Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már csak 2 rész 😞
De állat volt! imádtam az elsõ pillanattól a végéig. A következõ részekben valószínüleg valahogy megtudja hogy Jesse-t befogták rabszolgának és nem ölték meg és azért megy vissza, hogy kiszabadítsa és/vagy megölje. A végén a telefonban Heisenberg beszélt, Walt pedig sírt, durva ez az ego. 😄
És ott van Jesse, akit csak a bosszú hajtott, és nem érdekelte, kibõl lesz áldozat. Azonkívül mint tudjuk, what kind of man talks to the DEA - no man at all.
Szerintem Jesse valahogy megmenekül és Walttal ki akarják nyírni egymást. Walt ugye bevallotta, hogy a csajt is hagyta meghalni. Walt meg Jesset hibáztatja Hank haláláért és a családja széteséséért is. Szóval én kettejük között látom azt, hogy most már mindketten határtalanul gyûlölik egymást.
Jesse nem igazán okolható Hank haláláért, de ez Waltot nem érdekli. Jesse az oka, hogy eljutottak oda a sivatagba és ezáltal Hank haláláért is õt tartja felelõsnek. Pedig Walt maga is legalább annyira felelõs. A másik oldalról pedig méginkább... A srác mérgezése, Mike megölése, a csajt is megmenthette volna. Pedig korábban sokat segített Jessenek. Többször is megmentette az életét.
Mostmár csak az a kérdés minek járkál fegyverrel és miért megy vissza a régi házukba. Nem cágom ezek után lesz -e evyáltalán valami kegepetés az utolsó részben.
Úgy kellett volna hogy Hank hazamegy és mindenki nekiesik a kérdésekkel, neki meg csak remeg a szája, néz lefele a padlóra jobbra és balra és jobbra és balra, és meg se tud szólalni 😄
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A rákok kialakulásában mindig közrejátszanak lelki okok is, persze ezekre nincs bizonyíték, de ha van rálátásod (kb 90-100%os) és ismered is az adott személyt, hogy mit szeret / mit nem, könnyen kisilabizálhatod, hogy lehet szar lelkiállapotban volt és egyszerûen ez egy "menekülési útvonal". A ráció az egészben talán az, hogy maga a rák egy "egyszerû" sejtszaporodás, amit az agy elvileg tudna irányítani. Az agyban ott az érzelmi központ is, szóval innentõl kezdve bármi lehetséges. Ha az ember olvas történeteket olyanokról akik meggyógyultak a rákból, azok egy része végig teljes szívbõl hitt a gyógyulásban és van egy százalékuk akik az agykontrollal is próbálkozott.
Összetett dolog és szerintem nem feltétlen a gyógyszerekben van a megoldás.
A halál csupán a kezdet...
Lett volna valami alternatív kezelés valamilyen gombákkal, de az meg olyan baromi drága lett volna, hogy nem tudták volna fizetni.
Amúgy azt mondják, hogy a legfontosabb, hogy hinned kell a gyógyulásban és akarnod kell. Ha ezt feladod akkor semmi sem fog már rajtad segíteni.
apám 11 hónapig küzdött a tüdõrákkal, nagyrészt ott voltam, mikor orvosokkal beszélt. egyik se mondott olyat, hogy akkor most megpróbáljuk magát meggyógyítani, vagy ha elmenne ilyen-olyan fizetõs kezelésre, lenne rá esély, hogy meggyógyuljon. mindegyik csak arról beszélt, hogy milyen módon lehetne kicsit meghosszabbítani az életét.
már greg is leírta, én is... akkor sem értetted, és most se...
"Érdekes, hogy hányféleképpen látnak az emberek egy történetet.Írjátok itt többen, hogy Walt egy szemétláda és mennyire megutáltátok idõvel-érdekes módon itthon eléggé elterjedt ez a nézet. A külföldi fórumokat nézve máshol közel sem ez a helyzet, Waltnak komoly rajongótábora van.Én is ezen az oldalon állok. Szerintem közel sem Walt a sorozat fõgonosza, sõt sokkal unszimpatikusabb, önzõbb karakterek vannak a filmben."
cruzito-val ezen megy a vitatkozás... neki nem walt a fõgonosz, nekem igen... de mindegy, ugy sem gyõzzük meg egymást.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ugyanis a vége felé írja le ("Harmadsorban nem azon van a vita, hogy..."<#nezze>#nezze> ) hogy mit is akarunk beleverni a buksikádba. De ne aggódj, lehet fáradt vagy és nem sikerült felfogni ezt a hatalmas információáradatot. Velem is néha megesik amikor fáradt vagyok, holnap újult erõvel nekifutsz, és menni fog, majd meglátod. <#eljen>#eljen>
én: "de Walt sem egy GYILKOS TIPUSÚ ember. A körülmények áldozata lett, szemben MIKE-kal, aki Gus végrehajtója volt, o gyilkos."
te: "Walt gyilkos, már megölt és megöletett jó pár embert.... de neked ez még mindig magas úgy látom..."
és itt indult el a fikagépezeted. Csak azt nem értem hogy mire fel?
Mi a kötekedés tárgya,mi a kérdés,mit magyarázzak el,mit nem értesz,mi a bajod? ( a mental retardation-on kívül)
ha már ennyire vágod itt az angolt...<#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(megfejtés:a két szmájlit kapcsold össze)
Elõször is, magyarul kellene beszélni. Skippelni szót nem ismer a magyar nyelv.
Másodsorban árad a düh a hozzászólásaidból, szerintem ez nem nyerõ.
Harmadsorban nem azon van a vita, hogy Walt menthetetlenül belecsúszott a bûn mocsarába, hanem, hogy rajta kívül bõven van sok hibával bíró karakter a filmben, és továbbra is megõrzött az emberségébõl valamit: Hanket sem akarja bántani, Jesse-nél is az utolsó pillanatig próbálja megoldani a helyzetet stb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Errõl szól a Breaking Bad, interju a készítõvel vagyis Arany Jánossal 😊
az SG meg kapja be a szar forumért...
Mike nem gyilkosnak született, de az lett és semmi baja nincs ezzel, mig Jesse-nek igen.
Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ez idõvel jön. Lehet hogy Mike már 30 évesen gyilkos típus lett, Walt csak 50 évesen. Sokat nem számít.
every damn day