Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezt a sorozatot szeretem én 😄 Végre pörögtek a dolgok!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Na ez végre fasza volt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valszeg az lesz a csavar... hogy Jesse azt hiszi Walt a ricinnel mérgezte meg a kiskölyköt Brockot... de ugye az kiderült még mindig megvan neki a ricin... szval bebizonyítja nem õ volt mivel meg tudja neki mutatni a ricint... ugye azt jesse nem tudja hogy a gyöngyvirággal mérgezte meg... 😊 szval még megvan neki a menekülõ út... Persze ezt csak én gonodlom így
Amikor megy ki Jesse az ajtón Huell ellopja a drogot tõle és utána leesik neki hogy ugyanezt megcsinálta a ricinnel is.
Itt van egyébként a videó arról hogy lopta el a ricint de sokat nem látni
Viszont azt nem értem hogy tudja azokkal a virsli ujjakkal felnyitni a cigisdobozt majd pont a megfelelõ dolgot kivenni fél másodperc alatt úgy hogy Jesse nem vesz észre belõle semmit...
Itt van egyébként a videó arról hogy lopta el a ricint de sokat nem látni
Viszont azt nem értem hogy tudja azokkal a virsli ujjakkal felnyitni a cigisdobozt majd pont a megfelelõ dolgot kivenni fél másodperc alatt úgy hogy Jesse nem vesz észre belõle semmit...
Valahogy rájött hogy Walt mérgezte meg Brock-ot, de hogy hogyan az nekem se teljesen tiszta. Valami a cigis dobozzal volt, de már nem emlékszem rá.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De miért gondolta meg magát Jesse az utolsó pillanatban? Arra a részre gondolok amikor szorongatta a cigis dobozt.
Kicsit kemény? Egész rész alatt nem vettem levegõt. 😄 Ha az a három szerencsétlen megpróbálják kirabolni a vonatot, az agyam eldobom. 😄 Walt végülis megtette amire Hank kérte, bevalotta a dolgokat csak nem úgy ahogy azt Hank szerette volna. Innen már Hank sakkban van. Marie mennyire el van tévedve úristen, nagyon szánalmas az a nõ nem értem mit szeret benne Hank. Jesse kiakadt nagyon, soha nem vártam folytatást ennyire még. Remélem Walt Jr. otthon volt a végén és elbeszélget Jessevel, az mekkora lenne. 😄
Huh ez kicsit kemény volt. Az a beszélgetés az étterembe, meg a vallomás, kb nem vettem alatta végig levegõt😄 Viszont Jessie végre valami szerephez jutott és már egybõl felkavarja az állóvizet. Nekem mondjuk nagyon nem tetszik a karakternél ez a hírtelen jött lelkiismeretesség hogy "Úristen mit tettem?" meg Walt megmérgezte Brockot, holott elõtte azért csak egy drogdíler volt és számtalan embert ölt meg. Most hogy már vége az egésznek, élhetné az életét erre felborít mindent...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Egy másik évadban is volt hasonló, amikor azt a rózsaszín nyulat (?) mutogatták a medencében minden rész elején. Aztán kiderült, hogy összeütközött 2 repülõgép az évad végén és a roncsokkal együtt ez is leesett Walt-éknál. Szóval hiába mutogatták, az évad végéig senki sem tudta, hogy most ez mi a retek akar lenni.
Az, hogy Walt vígan mászkál egy M-60-assal a csomagtartójában azért azt feltételezi, hogy a rák mégsem gyõzi le és nem kerül börtönbe sem, de a régi életének vége, a családjával együtt.
A halál csupán a kezdet...
Szépen lassan zajlanak az események profin kivitelezve de miért kellett a kilencedik rész elején az a rövid rész a jövõbõl?
Miért kellett korábban hasonló éttermes jelenet a jövõbõl?
Ülök a részek elõtt és várom,hogy jöjjenek azok amiknek jönnie kell.
Nagyon nem tetszett-e két spoiler. Elvette azt,hogy kétségek közt nézzem a részeket hiszen úgyis be fognak következni események amit megmutattak.
fuck
Miért kellett korábban hasonló éttermes jelenet a jövõbõl?
Ülök a részek elõtt és várom,hogy jöjjenek azok amiknek jönnie kell.
Nagyon nem tetszett-e két spoiler. Elvette azt,hogy kétségek közt nézzem a részeket hiszen úgyis be fognak következni események amit megmutattak.
fuck
Akár Jesse-t ki is írhatnák a sorozatból, az utolsó 2 részben ha volt kb 5 mondata, a többiben csak idióta fejjel bámult vagy éppen sírt. Én értem, hogy miért van ez, de ez az agonizálás kissé unalmas már. Inkább legyen több Saul, az legalább poénos. S5E10 nekem eddig csalódás.
A halál csupán a kezdet...
egy egész epizód volt, valami mást néztél? 😄
Alternatív történetben kiszállnak az autóból, lelövik Waltot, majd lelépnek a pénzzel. Saul meg szépen tisztára mossa nekik.
1311😛
az évadé 😄
Crazy 8
Ez a vadász és áldozat dolog nekem is új volt, nem figyeltem fel rá. A szendvicseket ki csinálta így, Tuco?
Jaja, így van.
A 444.hu Breaking Bad cikke olyan dolgokat ír, amelyeket én észre sem vettem, vagyis észrevettem de nem kötöttem semmit hozzá. Érdekes, megéri elolvasni.
szerintem meg kizárt, ez csak ilyen jópofizás.
Kimmel is csinált már moziparódiókat meg más ökörködést, tele AAA nevekkel, azok nagyon sokba lettek volna, és annyit nem ér az egész mûsora
Kimmel is csinált már moziparódiókat meg más ökörködést, tele AAA nevekkel, azok nagyon sokba lettek volna, és annyit nem ér az egész mûsora
nem igazán lehetséges, ez humoros, Fábry meg a humort akkor sem ismerné fel, ha szembejönne vele és széttörné a térdkalácsait egy golfütõvel. <#nemtudom>#nemtudom>
"The trees move. Do you not see it?"
Ez hatalmas!!! 😄
Köszönet érte!
Na most képzeljétek el ugyanezt itthon, Fábryval. 😊
Köszönet érte!
Na most képzeljétek el ugyanezt itthon, Fábryval. 😊
Matt Damon is sokszor van ilyenekbe benne. Kíváncsi vagyok vajon tényleg jó fejek vagy csak kifizetõdõ pr a részükrõl.
😄 mondjuk Bryannek sem kell kétszer szólni az ilyenekhez
Lydiát nagyon bírom. Félelmetes egy nõ. Kb. ugyanaz, mint Walt, csak nõben. Annyi különbséggel, hogy Lydia bárkit feláldozna 1 másodperc gondolkodás nélkül.
😄 😄 😄
Ez nagyon amatõr és méltatlan Walter Whiite-hoz... 😊
Amúgy az új rész egyes véleményekkel ellentétben szerintem csöppet sem volt unalmas, sõt! Volt itt történés bõven.
Amúgy az új rész egyes véleményekkel ellentétben szerintem csöppet sem volt unalmas, sõt! Volt itt történés bõven.
lol

+1
- "Mexikó ez minden amit mondok"
- "a csávó 10 embert nyiratott ki 2 perc leforgása alatt"....ez minden amit mondok"😄😄😄
- "a csávó 10 embert nyiratott ki 2 perc leforgása alatt"....ez minden amit mondok"😄😄😄
meg mikor rájönnek, hogy hamis pénz az összegyûjtött dollárok nagy része
hogy Hank titokban drogbáró, és mindig is zavarta a piacát meth
Am miért nem fizeti le Hanket Walter? Így mindenki jól járna, nem tudódna ki Hank baleksága sem, és nyomozás se lenne. Bár valszeg ez a karakter nem menne bele.
hogy Hank titokban drogbáró, és mindig is zavarta a piacát meth
Am miért nem fizeti le Hanket Walter? Így mindenki jól járna, nem tudódna ki Hank baleksága sem, és nyomozás se lenne. Bár valszeg ez a karakter nem menne bele.
ja ás Walter Jr. még mindig nem sejt semmit. ha õ is megtudja, na akkor szabadul el majd a pokol. 😄
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
sztem végig feszült volt ez a rész (is), nem tudom, mit akartok még. ez az évad az új információk által keltett konfliktusokról fog szólni elsõsorban Hank-Walt között, de persze lesz még itt Skyler, Marie, Jesse és Saul is. Most ezeket a karaktereket minden lehetséges úton párosítsátok össze. Lesz még itt feszkó bõven. Nem beszélve a Lydia-Todd szupercsapatról, meg a rejtélyes cseh kapcsolatról.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
jessenek hány mondata volt 2óra alatt? 😄
amúgy ez a rész egy nagy nulla volt konkrétan semmi extra nem történt benne.
amúgy ez a rész egy nagy nulla volt konkrétan semmi extra nem történt benne.