2516
27zhhj6.jpg
  • ForzaInter
    Igen, a Jackie Brown-ből volt ismerős, jól megöregedett.. Amúgy most Saul-t is körözik? Mert ez nekem nem volt tiszta.
  • NovaTerra
    Jackie Brown-t valószínű láttad, ott is hasonló karaktert játszott. Egyébként más filmekben is ilyesmit szokott, amolyan nyugodt, megfontolt törvény határán táncolót.

Nem tudom mit gondolt Pinkman. Majd szépen hazaszalad senki földjéről? Nem viccből rakták ki azt a képet, ráadásul tisztában van vele milyen emberek őrzik, nem üres fenyegetéseket szajkózzák.
  • Knabb
    Kétlem. Fullos idegroncs már az ember.
  • lemike
    szerintem azt a két idiótát fogja kinyirni ricinnel, akik a tévében voltak
  • ReszegKoldus
    Robert Forster
  • ForzaInter
    A Walt-nak segítő csávót játszó színésznek mi a neve? Nagyon ismerős de nem jut eszembe a neve, az imdbn meg nincs feltüntve a szereplők közt.
  • ForzaInter
    Ez amolyan vihar előtti csend volt. Viszont nekem baszottul tetszett a rész, kurva jó hangulata volt. Jó volt nézni minden másodpercét. Mondjuk ebben közrejátszott a helyszín is ahova Walt-ot vitté.
  • Különc
  • ldavid
    váá.. a főcímzene a végén! kirázott a hideg
  • skinnyman
  • N o N a m e
    Szegény Jesse. Imádom a csávót. Nagyon remélem, hogy ő legalább happy enddel végzi. :/
  • NovaTerra
    Nem kell közvetlenül. Déli államban lakik. Mexikó irányába nincs határellenőrzés, egyenesen mehet autóval. Mexikóból már repülővel jöhet is ide. Persze Acapulco-ban is lehet kellemesen élni és akkor annyira nincs is messze a családjától.
  • zzr1
    http://www.sg.hu/cikkek/99997/a_breaking_bad_a_legjobb_sorozat_kiosztottak_az_emmy_dijakat

yooooooooo
  • modellmaker
    Szerencsére nem ennyire egyszerű repülővel amerikából európába szökni. :)
  • Különc
    A fia ettől függetlenül csalódott benne és a halálát kívánja (tegyük fel hogy véresen komolyan gondolja), 'óly mindegy hogy mit hisz szerintem
  • MmzI2VonIw
    A telefonra értettem, a mostani epizódban :)
    "NO, SON, IT WASN'T ME" ha hiszi ha nem
  • Különc
    Mert közbejött a késes dolog, nem volt idő ott leülni elmagyarázni a dolgokat, főleg hogy Walt nem tudta, hogy Flynn tud arról, hogy drogkereskedő és Hank letartóztatta, akkor tudta csak meg, mikor az indiántól vett furgonba pakolja a cuccot
  • MmzI2VonIw
    Miért nem mondta meg Juniornak, hogy nem ő ölte meg Hanket, épp ellenkezőleg? Tíz másodperccel azután, hogy meglátta, kikkel jön Jesse, kész volt mindent feladni, hogy megmentse. Amikor meg Jack mégis közbelépett, hagyhatta volna hogy lelője, és senki nem viszi el a 80 milliót, de újra áldozatot hozott.
    A rossz oldalon állt, rossz embereket ölt meg, és becsúsztak az ártatlan áldozatok is. Ez tény. De nem ölte meg a sógorát, idegesítő, hogy ez lóg a kommunikációban.
  • NovaTerra
    De nem is azt mondom, hogy végleg. Egy kis repülőt kibérel, átjön vagy megy, ahova akar és akár Riviérán is kivárhatja az időt, míg úgy gondolja visszamegy. Ráadásul egy gibraltári vagy svájci bankszámla biztosabb hagyaték, mint egy hordó elásva valahol.
  • Különc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Running away was never an option"

Valami ilyesmit mondott Saulnak, szóval szerintem ezért nem áll az európai dolog
  • NovaTerra
    Ja és megint megkapta Walt a választási lehetőséget. Ez jó, mert következetesek a készítők. És mindig ott van legalább két lehetőség előtte. Tehát nem lehet ráfogni, hogy így alakult.
  • NovaTerra
    Jó rész. De, hogy pont azt nem mutatják
    amikor Jesse kiszökik, hogy hogyan. Mert az ok, hogy felkapaszkodik és eltolja a zárat, de azt fel is kellene nyitni és szépen felhúznia magát. Ami zajjal és némi erővel járna. Gyanítom nem véletlenül maradt ki. :)
    Korábban is mondtam, most is tartom. Az ilyen sok millió dolláros drogüzlet olyanoknak való, mint Todd. Nem Walt és Pinkmanféléknek.

Ami nem igazán tetszett,
    hogy ott utazgat 11 millió dollárral. A porszívós fickó is bármikor elvehette volna. Azon felül 11 millióval ne egy kunyhóban húzza meg magát. Jöjjön át Európába, akár Magyarországra vagy angol nyelvterületre akar, akkor Írországba vagy Indiába. Emberek errefelé nem ismernek fel amerikai bűnözőket az utcán. Legalábbis nagyon ritka lehet. Teljesen normális életet élhetne, normális kezeléssel, álnéven.
  • Különc
    Best jelenet
  • Susarc
  • Susarc
    TODD AZ ISTEN!! MEKKORA KIRÁLY MÁR!:))
  • MmzI2VonIw
    Nem, semmi ilyesmi. Az utolsó perc előrevetíti hogy itt nagy tombolás készül a végére.
  • DRFlame
    A vége megint totál cliffhanger?
    Ha olyan, mint a 2 résszel ezelőtti, hogy akció közepén kettévágják, akkor inkább megvárnám a következő részt és együtt nézném meg.
  • MmzI2VonIw
    Na ez elég nyomasztó volt, főleg az előző után. Én nem tudom ezt biztos direkt csinálják...
  • nagy hős
    Sorozatzaro felvezetesnek remek volt, johet a jovo heti szalvarrogatas
  • BongoBácsi
    Tudok róla, láttam. Csaak ugye nagyon reklámozták, hogy all new extended meg ilyesmi.
  • Különc
    Ez nem az utolsó rész
  • BongoBácsi
    Na hát 55 percet kaptunk végül, nem tom, hogy emiatt miért kellett veretni a fanok f*szát.
  • MmzI2VonIw
    Szerintem nem trollkodás, egyszerűen nem értette. Egyáltalán nem egyértelmű...
  • Rockynhooo
  • zzr1
    vagy ezt most komolyan kérdezed?

mert ha trollkodásból akkor kéne a spoiler gomb mellé egy trollkodás gomb is ide az sg-re
  • zzr1
    olvagatnivaló

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szimb%C3%B3lum#A_m.C5.B1v.C3.A9szetben
  • DNDN
  • ldavid
    a tűzoltók másképp sakkoznak mint más emberek?
  • MmzI2VonIw
    Badger vs Todd!!! Yeah bitch!
  • zzr1

amikor a tűzoltók sakkoznak a király is csak menekül, vesztett helyzetben van, ugyanúgy mint Walt