2516
-
#1954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak ugye várható volt, hogy nem nyírják ki, mert túl sokat szivatták mostanában, meg úgy összességében is, aztán ilyenkor már az túl "durva" lenne -
#1953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áh pedig még volt Jézusos(?) flash szerűség is, én a végéig reménykedtem egy keresztrefeszítésben is :) -
MmzI2VonIw #1952 Mielőtt megnéztem, bekukucskáltam ide, hogy kb milyenek az első reakciók. "Így kell befejezni egy sorozatot" - mondta valaki, és csak egyet tudok érteni vele. Szálak elvarrva. Viszont spinoffra van lehetőség, remélem készült néhány. Megnézném Jesse és Badger találkozását, Marie és Skyler a kihantolásnál, stb.
Egyvalami nem tetszett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jackék kivégzése elég életszerűtlen volt azáltal, hogy a csomagtartót nem nézték meg (egyáltalán bejöhetett kocsival). Aztán amikor elkezd ugatni a fegyver (és viszonylag lassan forog), senki sem veti magát hasra. -
#1951 Szerintem is hibátlan befejezés volt. Nem tudok belekötni sehol. Nagyon jó sorozat volt. 10/10 -
#1950 meanwhile, at the safehouse...
-
#1949 szerencsére az most elmaradt. tökéletes befejezés volt. -
#1948 azt épp nem, de privátjaidat nézd meg -
#1947 Az mSD verziót majd valaki feltölti egy saját vagy publikus tárhelyre? 150 mb körül van az egész. Sajnos nem tudok torrentezni, most meg a Netflixem is lejárt így fogalmam nincs hogy tudnám jobb minőségben nézni a finálét. Pretty please! :) -
Knabb #1946 Na ez jóvolt. -
#1945 és akkor már ezen klasszikus beszúrását nem tudom kihagyni
-
#1944 na így fejezünk be egy sorozatot. -
ldavid #1943 Jó volt. Elégedett vagyok :) -
ldavid #1942 legjobb stream eddig -
#1941 Homelanddel nem nyúlsz mellé :) -
#1940 -
ldavid #1939 jaja, én is megfogom még 720p-ben is nézni.
Homeland jó választás, ráadásul az évadnyitója pont egyszerre fog ma menni a BB fináléval (nézettségre kíváncsi leszek) -
TBWarrior #1938 -
#1937 Annyira nem mozgat a minőség, ahogy néztem nézhetők ezek a streamek. Aztán valószínű megnézem majd felirattal is jobb minőségben. Pont ma kezdek bele egy új sorozatba, hogy valami legyen breaking bad helyett (homeland), aztán remélem ráfüggök és elrepül az idő 3ig. Inkább az álommal lesz baj nem a minőséggel :D -
#1936 de akkor legalább ~4:30-at várd meg, h legyen 720p -
#1935 Nem bírok várni reggelig, mivel holnap nincs melóm lehet fent maradok. -
#1934 Hat en inkabb kialudtan nezem szepen 1080p webdl-ben, nem surget a tatar :) -
ldavid #1933 pár stream, ha esetleg nézné majd valaki élőben (03:00-tól)
addig is nézhető a maraton.
[URL=http://myrtv.eu/channel3.php?blkshelf1010]#1[/URL]
[URL=http://ripsink.com/amc.html]#2[/URL]
[URL=http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=22656]#3[/URL]
[URL=http://www.livenewschat.tv/live-trial-stream/]#4[/URL] -
#1932 A Lydia-s resznel beszartam :D -
#1931 na, még 12 óra és lehet itt is borogatni az asztalokat -
Hangman576 #1930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Konyigery #1929 -
Hangman576 #1928 -
NovaTerra #1927 Maga a kábszer készítés fel sincs sorolva. Szerintem a sorozat készítői teljesen tudatosan kínáltak fel Waltnak mindig legalább egy választási lehetőséget. Számolgattam magamban, legalább tíz döntési lehetőség volt, amikor a "jó" utat választhatta volna, de többnyire az egoja, a büszkesége és a félelmei miatt a másikat választotta. Így jutott el idáig.
A döntés szabadsága mindig megvolt. -
#1926 Amugy egyertelmuen latni, hogy ahogy Walt-nak az elejen mazlija volt szinte mindenben amig eljutott a "csucsra" (4. evad vege, illetve igazabol meg az 5. evad kozepeig is), onnantol pedig amikor o maga mar kifejezetten jova akarna tenni a dolgokat, mintha az univerzum is folyamatosan ellene dolgozna, mondvan hogy mar tul keso. Foleg ugye az egesz Uncle Jack - Hank eset az egesz megkoronazasa, de volt ott meg sok masik kisebb dolog is (pl amikor Jesse jon fele es pont ott van egy gyanus kopasz foszer aki elijeszti - ami szinten a tragedia fele terelte vegul a dolgokat). -
#1925 Brock mergezesenel amugy nem zarnam ki hogy amit Walt mondott az igaz volt (direkt nem halalos adagot adott neki) ugy pedig Jane es Mike is durvabb ennel az esetnel.
Meg a listabol van meg par cucc ami sztem nem illik oda (pl. Gus embereinek elutese), mondjuk a pizzas cucc helye miatt lehet h alapbol nem kene annyira komolyan venni az egeszet :) -
#1924 Walt rossz, értem?! -
Evoluti0N #1923 Tán csak nem az én countrymból vagy? :) Nálam is blocked. -
-
#1921 Nekem megy. -
RYO21 #1920 blocked in your country... -.- -
#1919 potenciális spin-off?
-
#1918 Szerintem is magának szánja a ricint aztán a végén talán más kapja. -
bega82 #1917 Ahhaaa, köszi! -
#1916 Iron => Vas => Vér
Lítium => Meth
Natrium => Sodium => Só => Könny -
bega82 #1915 A "Blood-Meth-Tears" részt nem értem... az hogy kapcsolódik?