy másként sniperpuska,egyébként balesetnek látszódjon..)
4. Ellátogatni chernobilba és kincskeresés címen fejbelõni minen "sérült" embert
5. Adja az ég hogy készíteni tudjak egy fénykardot,és az elsõ korházba berohanva az összes vastüdõst lekaszabolom
6. További terv hogy beállok kommandósnak,hogy számolgassam hányszáz hecsatot osztottam ki egy misszió alatt
7. A jövõévi majálison megakarok jelenni a népligetben egy GFB-vel barátkozás címen...
<#idiota>#idiota>
Aki szerint a játékok miatt ölnek,rabolnak,csalnak hazudnak...Na az elmehet a francba...Mocskos féreg politikusok (99%-uk korrupt) pedig fõleg tartsák a pofájukat alapállásban és ne mások termékeire kenegessék a szart...
A következõ mi lesz? a 2. világháború egy poker játszma miatt robbant ki???😊
Vagyis nem is a cikkel hanem azokkal a dolgokkal amiket benne írnak.
Fõleg azzal hogy vádolják a szegény szerencsétlen játokakat/fejlesztõket olyanokkal mint, hogy miattuk ölnek embereket! Ez egy baromság(elnézést), aki pl képes ölni a GTA ért, annak már alapból a fejében van a hiba. Az ilyenek nemnormális, beteg emberek--és emiatt szerintem a kritikusok is azok akik ezt hozzák fel a játékok ellen--A másik pedig, hogy fagyást absz. nem tapasztaltam, Xbox Premium packes HDMI-s gépen van.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
de persze ha már elbaszták a gyereket, utólag könnyû rákenni valamelyik játékra, az az oka mindennek. Hitler is azért lett olyan, amilyen, mert tizenévesen egész nap a gép elõtt rohadt és nyúzta az rts gammákat, tudtátok?
röhej...
1: Én speciel régóta játszok ilyen "szadista" játékokkal ,de régebben állatokat tartottuk és még azt se bírtam nézni, mikor leszúrták a malacot...
2: Ezen az ember jobban kiéli agresszióját, kiadja dühét, hogy ne a valóságba tegye...
3: betiltják...ok De ott a warez, ami a játékbeszertés (ha próba céljábol is, mert késõbb megveszi) nagy részét adja... szal semmit se érnek el vele
LOL
Miért nem Stockholmban, vagy Zürichben jáccódik?!😉
Szal a pusztító valósághoz képest az ilyen elektronikus álomvilágokat tessék pirospozsgás arcú pufók angyalkákkal telepakolni!!!!
😉
"Ezzel egy idõben több szervezet és egyesület jelezte kifogását a játékkal szemben, amely szerintük megkérdõjelezhetõ példát, ideálokat állít a fiatalok elé. Több helyen a játék forgalmazásának betiltását, illetve korlátozását követelik, igyekezvén távol tartani a fiatalokat annak megvásárlásától."
Ja, töltsenek inkább le ingyen America Army-t, és henteljék egymást, merhogy az az igazán kívánatos.😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mé há nem?
shaken, not stirred
Amúgy megvan a gta4, ps3-on, és belassul néha, néha megáll 2-3 másodpercer (bár ez kb 2szer volt), 40 giges (egyelõre még 😄 ) gt5 boundle-vel.
shaken, not stirred
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem addig senki se szóljon semmit, amíg ezt lehet, de ha egy sztriptízt nyomtak volna, lett volna balhé..
Amúgy elmondható a játékról még, hogy elképesztõek az apró életszerû részletek a játékban, egészen lenyûgözõ a törésmodell is, az elõzõ részekhez hasonlítani sem lehet semmilyen téren az elõzõekhez, egyedül a feeling maradt a megszokott GTA-s, így én viszonylag hamar ráuntam...
Szóval minden GTA mániásnak ereklye lesz.
Ami azt illeti én sokkal többre tartottam mindíg is a Mafiát a feeling a grafika és a lenyûgözõ történet, játékmenet miatt.
És erõsen megingott a "hitem" abban hogy a Mafia 2 nem lesz ilyen jó.
De amiket olvastam róla és láttam képeket... az a grafika pfffh hihetetlen... szerteszét fogja alázni szegény GTA-t minden téren ahogy ez már megszokott volt ebben a csatában.
Amúgyis késelni szoktak más okból is, kirabolni szintén. Akkor mi legyen? Tiltsuk be a pénzt, azért rabolják ki az embert?! Nonszensz amit ezek az önkéntes játék meg film erkölcscsõszök mûvelnek
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram