2516
-
#782 Nem fog meghalni. Emlékezz vissza, a 5×01 elején ül a gyorsétteremben és a születésnapi menüjét díszíti ki az életkorával. Álneve van, New Hampshire-i személyije és meggyötört feje. Szóval valamiért majd menekülnie kell. -
Evoluti0N #781 Ilyen is van :) -
Az oldal is megy :D
http://www.bettercallsaul.com/ -
#779 -
ldavid #778 Better call Saul! -
zcwx67hg5vgrw #777 Na írjatok már valamit...gecó -
zcwx67hg5vgrw #776 Jaaa tényleg! :) -
mikusmate #775 Úgy lett gyanús azt hiszem, hogy találtak egy Pollos Hermanos-os zacskót, vagy valamit Gale lakásán, és tudták, hogy ő viszont vegetáriánus. -
zcwx67hg5vgrw #774 Kimagyarázta, de az csak arra volt jó, hogy ne emelhessenek vádat, ettől függetlenül Hank már szinte biztos volt a dolgában. Aztán amikor Gus felrobbant Hectorral együtt, akkor már nem volt nehéz belátni, hogy tán mégiscsak van valami....arra már nem emlékszem, hogy egyáltalán hogyan került képbe Gus. Mikor lett gyanús? -
ldavid #773 azt később kimagyarázta -
david4u #772 +Meg megtaláltak az újjlenyomatát Fringnek a kémikus lakásán! -
ldavid #771 igazából nem jött rá, csak sejtette. akkor lett egyértelmű, amikor Walték felrobbantották a mosodát. -
#770 Ha jól emlékszem, mikor meglőtték, és otthon feküdt, a kollégája kikérte a véleményét a fiatal kémikusgyerek gyilkosságáról, vagy valami ilyesmi. Itt került a képbe Gus. -
kovi04 #769 Majd az Argo-ban drámaibb szerepet fog kapni. Ha elég játékidőt kap, és fontos történetszálat, akkor talán egy Oscar-jelölés is befigyelhet Cranstonnak. -
BlackWolf #768 Miből jött rá Hank , hogy Fring áll a dolgok mögött? Kicsit már megkoptak az emlékek :) -
vg #767 Pár napja néztem meg az új Total Recall filmet, amiben kedvenc kopasz színészünk a fő gonosz. Minta teljesen másik ember lett volna, csajom fel sem ismerte, bámult is mikor mondtam, hogy itt a kopasz... :) Már csak egy rész, és várhatunk közel egy évet. Nagyon hiányozni fog a sorozat. -
#766 Emlékmásban végre nagyobb szerepet kapott Bryan bácsi :) nagyon bejött a film btw. -
#765 Igen,igazatt adok ebben Mike nak,de attól még rühelltem,abszolut ,de kicsit sem sajnálom.Jobb is igy! Én Walt párti vagyok 100%ig. -
#764 Az nagyon nagy volt! :)
-
#763 Az a jelenet amikor a 3 kopasz ül a kocsiban és mennek a sivatagban a kamera meg hátulról veszi ahogy inog a fejük... Ezek miatt (is) imádom ezt a sorozatot olyan hangulatot teremtenek ezek a beállítások hamisíthatatlan Breaking Bad :) -
zcwx67hg5vgrw #762 Tulajdonképpen miért is nem történt így? Vén fasz vagyok már, egyszerűen nem ugrik be, hogy hogyan távolodtak el. -
zcwx67hg5vgrw #761 Ami a legutóbbi játékot illeti:
"De hát egyedül nem megy semmire. Néhány mérfölddel arrébb viszont bejáratott infrastruktúra van. A know-how megér 100 milliót"
Mivel ebben más nem vett részt, győztesnek hirdetem magam (igaz, tévedtem 13,5 milliót:))
És akkor a végére az én tippem:
Jesse ki akarja majd nyírni Waltert, de végül nem tudja megtenni. De Hank igen (vagy pont fordítva, de szerintem erre az évek óta érlelődő threesome orgazmusra lesz felfuttatva a sztori) -
#760 Ebben mondjuk volt igazság :
Minden rendben volt,
te hülye barom.
Megvolt nekünk Fring.
Volt egy laborunk.
Mindenünk megvolt, ami csak kellett,
és minden olajozottan működött.
- Ó, Istenem.
- Befoghattad volna a pofádat,
fõztél volna, és annyi pénzed lehetett
volna, amennyit csak akarsz.
Minden tökéletes volt.
De nem, neked el kellett rontanod.
Te, meg a büszkeséged, és az egód.
Te akartál lenni a főnök.
Ha végezted volna a munkád,
tudtad volna, hogy hol a helyed,
most akkor mindannyian rendben lennénk.
-
#759 Szerintem is az lesz a vége hogy meghal,és nem a rákban :D Valami drámai vég ahogy valaki fejbelövi. -
#758 Ja, az elején ezeken nekem is megakadt a szemem, de utána nem volt gond a fordítással. Általában jól oldja meg a fordítást. Mindenesetre jobban, mint a hivatalos fordító.
Akárhogyan is végződik, elképesztően brutális lesz, és biztos, hogy sorozattörténelmet fog írni a Breaking Bad. Már most is a legeslegjobb sorozat. Ilyen karakterfejlődést, drámai történetvezetést és képi világot egy sorozat sem tud felmutatni. -
ldavid #757 szerintem Hank rájön majd, aztán Walt meglép előle.
de ha tippelnem kellene, tuti azt mondanám hogy a végén meg fog halni. -
#756 Ennyi rosszat büntetlenül nem úszhat meg.
Lehet,hogy el tud majd menekülni de annak nagy ára lesz. -
#755 mindenki arra vár mikor bukik lenne walt. mekkora lenne ha nem bukna le, és úgy érne véget:D -
#754 Tuti hogy előbb utóbb rá fog jönni Hank. Viszont amilyen lelkiismeretes rendőr, nem fogja hagyni Waltot szabadon távozni. Viszont Waltból kinézem, hogy a "túlélés érdekében, és a birodalom mentése -> család jövője érdekében" ad egy golyót Hanknek... Papucs felesége nem fog vele beszélni, esetleg öngyilkos lesz, de az se hisz a pulyákra ki vigyáz... akkor vagy lelép vagy feldobja Waltot és tanúvédelmi programot kér....
Lebukás borítékolva, idő kérdése.
Amúgy Dexterben is hasonló a felállás... de várom már azt is! -
#753 Kíváncsi vagyok,hogy Walter mikor fog lebukni a sógora előtt... -
#752 ? már tegnap este 7 körül volt. -
ldavid #751 ehhez már nagyon elvetemültnek kell lenni -
zcwx67hg5vgrw #750 Hááát...beleolvastam, mindjárt az első percben két gyöngyszem: "szükségem van a kézbesítésére"..."elkülditek a szakácsotokat" :DD -
zcwx67hg5vgrw #749 Aki nagyon türelmetlen, pld itt van az angol:
http://www.podnapisi.net/en/breaking-bad-2008-subtitles-p1885132
Ez meg egy-két online fordító, nem tudom persze, mennyire viccesen fordítanak ;)
http://subtranslator.appspot.com/
http://www.subtranslate.com/ -
RedRiot #748 Köszi! -
#747 De van itt. Ez jó fordítás. -
RedRiot #746 Magyar felirat nincs még az új részhez? -
#745 most néztem újra a cold opent és a végét.. zseniális. -
#744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért sajnálom Mikeot , magát a karaktert ő volt a kedvencem Fring és Jesse mellett. Most már csak egy maradt a 3ból -