2516
27zhhj6.jpg
  • precision
    hahaha :D
    mindkettő király! :)

thx srácok!
  • Neoncsoves
  • ForzaInter
    A főcím kicsit másképp:)
  • zcwx67hg5vgrw
    Egyébként az első-második szériában vannak nyomasztó részek, a családjával való kapcsolatáról szólók. Természetesen ezek nélkül nem lenne értelme a sorozatnak, az egész jellemfejlődés bemutatásához elengedhetetlenek. Csak azért mondom, hogy ne azt várd, hogy 0-24-ben rosszfiúkkal harcol :)
  • Jim Morrison
    Hello !
    Elkezdtem nézni, még csak az első részt láttam, így véleményt még nem tudok mondani, de az első évadot mindenképp megnézem. Ígéretesnek tűnik, biztos nem véletlen az a sok jó vélemény :)
  • bency
    Tényleg kurva jó lett :D
  • ForzaInter
    megelőztél:D

kurva jó video!

hogy lett walter white-ból heisenberg.. jól bemutatja
  • precision

aki nem látta az összes részt annak spoileres lehet!!!
    nagyon jó videó, respect a készítőjének!

• precision
    humorosaranyosból:

• Tikal #853
    Na neeee azt a kurva, igy nem hagyhatják abba!!!
  • vg
    Kizárt dolog az utolsó mondat. Miért indult az első részben fegyverrel valahova, menekülve, álnéven?
  • precision
    Ha drámát akartok akkor mindenképpen a The Killing -et próbáljátok meg. Szintén AMC gyártmány mint a Breaking Bad :)
  • gabo91
    " ilyen hawaii five-o, csi féle nulla sorozatoknak neki se kezdj"
    Ezzel azért vitatkoznék...
    Első évad utolsó részeiben már maga a történet szál is szépen bonyolódott, és nem csak az "egy ügy/rész" volt.
    Második évadban is S****n körül alakultak a dolgok. Nem azt mondom hogy körömrágós dráma, de ha nincs mit akkor jó nézni.
  • ForzaInter
    ha breaking bad szintű sorozatra vágysz akkor: wire, sopranos, oz

ezek alapművek és már mind véget ért.

mostaniak közül boardwalk empire, the killing

ezek mind minőségi drámák. ilyen hawaii five-o, csi féle nulla sorozatoknak neki se kezdj. egy forintot nem ér egyik sem:D
  • zcwx67hg5vgrw
    YO BIATCH!
    Köszi!!
  • gabo91
    Ha dráma kell akkor,
    Sons of Anarchy
    Justified

Komédia dráma, szintén kábítószer téma: Weeds

aztán további ajánlott sorozatok:
    spartacus, entourage, how to make it in america, misfits, revenge, nikita

krimi dráma, nagyon jól összerakott, sorozat a The Killing pár hete daráltam le mindenképpen ajánlom!
    Aztán ha még mindig nem elég akkor Las Vegas, Hawaii Five-0

Illetve most nézem a Suits -ot.
  • stargatelost
    Six Feet Under, The Shield. Ezek már lementek, rendes lezárásuk van, szóval csak darálni kell :)
  • zcwx67hg5vgrw
    Jók ezek a szarok? Melyiket ajánljátok? Prison Break és Breaking Bad amit szerettem, de pld utálom a CSI. Az Awake is király volt.
  • polluxware
    SoA is jó;)
  • bency
    Én a Dexter topikból tévedtem a Breaking Badre,ajánlották ameddig megkezdődik a Dexter,és bejött :D
  • Evoluti0N
    Hm. Southland. 5 évad. Lehet, h rátekintek. Legalább lesz mit nézni a Sons of Anarchy-ig :) Jó így egyik topikról a másikra haladni a sorozatokkal :D. A Breaking Bad-et is onnan ismertem meg, h a The Walking Dead topikjában emlegették :)
  • polluxware
    hááááát... én azt mondanám, hogy egy Southland-hez képest sokszor unalmas tud lenni a sok egyéni "civil" szál, persze értékelni kell az alakításokat ez alatt...

,de ezek a "záró"részek utolsó percei egyszerűen annyira odavágnak hatásilag ,hogy megéri....

HBO szintű sorozat

the wire, southland, treme, luther, boardwalk..., baking bred;)
  • polluxware
    akkor is jól lett megoldva, punktum
  • Evoluti0N
    első 4 részt = első 4 évadot
  • Evoluti0N
    Nagyszerű sorozat. Feszültségkeltésben zseniális. Nem rég kezdtem el nézni. Az első 4 részt bedaráltam, kb. az 5. évad 5. részénél értem utol a sorozatot. Nagyon rossz lesz most 10 hónapot várni :(
  • desigo
    Nálam nem ütött akkorát mert számítani lehetett már rá.
  • polluxware
    egyszerű k.-ról van szó... nem valami könyvelési naplóról...

sztem tökéletesen belefért a "meglepi faktor"-ba

hálisten nem valmi orbitális fénnyel kirakott útjelző, mint a legtöbb sorozatnál.. CSI és társai:))
  • polluxware
    sztem csak annyi, hogy számított a halálra... úgyértem a háttérben a hangfalak (utolsó buli jellegű hangulat a környezetnél), vagy említsem a pisztojt..

sztem így tökéletesen lezárták egymás között a dolgokat...

én így gondlom
  • polluxware
    bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ez az utolsó jelenet a végén, felért az előző évad utolsó perceivel...

brilllllliáns vágás

áhhhhhhhhhhh

késszz

hatásat alatt vagyok, bocsánat;)
  • Police88
    Akkor 5 milkától mennyire szét fog csúszni :D
  • desigo
    Pont elég neki az a kis adag fű is,hogy teljesen széthulljon...
  • ForzaInter
    Szerintem azzal azt próbáltak mutatni, hogy visszaszokott és Walt-nak igaza lett.

Azért ha Jesse már nyomja a füvet akkor nehéz elképzelni, hogy a methet ne nyomja, őt ismerve..:D
  • gabo91
    Walt mosolygott is egy nagyot mikor meglátta a vízipipát, amit Jesse nagy sietve eltett szem elől...
  • Police88
    Spoilert tartalmazhat:

Visszaszokott a drogra?
    Azért mert bongból nyomott egy kis füvet attól még nem herkázik meg amfetaminozik :D
  • bency
    Találtam...bocsi:P
  • bency
    Egy kurva felirat még mindig nincs...
  • RedRiot
    Ebben van valami. Bár néha azért hibázik ő is, nem is kicsiket. Pl. elfelejtette hogy a 9 előzetesben ülő tag listáját a madrigálos nőtől is megszerezheti, és kinyírta szegény Mr. Ehrmantraut-ot. Néha azért rendesen összezavarodik a tanár úr.
  • Adaaam
    újra itt szerintem is van benne valami, aki ennyire szokott figyelni a részletekre nem hiszem hogy ilyet hibázna
  • precision
    emlékszem én is valahonnan erre a könyvre... talán még meg is mosolyogta vagy ilyesmi... bár lehet rosszul emlékszem
  • zcwx67hg5vgrw
    Azt olvastam, hogy az első epizódban (amikor hazaköltözött) kifejezetten mutatták, hogy kipakolja a könyvet. Ezzel is sugallva, hogy már nem fél senkitől. Ninsc meg ezen a gépen az a rész, úgyhogy nem tudom megnézni.