Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor magyarázkodott szkájlörnek azon kaptam magam, hogy a telefonon netezek közben...

De azért nem volt rossz.
Rockynhooo
Ez a rész is jó volt, bár kicsit gyengébb mint az elõzõ , de végre már nem az van mint az elején. Kár, hogy mindjárt vége <#shakehead>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N o N a m e
ÓÓóó már csak 4 rész van hátra 😞
Oké és akkor most mire jött rá? Hogy Walt azért lopatta el a ricint, hogy rákenje Gusra a mérgezést, holott tudta, hogy lily of the valley lesz az eszköz, ez így ennyire tudatos és összefüggõ volt? Nem emlékszem már, hogy ez így volt-e. Én úgy emlékszem, a két dolog nem függött össze. Mi a francnak lopok el egy krumplit, ha rá akarom kenni valakire, hogy tojással dobálta az elnököt?
Calver
belefér még?

"The trees move. Do you not see it?"

N o N a m e
GregSB
N o N a m e
Haha Saul és a stand upos bandája. 😄
õk is amúgy: Lavell Crawford, Bob Odenkirk
szeretik õket a készítõk 😊
Tikal
haha, nem is tudtam, hogy a srác standup-os 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Köszi!

Utána már azt hitte Jesse, hogy szimplán csak elhagyta a ricines cigit. Walt átment hozzá segíteni megkeresni és "véletlenül" meg is találták, amit Walt lehúzott a wc-n. Innentõl már nem volt gyanús Walt.

Ez nem kerek nekem sem. Az a baj hogy már nem emlékszem pontosan miket hazudozott össze Walt mikor annak idején Jesse neki szegezte a pisztolyt. Jesse-nek ugye feltûnt hogy hiányzik a ricines spangli. Walt erre azt mondta hogy ezt Gus emberei lopták el a bekamerázott szuperlaborban. Erre kiderült hogy a kiscsákót nem ricinnel hanem a virággal mérgezték meg - erre mit reagált Jesse? Mert innentõl kezdve már Waltra megint rávetül a hazugság árnyéka, mert minek is lopatta volna el Gus a ricint ha végül más módszert választ? Ha pedig nem õ lopta el akkor mégis Walt a gyanús.

Ki mit hazudott, mik voltak Jesse és Walt reakciói a mérgezés után? Összefoglalná vki mert már összekavarodtak a fejemben a dolgok. 😊

A sok megúszás, majdnem elkapnak, és hasonlók a hihetetlenek.
Az, hogy rájött annyira nem az, mert rögtön azt feltételezte. El is ment Walthoz, pisztolyt nyomott a képébe. Szóval az elmélete már megvolt, csak Walt meggyõzte, hogy baromságokat beszél. Miután elvették tõle a füvet, rájött, hogy hoppá, mégis csak megtörténhetett.
Inkább olyan dolgok valószínûtlenek, mint, amikor Walt elgázolta és lelõtte a két dealert , csak azért, hogy mentse Jesset. Vagy az elektromágneses rész.
Voldi
Van a sorozatban azért jópár hiteltelen dolog. Pl hogy egy függõ egy pillanat alatt rájöjjön egy komplett összefüggésrendszerre annyitól, hogy ránézett egy cigisdobozra. Na meg a zsebelési jelenetek..

De ha Jesse tudja, hogy lily of te valley mérgezte meg brockot, akkor miért van rákatanva a ricin-ügyre?
Jesse-t már rég eltette volna láb alól szerintem. Õ mindig is egy konfliktus forrás volt, ezért maradt életben. Illetve életben tartották az írók, mert mindig lehetett hozzányúlni. Minden évadban eljátszották ezt. Mivel ez az utolsó évad, így nem kell feltétlenül megõrizni a késõbbiekre. Szóval könnyen megtörténhet, hogy Walt kiiktatja.
Fenrir
Pedig õ most egy nagyon labilis pont, bármikor feladhatja mert éppen bekattan. Ha logikusan nézzük akkor most Jesse nagyobb veszély mint Hank.

A halál csupán a kezdet...

ForzaInter
megfordult de nem fogja megtenni. rengeteg szar dolgokon mentek már együtt keresztül, szinte úgy tekint már rá mint a fiára. törõdik vele, nem fogja megölni az tuti.

Yo, Bitch!

Fenrir
Lassan Walt jobban járna, ha elküldené Jesse-t is Belize-be...Szerintem már neki is megfordult a fejében.

A halál csupán a kezdet...

Voldi
Megmondtam, hogy Hank a drogbáró )

Am van egy érzésem, hogy Jesse jobban tette volna, ha Alaszkába ment volna )

Annyira igaz Amerikára, nem csak a filmekben, játékokban is, hogy a gyilkolás az rendben van, de egy mellbimbó már kiveri a biztosítékot náluk.
de huell nem képes erre,csak az egész doboz kicserélése lehetségeS, viszont ahhoz tudni kell a cigi márkáját, és Walt ezért tarhált 1 szálat hogy meghesszelje

KAPPÍZSEEEEEEEE????
Adaaam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

everything's better with music

Te mirõl beszélsz? Pusztán a cigi kicserélésrõl volt szó. Hogy Huell képes lenne-e rá.
Hihi... 😊

Valamelyik korábbi évadban Hankkel rágyújtanak egy szivarra.
azt hiszem pont ilyet szívott Jesse ,de ez nem biztos
jaaa meg most jut eszembe hogy Walter ezelõtt meg azután sem cigizett,de még egész életében sem. miért pont akkor gyújtana rá,naná hogy azért hogy meglesse a cigi márkáját a kis sunyi!

most meg vagy! yooooooooo bitch!
ja meg a BB pont olyan sorozat amire nem lehet rá húzni hogy 'ez a való életben nem történhetne meg, csak a tv-ben'

tehát ez nem egy mese kategóia....

tehát 100% hogy a teljes dobozt cserélte ki.

Amúgy erre van is utalás a sorozatban, ugyanis amikor Jesse rágyújt a mosoda elõtt, Walt kér tõle egy szálat, akkor jesse elõveszi a cigisdobozt és a kamera pár másodpercig kimerevítje mutatja a dobozt, következõ képkockában meg Walt feje ilyen 'elgondolkozó-merengõs' lesz, már akkor is feltûnt ez a furcsaság.
nem pörög itt senki semmin

csak elemezgetjük hogy mint hogy lehet
Azt is vegyük figyelembe, hogy Jesse állandóan pöppenti a mokit szóval lassabb reflexekkel rendelkezik mint egy átlag ember így könnyebb kizsebelni.
A valóéletben lehet nem tudná megcsinálni. Sõt. De a sorozatban úgy van beállítva, mint, ha Huell valamilyen mester zsebtolvaj lenne. Ennyi. Felesleges ezen pörögni szerintem.
áá szerintem a doboz felét kiveszi, és arra cseréli ki, szerintem jesse amennyi cigit szív abban a fõzési idõszakban ,biztos nem tudná hogy mennyi szál volt a dobozban, még kb.-ra sem....

de pont azt az 1 ricines szálat kicserélni nagyon valószínûtlennek tartom (nem is lehet szvsz)....inkább ez a megoldás
Rockynhooo
Prison breaket nézzük, csak ide írogatunk jó kedvünkben. Sorry már érte <#wow3>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Komolyan, melyik sorozatot nézitek? Mert te vagy a második, aki olyat feltételez, sõt tényként közöl, ami nem úgy történt. Jesse teljesen tisztában van azzal, hogy gyöngyvirág mérgezése volt a kis srácnak. Konkrétan õ mondja el Waltnak, hogy mit mondtak az orvosok. Kis édes bogyó, gyerekek megehetik, stb.. Walt erre, hm tényleg? Az egész rész azzal zárul, hogy Walt visszamegy és eltünteti a virágot.
Nézzétek újra a sorozatot! Vagy figyeljetek oda!

Jesse valószínû nem gyújtja fel a házat. Hisz az elõretekintésben nem egy kiégett ház van.
N o N a m e
Igen erre én is gondoltam de honnan tudja hogy mennyi cigi van benne? Mármint ha van benne mondjuk 1-2 szál és kicseréli egy tele dobozra akkor azt csak észrevenné Jesse...

Meg amúgy is egyik jelenetnél se láttam hogy lenne másik doboz a kezében...

azóta nem fözhetett újabb ricint? szal elég gyenge bizonyíték...<#shakehead>
nem kell kivenni a cigit a dobozból

elég csak kicserélni a dobozokat , tudja mondjuk pl hogy kék bondot szív,és kicseréli az egész dobozt egy bontott kék bondra ennyi
de tudja hogy gyöngyvirágtól kapott mérgezést
szerinted??
jó, arra nem emlékeztem, hogy a gyöngyvirág miatt felejtõs a Gus story, de azt adta be neki, mikor meg akarta ölni
Te melyik sorozatot nézed? . Egy egész részt szenteltek neki majdnem, hogy keresték a ricint. Aztán megtalálták, majd lehúzták a wécén. Persze Walt hamis cuccát.
N o N a m e
Egy hosszú interjú Bryannel, megéri végignézni/hallgatni mert elég sokat beszél a Breaking Bad készítésérõl és úgy általában az életrõl is.
N o N a m e
Jesse casting videója. 😄
Cranston lesz amúgy Lex Luthor a következõ Superman filmben
de azt mondta neki hogy Gus lopta el a ricint, ha megmutatja hogy még nála van, akkor is bukta
ForzaInter
Na ez már kurva jó volt!😊

Yo, Bitch!

Jesse most már kúrvára leefáraszt.....

De tudja mert az orvosok megmondták hogy gyöngyvirág volt, ha jól emlékszem.