2516
27zhhj6.jpg
  • ForzaInter
  • mikusmate
    Valóban, bocs :) Spoiler tag miatt nem láttam.
  • stargatelost
    vótmá
  • mikusmate
    Csak linkelem, mert még spoileres lehet néhány embernek. Humi-ariból.
  • gabo91
    Hogy szétkapták a motort...:)
    A vacsora jelenet nagyon gáz volt Jessy számára... bár szerintem Walter ezzel tisztában volt hogy ez lesz, és azért mondta neki hogy maradjon, így legalább tudta magát sajnáltatni a végén és meggyőzni Jessyt hogy ne adja el a részét. Ügyes...

A gyorskötözőnél pedig egyszerűbb dolog is lehetett volna. Leveszi a szemüvegét és a végével szépen kipattintja a fogat. Vagy ahogy át kell tolni a nyíláson a szárát úgy betolná a szemüveg szárát is, akkor esetleg a fog sima felületre kerül (szemüveg szára) így visszalehetne húzni.

A legjobb jelenet számomra az utolsó mondat volt.
    Walter nézése valami kegyetlen volt. "everybody wins"

Kérdés az miből lesz pénz...
    Jessy sztem belemegy a főzésbe, de Mike 5 milláját össze kell kapirgálni gyorsan. Autó mosó nem ér annyit.
  • desigo
    Kellemetlen volt nem kicsit a vacsora xD
  • ldavid
    legjobb jelenet volt
  • monsieurF
    Szintén el vagyok ámulva. Két héten belül véget ér az évad első fele és kezdődik 10 hónap szünet. Van egy olyan érzésem, hogy Mike-ot már nem visszük magunkkal 2013-ba.
  • stargatelost
    Azt a kibebaszott rohadt életbe :O:O:O:O Hát ez, hát ez... áhhh nincsenek szavak, mennyire cseszett jó ez a sorozat. Amit ebben az epizódban leműveltek, végig beletapadtam a székembe, mozdulni, nyikkanni se mertem :D Öcsém, ez tényleg a sorozatkészítés csúcsa.
  • ForzaInter
    kibaszott jó rész volt:D
  • ldavid
    what the f***k? mint a pilotban a csöcsök, értelme nulla

jó rész volt amúgy, nekem az eleje is tetszett
  • precision
    áááá : DD
  • precision
    pedig világos mint a nap
    túl nagyravágyó, és nem a pénz a fő motivációja már nagyon régóta, hanem a hatalom
  • zcwx67hg5vgrw
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Walt viselkedése, pontosabban "jellemfejlődése" számomra nem elég megalapozott. Oké, hogy az asszony a halálát akarja, de azt csak a tehetetlensége miatt teszi, mert hogy nincs más lehetősége, ha gyermekeit óvni akarja, mint Walt halála, aki szemmel láthatóan ragaszkodik a bizniszhez. De emlékszünk még nemrég hogyan aggódott érte, akkor pedig már mindent tudott róla, és ha Walt kiszállna, 5 millió dollárral azért boldogan eléldegélnének
  • zcwx67hg5vgrw
    Az eleje nagyon depresszív volt, megfordult a fejemben, hogy nem nézem tovább. De hát basszus, mese! Nem is igaz semmi :)
    Nagyon jó rész volt.
  • Zoli007
    :D
  • zcwx67hg5vgrw
    Hihihi :)
  • Reg5
    Az igazi Walter White is bűnöző :)
  • zcwx67hg5vgrw
    Köszi!!!
  • precision
    szemtanú volt, kockázati tényező, rizikófaktor...stb.
    egy "bűnözőnél" ez _simán_ gyilkolási ok
  • Evoluti0N
    Nem értem, h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet ez a Todd ennyire idióta. Mintha legalábbis a gyerek felfogta volna, rájött volna, h mit csinálnak.
    Na persze valamivel komplikálni kell a sztorit :P
  • sparrow35
    Aki ezt sorozatot nézi a nagyanyja vérnyomáscsökkentőjéből is methet akar főzni! :D
  • sparrow35
    Köszönöm. YEAH BITCH, KNIFE PARTY!!!4
  • stargatelost
    A két top komment a videó alatt :DDDDDDDD
  • ldavid
    Knife Party - Bonfire
  • sparrow35
    Meg tudná valaki mondani a zene címét az 5. évad 4. rész elején(amikor a kocsikkal állnak be a ház elé)?
  • ldavid
    Pszeudoefedrin megfázás/köhögés elleni gyógyszerek tartalmazzák, az elején ők is ilyeneket használtak
    és egyrészt azért nehezebb, mert tuti feltűnne valakinek hogy nagyobb mennyiséget vesznek (vagy akár lopnak)
    illetve ilyenek vásárlásánál állítólag feljegyzik, ki vásárolta és még akár igazoltathatják is
  • zcwx67hg5vgrw
    Na mindegy remélem túléli a kölök, nekem nehéz lenne úgy nézni, hogy végső soron kinyírtak egy gyereket.

Amúgy félig off, de mi a fasz az a pseudo, és miért nehezebb beszerezni, mint metilamint?
  • desigo
  • desigo
    fájdalmas xDDDDD
  • precision
    pfff :DDD
  • stargatelost
    ááááááá :D:D:D:D
  • Drephis
    aki nem látta az új részt, annak spoileres

:DDDD
  • ForzaInter
    nyilván ettől nem lángész, de ez azért eddig tényleg nem volt rá jellemző.
  • Ariakus
    Votl két jó ötlete, de ettől még nem lesz lángész, nem ő kötötte össze az aksikat meg gondolom nem ő szererezte be az aggregátort a vonatos balhéhoz , plusz nem ő végezte a számításokat. Volt két józan paraszt jellegűű ötlete és ennyi. Bár azt én is viccesnek találnám, hogy a következő hadműveletnél is az ő ötlete vinné el a pálmát.
  • ForzaInter
    ja mondjuk az tényleg érdekes jesse milyen lángész lett:D eddig nem volt rá ez jellemző..
  • BongoBácsi
    Nekem valahogy hiányznak Walt zura oltásai Jessere, mert szerencsétlen mindent elbaszott. Meg tényleg Jesse mióta lett ilyen lángész, ebben a részben is ő volt az ötletgazda ?
  • gabo91
    Szerintem meg ez az évad messze felül múlja bármelyik korábbit. 4. évad egy kicsit gyengécske volt itt ott elég erőltetett, de a többi első osztályú.
    Kb. olyan számomra ez az évad, mint a spartacus-ban volt a 3. (2.) volt, duplázza a korábbi színvonalat.
  • BongoBácsi
    Ellépett a valóság talajáról ... Nekem ez a sorozat pont azért jött be nagyon mert nagyon realsztikusan mutatta be a meth világát az első két évadban de ennek már köze nincs hozzá.
  • BlackWolf
    Ezt kifejtenéd bővebben?