Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
A sivatagban mindenki lelõ mindenkit csak Walt éli túl, és meg is van a rakás halott tettes ügynökölésben😊 Azt hogy minek hord a csomagtrtóban m60ast azt nem birom el se képzelni, mert aki bujkál az nem ágyúval közlekedik😄 Elsõ közúti ellenõrzésnél tarkón lövi az officer ha ilyet talál a csomagtartóban😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GregSB
Hol mondtam én olyat? Todd nagybátyjáék leszarták hogy kik õk. Ennek semmi köze ahhoz hogy béna volt az utolsó jelenet és senki nem talált el senkit. Arról beszélek hogy ha lemészárolják õket és ez kitudódik, akkor napokon belül ott lesz a városban az FBI / SWAT, és nem sokat fognak szarakodni. 3 rész van hátra a sorozatból, a 3. (záró)részben Walt már befestett hajjal és egy m60-assal fog furikázni. Mindenki vonja le hogy ez mit jelent a következõ 2 részre nézve.

Rockynhooo
Épp az, hogy nem kell belegondolni, mert õk sem gondoltak bele. Nem véletlen nyitottak tüzet és lõtték volna õket halomra 😊 Azt ne mondd már, hogy direkt mellé lõttek, mert jajj srácok DEA ügynökök 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

GregSB
Azért eléggé enyhén kezeljük ezt a lövöldözést a végén. Abba bele kéne gondolni hogy ha lemészárolnak 2 DEA ügynököt (egyik ráadásul a helyi iroda vezetõje) az azért nem aprócska dolog. Ha ez kiderül akkor FBI megszállja a területet, és hajtóvadászat indul az elkövetõk ellen.

Ha eltûntetik a holttesteket / fogjul ejtik õket akkor is hiányozni fognak, keresni fogják õket. Szerintem azért lehet M60-ás Walt kocsijában az elõretekitésben mert az FBI elõl menekül.

Count Adyn
Szerintem csak azért nem halt mg még senki hogy jobban várjuk a követezõ részt, mert a címe nem sok jót sejtet ott ugye😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát igen, egy shootout valós kimenetelét Tarantino asszem reálisabban ábrázolja, mint a BB 😊) Ez inkább olyan James Bond-szerû volt. Na de én örülök, hogy nem halt meg Hank. Neki még õrlõdnie kell egy kicsit, az élet nem fekete-fehér.
Tikal
áá, jó volt nagyon, bár az utolsó jelenet azért vérzik itt ott...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért a két zsernyáktól annyit elvártam volna, hogy fegyver rántás után, terep felmérés aztán szépen az autok mögé oldalazás, erre csak a lövöldözés kezdetekkor és közben senki nem sérül meg, meg utána se? Azért elég közel álltak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
sztem az már tuti, hogy walt nem fog börtönbe kerülni. hank és gomi tud csak az ügyrõl, õk pedig kb 99%, hogy meghalnak. az a sok fegyver pedig majd todd és bandája ellen kell walternek. nagy kérdés, hogy így mi lesz jesse-vel?

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄

És végre hallhattuk a Bitch szót is Jesse-tõl.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Kibaszott brutál jó rész volt! Gilligan egy Isten! Hihetetlen mit mûvel ez az ember meg persze a többi író.
<#violent><#violent><#violent><#violent>

Yo, Bitch!

mondtam 😊 #1406
Na most a gombóc a torkomban volt bazki 😄 Jövõhéten Ozymandias 😄
Gomie-nek valószínûleg annyi, Hanket és Jesset remélem megmenti Walt
"Ha kinyírjátok õket, nem fõzök"
És akkor óriási belsõ lelki csaták lesznek, errõl szól a sorozat végülis.

(amúgy a lövöldözõs rész béna volt, nem túl életszerû...célra tartott mindenki, kb 5 másodperc alatt lett volna 4-5 halott)
GregSB
lehetséges fordulat: Todd nagybátyjáék fogjul ejtik azokat akik túlélik a lövöldözést, és kényszeríteni fogják Waltot a fõzésre

Húúúú ez kemény volt!!!
GregSB
Aztaqrva! 😄

Tikal
plural, bitch! 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a legutóbbiban volt, de nem volt komoly egyik sem
N o N a m e
ezeket mikor mondták?
Count Adyn
Én Friday Night Lights ból már megszoktam a fejét😄

Fenrir
Tényleg arcra nagyon hasonlít rá.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Science, bitch 😊

precision
Yeah bitch! Magnets! 😄 ez a legjobb 😄

Bazinga!

Fenrir
😛

Jesse nekem is nagyon tetszik, sõt eredetileg az elsõ évadban meghalt volna, de annyira népszerû lett, hogy végül fõ karakterré nõtte ki magát.

Viszont azért azt is be kell látni, hogy nem annyira életszerû a jellemfejlõdése. Végülis fejbelõtte Gale-t, mert az volt a terv (el is húzhatott volna Mexikóba), hogy az a Mike ne loccsantsa szét a fejét, akiért aztán most hullatja a könnyeit. Valami haverját is kinyírta Gus anno, akinek már elfelejtettem a nevét (akit a 11 éves gyerek lõtt le)
Azért lopták el tõle a ricint, hogy immár a mérgezés után (de mielõtt még kiderül, hogy lily of the valley), Walt azt a gyanút keltse Jesse-ben, hogy Gus volt. Nekem csak az a furcsa, hogy így összerakta.
ForzaInter
Ja és hiányolom Jesse-tõl a "bitch" szót ami már szinte a védjegye, ebben az évadban még egyszer sem mondta.😊

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Egyébként én vagyok az egyetlen akinek kibaszottul tetszik még mindig Jesse karakter meg az egész szál? Ennyire jól bemutatni, hogy milyen vívódásokon mehet keresztül egy sima proli kis cuccos, aki abból élt meg, hogy pár adagot ledobott, meg gagyi módon elõállított. Aztán belekerült a nagy tutiba, gyilkosságok, fordulatok, mi egyebek. Az érzelmi ingadozások, egyszer fent-egyszer lent. Szerintem iszonyat jó ahogy be van mutatva, hogy változik és megy tönkre az ember.

ForzaInter
Én ezt a ricines dolgot még mindig nem értem. Honnét veszi Jesse, hogy Walt a ricinnel mérgezte meg a kissrácot, mikor a gyönyvirággal csinálta, és ezt Jesse is tudja, hogy azzal mérgezték meg nem a ricinnel. Az oké, hogy rájött, hogy Huell ellopta tõle, mert a füvet is ugyanígy lopta el, de ugye a ricint utána Walter-el megtalálták.

Amúgy nekem nem tetszik, hogy a készítõk Walter ellen fordították, de sajnos várhato volt.

Yo, Bitch!

Mindenki meghal, ez a Breaking Bad
A Talking Bad alapján:

Gomie a következõ epizódban ott, ahol Walt elásta a lóvét
Saul sem lesz már az utolsó részben, tehát õ az elõzõben (feltételezés)
Az utolsó háromban jön a kaszás rendesen
Skyler mondta
Jesse nem hal meg
igen, pont amiatt állt meg és hívta fel, de szerintem elég egyértelmû volt
precision
Jól láttam, hogy a gyerekére várakozó kopasz ürge miatt nem ment oda Jesse Walthoz és emiatt ment át depis befordult loserbõl anti-Heisenberg üzemmódba? 😊 Vagy mi volt ez a "nice try" beszólás részérõl? Azt hitte, hogy azzal a fickóval akarja Mr. White megöletni? Tényleg nem teljesen világosak most Jesse lépései számomra. Simán arcon lõtt egy ártatlan embert, de azon ki van akadva, hogy Walter megmérgezte a kissrácot. Jó persze nagyjából érthetõ a dolog, Walt kegyetlenül manipulálja az embereket, Jesse -t különösen. Bár az is teljesen igaz amit Hank mondott, hogy törõdik vele és szereti is. Hát nem tudom mi lesz itt még 😊 Kíváncsian várom.

Bazinga!

Jesse megdögölhetne

szerintem a végére mindenki megdöglik 😄

I said oh lord Jesus it's a fire.

N o N a m e
ideje, fél fél évad eltelt és még senki nem halt meg..
ForzaInter
Marie-s jelenet teljesen felesleges volt, idõpocsékolás. Amúgy a rész fasza volt. Jesse meg ugy néz ki mégis megy Belize-be.

Yo, Bitch!

😄
jazzy
PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Azta ! xD
Ha valakirõl, akkor róla
http://crime.blogs.tuscaloosanews.com/12950/walter-white-wanted-for-making-methamphetamine/?tc=ar
Szerintem, ez nagyon jó rész volt, sõt eddigi talán legjobb rész.

Azon agyaltam lehetséges-e, hogy ez a személy ihlette a készítõket W.W. kitalálásakor ?
most itt vinnyogtok, aztán 1-2 hét múlva jönnek majd az überfasza meg aztakurva atomkirály kommentek 😄
Nekem kissé sok volt abból a Maris jelenetbõl, alapból tenyérbemászó feje van, inkább Jesse vallomásából mutattak volna többet. Szomorú hogy idáig jutottak...szomorú :S
Nekem ez tetszett...gondoljatok bele, Jesse Hank házában, a felesége kávét fõz neki, DEA bögre....idáig el kellett jutni 😄
Rockynhooo
Igen. Nekem az a fura, hogy ugye már nincs az a pörgés meg akció amik voltak. Már nem megy a cooking, akkor volt mozgás bõven 😊 De hát gondolhattuk, hogy a vége más lesz, remélem frankón zárják le.