2516
27zhhj6.jpg
  • DasIsFuck
    amikor Jessevel nyomultak felfele a piacon, nálam a Gus-os rész sajnos elégé elterelte egy más irányba a sorozatot mint amit vártam vagy szerettem volna, hisz azzal h beáltak Gus mögé befejeződött a saját birodalom kiépítése.
  • DasIsFuck
    igen, én azt vártam h a főcím egy melankónikusabb átdolgozása lesz majd ami lezárja és nem egy ilyen:(
  • ddany7
    mit kell rajta látni? nem látok semmit :D
  • zzr1
    amikor megérkezik a mester (lakatot)

• Ariakus
    Zseniális sorozat volt, sok szempontból is (kép, vágás, történet, színészek), de azért a Twin Peaks marad az örök legjobb nálam. Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a finálé után Pinkman hogyan élné le az életét...
  • zzr1
    igen figyeltem,és?akkor is hót ratyi nyivákolás. meg amúgy is az olyan tingli-tngli vidám dal, nem illik egy drámai sorozat szomorú lezárásához . szerintem. ízlések és pofonok mondjuk. neked ezek szerint bejött
  • desigo
  • Calver
    másodikra

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3x09-ből (Kafkaesque) dumálás

Group Leader: Jesse, last time, you seemed down about your job at the Laundromat. Let me ask something, if you had the chance to do anything you wanted, what would you do?
    Jesse Pinkman: Make more green, man. A lot more.
    Group Leader: Forget about money. Assume you have all you want.
    Jesse Pinkman: I don't know. I guess I would make something.
    Group Leader: Like what?
    Jesse Pinkman: I don't know if it even matters, but... work with my hands, I guess.
    Group Leader: Building things, like carpentry or bricklaying or something?
    Jesse Pinkman: I took this vo-tech class in high school, woodworking. I took a lot of vo-tech classes, because it was just big jerk-off, but this one time I had this teacher by the name of... Mr... Mr. Pike. I guess he was like a Marine or something before he got old. He was hard hearing. My project for his class was to make this wooden box. You know, like a small, just like a... like a box, you know, to put stuff in. So I wanted to get the thing done as fast as possible. I figured I could cut classes for the rest of the semester and he couldn't flunk me as long as I, you know, made the thing. So I finished it in a couple days. And it looked pretty lame, but it worked. You know, for putting in or whatnot. So when I showed it to Mr. Pike for my grade, he looked at it and said: "Is that the best you can do?" At first I thought to myself "Hell yeah, bitch. Now give me a D and shut up so I can go blaze one with my boys." I don't know. Maybe it was the way he said it, but... it was like he wasn't exactly saying it sucked. He was just asking me honestly, "Is that all you got?" And for some reason, I thought to myself: "Yeah, man, I can do better." So I started from scratch. I made another, then another. And by the end of the semester, by like box number five, I had built this thing. You should have seen it. It was insane. I mean, I built it out of Peruvian walnut with inlaid zebrawood. It was fitted with pegas, no screws. I sanded it for days, until it was smooth as glass. Then I rubbed all the wood with tung oil so it was rich and dark. It even smelled good. You know, you put nose in it and breathed in, it was... it was perfect.
    Group Leader: What happened to the box?
    Jesse Pinkman: I... I gave it to my mom.
    Group Leader: Nice. You know what I'm gonna say, don't you? It's never too late. They have art co-ops that offer classes, adult extension program at the University.
    Jesse Pinkman: You know, I didn't give the box to my mom. I traded it for an ounce of weed.
  • Rockynhooo
    Egyébként kinek melyik volt a kedvenc "korszaka" a sorozatból? Én legjobban azt éltem mikor Gus labjében nyomultak : ) Akkor nagyon pörögtek a dolgok. Meg mekkora király volt már a los pollos hermanos :D

• ddany7
    2 kérdésem van

1. Walt hogy rakta a ricint a teába bele? mármint mikor és hogyan. mert az édesítőbe nehéz belerakni úgy,hogy a papír ne szakadjon.

2. Jessenel mi volt az a barkácsolás megvilágosult jelenet? Ezzel akarták mutatni, hogy teljesen megbomlott már?
  • GregSB
    Ha az első 2 évadot pörgősre csinálják talán nálam is az első helyen lenne. Így csak a 2. kedvenc.

A zárórész nagyon fasza volt!
  • Fenrir
    Én gond nélkül megnéztem az X-Files harmadik évadának a záróepizódját, majd a negyedik évadának a nyitóját :)

Ez a sorozat is eléggé kultikus :)
  • ForzaInter
    Nem tudom elképzelni, hogy ennél jobb jöjjön. Bár anno a Sopranos sem után tudtam..:D

Amugy ezután a rész után semmi kedvem nincs most más sorozat részt vagy filmet nézni. Annyira az epizód hatása alatt vagyok még minig, hogy most minden más szarnak tűnne. Csak netezek és hallgatom a főcímzene extended verzioját.:D
  • scomcomputers
    Ez vót má??
  • Rockynhooo
    Az a durva, hogy itt olvasom hány embernek a Breaking Bad a valaha volt legjobb sorozat, és facebookon is ezt látom a legtöbb ismerősnél. Illetve nekem is eddig a legjobb sorozat ever! IMDB-n is második és elég közel van, hogy átvegye az első helyet. Nagyon hiányozni fog. Ezért "utálok" sorozatot nézni, mert mindig eljön a vége, aztán szar érzés egy ideig, de utána jön új faszás sorozat :D
  • Shiwo
    erős a gyanú bennem, hogy
    a sírjára nem lesz odaírva, hogy "Beloved.."
  • ForzaInter
  • skinnyman
    "the Need For Speed movie is the Jesse Pinkman sequel"

• Evoluti0N

:D
  • skinnyman
    Feltem tole, hogy meg a vegen is folytatodik a Walt balszerencsesorozata es valahogy ilyen teljes remenytelenseggel lesz vege. De nem igy lett, a kialakult korulmenyekhez kepest a leheto legjobban fejezodott be. Walt mar belatta, hogy nincs mar visszaut, de a vegen meg mindent megtett hogy amennyire tudja jova tegye a dolgogat, es ez sikerult is, igy pedig sikerult "megvaltania" magat meg a vegen.

Nalam is egyertelmuen a legjobb sorozat amugy amit valaha lattam.
  • desigo
    Megnéztem és egyből ugyanezt a képet másoltam ki,hogy betegyem ide :)

thank you
  • Calver
    baszki, ezt ki se szúrtam pedig...
  • daver88

Mi köszönjük az élményt...!!!
  • DNDN
  • Fenrir
    Tanulhattak volna a Dexter írói ebből.

Bár meghalt Walt, de "happy end" lett, tényleg le a kalappal a zárás előtt.
  • ForzaInter
    Én is csak annyit tudok mondani, hogy így kell befejezni egy sorozatot. TÖKÉLETES lezárás volt. Az utolsó képkockánál majdnem a síràs jött rám, szégyen nem szégyen.. A legjobb sorozat amit valaha láttam. Ez nálam olyan sorozatokat is levet mint a Sopranos vagy a Wire. Legnagyobb sorozatos élmény számomra.
  • nagy hős
    Dalszovegre figyeltel, hellooo?
  • zzr1
    a végére minek kellett az a gay gyanús zene???
  • ldavid
    közben reklámozták amúgy azt is :D
  • Konyigery
    Jesse elhajthatott a Need For Speedbe :D Ezenfelül kalapom emelem ezelőtt a sorozat előtt. Talán a legjobb amit valaha láttam.
  • MmzI2VonIw
    Viszont nem volt igazam (nagyon nem) abban, hogy Walter White meghalt, és Heisenberg feltámadt az utolsó részre. Épp ellenkezőleg, Heisenberg meghalt (se óra, se kalap, se fekete ruha, sima Walter ruha), viszont Walter White hosszú idő után végre szembesült önmagával, motivációival, és ezt le is rendezte magában. Elvarratlan szálak, fájdalom nélkül távozott.
  • Adaaam
    Legjobb sorozat ever.
  • Shiwo
    az nekem is tetszett, hangulatos utalás volt arra, ami kettőjük kapcsolatából kialakult...
  • ldavid
    a végéről ez jutott még eszembe
    http://stream1.gifsoup.com/view2/4700971/crawl-space-o.gif
  • ldavid
    nekem talán jobban tetszett volna, ha vele is végez valaki
  • ReszegKoldus
    Nekihajtott az első szembejövő fának és kinyiffant
  • Rockynhooo
    Eléggé jól belőtték a végét. Az a rész mikor egyedül bemegy és végig simogatja a tartályokat meg szétnéz a laborban, közben látszik, hogy lepörgeti az agyában miken is mentek keresztül. Ez által én is végig filóztam milyen jó is volt ez a sorozat meg mik történtek az előző évadokban. És akármennyire egy "szörny" lett Waltból, a végére csak megmtuatták, hogy maradt benne emberség, így, hogy Jesset megmentette és elintézte, hogy a családhoz kerüljön a pénz. Egyetlen egy dolog hiányzott nekem a végéről, az, hogy kiderüljön Jessevel mi lesz a továbbiakban, egy jó nagy igazi elnyújtott Bitch-et még bevághattak volna a végére :D
  • modellmaker
    Azzal kezdődött az évad.
  • RYO21
    De az nem derül ki, hogy honnan szerezte a fegyvert.
  • modellmaker
    Mekkora jó volt az is, mikor Walt és Skyler beszélgetett, és az oszlop ott volt kettejük között. (Y)