Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Walter fegyver vásárlása,sétája éjjel az autótól a ház felé,magyarázkodása a bárban mind nagyon jól meg voltak csinálva.
-Skyler külön intéz talán valamit meglátjuk mi lesz.
-Jesse magasan fav eddig nekem.Tuti kattanni fog és lesz hajjajj.
-Hank is kezd begolyózni de talán még menthetõ.
-Walter Jr. nem szerepel szinte semmit,de nem is baj.
Házibuliból az életképek súlyosak voltak 😊
meg az elsõ 10 percben meg az utolsó 5-ben.. a többi az siránkozás volt otthon hogy Walt így meg úgy..
a harmadik évad volt szerintem nagyon jó
leszarom a konfigod...
ezt mondjuk még nem láttam
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár a legnagyobb "esemény" eléggé levágós volt mégis nagyon komolyan meg lett csinálva.
Egyáltalán nem hiányzott,hogy nem pörögnek ezerrel az események így is minden percét feszülve figyeltem.
Nem bírok ki még egy napot...
Bevallom, elsõ 5 percet meglestem angol felirattal, még hétfõn. De már nem bírom.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Breaking Bad 4x01 8 sor vegyészkedés kivételével elkészült.
Ehhez holnapig várok segítséget, illetve a munkahelyen is rákérdezek. Holnap legkésõbb 5 óra felé küldöm be.
üdv
a haltartájból
Ma este valamikor szerintem már biztosan kikerül.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ki fordítja nem tudjátok? Van egyáltalán fordító?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.