2516
27zhhj6.jpg
  • GregSB

Pontosan ugyanezt gondolom.
  • Calver
    de ez az, h nem egyről beszélünk az, h valami lassú, baromira nem jelenti azt, h "jajj miért nem fröcsög a vér és repkednek a végtagok percenként", hanem azt, h egész egyszerűen nem hömpölyög előre megfelelő sebességgel a történet, messze túl sok az üresjárat, a szimplán unalmas rész.
    vegyük mondjuk (filmes példa jut csak eszembe) Amerikai Szépséget. vagy Side Effects is jó példa. egyik sincs tele ejjdevéres és erőszakos jelenetekkel, mégis folyamatosan, megállíthatatlanul halad előre a cselekmény, üresjáratok és unalom nélkül, megköveteli h odafigyelj.
    ezzel szemben el kell fogadni, hogy egész egyszerűen az első két évad sokszor túl lassú és csöppet túlnyújtott, és biza nézése közben én is nem egyszer bedobtam kisablakba, miközben neteztem, mivel nem igényelte a teljes figyelmemet. jó ettől függetlenül? persze hogy az. lehetett volna jobb is ha kicsit pörgősebbre veszik a figurát? de még mennyire.
  • Tikal #1220
    erről beszélek én is:) a legtöbbeknek az a cselekmény, meg a pörgés ha meghal valaki meg badass jelenetek vannak... anélkül már nem is jó.
  • J R Oppenheimer
    BB mítoszok a Mythbustersben.

• Jim Morrison
  • Calver
    nem az első évadok történetével van a legtöbbeknek baja, az abszolút de korrekt - hanem a sebességével. egyszerűen messze túl lassú lett az egész, amin nem segített a félúton becsúszó író-sztrájk sem.
  • Tikal #1216
    nem kezdődhet ugy egy történet, hogy nincs felvezetés, szereplők alapos megismerése stb, ez a sorozat ebben a jó.. azért tetszik az emberek többségének a 3. és 4. évad mert ott már sok a piff puff meg a keménykedés, huu meg haaaa .... I am not in danger... az eleje azért jó, mert látod hogyan alakul át, persze ez nem jön be mindenkinek, mert itt még nem elég kemény Walter...
  • jazzy
  • jazzy
    A legjobb.

I am not in danger, Skyler. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!
  • Calver
    viszonylag általánosan elfogadott vélemény (értsd: kurvasok helyen belefut a kétlábú), h az első két évad messze túl lassú, és közel sem olyan jó, mint amik utána jönnek - én is csöppet szenvedősnek tartottam őket.

viszont... ami utána következik, az elképesztően megéri a várakozást. a harmadik évad már kiváló, és biza részről részre megy egyre inkább az egekbe a minőség, a negyedik évad végére és az egész ötödikre olyan szintet elérve, ahonnan NINCS MÁR HOVA nőni, mert minden rész 9/10 és 10/10 között mozog, általában heveny áll-lesést provokálva a nézőben.
  • Tikal #1212
    Viccelsz?? Első résztől kezdve érződik, hogy profi a sorozat, a karakterek, a párbeszédek, operatöri munka, zene minden... kicsit ugy hangzik amit írtál, hogy a breaking bad nem elég realista... pedig lehet még jobban az mint a maffiozók, épp most nézem újra, és elég sok komikus dolog van...
  • ldavid
    már tölthető a Writers' Room első része, amiben a Breaking Bad készítői és Cranston beszélgetnek
  • GregSB
    Nem tartottam se Walter, se Jesse karaterét érdekesnek az első évadban, se a második évad első felében.

Lehet az volt a baj, hogy közvetlen a Maffiózók és a Drót után kezdtem bele a sorozatba, és az előző két sorozat nyers, valósághű és zseniális karakterei után egyszerűen unalmas volt a vergődő lúzer tanár, meg a még szánamasabb crackhead szerencsétlenkedéseit nézni. Komolyan untam az első évadot, csak azért néztem végig mert mindenki mondta hogy jobb lesz. És az is lett. Onnantól kezdve, hogy meghal Jesse csaja, képbe jön Pollos, és a két fő karakter jobban elkezd kilépni a komfortzónájából + kezdenek eldurvulni nagyon jó lesz a sorozat.

Elismerem hogy kellenek az első évadok is, így teljes a kép a jellem(vissza)fejlődésről, de a véleményem ettől még nem változik róluk.
  • jazzy
    Az volt jaja, nem hiszem hogy jelentősége lenne, szerintem csak ilyen gag rész volt, vagy nem tudom hogy nevezzem.

Egyébként természetesen a sorozat zseniális, nem régen néztem újra az utolsó 2 évadot (amiből az egyik ugye csak fél évad) bemelegítésként, illetve belepillantgattam a többibe is.
  • skinnyman
    Az a legyes volt? Az tenyleg fura volt, kivancsi vagyok hogy lesz-e meg jelentossege az utolso evedban, nem valoszinu, de nincs kizarva sztem.
    Amugy sztem elejetol kurva jo sorozat, direkt van szepen fokozatosan felepitve, nincs rossz resz. Realis, de kozben egyertelmuen latszik hogy milyen iranyba mennek a dolgok, latszik hogy mindennek megvan a kovetkezmenye es ilyen formaban tanulsagos is. Egy gyonyoruen felepitett alkotas. Ha nagyon bele akar kotni az ember, biztos bele tud, de ezzel inkabb csak onmagat minositi.
  • Rockynhooo
    fu de kiégtem akkor :D
  • precision
    pedig az hatalmas volt :D
  • mikromanus
    Az első két évad picit lassabb ütemű volt. De talán épp ezért nagyon ütöttek a morbidabb részek. Az ATM-es jelenet, a fürdőkádas, a "Run!" utasítás Jessie-nek Waltertől, Heisenberg látogatása Tuco-nál eléggé erősre sikeredett azért (bár nem tudom mind az 1-2. évadban volt-e). :)
  • jazzy
    1 rész volt amit utáltam, a Fly.
  • precision
    én nagyon élveztem az első évadokat is, kellettek hozzá, hogy a mostaniak ennyire élvezhetőek legyenek... szépen fel van építve minden és én még azokat a részeket is imádtam amikor egyáltalán nem volt semmi akció vagy vészhelyzet hanem karakterfejlődés vagy dráma volt, vagy valamilyen hangulatra ült rá egy-egy rész... nekem ezektől kerek a Breaking Bad és egyik rész (vagy évad) sem rosszabb mint a másik ilyen szempontból
  • Susarc
    nemtudom mi kell nektek,de a"végigszenvedtem" számomra felfoghatatlan:D
  • GregSB
    Alapvetően nekem is ez a véleményem és pontosan ezt írtam le itt anno: 1. és 2. évad számomra dögunalom volt, de örülök hogy végigszenvedtem őket mert a 3. évadtól nagyon jó lett a sorozat.

A különbség hogy mindezt én kultúráltan tudtam megfogalmazni veled szemeben :D
  • bakondi05
    BREAKING BAD season 1-5 trailer

http://www.youtube.com/watch?v=lrcqbavlbyQ
  • ldavid
    itt a teljes panel -kb. 1:20-nál van de ez talán távolabbi felvétel
  • precision
    erről van video? :)
  • Neoncsoves
    pisztolytáska
  • ForzaInter
    na ja az a szérum is már baromság volt. ezek miatt egy kicsit csalódtam is akkor, mert sztem ezzel valamennyire elvesztette a sorozat az addig látott nagyon brutál realizmusát.
  • Rockynhooo
    Szerintem egy ideig volt kurva jó. Mikor már ilyenek jöttek, hogy ha vállalják, hogy beveszik a szérumot és öregednek tőle akkor szabadlábra kerülnek :DDDD na ott dobtam el az agyam. Meg Said halála is röhejes jelenet volt. De hát bőven lehetne kiemelni. Viszont amíg nem voltak a hülyeségek addig nagyon adta, iszonyat jók a karakterek.
  • ForzaInter
    OZ kurvajó volt végig, bár a vége fele valóban voltak már hülyeségeik. A kis Schibetta meg az átkai már jó nagy baromság volt.
  • stargatelost
    Ööö, nem. Egy baj van az Oz sorozattal, hogy nincs rendes lezárása :S
  • Rockynhooo
    off:
    Nem hittem volna, hogy valaki még látta az OZ-t. De pont azt kiemelni. Egy ideig nagyon jó, de utolsó pár évad már annyira elbaszott, hogy kín és szenvedés volt a nézése.
  • skinnyman
    Aztakurva :)
  • ldavid
    lol ez mekkora
  • Evoluti0N
    Nekem tetszik a sorozat, neked nem. Elfogadom. Engem nem zavar. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Azonban a stílusodon változtathatnál, mert amit az utóbbi pár hozzászólásodban összehoztál, az nem éppen nyomdafestéket tűrő.
  • ldavid
    főleg hogy nem is egy átlagos cucc, jó hogy nem jön be mindenkinek.
    vagy akkor a Mad Men miért nem tetszik minden BB rajongónak? pedig az is lassú :)
  • jazzy
    szia örültünk a szerencsének, most mehetsz
  • ReszegKoldus
    Nem tudom miért akkora tragédia, ha valakinek nem tetszik a sorozat...
  • cobol
    te is mehetsz a qrva anyádba,most biztos valami nagy embernek hiszed magad. kis buzi kocka
  • Susarc
    pááááá pááááá
  • cobol
    mi volt a kiosztás?tényleg ennyire érzékeny lények vagytok? :( akkor gondolom minden héten veritek amikor kezdődik az aktuális rész!

Sopranos,OZ, Shameles ezek sorozatok.

De ezt is meg fogom nézni,leg feljebb abba hagyom ha érdektelen.az 1 évad félig-meddig az volt.

Rajzoljam le a véleményemet hogy +értsd?