2516
-
TBWarrior #1542 -
Susarc #1541 -
Susarc #1540 műfoguk.... -
Konyigery #1539 Milyen szép fehér a foguk. -
#1538 Ez azért eléggé spoileres... -
#1537 -
#1536 Jesse nem egy GYILKOS TIPUSÚ ember. A körülmények áldozata lett, szemben MIKE-kal, aki Gus végrehajtója volt, o gyilkos. Próbáljuk mar me értelmezni is amit a masik ir. -
#1535 Bazz te nem erted egyáltalán mirol beszélt Greg.... -
Kferro #1534 :D
Dean Norris nagyszerűen hozza Walt és Gilligan karakterét! Alig lehet ráismerni. :D -
Kferro #1533 Ez rohadt jó! Ahogy Cranston bedobja a pizzát! :D -
#1532 Sírok! :D -
#1531 Dean Norris Spoils Breaking Bad
:DD -
#1530 Érved is van vagy csak fikázni tudsz? -
#1529 -
goldmember #1528 Ha nem vernéd ennyiszer falba a fejed, talán nem írnál ostobaságokat. -
És ha már X-Akták és Breaking Bad -
#1526 és az x-akták egyik részében is szerepelt, amit ráadásul vince gilligan írt:) aaron paul szintén szerepelt egy x-akták részben. -
vg #1525 Sok filmben volt látható, én sorozatbeli poén miatt gondoltam megosztani a gondolatom ezzel kapcsolatban. -
#1524 Szerepelt a Saving Private Ryanben is:
-
zzr1 #1523 legalábbis szerintem de lehet rosszul gondolom -
zzr1 #1522 ugyanis aki nem gyilkos az nem öl embert, aki nem bírja az erőszakot az nem öl embert
mi ebben a bonyolult? -
zzr1 #1521 miért , az 1511-es hozzászólásban tények vannak leírva,amikkel NEM lehet vitatkozni
deal with it
-
#1520 -
vg #1519 Amúgy azt tudtátok, hogy Bryan Cranston szerepelt egy Babylon 5 részben? Meg is patkolt benne. Jó poén volt, vigyorogtam is rajta. -
ldavid #1518 meg vendégként is benne lehet, ha megtudnak egyezni -
#1517 Ja, de a karakterét kiírhatják, akkor pedig szerepelhet. Jövő év második felében indul majd a sorozat, addig sok minden történhet. -
vg #1516 Mármint a színész persze, attól még lehet más színész a szerepre. -
vg #1515 Gus tuti nem fog, mert másik adón, másik sorozatban nyomja. -
#1514 Elég nagy esély van rá, mivel ő kapcsolta össze Waltot Gussal.
Innentől kezdve azon múlik szerintem hogy a színészek bevállalják -e. Nézni kell majd imdb-n a színészek listáját. -
#1513 Szerintem te valami mas sorozatot nézel.... -
#1512 Kiváncsi vagyok, hogy Gus vagy Mike fog e szerepelni a sorozatban. -
zzr1 #1511 "De ettől még nem gyilkos, és nem bírja az erőszakot és lelkiismerete is van."
loooooooool,ezt szerintem gondold végig...
"nem gyilkos"
megölt 2 embert, + kettő megölésétől pár másodperc választotta el (nem rajta múlt)
"nem bírja az erőszakot"
ua.: megölt 2 embert, + kettő megölésétől pár másodperc választotta el (nem rajta múlt)
"lelkiismerete is van"
ja biztos
-
MmzI2VonIw #1510 TV2-n Hank :) -
ldavid #1509 "előzmény" lesz, attól még kinyírhatják -
ldavid #1508 -
#1507 épp most akartam jönni a hírrel.. must see sorozat lesz.
"A Breaking Bad spinoff show called "Better Call Saul" was just confirmed by AMC"
DE ez azt jelenti, hogy Saul-t nem fogják kinyírni a Breaking Bad alatt, ami szvsz jó hír. :) -
#1506 Azta. Ez nézős lesz :D
@m4tt: Wow. AMC is going to make a Breaking Bad spin-off series focusing on Saul before he became Walter White's lawyer. http://t.co/nx4e2EWlkY -
#1505 -
goldmember #1504 Miről beszélsz, hogy "nem gyilkos"? Egy vagy két embert legalább ő nyírt ki. -
#1503 Szerintem világos hogy Walt volt "jó" ember aki egyre inkább számító gonosz lesz, Jesse pedig a "rossz" volt kezdetben aki egyre emberibb lesz:)