2516
-
#1262 aki 5x09-et még nem látta, hanyagolja (bár az mi a tökömért nézné a topicot?)
-
#1261 Közben újranéztem a részt és nagyobb felbontásban láttam, hogy 5BB920X a rendszám.
5 évad, Breaking Bad, 9. rész, 2 félévad, a 0 és X-re nincs tippem, talán az, hogy senki nem hal meg? :D
De ha a következő részben is ugyanez lesz a rendszám - és miért ne lenne?! - akkor a 9-es is mást jelenthet.
Még a 9/2 vagy 9/20-at is néztem, mint szeptember másodika vagy huszadika és itt történne valami fontosabb, de ezeken a dátumokon nincsen rész.
Bár lehet nincs semmi jelentősége csak én filózom túl a dolgot a Lost meg Szökés meg még mit tudom milyen sorozatok után... :D
Ha a Googleba beírjátok a rendszámot akkor láthatjátok, hogy mások is felfigyeltek rá és keresik az összefüggéseket. -
ldavid #1260 na ez meglepett basszameg :D -
NovaTerra #1259 Hi Carol!
Szóval a ricin nem lesz felhasználva még egy ideig. Pedig azt hittem az jól jöhet Hank ellen. Érdekes ez a nyílt lapokkal játszás. Azért, ha Hank végiggondolja, akkor rájöhet, hogy ő nem nagyon tehet egy ideig semmi Walt ellen törvényesen. Viszont Walt bármit megtehet vele és Marievel. -
Susarc #1258 fejtsd ki pls azt a rendszám dolgot.... -
Susarc #1257 KÓÓÓÓÓKEMÉNY!!! ,de azthittem elalszom a rész 3/4-én....:P -
#1256 Ez az 50 perc nekem is 5nek tűnt. Viszont szerintem elég közepes rész volt, a vége persze ütött :) -
#1255 "50 perc mintha 5 perc lett volna"
pontosan. egyedül a star trekes agymenés zökkentett ki, de amúgy zseniális volt. -
#1254 Úristen ez a rész ütött rendesen. A Lostnál és a BSG egyes részeinél éreztem utoljára azt, hogy 50 perc mintha 5 perc lett volna. Nagyon nehéz lesz kivárni mindig a legújabb részt! -
Hangman576 #1253 Ő is csinálja a feliratot. -
#1252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZTAKURVAAA!!!! A vége ütött. Szó szerint. Hosszú lesz a hét. Vajon a családdal mi lesz? Egyértelmű, hogy Hank nem fogja végigvinni a nyomozást. Úristen. :D
Nem tudom miért de Walt autójának a rendszáma szerintem valami jel:
asszem ez volt: 5BB92OX
5. szezon; Breaking Bad; 9/2? OX? ti mit gondoltok? -
#1251 -
#1250 van egy másik srác aki tavaly aznap estére mindig megcsinálta, és minőségi felirat volt, nem valami szar. elvileg most is fogja csinálni. -
ldavid #1249 úgy látom az utolsó pár rész óta már más csinálja, akkor olyan 1-2 nap lesz szerintem -
#1248 Tavaly daráltam a sorozatot, mikorra szokott felirat lenni? -
ldavid #1247 én meg estig csukott szemmel fogok netezni.. :D -
#1246 3-4 körül már fent vannak, bár nyílván attól függ, hogy hánykor adja a tv kint :) -
#1245 kb mikor szoktak felkerülni netre a részek? gondolkozom rajta hogy holnap még reggel meló előtt megnézzem mert nem bírnám ki viszont akkor neki kellene látnom olyan 4:30 körül.. -
ldavid #1244 itt egy live stream is, ha valaki nagyon elszánt lenne -
BongoBácsi #1243 Még 9 óra !!! -
#1242 kegyetlen :D -
Hangman576 #1241 -
geo91 #1240 ha valaki szeretne spórolni az újranézéssel, itt az eddigi részek összefoglalója 9 percben :D
-
ldavid #1239 Thx! majd kipróbálom. -
#1238 https://hola.org/ Chrome kiegészítővel + fizetek havidíjat a Netflixnek (az első hónap ingyen van). :D
A Holának alapból van egy pár oldalra unblock scriptje (köztük a Netflixnek is) de egy csomó oldalra lehet még itt letölteni: link -
ldavid #1237 nálatok az elérhető? vagy hogy nézed? -
#1236 Hátha érdekel valakit: minden hétfő reggel elérhetővé válik az aktuális Breaking Bad rész a Netflixen. -
Kferro #1235 Akarok egy ilyen maszkot! Azonnal! :) -
ldavid #1234
-
#1233 Drogos fánkot, valaki?
"Egy zacskó kristálymet cukorka egy dollár. Valóságos turistaközpont nőtt ki Új-Mexikó közepén a Breaking Badnek köszönhetően. Még egy törvényt is elneveztek a sorozatról." -
ldavid #1232 :)
-
NovaTerra #1231 Azt tudom, csak nem tudtam, hogy nem lesz több. Hú, akkor minden megtörténhet. -
ldavid #1230 Ja. Bár igazából az már tavaly elkezdődőtt, és annak jön most a második fele. -
NovaTerra #1229 A mostani lesz az utolsó évad? -
#1228 de hát ettől nem unalmas a sorozat, nem figyeltél eléggé, épp most beszéltük meg :)) -
#1227 -
gombabácsi #1226 remélem az utolsó évadban helyrehozzák azt hogy a 3. évad akció jellegbe ment át, a kiváló első 2 drámai után -
#1225 :D
-
#1224 nem tudom, nekem nem volt unalmas sose :)
filmes példát meg kár volt hozni.... 2 órában sztorit mesélni egészen más mint 12-ben :)
-