2516
-
BongoBácsi #1674 Nincs az a megrakott szekér amire nem fér még ... -
NovaTerra #1673 Nem Waltról beszélek. Hanem Todd nagybátyja által vezetett csoportról. 80 millió dollár rengeteg pénz. Eleve elég képtelen dolog, hogy nem lőttek le ott Waltot és vitték el az összes pénzt. De az, hogy utána tovább főznek, mintha mi sem történt volna még rátesz egy lapáttal. -
#1672 Hehe, azt kérdezed meg egy milliomostól, hogy miért nem hagyja abba amit csinál? Minek harácsolja tovább a pénzét? Emberi gyengeség a kapzsiság. -
NovaTerra #1671 Az mondjuk elég abszurd, hogy 80, ok legyen 70 millió megszerzése után is tovább főzőcskéznek. Simán kiszállna és élné az életét bármelyik. Ha el is osztják a pénz, még úgy is rengeteg. -
Konyigery #1670 óó köszönöm. -
ldavid #1669 a vershez van köze, volt belőle egy promó is -
Konyigery #1668 Amúgy miért lett Ozymandias a rész címe?? Én csak a Watchmen féle Ozymandiasról hallottam, de nem értem az összefüggést :D Talán a hősből bűnözővé válásra utalnak ezzel? -
#1667 True -
#1666 A posztod végéhez: "a breaking badet öröm nézni, mert egyszerűen gyönyörű"
Kamerázással akarok foglalkozni, és próbálom olyan szemmel nézni. Hihetetlen szép az egész meg a kamera beállítások, effektek, az egész vizuális világ gyönyörű. Nem is láttam még ilyen sorozatot amit ennyire "szépre" forgattak volna. -
#1665 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mi is azt hittuk, az utolso lesz. Vegulis Walt (es Jesse is) mar a poklok poklat jarjak meg, Waltnak hivatalosan is osszedolt az egesz csaladja es felvallalta a BUNOZO statuszt. Elrendezte a csaladjat (kimosta oket) es menekul. Jesse meg... Hat en mar nem is ertem, hogy bir talpon lenni, kapott az elmult 48 oraban kurvasokat.
Nem mondom, hogy tokeletes befejezes lett volna, de elegedett lettem volna en is :)
Egy dolog biztos: 2013-ban NEM LATTAM ennel durvabb mozgokepet, beleertve az osszes mozifilmet is. MINDENKI kifogastalalnul jatszott es MINDEN resz kifogastalan volt. Ez a rez egyszeruen... 10/10 -
#1664 [url=http://www.buzzfeed.com/daves4/35-pictures-that-will-change-the-way-you-look-at-breaking-ba?bffb]35 Pictures That Will Change The Way You Look At "Breaking Bad"[/url]
-
bega82 #1663 :D Hát basszus... én erre marhára nem emlékeztem! :) -
#1662 Jó rég volt -
bega82 #1661 Ezt most én se vágom. Az feltűnt, hogy amikor görgette a hordót, akkor ott figyelt egy nadrág a sivatagban, de akkor ezek szerint az az övé volt régen, vagy mi? :D
Mert ugyebár a dög melegben egy szál gatyában főzött anno, Jesse ki is volt akadva... de hát utána csak nem úgy ment haza! :D -
#1660 Na hol van? Erre én is kíváncsi vagyok :) -
#1659 Ez a nadrág ez mi is? -
bega82 #1658 A főzésre visszatérve: Todd-ék ugyebár megoldották, hogy egész jó minőségű legyen a cucc (nem olyan, mint a Heisenberg-féle közel 100 %-os, de azért bőven kielégítő), egyedül a védjegynek számító kék szín az, amit nem tudtak elérni, szerintem Jesse-re emiatt lesz szükségük. Tudják, hogy Walt már kiszállt a buliból, és hogy már nem nagyon tudnák rávenni a főzésre, főleg így, hogy kisemmizték gyakorlatilag. -
#1657 no no noo, büntetés nélkül nem úszhatja meg, még látnunk kell szenvedni, összetörni, bár nem tudom milyen befejézést szántak neki :) -
#1656 Hát ja. Az első évadra visszatekintő résszel és a telefonbeszélgetésekkel ez egy csillagos ötös rész vót. Nagyon jól "bekeretezte" azegész sorozatot. Számomra kicsit fura is hogy még lesz 2 rész, ez akár lehetett volna a zárás is. -
syberia2 #1655 IMDB értékelés
Több mint 10000 néző szavazata alapján. Beszarsz. -
NovaTerra #1654 Én most néztem meg az utolsó 3 részt. Szóval nekem sok minden új. A lövöldözés valami eszméletlen bugyutára csinálták. 6, elvileg gyakorlott lövész automata fegyverrel 20 méterről nem rendez le két fickót, akik nincsenek fedezékbe. Persze kiderült utána, hogy csak megoldották. Walt meg teljesen összeomlott. Bár ez várható volt, nem csak az előretekintés miatt. Kizártnak tartom, hogy amcsik végső győztesként kihoznák. Hank, a felesége, a fia, gyakorlatilag majdnem mindenki racionálisabb volt, mint Walt, pedig eddig ő gondolkodott mindig előre. Pinkman meg most van a legnagyobb szarban, rabszolga lett és még zsarolni is van mivel. Azt hittem pedig lezárják és nem húzzák tovább a Pinkman szálat. Lydia valami hatalmas. Ő az igazi drogbárónő, akinek ez a meló való. Olyan kegyetlen Todd félék ki is egészítik. Walt kispályás ilyen tekintetben.
Egyébként ez működik a való életben is. Egyik legkegyetlenebb és rettegett kolumbiai kartell főnök is nő volt. Mexikóban pedig közép és felső vezetésben is meglepően sok nő van a különböző bűnszervezetekben. -
#1653 Persze, hogy nem hidegvérű gyilkos, de azert mar jócskán a rossz oldalon van. Hank mar ketszer került életveszélybe miatta, egyszer lebénult. Persze hogy nem akarta Hank halálát hiszen családtag plusz tudta mi lez ha ez kiderul hogy bármi koze van a halálához, a családja is utalni fogja erte es meg is tortent, most mar mindenki ellene van.. -
ldavid #1652 na ne már :D -
#1651 ez feltűnt nektek? :D
ja amúgy meg AZTAKIBEBASZOTTKURVAÉLET micsoda rész volt baszdmeg -
#1650 persze, könnyű úgy ha megírják a forgatókönyvebe h nyerni fog
a legjobb kell, nem egy kispályás.
és ha ennek a legjobbnak mindene a kezedbe van akkor nem olyan biztos h nagyon tud ugrálni.
meg tudod ha van pénzed, akkor nem olyan nehéz ismereteket szerezni, ahol szépen fel lehet egy olyan terepet álítani h ott ne nagyon tudjon vicces dolgokat csinálni.
ha meg is próbálná hát, mp-re pontosan megy a halálosztag a családjáért...stb
walt korántsem olyan badass karakter, mert nem sok hű embere volt, akik voltak azok is lemorzsolódtak.
szóval alkalmi zsoldosok voltak az eggyetlen ütőkártyái és ha pont ezek fordulnak ellene milyen lehetőségei maradtak volna a pénze nélkül?
-
#1649 szerintem ez egy túlontúl filozofikus megközelítés.
a Heisenberg "énje" ami a munkája,pénze onnan van és mivel egyrészt törvénytelen,másrészt halálosan veszélyes így bizonyos határt át kell lépni.
na most ezzel nehét összeegyeztetni a normális,családi életet(sőt nem is lehet).
ha ez a két személyiség közötti örlődés komoly lenne, akkor nem hagyott volna fel a főzéssel és az 5.évadnak arról kellene szólnia, hogy egy drogbáró épp világraszóló drogbizniszen ügyködik és nem azon h próbálja menteni a menthetőt.
a Heisenberg énje ott meghalt amikor beállt a négerhez(sry,nem jut eszembe a neve:D)
-
#1648 akkor nézd másik szemszögből... kit választanál inkább, egy arcot aki csak meth-et tud alkotni (de azt jól), vagy egy képzett vegyészt, aki a kezébe kerülő hatóanyagokból "viccesebb" dolgokat is össze tud rakni?
bár lehet, h Jack csak jó emberismerő, és pontosan érzékeli, h Walt pusztítást és halált hoz magával, és hajlamos "nyerni" számára kurvára előnytelen helyzetből is, úgy, h az általában a másik halálával jár. -
#1647 walt megbízhatóbb, másrészt velük ölette meg, rajtuk kívül nem nagyon volt hátországa..
és hát nem elhanyagolható h ő legendás cucc eredeti gyátója.
ha ott van a kezembe az összes pénzével(ergó mindene felett átvetted az irányítást) szerintem nem kérdés, hogy kit kényszerítenék főzésre. -
#1646 Walt nem az, de Heisenberg az igen.
Ez a fura hogy folyamatosan a két személyiség között őrlődik, még így a legvégén is, amikor már esélytelen rendbehozni a dolgokat. Naívan még mindíg abban reménykedik, hogy össze tudja tartani a családját, pedig már olyan dolgokat tett (Heisenberg) hogy ez teljesen esélytelen. Nagyon fura hogy ezt mennyire nem látja be. -
#1645 kit fognál be inkább rabszolgamunkára, egy megtört drogost (ofc ennél mélyebb a karaktere, de most maradjunk ennyinél), vagy valakit aki megöletett 10 embert 2 perc leforgása alatt mintha az semmiség lenne?
btw (köv rész promo-s spoiler)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy néz ki majd Walt-ra is sor kerül valamilyen formában -
zzr1 #1644 Mondjuk azt mondjátok már meg hogy hogy van hogy Marie a legtöbb részben tiszta deszka,de volt egy rész -már nem is tudom melyik, majd mindjárt kikeresem- amiben akkora batár tőgyei vannak hogy nem igaz. Konkrétan leesett az állam. De nem ilyen pushup melltartó meg ilyenek, mert egy mélyen kivágott kötött cuccban volt, ami meg tök vékony ilyen nyári izé.
Majd mindjárt előkeresem megmutatom. -
#1643 de miért Jesse-t akarják h főzzön?
ennyi erővel Walt ot is rákényszeríthették volna...
kicsit logikátlan nekem. -
#1642 pont ez a tény bizonyítja, hogy Walt nem egy hidegvérű gátlástalan gyilkos.
ha az lett volna akkor nem ajánlja fel a teljes vagyonát amit eddig 5 évadon keresztül,minden áron próbált megtartani.
sőt Jesse-nél is a legutolsó pillanatig próbált egy másik lehetőséget keresni a kiiktatása helyett.
-
zzr1 #1641 Waltot nem utáljuk,jóságos.
Mariet utáljuk,de nagyon -
zzr1 #1640 nekem idáig ez a legdurvább rész volt a Salud után
és még hátra van 2
mi lesz itt??? -
ldavid #1639 *nettó -
ldavid #1638 a következő két rész 1:15 hosszúnak van írva - reklámokkal, tehát bruttó ~60 perc resz gondolom -
#1637 Wow hát erre már nem is emlékeztem, eléggé befoglalták akkor a punk deszkások azt a helyet egy év alatt -
#1636 Skylernál meg idegesítőbb :D -
#1635 Csak 1, az 5A×1-ben 52-t rakott ki az étteremben a tányérra és valamikor a 4. évad elején volt 51.