2516
27zhhj6.jpg
  • MmzI2VonIw
    Nyomtam egy igent
    De vezet a NEM :))
  • ForzaInter
    Sztem ők is lesznek az ellenség. Pláne ha megtudják mennyi pénz van ott.. Akkor hagyni fogják a főzést a fenébe.
  • ldavid
    szavazzunk

• Borg
    Akár még Toddék csapatából is lehet később ellenség, hiszen fel fog merülni bennük is a kérdés, hogy miért pont ott találkoztak a sivatagban. Ennyi cash meg bárkinek elég, hogy vadásszon Waltra...
  • Tikal #1458
    Szerintem meg fog, illetve remelem, jót tenne a dramanak
  • Susarc
    jaja egy ilyet nem él túl senki
  • Susarc
    BAAAAAAAAAZDDDMEEEEEEEGGGGG!!:D::D
  • Tikal #1455
    Meg nem kis idő fog most eltelni, az a ház eléggé lepukkant volt, az nem pár nap eredménye...
  • ForzaInter
    Senki se fogja Walt-ot üldözni sztem. Az fbi, rendőrség vagy a dea biztos nem, mert akkor nem járkálna egy m60-al a csomagtartoban, a házához meg tuti nem menne vissza, mert az alap, hogy akkor figyelnék..
  • Tikal #1453
    Hogy mi? Akkor azt modod direkt mellé lőttek? :DD

Egyébként azt tudomelképzelni, hogy Hank meghal meg a másik is, ugyanis Walter-nak ez lenne a legnagyobb büntetés, nem a börtön vagy a pénzelvesztése.... a felesége is elzavarná a francba stb, teljes összeomlás
  • Count Adyn
    A sivatagban mindenki lelő mindenkit csak Walt éli túl, és meg is van a rakás halott tettes ügynökölésben:) Azt hogy minek hord a csomagtrtóban m60ast azt nem birom el se képzelni, mert aki bujkál az nem ágyúval közlekedik:D Első közúti ellenőrzésnél tarkón lövi az officer ha ilyet talál a csomagtartóban:D
  • GregSB
    Hol mondtam én olyat? Todd nagybátyjáék leszarták hogy kik ők. Ennek semmi köze ahhoz hogy béna volt az utolsó jelenet és senki nem talált el senkit. Arról beszélek hogy ha lemészárolják őket és ez kitudódik, akkor napokon belül ott lesz a városban az FBI / SWAT, és nem sokat fognak szarakodni. 3 rész van hátra a sorozatból, a 3. (záró)részben Walt már befestett hajjal és egy m60-assal fog furikázni. Mindenki vonja le hogy ez mit jelent a következő 2 részre nézve.
  • Rockynhooo
    Épp az, hogy nem kell belegondolni, mert ők sem gondoltak bele. Nem véletlen nyitottak tüzet és lőtték volna őket halomra :) Azt ne mondd már, hogy direkt mellé lőttek, mert jajj srácok DEA ügynökök :D
  • GregSB
    Azért eléggé enyhén kezeljük ezt a lövöldözést a végén. Abba bele kéne gondolni hogy ha lemészárolnak 2 DEA ügynököt (egyik ráadásul a helyi iroda vezetője) az azért nem aprócska dolog. Ha ez kiderül akkor FBI megszállja a területet, és hajtóvadászat indul az elkövetők ellen.

Ha eltűntetik a holttesteket / fogjul ejtik őket akkor is hiányozni fognak, keresni fogják őket. Szerintem azért lehet M60-ás Walt kocsijában az előretekitésben mert az FBI elől menekül.
  • Count Adyn
    Szerintem csak azért nem halt mg még senki hogy jobban várjuk a követező részt, mert a címe nem sok jót sejtet ott ugye:)
  • MmzI2VonIw
    Hát igen, egy shootout valós kimenetelét Tarantino asszem reálisabban ábrázolja, mint a BB :)) Ez inkább olyan James Bond-szerű volt. Na de én örülök, hogy nem halt meg Hank. Neki még őrlődnie kell egy kicsit, az élet nem fekete-fehér.
  • Tikal #1446
    áá, jó volt nagyon, bár az utolsó jelenet azért vérzik itt ott...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért a két zsernyáktól annyit elvártam volna, hogy fegyver rántás után, terep felmérés aztán szépen az autok mögé oldalazás, erre csak a lövöldözés kezdetekkor és közben senki nem sérül meg, meg utána se? Azért elég közel álltak :)
  • ForzaInter
    sztem az már tuti, hogy walt nem fog börtönbe kerülni. hank és gomi tud csak az ügyről, ők pedig kb 99%, hogy meghalnak. az a sok fegyver pedig majd todd és bandája ellen kell walternek. nagy kérdés, hogy így mi lesz jesse-vel?
  • ForzaInter
    :D

És végre hallhattuk a Bitch szót is Jesse-től.:D
  • ForzaInter
    Kibaszott brutál jó rész volt! Gilligan egy Isten! Hihetetlen mit művel ez az ember meg persze a többi író.
  • ldavid
    mondtam :) #1406
  • GregSB
    Fejem a tegnapi rész utolsó 5 perce alatt

• Konyigery
    Na most a gombóc a torkomban volt bazki :D Jövőhéten Ozymandias :D
  • MmzI2VonIw
    Gomie-nek valószínűleg annyi, Hanket és Jesset remélem megmenti Walt
    "Ha kinyírjátok őket, nem főzök"
    És akkor óriási belső lelki csaták lesznek, erről szól a sorozat végülis.

(amúgy a lövöldözős rész béna volt, nem túl életszerű...célra tartott mindenki, kb 5 másodperc alatt lett volna 4-5 halott)
  • GregSB
    lehetséges fordulat: Todd nagybátyjáék fogjul ejtik azokat akik túlélik a lövöldözést, és kényszeríteni fogják Waltot a főzésre
  • MmzI2VonIw
    Húúúú ez kemény volt!!!
  • GregSB
    Aztaqrva! :D
  • Tikal #1435
    plural, bitch! :D
  • ldavid
    a legutóbbiban volt, de nem volt komoly egyik sem
  • N o N a m e
    ezeket mikor mondták?
  • Count Adyn
    Én Friday Night Lights ból már megszoktam a fejét:D
  • Fenrir
    Tényleg arcra nagyon hasonlít rá.
  • Hangman576
  • DRFlame
  • Fenrir
    Science, bitch :)
  • precision
    Yeah bitch! Magnets! :D ez a legjobb :D
  • Fenrir
    :P

• MmzI2VonIw
    Jesse nekem is nagyon tetszik, sőt eredetileg az első évadban meghalt volna, de annyira népszerű lett, hogy végül fő karakterré nőtte ki magát.

Viszont azért azt is be kell látni, hogy nem annyira életszerű a jellemfejlődése. Végülis fejbelőtte Gale-t, mert az volt a terv (el is húzhatott volna Mexikóba), hogy az a Mike ne loccsantsa szét a fejét, akiért aztán most hullatja a könnyeit. Valami haverját is kinyírta Gus anno, akinek már elfelejtettem a nevét (akit a 11 éves gyerek lőtt le)
  • MmzI2VonIw
    Azért lopták el tőle a ricint, hogy immár a mérgezés után (de mielőtt még kiderül, hogy lily of the valley), Walt azt a gyanút keltse Jesse-ben, hogy Gus volt. Nekem csak az a furcsa, hogy így összerakta.
  • ForzaInter
    Ja és hiányolom Jesse-től a "bitch" szót ami már szinte a védjegye, ebben az évadban még egyszer sem mondta.:)