2516
27zhhj6.jpg
  • Calver
    bacon. számok. akkor 52 éves. 5x04-ben volt 51, egy résszel a nagy vonatrablás előtt.

#1627: Marie-nél annál a sorozatban esküszöm nincs idiótább karakter. most is ő baszta el az egészet
  • DNDN
    Szerintem is lesz benne egy ilyen 5 éves kihagyás Walt elutazása után, Walt szerintem egy ideig élni fog ott ahova a "porszívó ügynök" elviszi meg kigyógyul a betegségéből mert már nem volt kopasz abban a bejátszásban, de majd a családja miatt visszatér, vagy lehet inkább valakit ki akar nyírni a ricin miatt.
  • Különc
    Szerintem a betegsége az nem lesz probléma most sem, lévén az egyik rész elején amikor visszamegy a házukba a ricinért ott szerintem évek is eltelhettek a házuk állapota és a szomszéd reakciója láttán
  • Tikal #1631
    ? miért ne gondolta volna, hogy elkapja Hank Walt-ot? Végül is elkapta, az volt a veszte, hogy hamarabb hívta Marie-t mint a DEA-t, ha jól emlékszem a társa kérte, hogy hívjon segítséget...
  • TBWarrior
    egy másik alternatíva a befejezésre:
    Walt Lydia kapcsolatai révén átcuccol Csehországba, ahol még főz egy-két adagot, elteríti a kristályt a piacon és az ebből befolyt hasznot cemedékre költi el. Ezt még 2 részbe bele lehet sűríteni.
  • Rockynhooo
    Már aki utálja...

Azért elég nagy, hogy azt gondolta Hank majd simán bilincset csap a kezére meg Marie is azt gondolta majd a férje simán elbánik Waltal. Erre szembesült egy frankó leszámoló osztaggal :D

Amúgy Heisengerbeg kicsit sajnálom, hogy csak ennyi pénze maradt
  • Tikal #1628
    Eddig is tudták, tudtuk, csak most már még jobban utálják, utáljuk...
  • Rockynhooo
    Lehet én vagyok elborult elme, de én annyira utálom az öntelt Mariet, hogy örültem mikor megtudta, hogy Hank meghalt. Most már tudják ki az igazi badass
  • modellmaker
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért "akar" nekik főzni, mert megtalálta a Brockról és az anyjáról a fényképet a hangárban. (Mondjuk annyira nem is volt eldugva. :D ) Ez elég erős érv.
  • N o N a m e
    Az évad elején csomó interjúban azt a kérdést eröltették, hogy mi lesz a legrosszabb Jessenek, ha kiderül hogy Walt megmenthette volna Jane-t, ha kiderül, hogy Walt mérgezte meg Brockot, vagy ha kiderül, hogy Walt ölte meg Mike-ot. Hát oda jutottunk, hogy mindet tudja Jesse. Van egy olyan érzésem, hogy a Talking Bad fogja elspoilerezni a végét, ha még nem célozgattak valamire korábban..
  • Cruzito76
    Hú, hát ez nagyon súlyos rész volt, szinte felzaklató.
    Valaki korábban hivatkozott egy Talking Bad részre, igen úgy tűnik, hogy ami ott poénnak tűnt, valóság lesz?
  • BongoBácsi
    Király rész volt ! Halál a vamzerokra !
  • ForzaInter
    Nagyon komoly rész volt.

A végén a telefonbeszélgetés durva volt. Tudta, hogy a rendőrök ott vannak azért beszélt úgy, de azt ő teljesen komolyan gondolta. Ott a végén nem Walt hanem Heisenberg beszélt.

Viszont a büntetést valószínű megússza. Teljesen új személyazonosság, új kinézet.. Kizárt, hogy elkapják, főleg ismerve Walt-ot. Következő részben fogunk sztem ugrani az időben. Jesse egy darabig nem fog meghalni, valószínű "segíteni" fog Todd-nak a főzésben. Bár nem értem minek akar főzni? Ott a 70 millio abból 10 kb sztem az övé..

Sztem az lesz a végén, hogy Walt megtudja, hogy Jesse még mindig él, és ezért meg Hank miatt Todd-ék ellen fog vonulni, már mindegy alapon.

Elvesztette a családját, lebukott, kiújult a betegsége, valószínű már nem nagyon érdekli ha meghal. Ennél veszélyesebb kombináció pedig nem nagyon van.. Ja de ha az illető neve Walter White.:) Lesz itt még tüzijáték az utolsó 2 részben.
  • Különc
    Utolsó rész nem másfél óra lesz?
  • Tikal #1620
    Mondasz valamit, elképzelhető történés...
  • Tikal #1619
    Azt hiszem,megmondtam mi lesz, persze nem volt nehéz kitalálni :) Kérdés már csak az, hogy mi fogja visszahozni?? Jesse? Nem hiszem, hiszen ki mondta rá a halálos ítéletet a sivatagban...

De legalább valaki megnyugodhat, meghalt az "önző, nagyképű" Hank, pedig Walt még most is védte, milyen nemes
  • DasIsFuck
    Szerintem a ricit saját magának veszi elő majd, mondjuk ha lenyom egy bosszúhadjáratot én nem gondolnám h ott lesz majd bármilyen mérges trükközés.

kicsit kevésnek tűnik az a 2 rész...
  • QuippeR
    igen, szerintem egyértelműen a rendőrök miatt mondja, amit mond.
  • MmzI2VonIw
    Hank halála nem hiszem, hogy csak morális üzenet a nézők felé...én azt várom, Marie tomboljon :D
  • MmzI2VonIw
    <span style="filter:Blur(Add=1,Direction=240,Strength=10)">Mi lesz itt....hajajajajajjjjj</span>
  • arsnl
    ott csak megjátszotta HEisenberget, biztos tudta h zsaruk vannak ott és így "felmentheti" Skylert ezzel a beszéddel, hogy legalább az anyja nevelje fel Hollyt. legalábbis gondolom én. Jesse jól járt =/

már csak 2 rész :(
  • N o N a m e
    Kezdem akkor: hűűűűbazdmeg!
    De állat volt! imádtam az első pillanattól a végéig. A következő részekben valószínüleg valahogy megtudja hogy Jesse-t befogták rabszolgának és nem ölték meg és azért megy vissza, hogy kiszabadítsa és/vagy megölje. A végén a telefonban Heisenberg beszélt, Walt pedig sírt, durva ez az ego. :D
  • MmzI2VonIw
    2
  • Rockynhooo
    Hány rész van még hátra?
  • J R Oppenheimer
    Nem tudom miért nem jelent meg, de nem volt benne spoiler és még csak nem is ide akartam írni, hanem a Dexter topicba :D Iszok még egy kávét aztán megnézem a mai BB-t is...
  • MmzI2VonIw
    Gondolom te is spoiler közé akartad zárni, aztán nem jelent meg semmi. Én már feladtam. Különben is ki az a hülye aki idejön mielőtt megnézi :D
  • MmzI2VonIw
    Igen de Walt szemszögéből Jesse jobban felelős, sőt. Walt "bizniszen belül" iktatott ki embereket, akik ebbe az üzletbe beszállnak, nem mindig hosszú életűek. Emellett mindig védte Jesse-t és a családját is. Hatalmas áldozatot hozott amikor gyakorlatilag feladta magát és legfőképpen a pénzt azért, hogy Hanket mentse, ez hihetetlen volt.
    És ott van Jesse, akit csak a bosszú hajtott, és nem érdekelte, kiből lesz áldozat. Azonkívül mint tudjuk, what kind of man talks to the DEA - no man at all.
  • DRFlame

Szerintem Jesse valahogy megmenekül és Walttal ki akarják nyírni egymást. Walt ugye bevallotta, hogy a csajt is hagyta meghalni. Walt meg Jesset hibáztatja Hank haláláért és a családja széteséséért is. Szóval én kettejük között látom azt, hogy most már mindketten határtalanul gyűlölik egymást.
    Jesse nem igazán okolható Hank haláláért, de ez Waltot nem érdekli. Jesse az oka, hogy eljutottak oda a sivatagba és ezáltal Hank haláláért is őt tartja felelősnek. Pedig Walt maga is legalább annyira felelős. A másik oldalról pedig méginkább... A srác mérgezése, Mike megölése, a csajt is megmenthette volna. Pedig korábban sokat segített Jessenek. Többször is megmentette az életét.
  • MmzI2VonIw
    Furcsa érzésem volt a rész elején, amikor Jackék elvonultak, Walt meg állt a porban és nézte őket. Úgy éreztem, itt a sorozat vége, miről fog még szólni ez a rész de főleg még két másik. De biztosan nem lesz érdektelen. Jó volt a végén a telefon Skylerrel. Marie lesz szerintem itt még, aki megkavarja a szart.
  • GregSB
    miért megy vissza a ricinért, és nem vágom hogy lesz -e meglepetés. Mondjuk a nosztalgiázásból (sonkákkal kirakja szülinapját) én azon sem lepődnék meg ha bevenné a ricint és öngyilkos lenne
  • GregSB
    Ja eléggé "papírformán" történtek a dolgok. Most már azt is tudjuk miért néz ki máshogy Walt a végén, új személyazonosságot kért Saultól.

Mostmár csak az a kérdés minek járkál fegyverrel és miért megy vissza a régi házukba. Nem cágom ezek után lesz -e evyáltalán valami kegepetés az utolsó részben.
  • MmzI2VonIw
    Hát mégis kinyírták :(
    Úgy kellett volna hogy Hank hazamegy és mindenki nekiesik a kérdésekkel, neki meg csak remeg a szája, néz lefele a padlóra jobbra és balra és jobbra és balra, és meg se tud szólalni :D
  • Neoncsoves
    nemhogy inkább conspiracy theorykat gyártanátok belőle... :D
  • Neoncsoves
    Ebben van igazság, a dohányzás tényleg közrejátszik sokszor, de aki már évek óta letette a cigit, annál valószínűbbek a lelki okok. Nehéz dolog ez, de nem feltétlenül gyógyszeres kezelésekre kéne ráfeküdnie az orvostudománynak...
  • QuippeR
    azért nem minden betegség pszichoszomatikus a világon. nekem apám cigizett 12 éves korától, azért lett tüdőrákja, nem azért mert tudat alatt meg akart halni. mellesleg pedig egy pillanatra nem adta fel, amikor már hónapok óta csak a fejét tudta mozgatni, annyira le volt gyengülve, akkor is gyakran beszélt arról, hogy mit fog majd csinálni, miután meggyógyult.
  • ldavid
    de azért kicsit vicces, hogy pont ebben a sorozatban tévesztenek el egy ilyen dolgot :)
  • Neoncsoves
    OFF:

A rákok kialakulásában mindig közrejátszanak lelki okok is, persze ezekre nincs bizonyíték, de ha van rálátásod (kb 90-100%os) és ismered is az adott személyt, hogy mit szeret / mit nem, könnyen kisilabizálhatod, hogy lehet szar lelkiállapotban volt és egyszerűen ez egy "menekülési útvonal". A ráció az egészben talán az, hogy maga a rák egy "egyszerű" sejtszaporodás, amit az agy elvileg tudna irányítani. Az agyban ott az érzelmi központ is, szóval innentől kezdve bármi lehetséges. Ha az ember olvas történeteket olyanokról akik meggyógyultak a rákból, azok egy része végig teljes szívből hitt a gyógyulásban és van egy százalékuk akik az agykontrollal is próbálkozott.

Összetett dolog és szerintem nem feltétlen a gyógyszerekben van a megoldás.
  • Susarc
    ó köszönöm! VÉGRE!:D
  • Fenrir
    Mindig is tudtam, hogy valami ezzel a sorozattal nem smakkol, így már nyugodtabban fogok aludni :D
  • ldavid
    az megvolt amúgy, hogy eddig hibásan voltak voltak kiírva a főcímben a bárium elektronjai? (illetve a brómé volt oda is átmásolva)