2516
27zhhj6.jpg
  • modellmaker
    Én most augusztusban kezdtem el nézni a sorozatot, de mára rohadtul megutáltam Walt-ot. Frissen élnek bennem az első évados szerencsétlenkedéseik, meg hogy mostanra egy utolsó gennyláda lett ő is, akinek nem számít semmi, és senki, csak az, hogy neki, és a családjának jó legyen.
  • Tikal #1501
    Úgy látom nagyon sokan nem bírják elengedni Walt-ot.... Lehet meg kellene nézniük még egyszer a sorozatot, aztán listára írni mi minden geciséget csinált Walt, csak hogy elérje a célját.... Walter a rossz fiú már egy ideje.
  • Tikal #1500
  • zzr1

1:33 tól látható hogy a pizza egyik ""sarka"" felfele áll,látszik hogy damillal van felhúzva
  • ForzaInter
    Teljesen érthető Jesse viselkedése. Az már más kérdés, hogy nekem se tetszik, hogy Walt ellen fordult. De amugy számomra ő az a karakter a sorozatban akit egyszer rohadtul csípek, máskor meg utálom.:D Most pl utóbbi.
  • GregSB
    Mellesleg Jesse nem egy gettógyerek, nem az utcán nőtt fel ahol már 7 évesen árulta a drogot + ölt embereket.

Nagy családi házban nőtt fel jó családban, jó suliba járt. Csak egy nagy link drogos lett belőle. De ettől még nem gyilkos, és nem bírja az erőszakot és lelkiismerete is van.

Ha ezt nem látod be, és szerinted idegesítő amit csinál akkor te egy álomvilágban élsz és nem ismered az embereket.
  • GregSB
    Ha szerinted ugyan az a dolog előállítani valamit és soha nem látni a következményeit minthogy te magad megölsz valakit, és hullanak körülötted azok akiket kedvelsz, akkor qrva nagy tévedésben élsz.
  • Susarc
    jajmár a szentlélek....DROGOT gyárt és árúlt Jess!! kúrvára ne legyenek már érzései,mert besírok! az a többszáz ember aki meghal meg függővé teszi és tönkrevágja az életét a Methamfetamintól? azok miatt nem lesz lelkiismifurcsija?
    sztem szánalmas jesse vonaglása! WALT AZ ISTENCSÁSZÁR és kész!:)
  • Fenrir
    Most megnéztem vagy 5x egymás után, de semmi nyoma annak, hogy a pizzát valamivel felhúzták volna. Egyszerűen a centrifugális erő kivetette a dobozból és felrepült a tetőre :)
  • GregSB
  • zzr1
    jaaaaa értem már, nem egymást akarták lelőni, hanem a kocsikat gallyra vágni hogy újakat kelljen venni, és ezáltal is pörög majd az amcsi gazdaság
    érteeeeeeeeeeeeeeeeem

ui: roppant gagyi vót
  • zzr1
    ja nem vaktöltény volt most nézem mert a dzsippek tele lettek lukakkal, akkor meg a másik kérdés hogy kire céloztak ???
  • zzr1
    amúgy azt nem értem hogy az epizód utolsó öt percében miért vaktölténnyel lövöldöztek?
  • zzr1
    hát szerintem meg nem mázli volt,hanem rohadt nagy kamu...
    Simán látszik hogy damillal húzták fel a tetőre
  • Count Adyn
    xD
  • GregSB
    Szerintem meg teljesen érthető a viselkedése. Waltal ellentétben ő egy olyan ember akinek vannak érzései, nem csak megjátssza azokat.

Vagy gondolom te teljesen nyugodt lennél és bele tudnál nézni a tükörbe lelkiismeret furdalás nélkül, miután:

- meghal a barátnőd melletted akit szeretsz
    - rákényszerülsz arra hogy arcon lőjj egy teljesen ártatlan, kedves embert aki neked nem ártott semmit és könyörög az életéért
    - lopás közben kinyír a társad egy kisfiút, és te vagy az egyetlen aki szerint ez nem helyes
    - elkezdesz járni egycsajjal és az öccsét - akit szintén kedvelsz - megmérgezik az "üzlettársaid".

Én ha ezeken mennék végig pár év leforgása alatt már rég öngyilkos lettem volna.
  • Fenrir
    Hehe, akkor ez rohadt nagy mázli volt :)
  • vg
    Nice, egyszerre.
  • vg
  • PJack
    there you go
  • PJack
    elvileg elsőre :D
    valahol mondta úgy emlékszem.
  • Fenrir
    Vajon hanyadikra sikerült úgy feldobni a pizzát a tetőre? :)
  • MmzI2VonIw
    A középső még hasonlít is Hankre, gondoltam először.
  • QuippeR
    úgy játszanak veled (meg a barátnőddel) az írók, mint Slash a gitárral.
  • vg
    Annyira idegesítő ez a Jesse karakter, de valószínű az a cél, hogy ezt érezze az ember. Még a barátnőm is a halálát kívánja. Hálátlan, gyáva, beszari, áruló, az egész évadban sír, hisztizik, nagyon nem kedvelem már.
  • ldavid
  • N o N a m e
    "úristen", én megmondtam", "baaazdmeg", stb. :D
  • zzr1
    GYERREKEEEEKKKKKKKK K

MI LESZ MÉG ITT????
  • Fenrir
    Az sok mindentől függ. Állama is válogatja a helyi törvények miatt.

Contrary to some of the other posters, owning a M60 is legal under US federal law. If you are allowed to own a handgun (over 21, no felony or domestic violence convictions), you will pretty much qualify to own an automatic weapon (or suppressor, short-barreled shotgun, etc.) Ownership IS dependent on state and local laws as well. You may qualify under federal law, but if your state or hometown don't allow them, you are SOL. You do have quite a paperwork drill to go through, and the transfer requires paying a $200 tax, but it can usually be accomplished in about six months.

A probléma a lőszer árával van, kb 300%-kal emelkedett az elmúlt pár évben, az M60 meg csak zabálja.

• Count Adyn
    Ez a kaliber azért kérdéseket vetne fel:)
    @ RedRiot: Jah télleg mindig elfelejtem hogy csak mi élünk rendőrállamban lol:D
  • Belkar
    Egyértelműen kiderül hogy mit tett mivel ott van egy hatalmas HEISENBERG graffiti a házuk falán... Meg a szomszéd reakciójából is ez jön le szerintem.
  • GregSB
    Toddék nem tudják hogy ott a pénz... Ha Hank, Gomez és Jessy kinyiffaa lövöldözésben akkor nem is fogják tudni.

De én is ezt a két lehetőséget tudom elképzelni a végére: vagy Toddékkal, vagy a hatóságokkal fogja összeszűrni a levet Walt.
  • Zoli007
    Arrafelé nem legális az ilyen?
  • RedRiot
    "nem birom el se képzelni, mert aki bujkál az nem ágyúval közlekedik:D Első közúti ellenőrzésnél tarkón lövi az officer ha ilyet talál a csomagtartóban:D"

Simán bújkálhat egy ágyúval a csomagtartóban. Arrafelé nincs szúrópróba-szerű közúti ellenőrzés: csak akkor állít félre az officer ha szabálytalanul közlekedsz, vagy a járművön lát vmi szabálytalanságot. Persze egy határátkelés Mexikóba már neccesebb volna. :)
  • ForzaInter
    Akkor nem kocsikázna a városban egy m60-al a csomagtartóban.. Sztem a szomszéd csak meglepődött azon, hogy néz ki..
  • desigo
    A rész végén ez a lövöldözés komolytalan volt.
    Hank és Gomez a nyílt terepen álltak teljesen tiszta célpontként.
    Egyetlen egy golyó sem találta őket el.vicc

Walter később amikor a házához megy vissza és a szomszédja meglátta akkor mintha szellemet látott volna úgy megrémült.
    Szerintem ki fog derülni,hogy Walt mit tett és hírhedt lesz.
  • modellmaker
    Nézettség. Ha uncsi résznél hagynák abba, fele annyian sem térének vissza a következő részre. A köv. évadra meg pláne nem.
  • DRFlame
    A sorozat befejezése lehet az eddigi flashforwardok után, akkor pedig bármi történhet...

Egyébként csak én őrülök meg ezektől a cliffhangerektől?
    Sose szerettem ha egy sorozatban ilyen van. Ettől még a sorozat fasza, csak a tököm kivan néha. Olyan mintha egy filmet félbehagynék a legizgalmasabb résznél és 1 hét múlva nézném meg a végét. Miért nem lehet kicsit nyugisabb részeknél feldarabolni a sorozatot?
  • Fenrir
    Szerintem ennek sok értelme nincs, annak fényében, hogy a flashforward-okban látható az élő Walt aki nincs börtönben. Az első ff-ben amikor az ebédlőben volt akkor 52 éves lett, az első évadaen pedig pont 50 lett, ergo ebből levágható, hogy nem volt börtönben sem.
  • Susarc
    jaja ezek az arcok nem előre gondolkoznak.....pesrze majd főzögetik a meth-et mikor ott van cirka 200 millió cash