Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A különbség hogy mindezt én kultúráltan tudtam megfogalmazni veled szemeben :D
http://www.youtube.com/watch?v=lrcqbavlbyQ
Yo, Bitch!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem hittem volna, hogy valaki még látta az OZ-t. De pont azt kiemelni. Egy ideig nagyon jó, de utolsó pár évad már annyira elbaszott, hogy kín és szenvedés volt a nézése.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
vagy akkor a Mad Men miért nem tetszik minden BB rajongónak? pedig az is lassú :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sopranos,OZ, Shameles ezek sorozatok.
De ezt is meg fogom nézni,leg feljebb abba hagyom ha érdektelen.az 1 évad félig-meddig az volt.
Rajzoljam le a véleményemet hogy +értsd?
Dextert is kiosztottad erre a TOP sorozatot is lehúzod.....érdekes srác vagy
Ha neked nem tetszik, azzal csak a sajat izlesed minosited.
Es egyebkent is telibeszarjuk a velemenyed.
kthxbye
Regards,
Nem azt írtam hogy szar sorozat,csak nem fogod meg az elsõ évad,talán a második.
El kezdem a második évadot jövõ héten,remélem már jobb kiforrottabb lesz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kiváncsi vok mi lehetett a szállítmány. :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Most berakom még ezt hármat, ezen is spoilert látsz? Semmi nincs rajta, csak beállított képek.

Vajon mit keres Walt és Hank a sivatagban, ott, ahol mindig csúnya dolgok történnek? :)
"The trees move. Do you not see it?"
GET OVER HERE!