2516
-
geo91 #742 :DDDDDDDDDD -

-
A cold opennél badassebb jelenet nem létezik a tévé történetében. "Say my name!" -
Szerintem pont igy a jó,legyen csak egyre nagyobb BADASS :D Végülis ez a célja,ilyen kell legyen egy droggyártó főnök vagy hogy mondjam,végülis Fring is intelligens volt stb,de ha kellet ő is kegyetlen pszihopata volt.Igy a jó. -
Kíváncsi leszek,hogy mit lehet kezdeni a 9 emberrel. -
kb én is így vagyok
a rész után kb 1 percig csak ültem és néztem a semmibe:D -
Azta...
Egyelőre képtelen vagyok most többet mondani, de... huh... -
hát ez nem volt gyenge...
úgy érzem Waltnak meg vannak számlálva a napjai... kicsit sajnálom is meg nem is, mert amúgy tényleg nagy arc csak elgurult a gyógyszere -
ldavid #734 nem véletlenül breaking bad a sorozat címe -
De azt értem, csak félreértelmeztem a kommentet, hogy már most csúsztatják a sorozatot. De akkor tényleg félbevágják végülis...:S -
Hát én biztos nem fogok drukkolni a DEA-seknek csak azért mert mégnagyobb arc lett Walter :D -
zcwx67hg5vgrw #731 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már értem persze, miért jelentették meg azt az interjút Jonathan Banks-szel (Mike). Furcsa volt, hogy egészen hosszan elemezgették a szerepét, meg pedzegették, hogy mi lesz vele...vannak-e felkérései más szerepekre... -
zcwx67hg5vgrw #730 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nos asszem éppen ez a cél, hogy ne szimpatizáljunk vele. Toddot választotta közvetlen munkatársának, egy olyan fickóval fog csevegni nőkről és autókról, aki nemrég megölt egy gyereket. Walt negatív lesz, és majd drukkolhatunk Hanknek :)
-
LOL -
zcwx67hg5vgrw #728 Bocs kicsit félreérthető volt, két dologról beszéltem, az időeltolódást arra értettem, mint ahogy az előttem szóló is mondta, hogy nálunk vasárnap este még csak koradélután van ámerikában, hajnalig kell várni. A másik meg, hogy kettévágják az évadot, most csak a felét láthatjuk (asszem még egy epizód van hátra), a másik felét egy év múlva :O -
Nem jártál be földrajz órára? :) A Földön időzónák vannak, ezért minden zónában más az idő, egy-egy óra eltéréssel ahogy haladunk, és hát Amerika messze van, szóval várni kell, hogy ott este legyen, amikor is leadják. De akkor már nálunk éjjel-hajnal van, szóval ezért mi másnap láthatjuk az adott részt. Ez így volt mindig, így is van most is, és így is lesz mindörökké :D :D -
Most mi ez az időeltolódásos cucc? Nem jönnek folyamatosan már folyamatosan a részek? Baszkiii! :S -
nem tudom mit hoznak ki ebbol de hogy walter tul messzire ment az tuti.. talan most eloszor nem szimpatizalok a tetteivel es nem is tudom elfogadni az erveit, jesse-t okosabbnak látom... na de majd meglatjuk... -
zcwx67hg5vgrw #724 Geci de lassan telik az idő, mi a francnak van ez az időeltolódás :D
Imádom és gyűlölöm ezt az egészet. Baszki hogy egy évet várjak a második felére? Ááááááá -
zcwx67hg5vgrw #723 Jó de akkor mire gondoltok? Csettint egyet és reggelre ott a birodalom, testőrökkel? :)) -
Szerintem se, és együtt működni sem akar másokkal.
2 vagy 3. évadban mikor eladták az árút a mexikóiaknak... mi lett belőle? sorba potyogtak a hullák... illetve ő birodalmat akar, másnak dolgozni, osztozkodni, csicskázni az nem birodalom...
-
ldavid #721 shit! :DD -
ehh xD
-
zcwx67hg5vgrw #719 Sőt ha jobban belegondolok, nagyon is időszerű már, hogy ismét Walt legyen a király, túl sok terepet adtak Jessenek. Érik már a Heisenberg-Declan menet. -
zcwx67hg5vgrw #718 De azt is mondta, hogy márpedig főzni kell, nem állhat le a dolog. Nem kell senki alá dolgoznia, miért is kéne. Megoldotta az alapanyagot, megoldotta a labort. Korábban Gus szállította mindkettőt, na de hát most azért más a helyzet. Neki egy működő franchise kell, természetesen a saját hasznára. -
Istenem, de beteg ez a sorozat. Most értem utol az ötödik évad részeit, eddig 10/10 :) -
Nem véletlenül kezdődött az évad úgy ahogy.
Nem a sógora meg a DEA ellen fog menni harcolni. -
Többször is elmondta, hogy végre megszabadultak Fringtől, és a maguk urai. Biztos, hogy nem áll be megint valaki alá dolgozni. -
zcwx67hg5vgrw #714 De hát egyedül nem megy semmire. Néhány mérfölddel arrébb viszont bejáratott infrastruktúra van. A know-how megér 100 milliót, ha már az alapanyag úgyis megvan. Ki tudja, aztán a végém mindenkit kinyír ott :)) -
nem fog elszegődni sehova.
jessenek pont azt magyarázta, hogy a hatalom miatt csinálja az egészet és nem fogja veszni hagyni az üzletet, mert már csak ez maradt neki.. -
zcwx67hg5vgrw #712 Mást nem tudok elképzelni, mint hogy elszegődik Declan mellé. Vagyishát hogy az lesz a deal, hogy Mike bemutatja egymásnak őket, cserébe Jesse és Mike megkapja az öt-öt gurigát. -
RedRiot #711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Waltnak most már tényleg elgurult a gyógyszere! Utolsó szemétláda lett teljesen. Itt volt a tökéletes alkalom a kiszállásra: 5 milla a zsebben, a családját még meg tudná tartani, a DEA a sötétben tapogatózik egyelőre. Helyette: Skyler nem fogja bírni a nyomást, a Mike vevője vadászni fog rá ha folytatja a kék cucc főzését. Ráadásul Waltnak nem is igazán vannak kapcsolatai az értékesítéshez. Ha folytatni akarja Mike-ot mindenképp meg kell tartania. Rajta viszont ott lógnak a rendőrök. Pff...
Mi lesz a nagy ötlete amivel el is adja a metilamint és meg is tartja? Felhígítani gondolom nem tudja mert már adtak belőle mintát a vevőnek... Tippek? -
-
Ha mindegyik képet egy szóval kéne jellemezni:
S1: Kétségbeesés
S2: Megalázkodás
S3: Felvilágosodás
S4: Magabiztosság
S5: Cinizmus, elégedettség
Hát igen mindegyik évadban megakarja valaki ölni...
-
-
-
zcwx67hg5vgrw #706 Mi a faszom?! Na harmadszor, utoljára (nem tudom, miért nem lehet törölni):
-
zcwx67hg5vgrw #705 Na mégegyszer:
-
zcwx67hg5vgrw #704 Hmm, leegyszerűsítve igen.
Egyébként eszembe jutott ez a monológja:
http://www.youtube.com/watch?v=S3OcLbxD114&feature=player_detailpage#t=36s -