2516
27zhhj6.jpg
  • Calver
    aki 5x09-et még nem látta, hanyagolja (bár az mi a tökömért nézné a topicot?)
  • N o N a m e
    Közben újranéztem a részt és nagyobb felbontásban láttam, hogy 5BB920X a rendszám.
    5 évad, Breaking Bad, 9. rész, 2 félévad, a 0 és X-re nincs tippem, talán az, hogy senki nem hal meg? :D
    De ha a következő részben is ugyanez lesz a rendszám - és miért ne lenne?! - akkor a 9-es is mást jelenthet.
    Még a 9/2 vagy 9/20-at is néztem, mint szeptember másodika vagy huszadika és itt történne valami fontosabb, de ezeken a dátumokon nincsen rész.
    Bár lehet nincs semmi jelentősége csak én filózom túl a dolgot a Lost meg Szökés meg még mit tudom milyen sorozatok után... :D

Ha a Googleba beírjátok a rendszámot akkor láthatjátok, hogy mások is felfigyeltek rá és keresik az összefüggéseket.
  • ldavid
    na ez meglepett basszameg :D
  • NovaTerra
    Hi Carol!

Szóval a ricin nem lesz felhasználva még egy ideig. Pedig azt hittem az jól jöhet Hank ellen. Érdekes ez a nyílt lapokkal játszás. Azért, ha Hank végiggondolja, akkor rájöhet, hogy ő nem nagyon tehet egy ideig semmi Walt ellen törvényesen. Viszont Walt bármit megtehet vele és Marievel.
  • Susarc
    fejtsd ki pls azt a rendszám dolgot....
  • Susarc
    KÓÓÓÓÓKEMÉNY!!! ,de azthittem elalszom a rész 3/4-én....:P
  • Rockynhooo
    Ez az 50 perc nekem is 5nek tűnt. Viszont szerintem elég közepes rész volt, a vége persze ütött :)
  • Szolnokboy1
    "50 perc mintha 5 perc lett volna"

pontosan. egyedül a star trekes agymenés zökkentett ki, de amúgy zseniális volt.
  • Victor1103
    Úristen ez a rész ütött rendesen. A Lostnál és a BSG egyes részeinél éreztem utoljára azt, hogy 50 perc mintha 5 perc lett volna. Nagyon nehéz lesz kivárni mindig a legújabb részt!
  • Hangman576
    Ő is csinálja a feliratot.
  • N o N a m e
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    AZTAKURVAAA!!!! A vége ütött. Szó szerint. Hosszú lesz a hét. Vajon a családdal mi lesz? Egyértelmű, hogy Hank nem fogja végigvinni a nyomozást. Úristen. :D

Nem tudom miért de Walt autójának a rendszáma szerintem valami jel:
    asszem ez volt: 5BB92OX
    5. szezon; Breaking Bad; 9/2? OX? ti mit gondoltok?
  • [HUN]FaTaL
  • ForzaInter
    van egy másik srác aki tavaly aznap estére mindig megcsinálta, és minőségi felirat volt, nem valami szar. elvileg most is fogja csinálni.
  • ldavid
    úgy látom az utolsó pár rész óta már más csinálja, akkor olyan 1-2 nap lesz szerintem
  • [HUN]FaTaL
    Tavaly daráltam a sorozatot, mikorra szokott felirat lenni?
  • ldavid
    én meg estig csukott szemmel fogok netezni.. :D
  • [HUN]FaTaL
    3-4 körül már fent vannak, bár nyílván attól függ, hogy hánykor adja a tv kint :)
  • Victor1103
    kb mikor szoktak felkerülni netre a részek? gondolkozom rajta hogy holnap még reggel meló előtt megnézzem mert nem bírnám ki viszont akkor neki kellene látnom olyan 4:30 körül..
  • ldavid
    itt egy live stream is, ha valaki nagyon elszánt lenne
  • BongoBácsi
    Még 9 óra !!!
  • precision
    kegyetlen :D
  • Hangman576
  • geo91
    ha valaki szeretne spórolni az újranézéssel, itt az eddigi részek összefoglalója 9 percben :D

• ldavid
    Thx! majd kipróbálom.
  • N o N a m e
    https://hola.org/ Chrome kiegészítővel + fizetek havidíjat a Netflixnek (az első hónap ingyen van). :D
    A Holának alapból van egy pár oldalra unblock scriptje (köztük a Netflixnek is) de egy csomó oldalra lehet még itt letölteni: link
  • ldavid
    nálatok az elérhető? vagy hogy nézed?
  • N o N a m e
    Hátha érdekel valakit: minden hétfő reggel elérhetővé válik az aktuális Breaking Bad rész a Netflixen.
  • Kferro
    Akarok egy ilyen maszkot! Azonnal! :)
  • ldavid

• desigo
    Drogos fánkot, valaki?

"Egy zacskó kristálymet cukorka egy dollár. Valóságos turistaközpont nőtt ki Új-Mexikó közepén a Breaking Badnek köszönhetően. Még egy törvényt is elneveztek a sorozatról."
  • ldavid
    :)
  • NovaTerra
    Azt tudom, csak nem tudtam, hogy nem lesz több. Hú, akkor minden megtörténhet.
  • ldavid
    Ja. Bár igazából az már tavaly elkezdődőtt, és annak jön most a második fele.
  • NovaTerra
    A mostani lesz az utolsó évad?
  • Tikal #1228
    de hát ettől nem unalmas a sorozat, nem figyeltél eléggé, épp most beszéltük meg :))
  • GregSB
  • gombabácsi
    remélem az utolsó évadban helyrehozzák azt hogy a 3. évad akció jellegbe ment át, a kiváló első 2 drámai után
  • Systore #1225
    :D

• Tikal #1224
    nem tudom, nekem nem volt unalmas sose :)

filmes példát meg kár volt hozni.... 2 órában sztorit mesélni egészen más mint 12-ben :)
  • Rockynhooo