2516
-
Neoncsoves #822 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amatőr dolog lenne Walttól a könyv otthagyása... nem jellemző rá, szerintem Skyler rakta oda -
zcwx67hg5vgrw #821 3 hónap alatt vajon mennyit szállíthattak le? :D
Azért az a pénzkupac tekintélyes volt :OOO -
#820 Mi óta vagy te forgatókönyv író?
Mert úgy oltod az embert, mint ha te írnád a történetet. Honnét tudod eldönteni mi lesz, és mi a baromság. Feltevésként írtam Skylert, csupán tényeket közöltem hogy mi lehetséges. Nem mondtam hogy így van.
Jesse miből gondolta volna... esetleg mert odagörgette már Walt a műanyaghordót, és a srác is vitte a cuccot. Így a hirtelen lecsukódó csomagtartó elég gyanús.
Poénból írtam a pénzre azt. De egyébként ha figyelted volna az évadot, akkor feltűnt volna, hogy Waltnak semmi és senki sem számít csak a pénz!
Pénzben méri a hatalmát, és azért nem adta el az alapanyagot sem pár milláért mert száz milliót is letud belőle akasztani. Ebből esetleg nem az következik, hogy rohadtul nem elég neki ami van? Véletlenül nem azért terjeszkedett Európa felé is, hogy több legyen a profit? -
#819 Humiariból
-
#818 Nekem az évaddal az egyetlen bajom az volt, hogy Jesse nagyon a háttérbe szorult.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már kezdtem kicsit aggódni, hogy Walter nem ad abból a sok zséből semmit neki, de ahogy néztem az jóval több volt mint 5 millio.:D
Ez rendes dolog volt tőle. Rossz volt látni amúgy, hogy Jessse tényleg visszaszokott a drogra ahogy Walt megjósolta.
Kíváncsi vagyok ebben a történetben mi lesz a szerepe Jessne-nek innét. Remélem jól fog kijönni ebből az egészből, ha valaki akkor ő megérdemelné a happy endet. -
zcwx67hg5vgrw #817 Nem értem :)
Nyilván nem jut be rovar a belső sátorba. -
Bugi01 #816 -
RedRiot #815 Átlag amerikainak tökmindegy hogy Cseh- vagy Magyarország. Németországtól keletre vannak ilyen volt komcsi országok, akik csórók és tök vicces nyelveken beszélnek, kb. ennyi. Ahogy mi nem nagyon érzékelünk különbséget mondjuk Namíbia és Zambia között úgy ők is egy halmazba sorolják a kelet-európai országokat. -
zcwx67hg5vgrw #814 Vajon hogyan döntöttek Csehország mellett? Biztos felmerült ez-az. Kár, hogy nem Magyarország lett végül. -
zcwx67hg5vgrw #813 Szerintem nem lehet happy endje egy ilyen történetnek. Amerikában, ahol milliárdokat költenek a kábítószer elleni harcra, hagynák, hogy egy kvázi gyerekgyilkos drogbáró boldogan élhessen a családjával, milliárdokkal a párna alatt :D
Nagyon csúnya befejezésre számítok. -
BlackWolf #812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott szerettem volna , hogy vége legyen a sorozatnak mikor Walterék kajálgatnak az udvaron Junior meg tologatja a húgát :) Bár tudtuk ,hogy ez nem lehet mert felvillantották rögtön az első rész elején a lerobbant Waltert az étteremben :/ , de tényleg ilyen apróságon elbukni mint az a könyv..Itt már Waltnak nem lesz happy end . -
RedRiot #811 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az elég viccesen hangzott hogy Csehország lakosságának 5%-a meth-fogyasztó. Gyerekek és öregek kilőve - akkor a 16-50 éves korosztályból minden tizedik ember meth-en él? Ráadásul a területi eloszlás sem egyenletes, így Prágában még nagyobb lenne a meth-headek aránya. Vicces hely volna, az már biztos. :)
Ettől függetlenül jó rész volt, és végre Hank nyomra akadt. Biztos voltam benne hogy ez előbb-utóbb megtörténik, de azt hittem hogy Skyler lesz a gyenge pont.
-
#810 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy miért tolták az arcunkba, hogy Walt ilyen legyek fajtái könyvet v. mit nézett? A legyes jelenetnél... :) Ha lesz valami jelentősége az nem lesz gyenge :D
Hank feje a végén, priceless... még bele is remegett szegény :) -
#809 néccázhárom! -
Kicsit sem badass.:) -
#807 nem is dícsérem már a sorozatot mert felesleges. a legjobb ennyi bőven elég:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem meg walt megint rákos.. -
#806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes elmélet: http://i.imgur.com/FSloT.jpg -
ldavid #805 FUUUCK!!! mióta vártam már (azért még valamennyire mindig kimagyarázható) -
#804 Ja, észrevettem :DD Ez van :D -
#803 Jesse a neve, aztán te is elírod következő mondatban:DD -
#802 Hű, mennyi baromság :D :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haladjunk sorbaN.
Először is Jesse a karakter neve.
Ja, cinkes volt, hogy a jelenet így végződik, de semmi nem utalt rá, hogy ott van valaki a csomagtartóban, tehát egyáltalán nem ostoba Jessie, ezt nagyon rosszul látod.
Hogy mondta volna már azt a kupacra? :) LOL
Amikor Jesse-hez elment nem akart neki semmit mondani azon kívül, hogy vége a dolognak, van egy valag lóvé, és kap is belőle. A régebben beütött szárító a wc-ben meg szerintem azt szimbolizálta, ahogy ránézett, hogy vége a rák dolognak.
Úristen, miket gondolsz te komolyan, értem én, hogy lehet elméleteket gyártani, de nem tudom melyik sorozatot nézted eddig, ha szerinted ilyen irányba vinnék Skyler karakterét, hogy ő rakta oda. Soha meg sem fordult volna ilyen a fejemben... Persze, hogy elfeledkezett róla, ez a válasz.
Nem cseszegetésként mondtam ezeket, csak azért kezeljük helyén a dolgokat :) -
#801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hatalmas rész volt. Haladjunk sorba.
Mikor Mike a csomagtartóban volt, nyílt a raktár ajtó és megjelent Jessy kicsit beszartam hogy rájön, de látszik hogy mennyire ostoba szegény és hogy félrelehet vezetni.
Nagyon jó jelenet volt ahogy bement a kávéző Walt. kalap napszemüveg, majd átcserélte a szemüveget.
Beindult a termelés dőlt a lóvé, de egyszerre két vevőt is kiszolgálni...vagyis két piacot inkább.
Amikor a kedves felesége megmutatta neki a kupacot, és megkérdezte mikor lesz már elég. Azt hittem azt fogja mondani, "tényleg ennyiért hívtál ide, ez alig pár köbméter, majd akkor szólj legközelebb ha a többi konténer is tele lesz." :D
Mikor felbérelte a szkinhed teamet a melóra és nézte a festményt, csettintett neki a csávó ránézett és mondta hogy pedig az ő módszere lesz, találja ki hogyan ezért fizeti. Kőkemény gengszter lett.
Nagyon jó!
MRI vizsgálat tuti hogy a rákról mutatott ki valamit, szerintem ezért is ment el Jessyhez és vitt neki pénzt, látszott rajta hogy akar valamit mondani de nem merte végül...
Hank meg megtalálta a könyvet... érdekes, mivan ha a buta tyúk direkt tette oda? vissza akarja kapni a gyerekeit. Bár ha bukik a vezér, vele együtt a birodalom akkor a rendszer haszonélvezői is rosszul járnak. Akkor viszont mégse a felesége tette oda. De akkor meg minek volt ott? Ha fontos volt neki (kétlem) akkor nem ott tartaná ha pedig nem fontos akkor megszabadult volna tőle. Szerintem csak elfeledkezett róla. De amúgy valaki emlékszik rá mikor kapta Gale-től a könyvet? Ő is adott Gale-nak vagy hogy volt ez? már nem emlékszem...
-
#800 Pedig tökéletes zárás lehetett volna, ha nem... :)
Durva. -
zcwx67hg5vgrw #799 Amúgy... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem visszajött a rák. Bezúzta a mosdóban azt a szerelőakna ajtót. Vagy pedig még a múltkor, és azóta nem cserélték le? -
zcwx67hg5vgrw #798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De hát vannak ilyenek sajnos. Uncle ding-ding se tudta volna a való életben megölni Gust, mert utóbbi első dolga az lett volna, hogy kiiktatja a csengőt (nehogy Hector fellármázza vele a nővért). De gecijó lesz ez! Várom már 2013-at :)Ez így persze elég nagy marhaság volt, különösen azután, hogy még beszéltek is róla anno, hogy ki lehet W.W. Első dolga lett volna elégetni a könyvet. -
#797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig milyen jól összejött minden, rakat lóvé, kiszállás. És azon a rohadt könyvön elcsúszik. Bár várható volt, hogy az utolsó etapban Hank rájön, és ez lesz főszál. Érthető, hogy ez lett a cliff. Bár én valami nagyobb felfedezésre számítottam Hank részéről, de valószínűleg így el tudják húzni még a végéig, hogy Hank eleinte gyanakszik és megfigyel.
Lesz itt durvulás. -
#796 Utolsó 1 perc: O M Fucking G :D
Nagyon messze van még az új évad, nagyon nehéz lesz kivárni -
zcwx67hg5vgrw #795 Leghamarabb délután tudom megnézni, spoilerezzetek addig is valamit nekem...tease me :D -
#794 Hát most, hogy vége az évadnak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I'm out
Hank mondjuk épp jó helyen ült a végén a "megvilágosodása" közben, egyből jobban végezhette a dolgát tőle -
ml85ml #793 ezer hála! -
#792 tessék -
ml85ml #791 5x07-hez csak én nem lelem a magyar feliratot? -
#790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lung Cancer. Inoperable. -
zcwx67hg5vgrw #789 Azért egy hét után már annyira nem spoiler :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gus dies
-
#788 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!RIP Mike -
#787 -
#786 -
zcwx67hg5vgrw #785 Jaja, jól jön az két epizód között...de azért már várom a vasárnapot :) -
zcwx67hg5vgrw #784 Now you're talking! -
#783 Nézi valamelyikőtök az 5 perces Inside részeket az epizódokhoz? A szereplők és Vince szokta kommentálni az eseményeket benne.