2516
27zhhj6.jpg
  • bega82
    Hogy az M60-al leszámoljon azokkal, akik megrövidítették cirka 70 millával!
  • zzr1
    amikor a rész végén Skyler azt mondja Walternak hogy"csak gyertek haza", erre Walt azt feleli hogy "van néhány elintézni való dolgom".

Akkor itt mire gondolhat?? a családnak annyi, főznie se kell, Jesse is jó kezekben. Mégis mi elintézhetni való dolga lehet,vagy hogy elmegy még a postára és majd csak azután megy haza? Nem értem.

Ti mit gondoltok?
  • zzr1
    breaking bad magyar módra

http://index.hu/belfold/2013/09/18/droglabort_talaltak_szegeden/
  • NovaTerra
    Nyilván az ötödik éved 14. részét már azok követik, akiket tényleg érdekel és főleg a fanok szavaznak részenként. Tehát innen is ered részben a 10 pont. A másik pedig az imdb pontszámítási rendszere. Ha részletezed, akkor láthatod, hogy 252 ember 1 pontot adott a részre. És minden 2-től 9-ig is adtak. Persze valószínű egy pontot adók ellenfanok vagy Hank imádók. Esetleg Pinkman rajongók. :)
  • Evoluti0N
    Ilyent se láttam még. :) Úgy tűnik, hogy mindenkinek bejött a mostani rész. :D
  • Hangman576
  • ldavid
    lol
  • N o N a m e
  • Evoluti0N
    #1679 és #1651 Az ilyen pillanatok teszik még fantasztikusabbá a sorozatot. Ez művészet felsőfokon.
  • ForzaInter
    a sok pénz meghülyíti az embert és kapzsi lesz.

hiába mondom most én is így civil fejjel, hogy beérném 10 millioval. ha ott lennék abban a helyzetben ahol ezek az emberek, lehet teljesen másképp gondolnám..
  • DasIsFuck
    így van, ez nekünk mint földönfutó,morzsákat keresőknek így van, de azoknak akik olyan pozícióban vannak ahol milliók jönnek be naponta ott már másképp működik.

minél több van, annál több kell.
  • Tikal #1703
    De te egy civil vagy, civil fejjel gondolkozol, azok meg parasztok, bűnözők, nem sokat gondolkoznak azon hogy lelőjenek e egy rendőrt...
  • DRFlame
    Ezzel egyetértek. Ezért is írtam, hogy nem vagyunk egyformák.
    Én csak a "miért hagynák abba?" kérdésre írtam érvet.
  • bega82
    Inkább az lehet itt, amit Tikal is írt... " Az ilyen az nem tervez, nem akar itt meg ott elni nyugodtan mint ahogy te gondolod élnél ha lenne ennyi penzed". Lehet, hogy tényleg ennyire egyszerű, ők ilyenek és kész. :)
  • DRFlame
    Amire reagáltál abban benne van a válasz.
    A pénz nem minden. Minek kockáztassam az életemet még több pénzért amit el se tudok költeni, amikor életem végéig vígan élhetek?
    Persze nem vagyunk egyformák.
  • Fenrir
    De miért hagynák abba? Nekik ez jószerével semmibe sem kerül, az, hogy most lett egy rakat pénzünk az egy dolog, de minimális erőfeszítéssel megduplázhatják/triplázhatják/tízszerezhetik a pénzüket az elkövetkező években ha továbbra is főzik az anyagot.

Walt csinált 80 milliót cirka 2 év alatt és ez csak az ő része volt. Baromi nagy pénz volt abban a buliban.
  • MmzI2VonIw
    Szerintem ismerik annyira magukat, hogy a sok pénz kitart 24 óráig, a nagyon sok pénz max egy hónapig. Szóval ebből a bizniszből nincs kiszállás.
  • modellmaker
    :D
  • Tikal #1696
    Ezek buta emberek, ebben élnek, gátlástalanul megölnek DEA ügynököket, stb... Az ilyen az nem tervez, nem akar itt meg ott elni nyugodtan mint ahogy te gondolod élnél ha lenne ennyi penzed...felesleges ezen rágódni, olyan nincs hogy elég, emberek vagyunk.
  • DasIsFuck
    de ha nem halnak meg akkor meg elbukik, ergó vagy megteszed vagy feldobod a talpad.

• NovaTerra
    Értem és el is fogadom, amit többen mondanak. Csak itt a többség legális tevékenységről beszél, sportolók, színészek, üzletemberek, akiknek fokozatosan jön a pénz és egyre többet akarnak. A sorozatban pedig egy bűnbanda talál elképesztően sok pénzt. Amit meg tovább folytatnak, az elég veszélyes dolog. Mert nagybani drog készítést nem csak a hatóság, de drogkartellek sem nézik jó szemmel. 80 millió dollár nagyon sok pénz. Azok a "srácok" kb. néhány ezer dollárért is öltek valószínűleg. Annyi pénzből bármely adóparadicsomba el lehet utazni és vígan élni.
  • PJack
    hehe
  • Fenrir
    Én sem Waltról beszéltem.
  • NovaTerra
    Azok csak kellékek. Azt se mutatják, ha vesz egy cipőt.
  • ldavid
    igen, de a toyota (yaris?), amit az aztek lezúzása után használt, nem tudni honnan jött
  • GregSB
    Azteket végül nem az autószerelőnek adta potom pénzért? Nekem az rémlik :)
  • ldavid
    meg attól hogy nem mutatták, még megszámolhatták

azt sem láttuk mikor régebben lecserélte az Azteket
  • syberia2
  • NovaTerra
    Elvileg lemértek egy adagot és megbecsülték, hogy mennyi lehet a többi.

• szljhnmok
    Walt honnan tudta, hogy 80 milliója van? mikor még a raktárban volt a pénz, se Skyler se ő nem tudták, hogy mennyi, és azóta sem lett megszámolva, nem?
  • QuippeR
    Walt nem volt elérhető már órák óta, Skyler ezen pánikolt, mielőtt Marie megérkezett az autómosóba.
  • Tikal #1683
    mindenki járulékos kár... hank, a kémikus, a 10 ember a börtönben....persze ez egy ilyen biznisz, de ez nem menti fel semmi alól :)
  • desigo
    Skyler hugának a története lehetett volna akár trükk is.
    Elsőre elhitte Skyler minden bizonyíték nélkül és már mondtak is el mindent a fiának.
    Ez eléggé béna volt.
  • modellmaker
    Max ötvenes van benne. 2-5000$-os kötegekben van.
  • MmzI2VonIw
    Azt én sem értettem. Százdollárosokból 800 köteg.
  • N o N a m e
    1×1 vs. 5×14

• Zoli007
    Az a rengeteg lóvé csak 80 milla lett volna? Egydollárosokban volt, vagy mi?
  • DasIsFuck
    Inkább csak járulékos kár-ként fogható fel Hank majdnem halálai.
    Nem az ő számlájára írható, hanem mert Hank ott dolgozott ahol, így elkerülhetetlen volt a konfrontáció egy idő után amiből nyilván Hank nem jöghetett ki jól.
  • syberia2
    OFF
    Ehhez a pénzes dologhoz egy kis sport érdekesség: Allan Iverson karrierje (1996-2010) során 250(!) millió(!!) dollárt(!!!) tett zsebre. (ahhoz képest ez a 80milka, pláne a fejenként 10-15, semmi)
    Mostanában pedig alig tudja fenntartani magát, a válópere során nem tudtak mit átruházni a feleségére, állítólag egy sajtburgerre sincs pénze.
    Nyilván a redneck nácik is hallották a sztoriját, úgyhogy ők minimum 300milliót akarnak, nehogy úgy járjanak mint ő.
    ON
  • pauly
    Épp hogy nem abszurd :)A legtöbb embernek minél több pénze van,annál többet akar.Pl ott vannak színészek.Nagyon sok színész már ingyen eljátszhatná a szerepeket,mert annyi pénze van hogy 100 év alatt sem tudja elkölteni,mégis egyre többet kérnek a szerepekért.Vagy ott vannak a sportolók is.meg lehetne sorolni még.
    Vagy politikus sem nagyon van szerintem,aki azt mondja hogy oké,eleget összeloptam már,abbahagyom :)