Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvasd el mit írtam korábban! Nézd meg mi kell, hogy átmenjen a Mexikói határon! Semmi. Nincs kimenõ határellenõrzés. Mexikóban meg lehet gépet bérelni. De mint írtam ott is sokkal jobb körülmények között lehetett volna. Tényleg olvass vissza, mert leírtam az okát! A lényeg az, hogy ne egy szaros kunyhóban éljen, nulla kezeléssel szar kajákon, 10k dollárt fizetni azért, hogy valaki 1 óráig úgy tegyen, mintha érdekelné, legyen kihez szólnia. Ehelyett, ahogy szintén írtam, Acapulcoban egy 4-5 csillagos szállodában vagy bérelt házban kinyalják a seggét is. Profi kezelést is kaphatott volna. És akkor sincs messzebb a családjától, mint most. Egyedül a visszamenetel lehet kérdéses, mert kifele könnyû az út, de befele már nem.

"random Joe Smith-rõl is kikérik az adatokat, ugyanis random joe smith nagy valószínüséggel adócsaló" Ez meg nem igaz. Mert nem azt feltételezi a bank, hogy valaki törvénytelen pénzt visz oda. Amirõl te beszélsz az egy átvilágítás volt, angolok is megcsinálták, nekik is kiadták az adatokat. De ez nem azt jelenti, hogy most be megy egy random személy egy bankba, akkor azt jelentenék bármilyen hatóságnak. De, mint írtam, több ország van, ahova ki lehet menekíteni a pénzt.
DNDN
Pont a bitcoint akartam írni, lenyomozhatatlan nem úgy mint a svájci bank.😄
Rockynhooo
Vehetett volna egy jegyet a wizzairnél aztán tipli... csomagot meg feladja mint sportfelszerelés.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

GregSB
Én Walt helyében beváltanám a pénzt bitcoinba 😄

Tikal
Nem, nem az a megoldás, de Walter nem AKARTA elhagyni az országot, mert neki már lõttek!!! Pár hónap és meghal, az élete romokban, mindenki utálja, a családját tönkretette, mégis mi a bánatért akarna Európába menni vagy akárhova... neki már úgy is mindegy. Persze mint a rész végére láttuk, meggondolta magát és vissza akar menni rendet rakni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Jaaa, mert egy bérelt géppel máris könnyebb elhagyni az országot 😊

De, random Joe Smith-rõl is kikérik az adatokat, ugyanis random joe smith nagy valószínüséggel adócsaló, ha a pénzét svájcban akarja elrejteni, mondom, olvass utána, nagy balhé volt, mikor bizonyos svájci bankok kénytelenek voltak kiadni ügyfeleiket... persze nem azt mondom lehetetlen eldugni a pénzt, de a svájci bank titok már nem az mint volt..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Erre vannak a hamis papírok, offshore cégek. Amikor kolumbiai drogkártelek milliárdokat mosnak tisztára, amikor orosz oligarchák milliárdokat mosnak, akkor pont 11 millió dollárt ne lehetne. Egyébkén ott van Panama, Venezuela, Thaiföld, rengeteg ország ahova lehet vinni a pénzt. Vagy vesz gyémántot és berakja egy bérelt széfbe. Meg lehet ezt oldani. Szerintetek az a megoldás, hogy egy hordót cipel magával? Vagy elássa?
de fognak Joe Smith-rõl is adatokat kérdezni,nem csak terroristákról. Konkrétan mindenkirõl aki nem adózott pénzt visz svájci bankszámlára.

olvasgatni való

http://index.hu/gazdasag/2013/08/30/kiadjak_a_svajci_betetesek_adatait_az_usa-nak/
Írtam, hogy bérel, ami azt jelenti, hogy bérel, nem pedig azt, hogy felszáll egy állandó járatra. Egyébként olyan tõkével megengedhet magának egy újabb és újabb okirat hamisítást. Mi az, hogy nincs olyan számla? LOL Nem úgy megy be, hogy "Helló Walter White vagyok, akit köröz us rendõrség, de ezt most hagyjuk, nyitnék egy számlát". Ja, Svájci bank is szolgáltat ki adatot, ha konkrét személyrõl kérdeznek le, például terrorista gyanú miatt, de egy random Joe Smith-rõl nem fognak adatokat továbbítani senkinek. Mert nem úgy kezelik, hogy ezt tuti bûnözõ, hamis papírokkal.
Tikal
emlékeim szerint azóta nem érdekli a pénz, mióta Walt hagyta meghalni a csaját... elõtte csak bajba szeretett kerülni, de a pénzzel nem volt gond 😊

polluxware
húú tényleg...

bocsánat😊

kééééésõn néztem nagyon, csak ez maradt meg

ReszegKoldus
Elég valószínûtlen, mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
közvetlenül a menekülési kísérlet után Toddék vitték magukkal megmutatni neki, ahogy kinyírják a csajt, hogy többet ne nagyon ugráljon.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

polluxware
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Jesse ott este valójában nem a náci csókákkal találkozott (menekülés közben), hanem a fekete hajú nõnek az "embereivel"... mivel nagyon kinyílt a csípája a 92% hallatán.. és tutkó hogy nem a pszihó gyerekkel továbbiakban együtt bizniszelni

ez egy tipp😊

ReszegKoldus
<#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Szerintem meg Jesset ki kellett volna nyírni a 2. évadban, csak a baj van vele :/ Mindig ki lett húzva a bajból Walt nélkül már rég a sitten lett volna valaki felesége. Többször is milliárdjai voltak és nem tudott vele mit kezdeni már-már életképtelen. Remélem szörnyû halált hal .. Ez nem egy "boldog vége" sorozat , ahogy nézem mire végzünk mindenki oda fog kerülni amit megérdemel..

Tikal
jaja, nem értem miért szivatják ennyire a készítõk...

Tikal
Már nincs olyan, hogy svájci vagy gibraltári számla, az USA adóhivatalának már oda is elér a keze, pár éve volt ebbõl balhé, több svájci banknak is ki kellett szolgáltatnia az ügyfelek számláit...nem olyan könnyû ez a pénz mozgatás.

Tikal
Persze, mert az olyan könnyû kijuttatni az országból, felrakni egy gépre, a 11 misit meg a kézipoggyászba gondoltad vagy feladott csomagba? 😊

( egyébként õ már meghalni ment oda....)

Tikal
teljesen pszihopata...

Jesse Pinkman ügyvédje volt. Hivatalosan. A rendõrök meg Marie révén biztosan tudnak Jesse és Walt kapcsolatáról. Kézenfekvõ hogy Saul és Walt ismerhetik egymást. Beviszik a rendõrök elbeszélgetnek vele, pár keresztkérdés, rögtön kibukik hogy Saul ismerte waltot; tudott (tudhatott) Walt tevékenységérõl.

Szerintem ezt nem akarta kockáztatni,ezért inkább a lelépést választotta.
ForzaInter
Igen, a Jackie Brown-bõl volt ismerõs, jól megöregedett.. Amúgy most Saul-t is körözik? Mert ez nekem nem volt tiszta.

Yo, Bitch!

Jackie Brown-t valószínû láttad, ott is hasonló karaktert játszott. Egyébként más filmekben is ilyesmit szokott, amolyan nyugodt, megfontolt törvény határán táncolót.

Nem tudom mit gondolt Pinkman. Majd szépen hazaszalad senki földjérõl? Nem viccbõl rakták ki azt a képet, ráadásul tisztában van vele milyen emberek õrzik, nem üres fenyegetéseket szajkózzák.
Kétlem. Fullos idegroncs már az ember.

Positive Mental Attitude

lemike
szerintem azt a két idiótát fogja kinyirni ricinnel, akik a tévében voltak

ReszegKoldus
Robert Forster

ForzaInter
A Walt-nak segítõ csávót játszó színésznek mi a neve? Nagyon ismerõs de nem jut eszembe a neve, az imdbn meg nincs feltüntve a szereplõk közt.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ez amolyan vihar elõtti csend volt. Viszont nekem baszottul tetszett a rész, kurva jó hangulata volt. Jó volt nézni minden másodpercét. Mondjuk ebben közrejátszott a helyszín is ahova Walt-ot vitté.

Yo, Bitch!

Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

váá.. a fõcímzene a végén! kirázott a hideg
skinnyman

Regards,

N o N a m e
Szegény Jesse. Imádom a csávót. Nagyon remélem, hogy õ legalább happy enddel végzi. :/
Nem kell közvetlenül. Déli államban lakik. Mexikó irányába nincs határellenõrzés, egyenesen mehet autóval. Mexikóból már repülõvel jöhet is ide. Persze Acapulco-ban is lehet kellemesen élni és akkor annyira nincs is messze a családjától.
http://www.sg.hu/cikkek/99997/a_breaking_bad_a_legjobb_sorozat_kiosztottak_az_emmy_dijakat

yooooooooo
modellmaker
Szerencsére nem ennyire egyszerû repülõvel amerikából európába szökni. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Különc
A fia ettõl függetlenül csalódott benne és a halálát kívánja (tegyük fel hogy véresen komolyan gondolja), 'óly mindegy hogy mit hisz szerintem

A telefonra értettem, a mostani epizódban 😊
"NO, SON, IT WASN'T ME" ha hiszi ha nem
Különc
Mert közbejött a késes dolog, nem volt idõ ott leülni elmagyarázni a dolgokat, fõleg hogy Walt nem tudta, hogy Flynn tud arról, hogy drogkereskedõ és Hank letartóztatta, akkor tudta csak meg, mikor az indiántól vett furgonba pakolja a cuccot

Miért nem mondta meg Juniornak, hogy nem õ ölte meg Hanket, épp ellenkezõleg? Tíz másodperccel azután, hogy meglátta, kikkel jön Jesse, kész volt mindent feladni, hogy megmentse. Amikor meg Jack mégis közbelépett, hagyhatta volna hogy lelõje, és senki nem viszi el a 80 milliót, de újra áldozatot hozott.
A rossz oldalon állt, rossz embereket ölt meg, és becsúsztak az ártatlan áldozatok is. Ez tény. De nem ölte meg a sógorát, idegesítõ, hogy ez lóg a kommunikációban.
De nem is azt mondom, hogy végleg. Egy kis repülõt kibérel, átjön vagy megy, ahova akar és akár Riviérán is kivárhatja az idõt, míg úgy gondolja visszamegy. Ráadásul egy gibraltári vagy svájci bankszámla biztosabb hagyaték, mint egy hordó elásva valahol.
Különc
"Running away was never an option"

Valami ilyesmit mondott Saulnak, szóval szerintem ezért nem áll az európai dolog

Ja és megint megkapta Walt a választási lehetõséget. Ez jó, mert következetesek a készítõk. És mindig ott van legalább két lehetõség elõtte. Tehát nem lehet ráfogni, hogy így alakult.
Jó rész. De, hogy pont azt nem mutatják
amikor Jesse kiszökik, hogy hogyan. Mert az ok, hogy felkapaszkodik és eltolja a zárat, de azt fel is kellene nyitni és szépen felhúznia magát. Ami zajjal és némi erõvel járna. Gyanítom nem véletlenül maradt ki. 😊
Korábban is mondtam, most is tartom. Az ilyen sok millió dolláros drogüzlet olyanoknak való, mint Todd. Nem Walt és Pinkmanféléknek.

Ami nem igazán tetszett,
hogy ott utazgat 11 millió dollárral. A porszívós fickó is bármikor elvehette volna. Azon felül 11 millióval ne egy kunyhóban húzza meg magát. Jöjjön át Európába, akár Magyarországra vagy angol nyelvterületre akar, akkor Írországba vagy Indiába. Emberek errefelé nem ismernek fel amerikai bûnözõket az utcán. Legalábbis nagyon ritka lehet. Teljesen normális életet élhetne, normális kezeléssel, álnéven.
Különc
Best jelenet

TODD AZ ISTEN!! MEKKORA KIRÁLY MÁR!😊)

Nem, semmi ilyesmi. Az utolsó perc elõrevetíti hogy itt nagy tombolás készül a végére.
A vége megint totál cliffhanger?
Ha olyan, mint a 2 résszel ezelõtti, hogy akció közepén kettévágják, akkor inkább megvárnám a következõ részt és együtt nézném meg.
Na ez elég nyomasztó volt, fõleg az elõzõ után. Én nem tudom ezt biztos direkt csinálják...
Sorozatzaro felvezetesnek remek volt, johet a jovo heti szalvarrogatas

Tudok róla, láttam. Csaak ugye nagyon reklámozták, hogy all new extended meg ilyesmi.