2516
-
#1754 :DD -
zzr1 #1753 jaj de vicces vagy -
Borg #1752 És az feltűnt, hogy minden autónak 4 kereke van? :D -
zzr1 #1751 feltűnt vkinek? -
zzr1 #1750 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
MmzI2VonIw #1749 A kűfődi topikba mán kiszámolták, hogy 11 percet kaptak Gilligantől, aztán persze tévedhetnek. -
#1748 "Bár a hírek korábban 75 perces záróepizódokról szóltak a 60 percesek helyett (bruttó időtartam, tehát reklámokkal együtt), Vince Gilligan elmondta, hogy inkább csak 66-67 percesek lesznek. Sebaj, az is több, mint semmi." via Sorozatjunkie -
#1747 hát remélem hogy így lesz :(
de amíg várunk, addig itt egy gif bryanről aaronról és egy bébikecskéről
-
BongoBácsi #1746 Én szerintem jah 75 perc lesz maga a részek hossza reklámokkal 90. -
#1745 Looool... -
#1744 -
#1743 Csak 65. Reklamok kb 15 perc, szóval úgy 50 perc lesz egy rész talán egy kicsivel több. 5 perccel lesz hosszabb akkor. -
NovaTerra #1742 Nézi valaki élőben. Hány reklámot raknak bele? 3-at? -
#1741 Reklámokkal együtt, anélkül 60 -
#1740 utolsó két rész* na :D -
#1739 utolsó két 75 perces lesz?!
hell yeah bitch! -
Susarc #1738 -
ldavid #1737 biztos volt már, de inkább legyen többször :)
minizódok -
#1736 Breaking Bad maraton a finálé előtt elejétől a végéig. Az szép. -
#1735 -
NovaTerra #1734 Vanbak azért fárasztóak. De például ez jó. Szinte hallom, ahogy mondják. -
#1733 pedig kurvajók :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zzr1 #1732 pedig van még
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1731 kezdenek fárasztóak lenni ezek a képsorok. -
Hangman576 #1730 -
zzr1 #1729 -
#1728 már az nagy spoiler a 3. évad környékén, hogy eljutott a sorozat az 5(6). évadig.. mert ha jól emlékszem elég sokszor volt olyan hogy majdnem vége Waltnak. :) -
#1727 :D
-
#1726 Akkor inkább hanyagold a topikot.:D -
#1725 akkor azonnal vedd ki a topicot kedvencek közül és hanyagold amíg utol nem éred tévés vetítést/végzel a sorozattal, mert MINDENT elspoilerezünk, spoiler tag nélkül - "ha nem láttad a heti részt, ne gyere be" mentalitással, amivel nincs is gond, de ha nem figyelsz, nagyon megütheted a bokád. -
Dobronski #1724 jajj olvasom a hsz-eket, alig merek bele olvasni, még a 3. évadok most kezdem el. :3 Oz óta ez a legjobb sorozatom. :) -
Borg #1723 Ezért van még 2 rész hátra. -
MmzI2VonIw #1722 Ez mekkora már. -
NovaTerra #1721 Attól a felesége nem lesz tisztára mosva. Mert ötszáztizenötezer keresztkérdést fog kapni. Ráadásul Ted kórházba juttatásához Waltnak semmi köze. A kedves feleség műve volt. Tehát nem csak bűnpártolás az ellene szóló vád. És ő nem olyan, aki úgy tudna hazudni,mint Walt. Szóval az asszonyt így is, úgy is csak a vádalku mentheti meg. -
vg #1720 Azért mondta azokat telefonba, hogy tisztárra mossa a feleségét. Nem értetted. -
NovaTerra #1719 Az, hogy felkapta a gyereket és elvitte. Előtte késsel dulakodott az asszonnyal és a fiával, valamint a telefonbeszélgetés is azt bizonyítja, hogy összeomlott, nem volt a régi logikus önmaga. Például megkérdezi, hogy ott vannak-e a rendőrök. Ki kérdez ilyet? Kb. ilyesmit mondott volna a korábbi Walt: Sajnálom drágám, hazaviszem (jutatom) Hollyt, nem lesz gond. Mi történt Hankkel? Nem tudom, történ vele valami? Biztos jól van, csak sokáig dolgozik.
Tehát nem ismer be dolgokat telefonon keresztül. Mire ezeket elmondta és az események tükrében realizálta, hogy már nem mehet haza. -
bega82 #1718 Kifacsar, elnémít, és nyugtalanná tesz -
BongoBácsi #1717 Ez benne volt a rtl híradóban is, itt egy videó a labborról. -
MmzI2VonIw #1716 Skyler nyilván elsősorban Hollyt várta vissza, nem Waltot. -
vg #1715 Én is erre gondoltam.