Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is fura volt, de gondolom ez most a történet szempontjából mellékes volt
azt vágom, csak hiányoltam egy jelenetet, amikor megveszi, vagy valami
meg eddig is kibírt mindent, miért nem tudta most is megcsináltatani? 😊
a kocsit akkor cserélte le, miután belefordult a zölddel egy másikba Hankkel a mosoda elõtt
remélem, mert vagy Walter mérgezte meg direkt(bár szerintem nem), vagy tényleg Gus volt és az emberei azért voltak a kertben, mert odatették a virágot
Majd a következõ évadban megértjük.

ledaráltam egyben az egészet, de a gyöngyvirágot nemértem
ForzaInter

ez kész, vége mindent visz😄😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
kurvajó, mentem is le, köszi!😊

Yo, Bitch!

zsoltioregon

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

precision
egy gif -et rakhatna valaki róla 😄

Bazinga!

zsoltioregon
<#vigyor1>
maga vesz egyet?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ForzaInter
Better call Saul!
ez kurvajó!😄 nem is tudtam, hogy igazából is létezik ez az oldal..
alul reklámok közt, los pollos, beneke fabricators😄

meg savewalterwhite is létezik.

Yo, Bitch!

desigo
Nem gagyi volt, hanem élet/karakteridegen. Kíváncsi lennék, hányan tudnák ezt utána csinálni 😄

hogyan tovább? vége? mert kb. semmi ötletem hogy folytatódhatna.
fél percig tátva volt a szám a jelenet után 😄 odabaszott 😄
ForzaInter
ja én is olvastam, hogy valaki azt írta, hogy az gagyi volt.. LOL

annál a jelenetnél kb. leeesett az állam😄

Yo, Bitch!

precision
kritizálták??? 😊
hát én konkrétan elfelejtettem levegõt venni annyira EPIC jelenet! 😊
még most is "borzongok" ha rá gondolok 😊

Bazinga!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokan kritizálták azt a jelenetet, de szerintem is éppen azért volt fantasztikus, mivel mindenki megdöbben, hogy ezt is túléli és akkor jön a wtf😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kommersz
le,kerdeses milesz a tovabbiakban.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

ForzaInter
aztakurva!.. most néztem meg az utolsó 2 részt egyben, hát a finálé valami iszonyat brutál kibaszott durva volt! zseniális ez a sorozat, sok sorozatot nézek és néztem már, de nálam most már nem kérdés, hogy ez az number 1.

amúgy ezzel így akár le is zárhatták volna az egészet.

azért mikor a robbanás után kisétált gus és csak oldalról mutatták, kicsit nagyot néztem, mondom ilyen nincs bazmeg, ez ezt is túléli.. aztán mutatták szembõl, wow😄

Yo, Bitch!

kalaposkan
Azért mérgezte meg a kisgyereket, hogy aztán Gus-ra terelhesse a gyanút, mert szüksége volt Jesse-re, hogy a közelébe tudjon férkõzni, információkat tudhasson meg arról, hogy hol találja, hiszen mindent bekamerázott, megfigyelt, Walt még követni sem követhette, mert egybõl kiszúrták volna, viszont a gyereken keresztül tudott hatni Jessere. Tudta, hogy amennyiben eldugja a cigit, és a gyerek kórházba kerül, akkor rá fog gyanakodni Jesse, és nyilván nem Gus-hoz fog menni, aki nem tudott elvileg a cigirõl, és el sem mondhatta neki, mert akkor egybõl kiderül, hogy meg akarta ölni... Walt várta, hogy Jesse felbukkanjon (akihez mellesleg szintén nem mehetett el, mert mint láttuk korábban, figyelték a házát Gus emberei), és már kész terve volt a meggyõzésére, alaposan alátámasztva, hogy Gusnak miért lett volna érdeke a mérgezés. Elég jól kitervelte, és jobban átgondolva ennek így kellett történnie onnantól, hogy Walt a mérgezéssel beindította a gépezetet <#vigyor>

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy innen merre indul tovább a történet, mert elég sok lehetõség van, várom már a jövõ nyarat nagyon <#wow1> Jó lenne, ha a maradék 16 részt nem szednék ketté, mert 8 részes évad nagyon rövid, bár félek, hogy a reményeim nem hatják meg az AMC-t... <#shakehead>

precision
ja, a terv része volt 😊

Bazinga!

mi epic sorozatez
walternek mért volt érdeke megmérgezni a kisgyereket? tudta h jesse rá fog gyanakodni és akkor gusra tereli a gyanút h jesse is úgy érezze h igen meg kell ölni gus-t?
dvd extra volt, ha jól rémlik
precision
használj már spoilert vazzeg...

igen, Walter csinálta azt is, kitervelte az egészet

Bazinga!

Egyébként jól értelmeztem a végét, amikor arra a mérgezõ növényre közelít a kép, hogy a kisgyereket is Walter juttatta a kórházba a terv részeként?

precision
😄DDDDDDDDDDDDD

van errõl videó is? 😊

Bazinga!

precision
OH MY GOD!

Ennyit tudnék hozzátenni az évadzáróhoz. A "Gus -os" jelenetnél konkrétan elfelejtettem levegõt venni.

Best. Sorozat. Ever. Ja és Walter White for prezident!

Bazinga!

desigo
haha xDDDDDD
zsoltioregon
Ez kúrvajó 😄DDDD

Drephis
😄

help

nagyon rendben volt az egész, most már rohadt kíváncsi vagyok, mi lesz jövõre

btw a kocsit mikor cserélte le? és miért nem láttuk? már az elõzõben is feltûnt
<#eljen>Szerintem az egyik legjobb évadzáró volt, a zenéket is nagyon eltalálták benne. Nagyon várom már a következõ évadot, nem tudom, hogy mivel fogják lezárni az egészet, de biztos jól megvan írva😊)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nan76
<#vigyor3><#taps>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

kommersz
gyanus volt neki ,hogy elcsaltak a korhazba

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

precision
Gustavo már elég durván tolja... honnan a fenébõl tudta, hogy fel akarják robbantani az autót? 😄 vagy meg lesz magyarázva, hogy csak azért nézett szét a háztetõrõl mert egy állat és erõt gyûjtött, hogy visszamenjen szétverni Jessie arcát? 😊 na majd kiderül...

Bazinga!

kommersz
😄DDD milesz meg itt a kovetkezo evadban.hihetetlen sorozat

ForzaInter
van felirat!

Yo, Bitch!

Megint nagyon eltalálták a végét, ilyen feszültséget😊

precision
hát a Walter-Jesse féle jelenet miatt 😊 nem a bunyóra gondolok, az csak a kezdet volt, hanem ami a háznál is volt
Walter rájött, hogy csak idõ kérdése amíg Jesse "lemond" róla, szóval már nem lesz igaz, hogy nem fõz ha õ meghal, ergo oda a védettség, és Gustavo -nak nem kell egy olyan ember aki potenciális veszély (tud mindent + DEA -s a sógora aki szaglászik is) szóval tudja, hogy lazán kinyírja ha alkalma lesz rá

Bazinga!

inkább utóbbi, szvsz csak megfenyegette, hogy ne menjen Jesse közelébe ezért én valahogy nem is értem mire volt az a nagy para a végén
STREEX
De most Gus tényleg meg akarja ölni waltert családostul? Vagy csak kirugta?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

igen, az volt a legjobb, amikor még kicsiben bizniszeltek, Tuco meg egyéb problémák
ForzaInter
badger meg skinnyt én is hiányolom, de most õk nekik ebben az ügyben nem nagyon van szerepük..

azért nekem még hiányoznak a kezdetek, mikor a lakókocsiban a semmi közepén fõztek..

Yo, Bitch!

Pár karaktert azért hiányolok, elég keveset szerepelt Saul, Badger meg Skinny.
Egyetértek, pont ettõl jó, hogy néha olyan életszagú az egész.

precision
nekem mindegyik rész tetszett, szerintem nem indult gyengén az évad...
a Breaking Bad ilyen, ez egy dráma, nem lehet minden rész olyan mint a mostani 😊

Bazinga!

Na azért csak nem lett csalódást ez a negyedik évad. Elég laposan indult de a mostani részek mesteriek. Minden rész úgy végzõdik, hogy egybõl nézném tovább ...