2516
-
Neoncsoves #1302 Ezt a Jesse-t ki kéne nyírni már. -
Cruzito76 #1301 Nem igazán értem a siránkozókat, hogy gyengék a részek, szerintem tökéletesen megy a szál.
Talán kicsit gyorsított, a 3-4. évadban ezeket az eseményeket elhúzták volna 6-7 részben, ami most egy epizódba kerül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igencsak úgy tűnik, hogy tévúton vannak, akik Walt-ot magával a gonosszal azonosítják. Sokkal durvább a folyamatosan nagyképű, Walt-ot az egész sorozat során amolyan szerencsétlen idiótának tartó Hank és a felesége megnyilvánulása. Megszámolni is nehéz hány jelzőt használnak Walt-ra, úgy hogy gyakorlatilag alig tudnak valamit. Skyler viszont úgy tűnik beáll Walt mögé? -
Borg #1300 Hát, ha az előző rész olyan 20%-os volt a legjobbakhoz képest, akkor legalább ez már a 40-et elérte... -
#1299 Close enough :D Hatalmas! -
#1298 El kell tenni láb alól -
#1297 9. rész 2 perc 0x másodperc
Ez a vidiben ahol néztem 2:36 körül van, (a szép nagy festett felirat a falon :) mert aki a képletet kitalálta, a számolást onnan kezdi, ahonnan a 9. rész ténylegesen elkezdődik, és nem veszi bele a fél perces előzetest. -
Kferro #1296 Szerintem Waltnak legyezgette a hiúságát (főleg a kémiát magasról leszaró korábbi tanítványai után) , hogy Gale azt a szöveget írta be a könyvbe, így nem akart attól megszabadulni. -
NovaTerra #1295 Pont ezt mondom ez nem véletlen, hanem fatális hiba és teljesen nem illik Waltoz. Szerintem egyszerűen nem tudtak jobbat kitalálni.
Walt eltávolítja gyöngyvirágot, mert egyszer arra tévedne Jesse, akkor meglátná a virágot és esetleg tudná is, hogy az történetesen gyöngyvirág, akkor ki ne találja, hogy ő mérgezte meg a kisfiút. Ennek esélye kb. semmi. De Walt annyira alapos, hogy nem kockáztat. Erre pont azt a könyvet hagyja ott? Ráadásul teljesen tisztában van a nyomozással Hank által.
-
#1294 Annyira uncsi ez a spoiler dolog. Én ma láttam az új részt, eddig nem néztem be a topicba. Nem értem azokat akik nem ezt csinálják, minek jönnek be? Nézni a sok spoiler gombot? Egyszerű a képlet: amíg nem láttad az új részt addig nem kell benézni.
Nagyon ütős volt a rész. Hank teljesen összeroskadt, azért is vonult el. Ő nem képes megjátszani hogy minden OK, ez durva sokk volt neki, nem lett volna képes nyomozgatni és közben jópofizni mindenkivel.
Pinkman ugyanez. Amennyire nem volt szimpatikus karakter nekem az elején ő legalább végig ember tudott maradni, és ez tiszteletreméltó. Tönkretette őt a sok dolog amin átmentek, neki még mindig vannak érzési, van még lelkiismerete, teljesen normális hogy ilyen szarul érzi magát.
Waltból viszont egy teljesen lélektelen, kétszínű, kegyetlen ember lett. Nem őszinte amikor sír, amikor nevet, folyamatosan manipulál. A záró jelenetnél sem hiszem hogy őszinte volt s sírása Hanknek, és ezt ő is érezte, mondta is hogy fogalma sincs ki ő valójában.
Nagyon jónak tűnik ez a záró fél-évad. Lehetett tudni már rég óta interjúkból hogy a készítőknek az a céljuk, hogy a sorozat alatt Waltból kertvárosi tanárból csinálnak egy kegyetlen bűnözőt, és ez sikerülni is látszik. Nekem már most unszimpatikus a karakter amivé változott. -
Susarc #1293 jaja Walthoz képest Pinkman egy kiszámíthatatlan drogfüggő emberke aki potenciálisan veszélyezteti a busninesst őt és a családját is..... -
#1292 pont ez a legjobb benne, hogy ilyen kis véletlen dolgon bukott meg, amire ő se és senki nem számított.. hiába egy zseni, ő is ember és néha hibázik, ez a lényeg. -
KaBuTo666 #1291
Vedd meg!
-
#1290 Jesse-hez való kötődése azért nem annyira történetidegen a sorozattól.
Ha belegondolsz abba h amin átmentek azért megérthető a kötődés+mindig törődött vele, próbálta segíteni a sorsán.
és amikor meg ténylegesen nagykutyává válhatott volna akkor jött a főzős munka, szóval soha nem vált azzá a nagy királlyá amit az 5.évad borítója alapján gondolna az ember, ezt sajnáltam is:(
úgy érdekesebb lett volna, de inkább beállt munkásnak -
NovaTerra #1289 Annyira nem illik a történetbe, hogy az inkább az írók hibája.
Egyszerűen kizárt, hogy egy olyan alapos, tervező ember, aki látja az összefüggéseket, ott tartana egy olyan könyvet. Főleg úgy, hogy tudja, hogy a nyomozóknál is van utalás a ww-re. Hank meg kb. akármikor tartózkodhat náluk.
Egyébként pont ilyen gyenge pont szerintem Pinkmanhez való ragaszkodása. A történetnek jót tesz, mert több konfliktusforrás. Szerteágazóbb a sztori. De, ahogy másokkal se nagyon törődött, úgy valószínű simán feláldozta volna kb. már a második évadban valamikor.
-
Susarc #1288 utólag belegondolva orbitális hiba volt Walt-tól az a dedikált könyv.... -
#1287 sehol nem jelezte a sorozat ezt, sőt pontosan azt jelezte h most rájött a dologra és mostantól már tudja j walter a tettes -
KaBuTo666 #1286 Na jah...mikor megtalálta a nyomkövetőt, gondoltam hogy nem szól miatta hanem úgy jár az autóval hogy ne legyen gyanús, de hát kár is papolni erről mert ez így sikerült ahogy. :) Kíváncsian várom mi sül ki a végéig! -
#1285 azt is akarta (nyomkövető), csak Walter kicsit okosabb ennél. -
KaBuTo666 #1284 Na meg a fantom képet is elővette, arra meg ne mondjátok hogy kicsit se hasonlít walterre. Szerintem ez így korrekt volt, bár én is azt vártam hogy játssza a jópofát és közben lenyomozza. -
#1283 ő sem volt benne biztos, sőt remélte hogy téved, de nagyon ismerős volt neki nem csak a monogram hanem a szöveg is. képzeld el hányszor elolvashatta a nyomozása során. -
#1282 Nem hasonló, hanem ugyanazok a kezdő betui:) es ez a szitu mar volt egyszer, akkor egy viccel elcsapták...meg nem tudom figyeltel e mit csinált utana: kikérte a nyomozás osszes anyagát, összehasonlította az írást.... -
#1281 eleve egy könnyen félreérthető sziutuációból kelett rájönni, vagyis az szerintem semmi, hogy épp bele gondol abba, hogy mivan ha walter az mert épp hasonló a nevének a kezdőbetűi ahhoz amit egy gyanusított felírt egy könyvbe.
akkor már vmi konkrétabbnál kellett volna rájönni és nem épp a wc-n ülve olvasva egy könyvet amit ott talált. -
#1280 ??? Az nem volt eppen semmi, amiből "rájött", csak eppen az hiányzott hogy osszealljon a kép -
#1279 Nekem az előző évad végén az nem tetszett, hogy olyan semmiből jött rá hank a dologra.
Jesse karakterét sajnálom, mert végül is úgy néz ki ilyen roncsként fogja befejezni a sorozatot, pedig voltak részek mikor máshogy nézett ki.
És én is sajnálom h nem részletezték jobban hank nyomozását, mert itt is ilyen légbőlkapott volt az utolsó jelenet.
-
MmzI2VonIw #1278 Nekem is furcsa volt hogy Walt már az első részben outolt. Elnéztem volna még 1-2 családi partit miközben Hank mindent tud :D
Ja, bocs, hogy nem spoilerezek de egyrészt fogalmam sincs mikor készül vagy készült el a magyar felirat, másrészt szerintem itt javarészt a történteket beszéljük meg, tehát rejteni lehetne minden hozzászólást, milyen jól nézne ki. Tök egyszerű, tartsd be a sorrendet:
1. nézd meg az epizódot
2. gyere dumálni :) -
#1277 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a párbeszéd Walt és Hank között nagyon erős volt... az a "Who are you?" nagyon ütött, jót alakított nagyon a színész... szegény Hank, nem irigylem :)
szerintem Jesse fogja majd Walt vesztét okozni... megváltásként vagy bűnhődés gyanánt... azt is kinézem, hogy ő fogja megölni -
Borg #1276 Általánosan elfogadott, hogy a magyar felirat utáni napig kell használni a spoiler tagot. -
NovaTerra #1275 Eddig senki se használta. Már lement a rész két napja. Gondolom, aki nem látta, az nem olvassa a topocot, mert mi másról beszélne a nép, mint az aktuális részről.
Tényleg nem tudom mikortól lehet valamiről nem spoileresen beszélni. Az első évadról már lehet? Utolsó részről mikortól lehet? 1 hét múlva, vagy egy hónap múlva? -
#1274 És mi lenne ha használnád a Spoiler taget? :) -
NovaTerra #1273 Lehet, hogy az aktuális cselekmény kevés volt. De több, mindenre fény derült, mint korábban fél év alatt.
Ugye teljesen világossá vált, hogy Walt lebukott a világ előtt is, mindenki tudja, hogy ő Heisenberg. Ebből következik, hogy Hank vagy valamelyik kollégája végigvitte az ügyet. Kiderül, hogy Walt eddig még nem használta a ricint. Ami a legsünnyibb gyilkos eszköz az egész sorozatban. Tehát kis jó pofizás Hankkel, sörébe a ricin és meg is lett volna oldva a dolog.
Megtörtént ugye egymás szembesítése. Mindkettő megfenyegette a másikat.
Jesse kb. a gyenge pont a sorozatban. De azért ott is baromi érdekes volt a párbeszéd. Rátapintott a lényegre. Teljesen tisztában van vele, hogy Mike nincs többé. Kb. szavát nem hiszi Waltnak. Újabb konfliktus forrás. Jesse nem tud szabadulni a bűntudattól. Élhetné vígan életét bárhol. 5 millió dollár marha sok pénz. Valamiért Walt nagyon kötődik Jessehez. Bár szerintem ez csak a sorozatnak fontos, hogy több szálon menjen a cselekvés.
Lydia! Waltot vissza akarják kapni vagyis Heisenbergre szüksége van az iparnak. Az asszony meg nagyon nem akarja, hogy visszamenjen. Újabb konfliktus.
Szóval nem volt lövöldözés, sok akció, hatalmas elektromágnes, de nagyon sok minden történt ebben a részben. -
Borg #1272 12 éve vagyok ezen a fórum. Szerinted? :D
Az új részről meg annyit, hogy jó volt újra látni, de ez kurvakevés történés volt egy részre. Nem lesz egy később is emlegetett epizód.... -
BongoBácsi #1271 Köszi szépen ! -
Kferro #1270 Miért hiszed azt, hogy a fórumot látogatók hülyék?
Az új részről van véleményed? -
Borg #1269 Ha már a spoilert nem írtad oda, legalább tudják mit nyitnak meg. -
Kferro #1268 Ebbe belekötni... -
Borg #1267 Ami ugye nem is az évadnyitó... -
Kferro #1266 Most nem emlékszem szó szerint, hogy történt a dolog, de azzal, hogy elmondta, miért tette azt, amit tett, Walt bevallotta, hogy ő Heisenberg.
Sixx írása az évadnyitóról.
-
RYO21 #1265 De akkor a végén bevallja hogy tényleg ő Heisenberg? Mert azt a részt nemnagyon értettem. -
#1264 hatalmas... :D -
Kferro #1263 Megnéztem. Szuper volt. Csak miért volt ilyen rövid a rész? Nem lehetett volna hosszabb mondjuk 1-2 órácskával? :D
- Ami meglepett, hogy a végén Walt és Hank ennyire nyíltan beszéltek a dologról. Azt hittem, az 5/8 után, hogy majd Hank a háttérben elkezd nyomozgatni, s részeken keresztül azt fogjuk látni, hogy jópofizik a semmit nem sejtő Walttal, miközben próbál belőle óvatosan infókat kiszedni.
- Az elején, mikor Walt bement a házba, komolyan mondom már azt vártam, hogy az egyik szobában ott lesz a földön körberajzolva valamelyik családtagja...
- Kíváncsian várom, Jesse pénzszórásának milyen következményei lesznek.
- Badger egyre jobban emlékeztet a fiatalkori Tarantinora. :D