Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
#900: Még szerencse, hogy már elõre elmondták nekem mi fog vele történni 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nem azt mondom, hogy tessen mindenkinek, ó dehogy. De amikor te áttekersz fél percet, fusson végig a szemed elõtt, az a rengeteg ember a forgatási helyszínen számodra tök feleslegesen izzadt órákat-napokat 😄
Valószínûleg nem te vagy az, akinek a dolog készült. Van ilyen!
ez egy életszagú dráma, nincs minden 5 percben üldözési meg pisztolyharc jelenet... nekem az is sokat hozzáad az egész sorozat feelingjéhez ha éppen "semmi sem történik" a filmben
a karakterek bemutatása/fejlõdése is izgalmas... ezzel együtt lesz egy-egy fontosabb cselekménynek súlya és mélyebb értelme
csak egy banális példa: megölnek egy ismeretlen karaktert vagy megölnek egy már nagyon jól ismert karaktert... melyikre figyelsz oda jobban, melyik érint meg jobban? 😊
és igen, az is hozzátartozik egy karakterhez, hogy szereti ha a születésnapján baconbõl kirakják a számot...stb. 😊
soha egy másodpercet nem tekertem át a sorozatból... most az a 40-50 perc hetente... pláne ilyen 40-50 perc 😊 a tv -ben meg 0-24 megy a szánalom fostenger, ahhoz képest, hogy Walt egy részen át "bunyózik" egy léggyel igazi Oscar díjas alakítás 😊
Bazinga!
Skyler picsog -> tekerés
például. de az említett legyes részben is többször áttekertem egy-egy jelenetet, mert untatott.
Maximum kicsinyítésbe lerakni, ha annyira nem érdekel, közben meg netezel, de tudsz fülelni, meg fél szemmel nézni, ha valami mégis fontos.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"The trees move. Do you not see it?"
(szériáról valaminek a gyártása jut eszembe, szezonról gyümölcs/zöldség stb. de még évfolyamot is láttam már, az meg ugye...)
http://www.bettercallsaul.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, nem tudom, szerintem külön is lehet értelmezni (angolul is S03E04 pld ahol az S a series). Meg gépfegyverrel is le lehet adni egyben öt sorozatot 😊
zcwx67hg5vgrw: még csak most kezdtem el egy hete 😊

Yeah, bitch! Magnets!
-Mit csinálunk?
-Amit mondtál
-Robotot?
😄DD
Ráadásul elfelejtettem, mi jutott eszembe a minap.
Végig kéne nézni mind az 5 szériát így utólag.

Yo, Bitch!
Elkezdtem nézni, még csak az elsõ részt láttam, így véleményt még nem tudok mondani, de az elsõ évadot mindenképp megnézem. Ígéretesnek tûnik, biztos nem véletlen az a sok jó vélemény 😊
aki nem látta az összes részt annak spoileres lehet!!!
nagyon jó videó, respect a készítõjének!
Bazinga!