Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

:D Hát basszus... én erre marhára nem emlékeztem! :)
Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezt most én se vágom. Az feltûnt, hogy amikor görgette a hordót, akkor ott figyelt egy nadrág a sivatagban, de akkor ezek szerint az az övé volt régen, vagy mi? :D
Mert ugyebár a dög melegben egy szál gatyában fõzött anno, Jesse ki is volt akadva... de hát utána csak nem úgy ment haza! :D
Fenrir
Na hol van? Erre én is kíváncsi vagyok :)

A halál csupán a kezdet...

Különc
Ez a nadrág ez mi is?

A fõzésre visszatérve: Todd-ék ugyebár megoldották, hogy egész jó minõségû legyen a cucc (nem olyan, mint a Heisenberg-féle közel 100 %-os, de azért bõven kielégítõ), egyedül a védjegynek számító kék szín az, amit nem tudtak elérni, szerintem Jesse-re emiatt lesz szükségük. Tudják, hogy Walt már kiszállt a buliból, és hogy már nem nagyon tudnák rávenni a fõzésre, fõleg így, hogy kisemmizték gyakorlatilag.
Tikal
no no noo, büntetés nélkül nem úszhatja meg, még látnunk kell szenvedni, összetörni, bár nem tudom milyen befejézést szántak neki :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Hát ja. Az elsõ évadra visszatekintõ résszel és a telefonbeszélgetésekkel ez egy csillagos ötös rész vót. Nagyon jól "bekeretezte" azegész sorozatot. Számomra kicsit fura is hogy még lesz 2 rész, ez akár lehetett volna a zárás is.

IMDB értékelés

Több mint 10000 nézõ szavazata alapján. Beszarsz.

every damn day

Én most néztem meg az utolsó 3 részt. Szóval nekem sok minden új. A lövöldözés valami eszméletlen bugyutára csinálták. 6, elvileg gyakorlott lövész automata fegyverrel 20 méterrõl nem rendez le két fickót, akik nincsenek fedezékbe. Persze kiderült utána, hogy csak megoldották. Walt meg teljesen összeomlott. Bár ez várható volt, nem csak az elõretekintés miatt. Kizártnak tartom, hogy amcsik végsõ gyõztesként kihoznák. Hank, a felesége, a fia, gyakorlatilag majdnem mindenki racionálisabb volt, mint Walt, pedig eddig õ gondolkodott mindig elõre. Pinkman meg most van a legnagyobb szarban, rabszolga lett és még zsarolni is van mivel. Azt hittem pedig lezárják és nem húzzák tovább a Pinkman szálat. Lydia valami hatalmas. Õ az igazi drogbárónõ, akinek ez a meló való. Olyan kegyetlen Todd félék ki is egészítik. Walt kispályás ilyen tekintetben.
Egyébként ez mûködik a való életben is. Egyik legkegyetlenebb és rettegett kolumbiai kartell fõnök is nõ volt. Mexikóban pedig közép és felsõ vezetésben is meglepõen sok nõ van a különbözõ bûnszervezetekben.
Tikal
Persze, hogy nem hidegvérû gyilkos, de azert mar jócskán a rossz oldalon van. Hank mar ketszer került életveszélybe miatta, egyszer lebénult. Persze hogy nem akarta Hank halálát hiszen családtag plusz tudta mi lez ha ez kiderul hogy bármi koze van a halálához, a családja is utalni fogja erte es meg is tortent, most mar mindenki ellene van..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

na ne már :D
PJack
ez feltûnt nektek? :D

ja amúgy meg AZTAKIBEBASZOTTKURVAÉLET micsoda rész volt baszdmeg

Pain is inevitable. Suffering is optional.

DasIsFuck
persze, könnyû úgy ha megírják a forgatókönyvebe h nyerni fog<#idiota>

a legjobb kell, nem egy kispályás.
és ha ennek a legjobbnak mindene a kezedbe van akkor nem olyan biztos h nagyon tud ugrálni.
meg tudod ha van pénzed, akkor nem olyan nehéz ismereteket szerezni, ahol szépen fel lehet egy olyan terepet álítani h ott ne nagyon tudjon vicces dolgokat csinálni.
ha meg is próbálná hát, mp-re pontosan megy a halálosztag a családjáért...stb

walt korántsem olyan badass karakter, mert nem sok hû embere volt, akik voltak azok is lemorzsolódtak.
szóval alkalmi zsoldosok voltak az eggyetlen ütõkártyái és ha pont ezek fordulnak ellene milyen lehetõségei maradtak volna a pénze nélkül?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
szerintem ez egy túlontúl filozofikus megközelítés.
a Heisenberg "énje" ami a munkája,pénze onnan van és mivel egyrészt törvénytelen,másrészt halálosan veszélyes így bizonyos határt át kell lépni.

na most ezzel nehét összeegyeztetni a normális,családi életet(sõt nem is lehet).

ha ez a két személyiség közötti örlõdés komoly lenne, akkor nem hagyott volna fel a fõzéssel és az 5.évadnak arról kellene szólnia, hogy egy drogbáró épp világraszóló drogbizniszen ügyködik és nem azon h próbálja menteni a menthetõt.
a Heisenberg énje ott meghalt amikor beállt a négerhez(sry,nem jut eszembe a neve:D)

Calver
akkor nézd másik szemszögbõl... kit választanál inkább, egy arcot aki csak meth-et tud alkotni (de azt jól), vagy egy képzett vegyészt, aki a kezébe kerülõ hatóanyagokból "viccesebb" dolgokat is össze tud rakni?
bár lehet, h Jack csak jó emberismerõ, és pontosan érzékeli, h Walt pusztítást és halált hoz magával, és hajlamos "nyerni" számára kurvára elõnytelen helyzetbõl is, úgy, h az általában a másik halálával jár.

"The trees move. Do you not see it?"

DasIsFuck
walt megbízhatóbb, másrészt velük ölette meg, rajtuk kívül nem nagyon volt hátországa..
és hát nem elhanyagolható h õ legendás cucc eredeti gyátója.
ha ott van a kezembe az összes pénzével(ergó mindene felett átvetted az irányítást) szerintem nem kérdés, hogy kit kényszerítenék fõzésre.

GregSB
Walt nem az, de Heisenberg az igen.

Ez a fura hogy folyamatosan a két személyiség között õrlõdik, még így a legvégén is, amikor már esélytelen rendbehozni a dolgokat. Naívan még mindíg abban reménykedik, hogy össze tudja tartani a családját, pedig már olyan dolgokat tett (Heisenberg) hogy ez teljesen esélytelen. Nagyon fura hogy ezt mennyire nem látja be.

Calver
kit fognál be inkább rabszolgamunkára, egy megtört drogost (ofc ennél mélyebb a karaktere, de most maradjunk ennyinél), vagy valakit aki megöletett 10 embert 2 perc leforgása alatt mintha az semmiség lenne?

btw (köv rész promo-s spoiler)
úgy néz ki majd Walt-ra is sor kerül valamilyen formában

Mondjuk azt mondjátok már meg hogy hogy van hogy Marie a legtöbb részben tiszta deszka,de volt egy rész -már nem is tudom melyik, majd mindjárt kikeresem- amiben akkora batár tõgyei vannak hogy nem igaz. Konkrétan leesett az állam.<#finom> De nem ilyen pushup melltartó meg ilyenek, mert egy mélyen kivágott kötött cuccban volt, ami meg tök vékony ilyen nyári izé.

Majd mindjárt elõkeresem megmutatom.
DasIsFuck
de miért Jesse-t akarják h fõzzön?
ennyi erõvel Walt ot is rákényszeríthették volna...

kicsit logikátlan nekem.

DasIsFuck
pont ez a tény bizonyítja, hogy Walt nem egy hidegvérû gátlástalan gyilkos.
ha az lett volna akkor nem ajánlja fel a teljes vagyonát amit eddig 5 évadon keresztül,minden áron próbált megtartani.

sõt Jesse-nél is a legutolsó pillanatig próbált egy másik lehetõséget keresni a kiiktatása helyett.

Waltot nem utáljuk,jóságos.

Mariet utáljuk,de nagyon<#vomit>
nekem idáig ez a legdurvább rész volt a Salud után

és még hátra van 2

mi lesz itt??? <#ijedt>
*nettó
a következõ két rész 1:15 hosszúnak van írva - reklámokkal, tehát bruttó ~60 perc resz gondolom
Különc
Wow hát erre már nem is emlékeztem, eléggé befoglalták akkor a punk deszkások azt a helyet egy év alatt

DNDN
Skylernál meg idegesítõbb :D
N o N a m e
Csak 1, az 5A×1-ben 52-t rakott ki az étteremben a tányérra és valamikor a 4. évad elején volt 51.
Calver
bacon. számok. akkor 52 éves. 5x04-ben volt 51, egy résszel a nagy vonatrablás elõtt.

#1627: Marie-nél annál a sorozatban esküszöm nincs idiótább karakter. most is õ baszta el az egészet <#gonosz1>

DNDN
Szerintem is lesz benne egy ilyen 5 éves kihagyás Walt elutazása után, Walt szerintem egy ideig élni fog ott ahova a "porszívó ügynök" elviszi meg kigyógyul a betegségébõl mert már nem volt kopasz abban a bejátszásban, de majd a családja miatt visszatér, vagy lehet inkább valakit ki akar nyírni a ricin miatt.
Különc
Szerintem a betegsége az nem lesz probléma most sem, lévén az egyik rész elején amikor visszamegy a házukba a ricinért ott szerintem évek is eltelhettek a házuk állapota és a szomszéd reakciója láttán

Tikal
? miért ne gondolta volna, hogy elkapja Hank Walt-ot? Végül is elkapta, az volt a veszte, hogy hamarabb hívta Marie-t mint a DEA-t, ha jól emlékszem a társa kérte, hogy hívjon segítséget...

egy másik alternatíva a befejezésre:
Walt Lydia kapcsolatai révén átcuccol Csehországba, ahol még fõz egy-két adagot, elteríti a kristályt a piacon és az ebbõl befolyt hasznot cemedékre költi el. Ezt még 2 részbe bele lehet sûríteni.

I said oh lord Jesus it's a fire.

Rockynhooo
Már aki utálja...

Azért elég nagy, hogy azt gondolta Hank majd simán bilincset csap a kezére meg Marie is azt gondolta majd a férje simán elbánik Waltal. Erre szembesült egy frankó leszámoló osztaggal :D

Amúgy Heisengerbeg kicsit sajnálom, hogy csak ennyi pénze maradt <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tikal
Eddig is tudták, tudtuk, csak most már még jobban utálják, utáljuk...

Rockynhooo
Lehet én vagyok elborult elme, de én annyira utálom az öntelt Mariet, hogy örültem mikor megtudta, hogy Hank meghalt. Most már tudják ki az igazi badass <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

modellmaker
Azért "akar" nekik fõzni, mert megtalálta a Brockról és az anyjáról a fényképet a hangárban. (Mondjuk annyira nem is volt eldugva. :D ) Ez elég erõs érv.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

N o N a m e
Az évad elején csomó interjúban azt a kérdést eröltették, hogy mi lesz a legrosszabb Jessenek, ha kiderül hogy Walt megmenthette volna Jane-t, ha kiderül, hogy Walt mérgezte meg Brockot, vagy ha kiderül, hogy Walt ölte meg Mike-ot. Hát oda jutottunk, hogy mindet tudja Jesse. Van egy olyan érzésem, hogy a Talking Bad fogja elspoilerezni a végét, ha még nem célozgattak valamire korábban..
Hú, hát ez nagyon súlyos rész volt, szinte felzaklató.
Valaki korábban hivatkozott egy Talking Bad részre, igen úgy tûnik, hogy ami ott poénnak tûnt, valóság lesz?
Király rész volt ! Halál a vamzerokra ! <#bdead>
ForzaInter
Nagyon komoly rész volt.

A végén a telefonbeszélgetés durva volt. Tudta, hogy a rendõrök ott vannak azért beszélt úgy, de azt õ teljesen komolyan gondolta. Ott a végén nem Walt hanem Heisenberg beszélt.

Viszont a büntetést valószínû megússza. Teljesen új személyazonosság, új kinézet.. Kizárt, hogy elkapják, fõleg ismerve Walt-ot. Következõ részben fogunk sztem ugrani az idõben. Jesse egy darabig nem fog meghalni, valószínû "segíteni" fog Todd-nak a fõzésben. Bár nem értem minek akar fõzni? Ott a 70 millio abból 10 kb sztem az övé..

Sztem az lesz a végén, hogy Walt megtudja, hogy Jesse még mindig él, és ezért meg Hank miatt Todd-ék ellen fog vonulni, már mindegy alapon.

Elvesztette a családját, lebukott, kiújult a betegsége, valószínû már nem nagyon érdekli ha meghal. Ennél veszélyesebb kombináció pedig nem nagyon van.. Ja de ha az illetõ neve Walter White.:) Lesz itt még tüzijáték az utolsó 2 részben.

Yo, Bitch!

Különc
Utolsó rész nem másfél óra lesz?

Tikal
Mondasz valamit, elképzelhetõ történés...

Tikal
Azt hiszem,megmondtam mi lesz, persze nem volt nehéz kitalálni :) Kérdés már csak az, hogy mi fogja visszahozni?? Jesse? Nem hiszem, hiszen ki mondta rá a halálos ítéletet a sivatagban...

De legalább valaki megnyugodhat, meghalt az "önzõ, nagyképû" Hank, pedig Walt még most is védte, milyen nemes <#ravasz1>

DasIsFuck
Szerintem a ricit saját magának veszi elõ majd, mondjuk ha lenyom egy bosszúhadjáratot én nem gondolnám h ott lesz majd bármilyen mérges trükközés.

kicsit kevésnek tûnik az a 2 rész...

QuippeR
igen, szerintem egyértelmûen a rendõrök miatt mondja, amit mond.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hank halála nem hiszem, hogy csak morális üzenet a nézõk felé...én azt várom, Marie tomboljon :D
Mi lesz itt....hajajajajajjjjj