2516
-
Susarc #1182 +1 -
Susarc #1181 sztem neked a barátok közt való,de komolyan mondom!
Dextert is kiosztottad erre a TOP sorozatot is lehúzod.....érdekes srác vagy -
#1180 írtam a dexterhez,te nyomorék tolókocsis kocka! -
#1179 Teny: ez a vilag egyik legjobb sorozata.
Ha neked nem tetszik, azzal csak a sajat izlesed minosited.
Es egyebkent is telibeszarjuk a velemenyed.
kthxbye -
#1178 Bocsi,el felejtettem hogy csak pozitív véleményt lehet ide is írni!
Nem azt írtam hogy szar sorozat,csak nem fogod meg az első évad,talán a második. -
#1177 De örülök, hogy ezt is nézed már. -
#1176 Nem tudom ti melyik évadnál jártok,én most fejeztem be az első évadot.Annyira nem jött be,nem rossz.Csak néha érdektelen.
El kezdem a második évadot jövő héten,remélem már jobb kiforrottabb lesz. -
Susarc #1175 -
ldavid #1174 én még a "saját felhasználásra" is tudnék gondolni -
NovaTerra #1173 Nekem van egy olyan érzésem, hogy a ricin fel lesz használva. Talán Hank ellen? Bár talán őt nem írják ki, hisz a legjobb konfliktus forrás. -
#1172 Baszki ezek plakátok professzor ur!!! A városban járkálva is tonkreteszed a villamaosokat amelyiken filmplakátok vannak, mert "sokat elárulnak" a filmekbol??? Eszemfaszom megáll. -
Hymtozis #1171 Nem kopizásra gondoltam, csak poén... Nekem egyből a Los Pollos ugrott be.
Kiváncsi vok mi lehetett a szállítmány. :D -
ldavid #1170 ez simán lehet véletlen is, annyira azért nem hasonló -
Hymtozis #1169 Pár napja a városban (Bp).
-
#1168 Brutál jók -
ennyire ne tartsd mérvadónak a sajtófotókat :D -
karajjj #1166 Figyelj, ezek fotózáson készített beállított képek, csak reklám célja van, abszolút semmi köze a cselekményhez. Nem kéne pattogni, minden sorozathoz csinálnak ilyet, biztosra mondhatom neked, hogy ez abszolút spoiler mentes, ez csak marketing. -
#1165 lol -
Susarc #1164 nos nemtudom,de nekem az 1 es és 3-as sokat mond....kinnt vannak a sivatagban/tudjuk mi folyik ott többynire/ Walt csalódottan nézi Jessie-t aki rá se néz és a 3-as képen Hank-el egyetértésben néznek mérgesen/kérdően/fenyegetően a kamerába ami valószinüleg Walt....ez igenis elégsok mindenre enged következtetni az évadban következő eseményekre! úgylátom jobb is ha hanyagolom a topikot,mert NEKEM EZEK NEM HIÁNYOZNAK! sry -
#1163 Akkor képzeld azt, hogy zöld szobában vannak, és csak oda van vetítve a sivatag. Semmi különbség nincs, ez csak egy koncepció egy fénykép beállításra.
Most berakom még ezt hármat, ezen is spoilert látsz? Semmi nincs rajta, csak beállított képek.
-
Susarc #1162 nah ja ha egy zöld szobában lennének...,de mivel a sivatagban vannak amit mindenki tud ,hogy fontos dolgok játszódtak ott úgy már más a baba fekvése:P -
#1161 Ez csak egy beállított photoshoot. Semmi spoiler nincs, csak előrevetíti az évad hátralevő részeinek a szellemét, amit már eddig is tudtunk. -
Susarc #1160 azért,mert a hülye amcsik prómó/trailer címszó alatt elspoilereznek mindent a saját szórakozásunkat ne rontsuk el pls.! -
Susarc #1159 jaj pls Spolierben ha ilyen van -
Kferro #1158 Promókép az új évadból:
Vajon mit keres Walt és Hank a sivatagban, ott, ahol mindig csúnya dolgok történnek? :) -
NovaTerra #1157 Annyira nem vall Walterra szerintem, hogy csak úgy otthagyjon azt a könyvet. Már rég ki kellett volna dobnia. De a shownak folytatódnia kell. :) -
#1156 első 5 évad összefoglalója 9 percben
-
#1155 Csak poén volt. Semmi spoileres nincs abban a videóban, sőt semmi nincs benne. -
Susarc #1154 hehe azért én ennyire nem vagyok fanatikus:D de ez a sorozat egy mestermű tehát nem rontom el a szórakozásomat spoilerekkel:P alá Dexter_P -
ldavid #1153 nem hát. én még az under the dome-ot se fogom tovább nézni, mert Dean Norris csak egy helyen létezhet :) -
#1152 :D
-
Susarc #1151 akkor nem nézünk bele!!! -
Kferro #1150 Az új évad trailere. Vigyázat! Nagyon spoileres. ;)
-
NovaTerra #1149 Elértem az utolsó részig. Nagyon jó sorozat, mondanom sem kell. Volt egy-két rész, harmadik évadtól főleg, ahol bármikor vége lehetett volna, akár happy enddel. De hoztak egy új konfliktust mindig, néha kicsit hihetetlen véletlenek révén. Gondolok itt például Jesse találkozására a latin csajjal. De ettől függetlenül az egyik legjobb most futó sorozat. Örülök, hogy ráakadtam. -
#1148 tényleg zseniális! -
Kferro #1147 Nagyszerű videó! Hidegrázós (egyik) kedvenc Morricone zene, hidegrázós képsorokkal. Köszönet érte! -
geo91 #1146 munka után, kicsit megfáradva, leültem a gép elé ebédelni, közben egy kis breaking bad-et nézve. (tegnap elkezdtem az újranézést.) hát nem azzal kezdődik a 3. rész hogy a savban félig feloldódott hulla maradványait takarítják? -
he111 #1145 -
geo91 #1144 ötletes infografika/háttérkép -
#1143 Én mindenhol 5x09-nek látom a következő részt.