Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AZTAKURVAAA!!!! A vége ütött. Szó szerint. Hosszú lesz a hét. Vajon a családdal mi lesz? Egyértelmû, hogy Hank nem fogja végigvinni a nyomozást. Úristen. 😄

Nem tudom miért de Walt autójának a rendszáma szerintem valami jel:
asszem ez volt: 5BB92OX
5. szezon; Breaking Bad; 9/2? OX? ti mit gondoltok?
[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

ForzaInter
van egy másik srác aki tavaly aznap estére mindig megcsinálta, és minõségi felirat volt, nem valami szar. elvileg most is fogja csinálni.

Yo, Bitch!

úgy látom az utolsó pár rész óta már más csinálja, akkor olyan 1-2 nap lesz szerintem
[HUN]FaTaL
Tavaly daráltam a sorozatot, mikorra szokott felirat lenni?

én meg estig csukott szemmel fogok netezni.. 😄
[HUN]FaTaL
3-4 körül már fent vannak, bár nyílván attól függ, hogy hánykor adja a tv kint 😊

Victor1103
kb mikor szoktak felkerülni netre a részek? gondolkozom rajta hogy holnap még reggel meló elõtt megnézzem mert nem bírnám ki viszont akkor neki kellene látnom olyan 4:30 körül..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

itt egy live stream is, ha valaki nagyon elszánt lenne
Még 9 óra !!!
precision
kegyetlen 😄

Bazinga!

ha valaki szeretne spórolni az újranézéssel, itt az eddigi részek összefoglalója 9 percben 😄

Thx! majd kipróbálom.
N o N a m e
https://hola.org/ Chrome kiegészítõvel + fizetek havidíjat a Netflixnek (az elsõ hónap ingyen van). 😄
A Holának alapból van egy pár oldalra unblock scriptje (köztük a Netflixnek is) de egy csomó oldalra lehet még itt letölteni: link
nálatok az elérhetõ? vagy hogy nézed?
N o N a m e
Hátha érdekel valakit: minden hétfõ reggel elérhetõvé válik az aktuális Breaking Bad rész a Netflixen.
Akarok egy ilyen maszkot! Azonnal! 😊

desigo
Drogos fánkot, valaki?

"Egy zacskó kristálymet cukorka egy dollár. Valóságos turistaközpont nõtt ki Új-Mexikó közepén a Breaking Badnek köszönhetõen. Még egy törvényt is elneveztek a sorozatról."
😊
Azt tudom, csak nem tudtam, hogy nem lesz több. Hú, akkor minden megtörténhet.
Ja. Bár igazából az már tavaly elkezdõdõtt, és annak jön most a második fele.
A mostani lesz az utolsó évad?
Tikal
de hát ettõl nem unalmas a sorozat, nem figyeltél eléggé, épp most beszéltük meg 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
<#kuss>

remélem az utolsó évadban helyrehozzák azt hogy a 3. évad akció jellegbe ment át, a kiváló elsõ 2 drámai után

Systore
😄

Tikal
nem tudom, nekem nem volt unalmas sose 😊

filmes példát meg kár volt hozni.... 2 órában sztorit mesélni egészen más mint 12-ben 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

GregSB
<#eljen>

Pontosan ugyanezt gondolom.

Calver
de ez az, h nem egyrõl beszélünk <#smile> az, h valami lassú, baromira nem jelenti azt, h "jajj miért nem fröcsög a vér és repkednek a végtagok percenként", hanem azt, h egész egyszerûen nem hömpölyög elõre megfelelõ sebességgel a történet, messze túl sok az üresjárat, a szimplán unalmas rész.
vegyük mondjuk (filmes példa jut csak eszembe) Amerikai Szépséget. vagy Side Effects is jó példa. egyik sincs tele ejjdevéres és erõszakos jelenetekkel, mégis folyamatosan, megállíthatatlanul halad elõre a cselekmény, üresjáratok és unalom nélkül, megköveteli h odafigyelj.
ezzel szemben el kell fogadni, hogy egész egyszerûen az elsõ két évad sokszor túl lassú és csöppet túlnyújtott, és biza nézése közben én is nem egyszer bedobtam kisablakba, miközben neteztem, mivel nem igényelte a teljes figyelmemet. jó ettõl függetlenül? persze hogy az. lehetett volna jobb is ha kicsit pörgõsebbre veszik a figurát? de még mennyire.

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
errõl beszélek én is😊 a legtöbbeknek az a cselekmény, meg a pörgés ha meghal valaki meg badass jelenetek vannak... anélkül már nem is jó.

BB mítoszok a Mythbustersben.<#finom>

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Calver
nem az elsõ évadok történetével van a legtöbbeknek baja, az abszolút de korrekt - hanem a sebességével. egyszerûen messze túl lassú lett az egész, amin nem segített a félúton becsúszó író-sztrájk sem.

Tikal
nem kezdõdhet ugy egy történet, hogy nincs felvezetés, szereplõk alapos megismerése stb, ez a sorozat ebben a jó.. azért tetszik az emberek többségének a 3. és 4. évad mert ott már sok a piff puff meg a keménykedés, huu meg haaaa .... I am not in danger... az eleje azért jó, mert látod hogyan alakul át, persze ez nem jön be mindenkinek, mert itt még nem elég kemény Walter...

jazzy
jazzy
A legjobb.

I am not in danger, Skyler. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!
Calver
viszonylag általánosan elfogadott vélemény (értsd: kurvasok helyen belefut a kétlábú), h az elsõ két évad messze túl lassú, és közel sem olyan jó, mint amik utána jönnek - én is csöppet szenvedõsnek tartottam õket.

viszont... ami utána következik, az elképesztõen megéri a várakozást. a harmadik évad már kiváló, és biza részrõl részre megy egyre inkább az egekbe a minõség, a negyedik évad végére és az egész ötödikre olyan szintet elérve, ahonnan NINCS MÁR HOVA nõni, mert minden rész 9/10 és 10/10 között mozog, általában heveny áll-lesést provokálva a nézõben.

Tikal
Viccelsz?? Elsõ résztõl kezdve érzõdik, hogy profi a sorozat, a karakterek, a párbeszédek, operatöri munka, zene minden... kicsit ugy hangzik amit írtál, hogy a breaking bad nem elég realista... pedig lehet még jobban az mint a maffiozók, épp most nézem újra, és elég sok komikus dolog van...

már tölthetõ a Writers' Room elsõ része, amiben a Breaking Bad készítõi és Cranston beszélgetnek
GregSB
Nem tartottam se Walter, se Jesse karaterét érdekesnek az elsõ évadban, se a második évad elsõ felében.

Lehet az volt a baj, hogy közvetlen a Maffiózók és a Drót után kezdtem bele a sorozatba, és az elõzõ két sorozat nyers, valósághû és zseniális karakterei után egyszerûen unalmas volt a vergõdõ lúzer tanár, meg a még szánamasabb crackhead szerencsétlenkedéseit nézni. Komolyan untam az elsõ évadot, csak azért néztem végig mert mindenki mondta hogy jobb lesz. És az is lett. Onnantól kezdve, hogy meghal Jesse csaja, képbe jön Pollos, és a két fõ karakter jobban elkezd kilépni a komfortzónájából + kezdenek eldurvulni nagyon jó lesz a sorozat.

Elismerem hogy kellenek az elsõ évadok is, így teljes a kép a jellem(vissza)fejlõdésrõl, de a véleményem ettõl még nem változik róluk.

jazzy
Az volt jaja, nem hiszem hogy jelentõsége lenne, szerintem csak ilyen gag rész volt, vagy nem tudom hogy nevezzem.

Egyébként természetesen a sorozat zseniális, nem régen néztem újra az utolsó 2 évadot (amibõl az egyik ugye csak fél évad) bemelegítésként, illetve belepillantgattam a többibe is.
skinnyman
Az a legyes volt? Az tenyleg fura volt, kivancsi vagyok hogy lesz-e meg jelentossege az utolso evedban, nem valoszinu, de nincs kizarva sztem.
Amugy sztem elejetol kurva jo sorozat, direkt van szepen fokozatosan felepitve, nincs rossz resz. Realis, de kozben egyertelmuen latszik hogy milyen iranyba mennek a dolgok, latszik hogy mindennek megvan a kovetkezmenye es ilyen formaban tanulsagos is. Egy gyonyoruen felepitett alkotas. Ha nagyon bele akar kotni az ember, biztos bele tud, de ezzel inkabb csak onmagat minositi.

Regards,

Rockynhooo
fu de kiégtem akkor 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

precision
pedig az hatalmas volt 😄

Bazinga!

Az elsõ két évad picit lassabb ütemû volt. De talán épp ezért nagyon ütöttek a morbidabb részek. Az ATM-es jelenet, a fürdõkádas, a "Run!" utasítás Jessie-nek Waltertõl, Heisenberg látogatása Tuco-nál eléggé erõsre sikeredett azért (bár nem tudom mind az 1-2. évadban volt-e). 😊
jazzy
1 rész volt amit utáltam, a Fly.
precision
én nagyon élveztem az elsõ évadokat is, kellettek hozzá, hogy a mostaniak ennyire élvezhetõek legyenek... szépen fel van építve minden és én még azokat a részeket is imádtam amikor egyáltalán nem volt semmi akció vagy vészhelyzet hanem karakterfejlõdés vagy dráma volt, vagy valamilyen hangulatra ült rá egy-egy rész... nekem ezektõl kerek a Breaking Bad és egyik rész (vagy évad) sem rosszabb mint a másik ilyen szempontból

Bazinga!