2516
-
#2395 skippeld nyugodtan, aztán majd lepődj meg, hogy fogalmad nincs melyik karakter mit miért tesz, mert ugye skippeltél pár "lapos" részt ami ugyanolyan fontos még akkor is ha semmi akció nincs benne
ilyen kérdést... -
#2394 Volt vagy 3000! -
#2393 Van péz
Király egyébként -
Megjött a tokom... -
ldavid #2391 ne hasonlítsd mondjuk egy magyar családhoz, mert ott azért mégiscsak más -
#2390 terhes léttére cigarettázik meg picsog hogy nincs pénzük, miközben medencés telkük van, de ő nemis dolgozik full munkaidőben, csak hobbiból ír hogy hátha felkarolja valamilyen kiadó?
hááát nemistudom :D
-
Evoluti0N #2389 Vicces ez a Skyler dolog egyébként. Egy interjúban azt nyilatkozta Anna Gunn és az egyik író is, hogy az egyáltalán nem volt a céljuk, hogy az emberek megutálják Skylert, de aztán valahogy még is az lett a vége. :D -
RYO21 #2388 Pedig én egy idő után már úgy néztem, hogy minden olyan jelenetet átugrottam ahol Skyler rinyált. :D -
#2387 Nekem ez jött le.:D Skippelni semmiképp ne skippeld, ez nem az a sorozat ahol kilehet hagyni részeket. A sztori és a karakterfejlődés szempontjából minden rész fontos. -
#2385 héló, nem mondtam hogy nem tetszik. csak már várom hogy beinduljanak az események.
majd még tudósítok hol járok éppen, mik az észrevételeim -
#2384 egy lassan építkező minőségi dráma sorozat, ha még a 2 évadban se nyerte el a tetszésed akkor később se fogja.. sztem a világ legjobb sorozata a sopranos mellett. -
#2383 most járok az ATM-es résznél. Jesse jó balfék még itt azért. mondtam volna a redneck párnak hogy holnap visszajövök a pénzért, mit bohóckodik ott. gondolom végül felküzdik magukat az alvilágban, mint valami grand theft auto játékban. -
#2382 Minden sorozatban vannak/voltak töltelék/gyengébb részek. De nekem pont a Breaking Bad volt az, ahonnan kb 3ra ha emlékszem -
mikromanus #2381 A breaking bad elég lassan építkezős sorozat volt . Eleinte mindenképp. A lassú eseményszövögetésbe aztán becsusszant egy-egy meglepőbb pillanat. Amolyan pofánverősen. A kedvencem az volt amikor Walt elmagyarázta Jessenek miért is volt szükségük műanyagkédra. :)
Mondjuk Heisenberg látogatása Tuconál se volt rossz.
Második évad? Az ATM lopós-kinyitós rész megvolt már? Az is elég meredek azért. Van ott egy-két "durva arc"
Ha neked a Knight Rider és egyéb gyorsabb sorozat jön be, akkor hagyd a fenébe! -
#2380 ettől féltem :D
gondolom az évad végén lesz valami csattanó ilyen dexter sztílóban,de ez így nagyon üresjárat most.
de ennek ellenére el kell ismernem: rohadt jó sorozat. végre JÁTSZANAK egy sorozatban, öröm nézni ezeket az érzelmeket és beszédeket/ordibálásokat a sok híg fapofás színészekkel operáló produkciók után. -
#2379 persze, skippeld nyugodtan az egeszet, semmi nem tortenik. NOT. -
#2378 siasztok, nemrég kezdtem el nézni a sorozatot. most járok a második évad felénél, de eléggé ellaposodott most a cselekmény...
fog még valami történni ebben az évadban? mert szívem szerint skippelném ezeket a részeket. sokan mondták hogy lassan indul be a sorozat, de a tucos történések óta alig történik valami
skyler meg egy büdös kurva -
ldavid #2377 ez ment a Bad teacher-ben :D
yo! wanna cook?
-
#2376 -
RYO21 #2375 Nemértem -
#2374 lol -
#2373 -
#2372 -
Fidolorous #2371 de unatkoztok basszameg -
#2370 -
#2369 Félreértesz, nem mondtam olyat, hogy ez teljesen normális, csak arra próbáltam utalni, hogy sajnos be kell kalkulálni, hogy belefuthatsz spoilerbe bárhol. -
#2368 Nincs ilyen szabály, hogy más sorozatról nem lehet beszélni más topikban ha esetleg feljön valahogy. Én is futottam már bele komoly spoilerekbe nem egyszer, és nem használt senki spoiler tagot, de egy hónapokkal vagy évekkel véget ért sorozat esetében ezt nem is várhatjuk el. Ettől még csúnya dolog, de ilyen alapon ameddig nem láttunk minden részt az internetre se menjünk fel, mert bárhol belefuthatunk spoilerbe, még olyan helyen is ahol nem számít rá az ember.. Ez ellen úgysem tudsz mit csinálni, sajnos tetszik nem tetszik, ezt be kell kalkulálni.. -
Quantumleap #2367 Mint látod, nem is veled vitázom, te láthatólag vágtad, hogy mi volt a gondom.. Csak ForzaInter nekem láthatólag megpróbálja megmagyarázni azt, hogy teljesen normális dolog egy sorozat topikjában egy másikból elspoilerezni dolgokat. -
#2366 Most ezen kár pörögnöd, mivel semmilyen konkrétumot nem írtam. Lépjél túl rajta és nézd tovább a Dexter-t :) -
#2365 SZPÓJLER!!! Luke apja Darth Vader!!!4444 -
Quantumleap #2364 Felesleges magyarázgatni. Egy adott sorozat fórumában az adott sorozatról lehet írni spoiler keret nélkül 2-3 nap letelte után. Egy másik sorozatról viszont csakis spoiler keretben. Mert akkor ennyi erővel egyáltalán a spoiler jelzés is felesleges lenne bárhol. Nem nagy ügy kitenni, amikor az ember olyat akar írni, mint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem ez tökre olyan volt, mint az XY-ban, mikor Buga Jakab kinyírta a feleségét.
Ami a sorikban másik sorik spoilerezését illeti, ahogy én tapasztaltam, leginkább 20-30 éve lefutott sorozatokkal csinálják ezt.
A Dexter topikjaiba pedig, mint írtam, direkt nem nézek be (legfeljebb a sorozatjunkie-s évadzáró kritikákba), mert egy bizonyos belesés miatt azt például már sikeresen lelőttem magamnak, hogy mi történik a 4.évad végén. A legvégét pedig aztán végképp nem szeretném előre tudni. -
#2363 Ilyen alapon ne menj fel az internetre, sőt sorozatot se nézz mert egy másik sorit simán elspoilerezhetnek ott is. ( volt már rá példa..) -
#2362 Bocs, ha lelőttem bármilyen poént, azért nézd nyugodtan :) -
Quantumleap #2361 De ez nem a Dexter fóruma, oda direkt ezért nem olvasok be. Azért más sorozatok topikjában hadd ne kelljen már bekalkulálnom, hogy valaki lelő belőle dolgokat. -
#2360 ilyenkor már erre senki nem fog figyelni, ez ellen nem tudsz mit csinálni..
a leadott rész után is pár nappal már nem kell spoiler. -
Quantumleap #2359 Azért ez mehetne spoilerbe, én még csak két évadon vagyok túl a Dexterből. Nem írtál ugyan konkrétumot, de azért nagyjából már ettől is körvonalazódnak az emberben az eshetőségek. -
#2358 Szerintem remek lezárása volt a sorozatnak, nem volt apelláta, the end. Nem úgy mint a nyomorult Dexter-nél ahol nyitva hagyták az esélyt a rétestésztára. -
#2357 Ma fejeztük be a sorozatot.... Hát, komolyan mondom, hogy nagyon durva volt, nagyon tetszett! Régen láttam ennyire jó sorozatot, az ötödik évad, az hatalmas EPIC volt! Nem tudtam egyszerűen abbahagyni! Hiányzik, kár hogy nincsen több rész!
A vége talán egy ici-picit lehetett volna másmilyen, de ez már csak "kötekedés"! :) -
#2356 -
#2355 a hordós a legjobb.