Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg eddig is kibírt mindent, miért nem tudta most is megcsináltatani? 😊

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
maga vesz egyet?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
ez kurvajó!😄 nem is tudtam, hogy igazából is létezik ez az oldal..
alul reklámok közt, los pollos, beneke fabricators😄
meg savewalterwhite is létezik.
Yo, Bitch!
annál a jelenetnél kb. leeesett az állam😄
Yo, Bitch!
hát én konkrétan elfelejtettem levegõt venni annyira EPIC jelenet! 😊
még most is "borzongok" ha rá gondolok 😊
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
amúgy ezzel így akár le is zárhatták volna az egészet.
Yo, Bitch!
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy innen merre indul tovább a történet, mert elég sok lehetõség van, várom már a jövõ nyarat nagyon <#wow1>#wow1> Jó lenne, ha a maradék 16 részt nem szednék ketté, mert 8 részes évad nagyon rövid, bár félek, hogy a reményeim nem hatják meg az AMC-t... <#shakehead>#shakehead>
Bazinga!
Ennyit tudnék hozzátenni az évadzáróhoz. A "Gus -os" jelenetnél konkrétan elfelejtettem levegõt venni.
Best. Sorozat. Ever. Ja és Walter White for prezident!
Bazinga!
btw a kocsit mikor cserélte le? és miért nem láttuk? már az elõzõben is feltûnt
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Bazinga!
Walter rájött, hogy csak idõ kérdése amíg Jesse "lemond" róla, szóval már nem lesz igaz, hogy nem fõz ha õ meghal, ergo oda a védettség, és Gustavo -nak nem kell egy olyan ember aki potenciális veszély (tud mindent + DEA -s a sógora aki szaglászik is) szóval tudja, hogy lazán kinyírja ha alkalma lesz rá
Bazinga!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
azért nekem még hiányoznak a kezdetek, mikor a lakókocsiban a semmi közepén fõztek..
Yo, Bitch!
a Breaking Bad ilyen, ez egy dráma, nem lehet minden rész olyan mint a mostani 😊
Bazinga!