2516
27zhhj6.jpg
  • N o N a m e
    Nem fog meghalni. Emlékezz vissza, a 5×01 elején ül a gyorsétteremben és a születésnapi menüjét díszíti ki az életkorával. Álneve van, New Hampshire-i személyije és meggyötört feje. Szóval valamiért majd menekülnie kell.
  • Evoluti0N
    Ilyen is van :)
  • Fenrir

Az oldal is megy :D

http://www.bettercallsaul.com/
  • bency
  • ldavid
    Better call Saul!
  • zcwx67hg5vgrw
    Na írjatok már valamit...gecó
  • zcwx67hg5vgrw
    Jaaa tényleg! :)
  • mikusmate
    Úgy lett gyanús azt hiszem, hogy találtak egy Pollos Hermanos-os zacskót, vagy valamit Gale lakásán, és tudták, hogy ő viszont vegetáriánus.
  • zcwx67hg5vgrw
    Kimagyarázta, de az csak arra volt jó, hogy ne emelhessenek vádat, ettől függetlenül Hank már szinte biztos volt a dolgában. Aztán amikor Gus felrobbant Hectorral együtt, akkor már nem volt nehéz belátni, hogy tán mégiscsak van valami....arra már nem emlékszem, hogy egyáltalán hogyan került képbe Gus. Mikor lett gyanús?
  • ldavid
    azt később kimagyarázta
  • david4u
    +Meg megtaláltak az újjlenyomatát Fringnek a kémikus lakásán!
  • ldavid
    igazából nem jött rá, csak sejtette. akkor lett egyértelmű, amikor Walték felrobbantották a mosodát.
  • Zoli007
    Ha jól emlékszem, mikor meglőtték, és otthon feküdt, a kollégája kikérte a véleményét a fiatal kémikusgyerek gyilkosságáról, vagy valami ilyesmi. Itt került a képbe Gus.
  • kovi04
    Majd az Argo-ban drámaibb szerepet fog kapni. Ha elég játékidőt kap, és fontos történetszálat, akkor talán egy Oscar-jelölés is befigyelhet Cranstonnak.
  • BlackWolf
    Miből jött rá Hank , hogy Fring áll a dolgok mögött? Kicsit már megkoptak az emlékek :)
  • vg
    Pár napja néztem meg az új Total Recall filmet, amiben kedvenc kopasz színészünk a fő gonosz. Minta teljesen másik ember lett volna, csajom fel sem ismerte, bámult is mikor mondtam, hogy itt a kopasz... :) Már csak egy rész, és várhatunk közel egy évet. Nagyon hiányozni fog a sorozat.
  • Police88
    Emlékmásban végre nagyobb szerepet kapott Bryan bácsi :) nagyon bejött a film btw.
  • bency
    Igen,igazatt adok ebben Mike nak,de attól még rühelltem,abszolut ,de kicsit sem sajnálom.Jobb is igy! Én Walt párti vagyok 100%ig.
  • Tower Guard
    Az nagyon nagy volt! :)
  • Police88
    Az a jelenet amikor a 3 kopasz ül a kocsiban és mennek a sivatagban a kamera meg hátulról veszi ahogy inog a fejük... Ezek miatt (is) imádom ezt a sorozatot olyan hangulatot teremtenek ezek a beállítások hamisíthatatlan Breaking Bad :)
  • zcwx67hg5vgrw
    Tulajdonképpen miért is nem történt így? Vén fasz vagyok már, egyszerűen nem ugrik be, hogy hogyan távolodtak el.
  • zcwx67hg5vgrw
    Ami a legutóbbi játékot illeti:

"De hát egyedül nem megy semmire. Néhány mérfölddel arrébb viszont bejáratott infrastruktúra van. A know-how megér 100 milliót"

Mivel ebben más nem vett részt, győztesnek hirdetem magam (igaz, tévedtem 13,5 milliót:))

És akkor a végére az én tippem:

Jesse ki akarja majd nyírni Waltert, de végül nem tudja megtenni. De Hank igen (vagy pont fordítva, de szerintem erre az évek óta érlelődő threesome orgazmusra lesz felfuttatva a sztori)
  • desigo
    Ebben mondjuk volt igazság :

Minden rendben volt,
    te hülye barom.
    Megvolt nekünk Fring.
    Volt egy laborunk.
    Mindenünk megvolt, ami csak kellett,
    és minden olajozottan működött.
    - Ó, Istenem.
    - Befoghattad volna a pofádat,
    fõztél volna, és annyi pénzed lehetett
    volna, amennyit csak akarsz.
    Minden tökéletes volt.
    De nem, neked el kellett rontanod.
    Te, meg a büszkeséged, és az egód.
    Te akartál lenni a főnök.
    Ha végezted volna a munkád,
    tudtad volna, hogy hol a helyed,
    most akkor mindannyian rendben lennénk.
  • bency
    Szerintem is az lesz a vége hogy meghal,és nem a rákban :D Valami drámai vég ahogy valaki fejbelövi.
  • stargatelost
    Ja, az elején ezeken nekem is megakadt a szemem, de utána nem volt gond a fordítással. Általában jól oldja meg a fordítást. Mindenesetre jobban, mint a hivatalos fordító.

Akárhogyan is végződik, elképesztően brutális lesz, és biztos, hogy sorozattörténelmet fog írni a Breaking Bad. Már most is a legeslegjobb sorozat. Ilyen karakterfejlődést, drámai történetvezetést és képi világot egy sorozat sem tud felmutatni.
  • ldavid
    szerintem Hank rájön majd, aztán Walt meglép előle.
    de ha tippelnem kellene, tuti azt mondanám hogy a végén meg fog halni.
  • desigo
    Ennyi rosszat büntetlenül nem úszhat meg.
    Lehet,hogy el tud majd menekülni de annak nagy ára lesz.
  • ForzaInter
    mindenki arra vár mikor bukik lenne walt. mekkora lenne ha nem bukna le, és úgy érne véget:D
  • gabo91
    Tuti hogy előbb utóbb rá fog jönni Hank. Viszont amilyen lelkiismeretes rendőr, nem fogja hagyni Waltot szabadon távozni. Viszont Waltból kinézem, hogy a "túlélés érdekében, és a birodalom mentése -> család jövője érdekében" ad egy golyót Hanknek... Papucs felesége nem fog vele beszélni, esetleg öngyilkos lesz, de az se hisz a pulyákra ki vigyáz... akkor vagy lelép vagy feldobja Waltot és tanúvédelmi programot kér....

Lebukás borítékolva, idő kérdése.
    Amúgy Dexterben is hasonló a felállás... de várom már azt is!
  • desigo
    Kíváncsi vagyok,hogy Walter mikor fog lebukni a sógora előtt...
  • gabo91
    ? már tegnap este 7 körül volt.
  • ldavid
    ehhez már nagyon elvetemültnek kell lenni
  • zcwx67hg5vgrw
    Hááát...beleolvastam, mindjárt az első percben két gyöngyszem: "szükségem van a kézbesítésére"..."elkülditek a szakácsotokat" :DD
  • zcwx67hg5vgrw
    Aki nagyon türelmetlen, pld itt van az angol:
    http://www.podnapisi.net/en/breaking-bad-2008-subtitles-p1885132

Ez meg egy-két online fordító, nem tudom persze, mennyire viccesen fordítanak ;)
    http://subtranslator.appspot.com/
    http://www.subtranslate.com/
  • RedRiot
    Köszi!
  • stargatelost
    De van itt. Ez jó fordítás.
  • RedRiot
    Magyar felirat nincs még az új részhez?
  • ForzaInter
    most néztem újra a cold opent és a végét.. zseniális.
  • Rockynhooo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért sajnálom Mikeot , magát a karaktert ő volt a kedvencem Fring és Jesse mellett. Most már csak egy maradt a 3ból
  • stargatelost