Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen más sorozatnál még nem volt
amúgy 3. évad 2. résznél járok, mire jön az új évad, addigra végzek remélem😊
alig várom, hogy folytatódjon végre... már arra sem emlékszem hogy lett vége az elõzõ évadnak 😊 😞
Bazinga!
Badger jó arc még, egyik kedvenc jelenetem, mikor a padon ülve árul, aztán...
Hank és Jesse továbbra is akkora arc lesz mint most?😄
amúgy fura, de nekem az évadzárók annyira nem tetszenek egyik évadban sem, a nyitók annál inkább
sztem hétvégén ledarálom
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
hát nem siették el
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és a csöcsökre meg melltartó került.. 😄
Totál Szívás??? 😄
na aki ezt a magyar címet kitalálta az volt totál beszívva... 😄
idióta magyarok... ez a cím (ha már figyelmet akar felkelteni) egy vígjátéknak jobban elmenne
Bazinga!
http://kosadz0r.mybrute.com/
veltételezem, hogy ebben az idõpontban már belefér
hát ha már ilyen idõpontban adják, ne merjék kivágni...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
egy újranézést mindenképpen tervezek addig.
már az 1. évad is tetszett, valahogy volt egy sajátos hangulata, nem volt túl pörgõs de érdekes volt, aztán a 2.-ban már több minden történt, kezdett elég izgalmassá válni, majd a 3.-ra egy teljesen komplett, komoly kis drámaféleség lett remek karakterekkel.
engem Marie idegesített mindvégig a legjobban. rohadtmód irritáló az a nõ 😄
jaés Bryan Cranston zseniális színész, egyszerûen hiteles, minden szónak súlya van amit kiejt a száján. a többi színész is többnyire szépen teljesít
voltak részek ahol kifejezetten vert a szívem, de a végén... hát nem semmi volt, de szerintem még nagyobb cliffhanger lett volna ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kételyt adott volna rá hogy Mike-ék hamarabb odaértek és esetleg Jesse-t lõnék le, persze nem úgy mondjuk hogy meghaljon csak hogy így izgalmasabb legyen 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
mert akárhogy nézzük, õk bûnözõk... eddig még valahogy rájuk lehetett aggatni a "nem akkora bûnözõk" jelzõt (bár az elsõ évadban is "megölnek" valakit, akit utána szépen a kádban "kezelésbe vesznek" 😄) de most már nincs mese... akármennyire szépítjük a dolgokat, Jesse és Walter is bûnözõ
persze van még dolog amiért lehet szimpatizálni velük (pl. Jesse a kölyök miatt akarta azt tenni amit tenni akart) de már egyre nehezebb 😊 nagyon játszanak a készítõk ezzel a dologgal, úgymond pengeélen táncolnak a karakterek a jó és a rossz megítélés között (mármint a nézõk részérõl)
én is kíváncsian várom a folytatást
Bazinga!