2516
-
#1914 az utolsó rész címének megfejtése:
"Felina"
Fe-Li-Na
Iron-Lithium-Sodium
Blood-Meth-Tears
and also an anagram for "Finale." -
Cruzito76 #1913 Huh, hát ez a zene...velejéig szomorú.
Valahogy az ugrott be, hogy Walt sírhantja (valahol a sivatagban) felett megy a kamera...
Szerintem az a ricin bizony önmagának lesz.
És Tikal is örülhet, öröm, bódottá. :) -
ldavid #1912 Betsy szerintem is elég jól néz ki -
#1911 hát ha már a negyvenes éveidet taposod akkor megértem :)
-
#1910 Nekem egyik sem :S
Jane, az pl jo volt :) -
#1909 Nekem Marie bejön mint nő, Skyler meg nem /confession bear -
Susarc #1908 -
#1907 -
MmzI2VonIw #1906 Úgy érted, az első évadtól?
A válasz igen. Négy igen.
Viszont: ne gyere se ide, se a youtube-on ne kereskgess addig, amíg meg nem nézted. Egyes videók címe önmagában spoiler. -
Hangman576 #1905 Semmiképp. :D -
#1904 Üdv!
Megéri elkezdeni nézni ? :D -
#1903 Meg a Better Call Saul.
Ezzel a sorozatával csak az a baj, hogy a országod csatornan fog menni, ráadásul a cbs-en.. Ez nem jó jel. Persze nagyon várós, csak hagyják Gilligan-t dolgozni, és nem pofázzabak bele a sorozatba a csatorna fejesei.. -
#1902 Battle Creek lesz a következő sorozat amit Gilligan csinál
Ráadásul David Shore (Dr House) lesz a showrunner. Kíváncsi leszek rá! -
#1901 top comment :)
"they took everything from me" has a bugatti. -
#1900 Lehet tv a hajléktalan szálláson :) -
bega82 #1899 Ja OK! Hamarab pofázok, mint hogy elolvassak minden hsz-t. :DDD -
bega82 #1898 Pont ezt akartam én is kérdezni! De amúgy tényleg rohadt jó! :) -
MmzI2VonIw #1897 Meth után speed -
MmzI2VonIw #1896 Baaazmeg...ezt hogy engedhették kiszivárogni :( -
MmzI2VonIw #1895 Nekem az volt gyanús, hogy tiszta a haja és szendvicsért tolta. Én még olyannal nem találkoztam, aki 20 ft és egy bigmac menü közül az utóbbit választotta volna :) -
#1894 színész/rendező és szinkronszínész -
#1893 Kurva nagy.:D
Dr ha hajléktalan, akkor hogy nézi a sorozatot?:D -
#1892 baszott nagy, respect. -
#1891 hatalmas :D -
#1890 -
#1889 zseniális a csávó. :D -
#1888 Nem tudhatja Walt sehonnan, hogy Jesse főz Todd-éknak. A 14-es részben arról volt szó, hogy elviszik Jesse-t és kiszedik belőle amit tud majd kinyírják. Nem lehet máshonnan infója.
Az, hogy feltünt a kék meth megint Európában nem jelent semmit, hiszen az előző csapat is oda szállított, csak éppen gyér minőséggel. -
#1887 Honnan tudta meg hogy Jesse-t alkalmazzak? Arrol nem mondtak semmit, hogy mennyire "jo" a cucc hatasfoka, csak hogy blue meth, szinezni a cuccot meg azert maguk is tudhatjak. -
#1886 Egy érdekesség, amit olvastam valahol, nem tudom volt-e róla szó, de Walt az első évadban tisztán kért whiskyt, majd az ötödikben jéggel és a legutóbbi rész végén megint tisztán, pont amikor Gretchenék voltak a tv-ben. Tehát nekem ez úgy fest, hogy amikor jéggel itta, ugye Heisenberg badass korszaka volt, és most összetörve, mindent elvesztve, beletörődve, visszavált a tüdőrákos, sajnálni való Walterré... aztán jött a hír, amiben egyszerre említették a Gray Mattert, amit anno vettek el Walttól, és a blue methet, amit most Heisenbergtől, vagyis, ahogy Jessenek mondta régebben, nem fogja hagyni, hogy ugyanaz megtörténjen, mint régen. -
#1885 kiszivárgott, hogy hogyan lesz vége az utolsó epizódnak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
syberia2 #1884 Ezt a Jesse dolgot én nem vágtam le, újabb ok a mészárlásra:D -
Cruzito76 #1883 Egy valami szerintem kihagytok a számításból.
Az nyilvánvaló, hogy Walt felhúzza magát Gretchenénken, mert ugye anno nem csak a nevét adta a céghez, jóval több szerepe volt, régi részekben is érezhető volt, hogy még mindig fáj neki ez a dolog. Ez nem kérdés.
A híradóban viszont az is elhangzik, hogy folyamatosan érkeznek jelentések országszerte és Európából a kék meth-ről. Ez a rész Walt külsejéből látható , hogy később játszódik, mint amikor Todd-ék agyonlövik Brock anyját, azaz további főzésre kényszerítik Jesse-t, de már előtte is főzött több adagot. Eltelhetett pár hónap.
A lényeg: Walt azt is megtudja a hírekből, hogy Toddék Jesse kihasználásával főzik a cuccot. Jesse él. -
#1882 -
zzr1 #1881 így van bizony !!!!!!!444négynégy -
NovaTerra #1880 Lehet nem mindenki látta még a Dexter összes részét és BB topicban nem spoilert akar olvasni abból vagy más sorozatról. -
#1879 De Dexter nem favágó lett hanem fuvaros.:D -
ldavid #1878 :D
-
bega82 #1877 Egész konkrétan favágót jelent. :) -
vg #1876 favágó -
#1875 Mi az a lumberjack? Már a Dexter-nel sem értettem.:D