Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom miért de Walt autójának a rendszáma szerintem valami jel:
asszem ez volt: 5BB92OX
5. szezon; Breaking Bad; 9/2? OX? ti mit gondoltok?
Yo, Bitch!
http://goo.gl/gd6Zi5
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A Holának alapból van egy pár oldalra unblock scriptje (köztük a Netflixnek is) de egy csomó oldalra lehet még itt letölteni: link

"Egy zacskó kristálymet cukorka egy dollár. Valóságos turistaközpont nõtt ki Új-Mexikó közepén a Breaking Badnek köszönhetõen. Még egy törvényt is elneveztek a sorozatról."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
filmes példát meg kár volt hozni.... 2 órában sztorit mesélni egészen más mint 12-ben 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vegyük mondjuk (filmes példa jut csak eszembe) Amerikai Szépséget. vagy Side Effects is jó példa. egyik sincs tele ejjdevéres és erõszakos jelenetekkel, mégis folyamatosan, megállíthatatlanul halad elõre a cselekmény, üresjáratok és unalom nélkül, megköveteli h odafigyelj.
ezzel szemben el kell fogadni, hogy egész egyszerûen az elsõ két évad sokszor túl lassú és csöppet túlnyújtott, és biza nézése közben én is nem egyszer bedobtam kisablakba, miközben neteztem, mivel nem igényelte a teljes figyelmemet. jó ettõl függetlenül? persze hogy az. lehetett volna jobb is ha kicsit pörgõsebbre veszik a figurát? de még mennyire.
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I am not in danger, Skyler. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!
viszont... ami utána következik, az elképesztõen megéri a várakozást. a harmadik évad már kiváló, és biza részrõl részre megy egyre inkább az egekbe a minõség, a negyedik évad végére és az egész ötödikre olyan szintet elérve, ahonnan NINCS MÁR HOVA nõni, mert minden rész 9/10 és 10/10 között mozog, általában heveny áll-lesést provokálva a nézõben.
Lehet az volt a baj, hogy közvetlen a Maffiózók és a Drót után kezdtem bele a sorozatba, és az elõzõ két sorozat nyers, valósághû és zseniális karakterei után egyszerûen unalmas volt a vergõdõ lúzer tanár, meg a még szánamasabb crackhead szerencsétlenkedéseit nézni. Komolyan untam az elsõ évadot, csak azért néztem végig mert mindenki mondta hogy jobb lesz. És az is lett. Onnantól kezdve, hogy meghal Jesse csaja, képbe jön Pollos, és a két fõ karakter jobban elkezd kilépni a komfortzónájából + kezdenek eldurvulni nagyon jó lesz a sorozat.
Elismerem hogy kellenek az elsõ évadok is, így teljes a kép a jellem(vissza)fejlõdésrõl, de a véleményem ettõl még nem változik róluk.
Egyébként természetesen a sorozat zseniális, nem régen néztem újra az utolsó 2 évadot (amibõl az egyik ugye csak fél évad) bemelegítésként, illetve belepillantgattam a többibe is.
Amugy sztem elejetol kurva jo sorozat, direkt van szepen fokozatosan felepitve, nincs rossz resz. Realis, de kozben egyertelmuen latszik hogy milyen iranyba mennek a dolgok, latszik hogy mindennek megvan a kovetkezmenye es ilyen formaban tanulsagos is. Egy gyonyoruen felepitett alkotas. Ha nagyon bele akar kotni az ember, biztos bele tud, de ezzel inkabb csak onmagat minositi.
Regards,
Bazinga!