Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Elég tömény adag lenne az biztos.
nyélbe kéne ütni egy 3. évad újranézést még a premierig
mert mondjuk lelkileg eléggé megterhelõ?
miért van az h nagyon bejön a sorozat, de napi 1-2 résznél nem tudok többet megnézni...
ilyen más sorozatnál még nem volt
amúgy 3. évad 2. résznél járok, mire jön az új évad, addigra végzek remélem😊

ottvagyunkmár?
desigo
Én sem emlékszem már.
Meg kell nézni legalább az utolsó részt...
precision
ezekbõl a felesége meg a gyereke nem kéne, meg a sógora, a zsernyák... az mit össze nem szenved mindig... 😊

alig várom, hogy folytatódjon végre... már arra sem emlékszem hogy lett vége az elõzõ évadnak 😊 😞

Bazinga!

ja, õt én is bírom
az ügyvéd kemény még nagyon 😄
desigo
Breaking Bad Season 4 Character Portraits

õk késõbb kicsit megváltoznak egyes események hatására, majd meglátod

Badger jó arc még, egyik kedvenc jelenetem, mikor a padon ülve árul, aztán...
ott még nem járok😄, de szerintem jövõ hét elején már tudok nyilatkozni h melyik évad tetszett a legjobban😊
Hank és Jesse továbbra is akkora arc lesz mint most?😄

a 3. közepe körül a legjobb szerintem.
amúgy fura, de nekem az évadzárók annyira nem tetszenek egyik évadban sem, a nyitók annál inkább
<#eljen>
nemrég kezdtem el nézni a sorit, 2. évad 1. résznél tartok, nagyon bejön és azt mondják h még jobb lesz😊
sztem hétvégén ledarálom

végre már!
MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
szerintem nem
Ebben volt új jelenet?

desigo
Elõbb még Weeds majd Rescue Me és aztán csak BB...
kezdják már azistenbasszameg :@
Bulykin
mindjárt itt van 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#eljen>

hát nem siették el
Bulykin
A Breaking Bad 4. évad 07.17-én kezdõdik.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

desigo
nyáron
mikorleszmár?
meg ez a cím is... a szinkron... botrány...
ezt a szart... ha nem ismertem volna a sorozatot, azt hiszem, hogy ez egy sitcom...
MR ME
az derék 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

közben rájöttem, hogy azért, mert túl hosszú a pilot kertévére
és a csöcsökre meg melltartó került.. 😄
wtf? kivágták a kocsimosós jelenetbõl a kölyköt a csajával
precision
aztakurva 😄
gigafos 😄

Bazinga!

precision
http://www.imdb.com/title/tt0903747/

Totál Szívás??? 😄
na aki ezt a magyar címet kitalálta az volt totál beszívva... 😄
idióta magyarok... ez a cím (ha már figyelmet akar felkelteni) egy vígjátéknak jobban elmenne

Bazinga!

az eredetiben is kikockázták ha jól emlékszem.

http://kosadz0r.mybrute.com/

én inkább arra, hogy a 2mp csöcs benne lesz-e
veltételezem, hogy ebben az idõpontban már belefér
😄
hát ha már ilyen idõpontban adják, ne merjék kivágni...
ollé, tuti még ígyis meg lesz vágva, kíváncsi vagyok, hogy benne merik-e hagyni pl azt, mikor a szétmart leszakadt kádat takarítják
Bulykin
késõbbi idõpontra nem is tehetnék XD

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

alig várom már a 4. évadot, de majd csak jövõ nyáron jön asszem...
egy újranézést mindenképpen tervezek addig.
PJack
hát ez állat volt.
már az 1. évad is tetszett, valahogy volt egy sajátos hangulata, nem volt túl pörgõs de érdekes volt, aztán a 2.-ban már több minden történt, kezdett elég izgalmassá válni, majd a 3.-ra egy teljesen komplett, komoly kis drámaféleség lett remek karakterekkel.

engem Marie idegesített mindvégig a legjobban. rohadtmód irritáló az a nõ 😄

jaés Bryan Cranston zseniális színész, egyszerûen hiteles, minden szónak súlya van amit kiejt a száján. a többi színész is többnyire szépen teljesít

voltak részek ahol kifejezetten vert a szívem, de a végén... hát nem semmi volt, de szerintem még nagyobb cliffhanger lett volna ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõbb sötétül el a képernyõ, és aztán halljuk csak a lövést 😊
kételyt adott volna rá hogy Mike-ék hamarabb odaértek és esetleg Jesse-t lõnék le, persze nem úgy mondjuk hogy meghaljon csak hogy így izgalmasabb legyen 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

precision
LOL 😄DD

Bazinga!

hát nem ma 😄

mikor jön a negyedik? 😄DDDDDDDDDD
Bulykin
ez benne a szépm hogy még te sem tudod eldönteni, hogy õk most jók vagy rosszak 😄

precision
nagyon kényes téma ez...
mert akárhogy nézzük, õk bûnözõk... eddig még valahogy rájuk lehetett aggatni a "nem akkora bûnözõk" jelzõt (bár az elsõ évadban is "megölnek" valakit, akit utána szépen a kádban "kezelésbe vesznek" 😄) de most már nincs mese... akármennyire szépítjük a dolgokat, Jesse és Walter is bûnözõ
persze van még dolog amiért lehet szimpatizálni velük (pl. Jesse a kölyök miatt akarta azt tenni amit tenni akart) de már egyre nehezebb 😊 nagyon játszanak a készítõk ezzel a dologgal, úgymond pengeélen táncolnak a karakterek a jó és a rossz megítélés között (mármint a nézõk részérõl)

én is kíváncsian várom a folytatást

Bazinga!