2516
27zhhj6.jpg
  • bega82
    Ez valami utalás a Dexterre? :D

• Calver
    és aztán elmegy favágónak?
  • skinnyman
    Alapbol nyilvan nem ok tehetnek errol a szerencsetlen helyzetrol, nyilvan az utobbi a fo gond (kihazudjak magukat a helyzetbol), foleg tekintve hogy Walt azt latva gondolta meg magat a sajat feladasat illetoen... bar mas is eszebe juthatott, de emiatt gondoltam ra, hogy annak lesz meg nagyobb jelentossege.
  • NovaTerra
    Azért ez nem így van. Mert ő nem lövész, nem fogja tudni lerambózni Jackéket. Viszont Todd által, aki tiszteli őt, megközelítheti őket, szervezhet egy találkozót. Egyébként Jacknek több esze van szerintem, mint, hogy ne figyeljen Waltra, ha ott van.
  • NovaTerra
    Gretchenékkel mi a gond? Mert a történet szerint Walt hagyta el őt, majd az egész céget, kifizették, azaz megvették a részét. Mint kiderül Walt életének legostobább lépése volt, amit nem tud megemészteni. De erről nem ők tehetnek. Amikor kiderült, hogy Walt beteg, rögtön ajánlottak neki egy kiemelkedő fizetésű állást, nagyon jó orvosi biztosítással. Valószínű, ha egy percet nem dolgozik, akkor is megkapta volna ezeket. Mint, ahogy bele is mentek, hogy fizetik a kezelést.
    Vagy az a nagy gond, hogy nem akarják, hogy a cégüket és őket az emberek olyan valakihez kössék, aki nagybani droggyártó és több, mint egy tucat ember halálát okozta bizonyíthatóan? És még ki tudja hány drogfüggőét. Repülőgép balesetben is közvetve része volt.
  • Borg
    A ricin kérdés ennél sokkal bonyolultabb lesz, hiszen Waltnak nincs szüksége már arra, hogy titokban nyírjon ki bárkit is. Miután már bebukott, azt nyír ki akit és ahogy akar, hisz nincs veszteni valója. Nem kell a ricinnel baszakadonia.
  • BongoBácsi
    Szerintem nagyot fogunk nézni, tuti nem lesz egyszerű vége.
  • skinnyman
    Hat jah. Viszont becsuletbol azert valszeg ki akarja nyirni Uncle Jack-et (talan epp erre keszul a 9. resz elejen levo flash forwardban amikor visszamegy a regi hazukba a ricin-ert... bar azt nem tudom hogy tervezne belejuttatni Jack kajajaba). Illetve az is lehet h Gretchen-ekre tartogatja (pedig ha gecik is, azt azert nem erdemelnek meg), nehez megmondani...
  • BongoBácsi
    Az előző hsz-nél a pont !
  • MmzI2VonIw
    Walt egyetlen dolgot akart, mielőtt meghal, és ezért nem menekült el az országból: visszaszerezni a 70 millió dollárt és odaadni a családjának. Ehhez akarta használni Sault és hitmen kapcsolatait (amit egy párizsi szállodából nehezen tehetett volna meg)
    Az utolsó rész arról szólt, hogy mindez nem fog összejönni, ugye. Egyrészt mert elvesztette Sault (akit korábban a legnagyobb szarban is maga mellett tudhatott végig, ezt nagyon jól oldották meg a köhögőrohammal), és az utolsó döfés az volt, hogy a céljai értelmetlenné váltak, mert nemhogy 80 vagy 10 milliót, de még százezret sem tud a családjára hagyni, azok ugyanis látni sem akarják. Itt omlott össze végleg Walter White világa. Heisenberg viszont feltámadt az utolsó epizódra.
  • bega82
    Ahh tényleg! Mea culpa. Mondjuk majdnem Kanada... :D
    Szerintem csak azért hittem ezt, mert olyan kanadai rendőröknek néztek ki azok a zsaruk, akik a végén a kocsmához mentek. :)
  • ReszegKoldus
    New Hampshire
  • bega82
    De elhagyta, vagy nem? Én azt hittem ez Kanada... :S
  • ronihun
    Szvsz Walt meghal, de megmenti Jesset, aki koronatanú lesz és megvédi valamelyest Walter becsületét, meg segít a családnak, Jackéket meg lecsukják.
  • Tikal #1860
    Hogy a drog biznisz rohadt jo biznisz, csak ne állj le amatorokkel üzletelni :) ( ugye Gus-nak is ez okozta a vesztét többek között )

:)
  • Count Adyn
    Szerintem Walt elnyeri méltő büntetését, és életben marad de a családja szóba se akar állni vele, Jesse meg boldogan fog élni, és levonhatjuk a morális tanulságot:D
  • DeerHunter01
    Vagyis Hank meg a pénze miatt akarja kinyírni őket, de gondolom megmenti Jesset is.
  • DeerHunter01
    A ricinért visszament, kíváncsi leszek azzal kit akar majd kinyírni. Lehet a vállalatnak a vezetőjét, aki azt mondta, hogy csak a cég nevéhez van köze Waltnak? Gondolom a gépfegyverrel meg Toddékat akarja likvidálni, feláldozza magát Jesseért.
  • Tikal #1856
    Nem a bunbanasra gondoltam hanem arra hogy a családja hogyan fog rá godolni, pl a fia aki most elküldte a halálba
  • syberia2
    Úgy fog, és elégedett lesz. :D

(ide már nem nagyon fog beleférni a sztoriba a bűnbánat meg a gyónás. Alig van ideje hátra, azt is valakiknek a lemészárlásával akarja tölteni.)
  • Tikal #1854
    Inkabb arrol hogy Walter kap e majd valamilyen feloldozást vagy ugy fg meghalni hogy mindenki egy rossz embernek tartja?:)
  • ronihun
    inkább beszéljünk arról, hogy a kemoterápia mellett, hogy van haja meg szakálla
  • Tikal #1852
    Elértünk az aljára ennek a beszélgetésnek :D
  • jazzy
    Találd már ki, hogy ékezettel, vagy anélkül írsz.
  • Tikal #1850
    Szerinted a bunko stílusod utan mennyire erdekel hogy mit szeretnél itt olvasni? Leszarom:)

Nincs mire érvekkel jonni, mert nem hoztál fel semmi témát, csak kifejtezted a nemtetszesed, mivel nem vagy moderátor nem erdekel mi erdekel teged es mi nem.
  • jazzy
    Hagyjuk már ezt az ovis nem kötelező olvasni replyt, annyira szánalmas. Inkább használd az agyad és érvelj.

A tüdőrák meg úgy kapcsolódik ide, hogy az 1. évadban meghalhatott volna és nem kéne a svájci bankszámlákról elmélkedned. Kb ugyanannyira kapcsolódik a sorozathoz.
  • zzeN
    Conan O' Bryan egy egész műsort szentelt a shownak, 45 perc BB:)
  • DNDN
    lehet volt már :D
  • DNDN
  • Tikal #1845
    Nem kotelezo olvasni... Persze ramutathatnal milyen butasagokra gondolsz, de ne arra ami nem erdekel, mert az attol meg nem butasag... Tüdőrák meg nem tudom hogy jon ide, nem errol beszélgettünk...
  • jazzy
    A téma érdekel, az hogy minden 2. kommentben a te butaságod van az kevésbé, az értelmes emberek miatt olvasom továbbra is ha megengeded főnök :(

De ha gondolod elkezdhetünk elmélkedni a tüdőrák túlélési esélyeiről is és kiújulási esélyeiről, illetve a kiújult tüdőrák túlélési esélyeiről és lefolyásának idejéről -20 fokban havi szinten csempészett gyógyszermennyiség mellett Doktor úr.
  • desigo
    Így már emlékszem,köszi
  • Belkar
    Igen 5000 dollárért adta el asszem.
  • DNDN
    Nem biztos, régi részekre én se emlékszem annyira.
  • Tikal #1840
    Ok, en ugy emlékeztem kiraktak...
  • DNDN
  • DNDN
    Velük alapított egy céget és Walt valamilyen találmányán alapult (nem emlékszem pontosan, hogy mi és ezek után azt hazudták a tv-be, hogy csak a névadásban segédkezet, hogy mossák a hírnevét a cégnek meg valami drogellenes alapítványnak is adakoztak). Walter szerelmes volt a nőbe de a másik taggal jött össze a nő ezért eladta a cége részesedését potom pénzért. Valamelyik részben volt, hogy walt mondta Jesse-nek, hogy dollár milliárdokat ér már a cég, meg a csaj fel is ajánlotta (bentley-el ment walthoz azt hiszem, nem biztos), hogy fizeti a kezelését meg a születésnapján is ott voltak a palival, de ő nem fogadta el csak Skylernak hazudta azt.
  • Tikal #1837
    Volt cegtarsat, meg annak a feleséget akivel viszonya volt? A cégből pedig kiforgattak, most meg nem szépeket mondtak rola, vagyis hoy semmi koze a céghez amihez a nevet is adta...
  • ReszegKoldus
    A régi cégtársait, akikkel a Gray Mattert alapította, amiből utána kiszállt, a cég meg elég jól megy azóta.
  • desigo
    Inkább arról írjatok pár sort,hogy mit is látott Walter a tévében.
    Az annyira nem volt világos.