Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
úgy néz ki végre hasznosítani tudtak valamit egy régi részbõl... <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
De próbálok segíteni, hogy megértsd mi a különbség Jesse és Walt között ami a gyilkosságokat illeti: Jesse vívódik, Walt nem, õ már szemrebbenés nélkül elnézi egy kisfiú halálát is csak hogy elérje a célját...de azért higgyétek még hogy õ jó karakter ebben a sorozatban..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
próbálsz vicces lenni mi... Walt gyilkos, már megölt és megöletett jó pár embert... de neked ez még mindig magas úgy látom...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

de azt azért tegyük hozzá hogy,
Walt nem egy GYILKOS TIPUSÚ ember. A körülmények áldozata lett, szemben MIKE-kal, aki Gus végrehajtója volt, o gyilkos.

<#ravasz1>

Tikal
lehet sokan nem értik mirõl is szól a sorozat. a készítõk szándéka eleve az volt, hogy végig vezetnek egy karakter jóból rosszba, ez lenne Walt, az hogy te kedveled az egy dolog, de õ már egy rossz ember, nem az aki volt, vagy te nem látod mit hazudgál már mindenkinek, keveri a szart, megölet 10 embert stb....??

N o N a m e
épp javulni próbál, hibás egy csöppet még de dolgoznak már rajta.
Elnézést kérek, kérem az admint, hogy törölje az elõzõ hsz-eim, nem tudtam, hogy karakterkorlátosak a bejegyzések. Sorry! Érdekes, hogy hányféleképpen látnak az emberek egy történetet.Írjátok itt többen, hogy Walt egy szemétláda és mennyire megutáltátok idõvel-érdekes módon itthon eléggé elterjedt ez a nézet. A külföldi fórumokat nézve máshol közel sem ez a helyzet, Waltnak komoly rajongótábora van.Én is ezen az oldalon állok. Szerintem közel sem Walt a sorozat fõgonosza, sõt sokkal unszimpatikusabb, önzõbb karakterek vannak a filmben. Hogy csak magára gondolna? Folyamatosan védte Jesse-t, még most is, amikor sokadszorra árulja el ostobaságból, fegyelmezetlenségbõl vagy szándákosan, még most is nehezen szánta rá magát, hogy kiiktassa, elõtte jópárszor megmentette a hátsóját.

Mi van a fórummal?
desigo
Nem hiszem,hogy ez lesz a zárókép <#vigyor>

I said oh lord Jesus it's a fire.

I said oh lord Jesus it's a fire.

http://www.youtube.com/v/eUxtmELaTss&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

mûfoguk....

Milyen szép fehér a foguk.
GregSB
Ez azért eléggé spoileres...

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tikal
Jesse nem egy GYILKOS TIPUSÚ ember. A körülmények áldozata lett, szemben MIKE-kal, aki Gus végrehajtója volt, o gyilkos. Próbáljuk mar me értelmezni is amit a masik ir.

Tikal
Bazz te nem erted egyáltalán mirol beszélt Greg....

:D

Dean Norris nagyszerûen hozza Walt és Gilligan karakterét! Alig lehet ráismerni. :D

Ez rohadt jó! Ahogy Cranston bedobja a pizzát! :D

modellmaker
Sírok! :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

GregSB
GregSB
Érved is van vagy csak fikázni tudsz?

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/duKL2dAJN6I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha nem vernéd ennyiszer falba a fejed, talán nem írnál ostobaságokat.
ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
és az x-akták egyik részében is szerepelt, amit ráadásul vince gilligan írt:) aaron paul szintén szerepelt egy x-akták részben.

Yo, Bitch!

Sok filmben volt látható, én sorozatbeli poén miatt gondoltam megosztani a gondolatom ezzel kapcsolatban.
GregSB
Szerepelt a Saving Private Ryanben is:

legalábbis szerintem de lehet rosszul gondolom
ugyanis aki nem gyilkos az nem öl embert, aki nem bírja az erõszakot az nem öl embert

mi ebben a bonyolult? <#fejvakaras>
miért , az 1511-es hozzászólásban tények vannak leírva,amikkel NEM lehet vitatkozni

deal with it
<#hawaii>
Fenrir
http://www.youtube.com/v/aEhWjI0OFlM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A halál csupán a kezdet...

Amúgy azt tudtátok, hogy Bryan Cranston szerepelt egy Babylon 5 részben? Meg is patkolt benne. Jó poén volt, vigyorogtam is rajta.
meg vendégként is benne lehet, ha megtudnak egyezni
ForzaInter
Ja, de a karakterét kiírhatják, akkor pedig szerepelhet. Jövõ év második felében indul majd a sorozat, addig sok minden történhet.

Yo, Bitch!

Mármint a színész persze, attól még lehet más színész a szerepre.
Gus tuti nem fog, mert másik adón, másik sorozatban nyomja.
GregSB
Elég nagy esély van rá, mivel õ kapcsolta össze Waltot Gussal.

Innentõl kezdve azon múlik szerintem hogy a színészek bevállalják -e. Nézni kell majd imdb-n a színészek listáját.

Tikal
Szerintem te valami mas sorozatot nézel....

ForzaInter
Kiváncsi vagyok, hogy Gus vagy Mike fog e szerepelni a sorozatban.

Yo, Bitch!

"De ettõl még nem gyilkos, és nem bírja az erõszakot és lelkiismerete is van."

loooooooool,ezt szerintem gondold végig...

"nem gyilkos"
megölt 2 embert, + kettõ megölésétõl pár másodperc választotta el (nem rajta múlt)
"nem bírja az erõszakot"
ua.: megölt 2 embert, + kettõ megölésétõl pár másodperc választotta el (nem rajta múlt)
"lelkiismerete is van"
ja biztos

<#vigyor4>
TV2-n Hank :)
"elõzmény" lesz, attól még kinyírhatják
N o N a m e
épp most akartam jönni a hírrel.. must see sorozat lesz.

"A Breaking Bad spinoff show called "Better Call Saul" was just confirmed by AMC"

DE ez azt jelenti, hogy Saul-t nem fogják kinyírni a Breaking Bad alatt, ami szvsz jó hír. :)
GregSB
Azta. Ez nézõs lesz :D

@m4tt: Wow. AMC is going to make a Breaking Bad spin-off series focusing on Saul before he became Walter White's lawyer. http://t.co/nx4e2EWlkY

GregSB
<#falbav>

Mirõl beszélsz, hogy "nem gyilkos"? Egy vagy két embert legalább õ nyírt ki.
Count Adyn
Szerintem világos hogy Walt volt "jó" ember aki egyre inkább számító gonosz lesz, Jesse pedig a "rossz" volt kezdetben aki egyre emberibb lesz:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"