2516
-
#862 hahaha :D
mindkettő király! :)
thx srácok! -
Neoncsoves #861 -
#860 A főcím kicsit másképp:) -
zcwx67hg5vgrw #859 Egyébként az első-második szériában vannak nyomasztó részek, a családjával való kapcsolatáról szólók. Természetesen ezek nélkül nem lenne értelme a sorozatnak, az egész jellemfejlődés bemutatásához elengedhetetlenek. Csak azért mondom, hogy ne azt várd, hogy 0-24-ben rosszfiúkkal harcol :) -
#858 Hello !
Elkezdtem nézni, még csak az első részt láttam, így véleményt még nem tudok mondani, de az első évadot mindenképp megnézem. Ígéretesnek tűnik, biztos nem véletlen az a sok jó vélemény :) -
#857 Tényleg kurva jó lett :D -
#856 megelőztél:D
kurva jó video!
hogy lett walter white-ból heisenberg.. jól bemutatja -
aki nem látta az összes részt annak spoileres lehet!!!
nagyon jó videó, respect a készítőjének!
-
#854 humorosaranyosból:
-
#853 Na neeee azt a kurva, igy nem hagyhatják abba!!! -
vg #852 Kizárt dolog az utolsó mondat. Miért indult az első részben fegyverrel valahova, menekülve, álnéven? -
#851 Ha drámát akartok akkor mindenképpen a The Killing -et próbáljátok meg. Szintén AMC gyártmány mint a Breaking Bad :) -
#850 " ilyen hawaii five-o, csi féle nulla sorozatoknak neki se kezdj"
Ezzel azért vitatkoznék...
Első évad utolsó részeiben már maga a történet szál is szépen bonyolódott, és nem csak az "egy ügy/rész" volt.
Második évadban is S****n körül alakultak a dolgok. Nem azt mondom hogy körömrágós dráma, de ha nincs mit akkor jó nézni. -
#849 ha breaking bad szintű sorozatra vágysz akkor: wire, sopranos, oz
ezek alapművek és már mind véget ért.
mostaniak közül boardwalk empire, the killing
ezek mind minőségi drámák. ilyen hawaii five-o, csi féle nulla sorozatoknak neki se kezdj. egy forintot nem ér egyik sem:D -
zcwx67hg5vgrw #848 YO BIATCH!
Köszi!! -
#847 Ha dráma kell akkor,
Sons of Anarchy
Justified
Komédia dráma, szintén kábítószer téma: Weeds
aztán további ajánlott sorozatok:
spartacus, entourage, how to make it in america, misfits, revenge, nikita
krimi dráma, nagyon jól összerakott, sorozat a The Killing pár hete daráltam le mindenképpen ajánlom!
Aztán ha még mindig nem elég akkor Las Vegas, Hawaii Five-0
Illetve most nézem a Suits -ot. -
#846 Six Feet Under, The Shield. Ezek már lementek, rendes lezárásuk van, szóval csak darálni kell :) -
zcwx67hg5vgrw #845 Jók ezek a szarok? Melyiket ajánljátok? Prison Break és Breaking Bad amit szerettem, de pld utálom a CSI. Az Awake is király volt. -
#844 SoA is jó;) -
#843 Én a Dexter topikból tévedtem a Breaking Badre,ajánlották ameddig megkezdődik a Dexter,és bejött :D -
Evoluti0N #842 Hm. Southland. 5 évad. Lehet, h rátekintek. Legalább lesz mit nézni a Sons of Anarchy-ig :) Jó így egyik topikról a másikra haladni a sorozatokkal :D. A Breaking Bad-et is onnan ismertem meg, h a The Walking Dead topikjában emlegették :) -
#841 hááááát... én azt mondanám, hogy egy Southland-hez képest sokszor unalmas tud lenni a sok egyéni "civil" szál, persze értékelni kell az alakításokat ez alatt...
,de ezek a "záró"részek utolsó percei egyszerűen annyira odavágnak hatásilag ,hogy megéri....
HBO szintű sorozat
the wire, southland, treme, luther, boardwalk..., baking bred;) -
#840 akkor is jól lett megoldva, punktum -
Evoluti0N #839 első 4 részt = első 4 évadot -
Evoluti0N #838 Nagyszerű sorozat. Feszültségkeltésben zseniális. Nem rég kezdtem el nézni. Az első 4 részt bedaráltam, kb. az 5. évad 5. részénél értem utol a sorozatot. Nagyon rossz lesz most 10 hónapot várni :( -
#837 Nálam nem ütött akkorát mert számítani lehetett már rá. -
#836 egyszerű k.-ról van szó... nem valami könyvelési naplóról...
sztem tökéletesen belefért a "meglepi faktor"-ba
hálisten nem valmi orbitális fénnyel kirakott útjelző, mint a legtöbb sorozatnál.. CSI és társai:)) -
#835 sztem csak annyi, hogy számított a halálra... úgyértem a háttérben a hangfalak (utolsó buli jellegű hangulat a környezetnél), vagy említsem a pisztojt..
sztem így tökéletesen lezárták egymás között a dolgokat...
én így gondlom -
#834 bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ez az utolsó jelenet a végén, felért az előző évad utolsó perceivel...
brilllllliáns vágás
áhhhhhhhhhhh
késszz
hatásat alatt vagyok, bocsánat;) -
#833 Akkor 5 milkától mennyire szét fog csúszni :D -
#832 Pont elég neki az a kis adag fű is,hogy teljesen széthulljon... -
#831 Szerintem azzal azt próbáltak mutatni, hogy visszaszokott és Walt-nak igaza lett.
Azért ha Jesse már nyomja a füvet akkor nehéz elképzelni, hogy a methet ne nyomja, őt ismerve..:D -
#830 Walt mosolygott is egy nagyot mikor meglátta a vízipipát, amit Jesse nagy sietve eltett szem elől... -
#829 Spoilert tartalmazhat:
Visszaszokott a drogra?
Azért mert bongból nyomott egy kis füvet attól még nem herkázik meg amfetaminozik :D -
#828 Találtam...bocsi:P -
#827 Egy kurva felirat még mindig nincs... -
RedRiot #826 Ebben van valami. Bár néha azért hibázik ő is, nem is kicsiket. Pl. elfelejtette hogy a 9 előzetesben ülő tag listáját a madrigálos nőtől is megszerezheti, és kinyírta szegény Mr. Ehrmantraut-ot. Néha azért rendesen összezavarodik a tanár úr. -
#825 újra itt szerintem is van benne valami, aki ennyire szokott figyelni a részletekre nem hiszem hogy ilyet hibázna -
#824 emlékszem én is valahonnan erre a könyvre... talán még meg is mosolyogta vagy ilyesmi... bár lehet rosszul emlékszem -
zcwx67hg5vgrw #823 Azt olvastam, hogy az első epizódban (amikor hazaköltözött) kifejezetten mutatták, hogy kipakolja a könyvet. Ezzel is sugallva, hogy már nem fél senkitől. Ninsc meg ezen a gépen az a rész, úgyhogy nem tudom megnézni.