2516
27zhhj6.jpg
  • zzr1

megy a hamisítás keményen
  • Systore #2033
    Granite State (utolsó előtti rész) végét néztem újra többször, zseniális :D
  • DNDN
    Vigyázz nehogy te is kapj egy ilyet a gyökértől.:DDDDD 18+
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Feladó: zzr1
    Elküldve: 2013. 10. 01. 15:47
    Tárgy: fontos
    akkor van haja hogy szopd ki a faszom te büdös patkány

• ForzaInter
    Az utolsó jelenetet már vagy ötödjére nézem meg, a zene választás nagyon jó sztem..

Én most várok pár hónapot és sztem 1080p-ben újra nézem a sorozatot, de még előtte befejezem a Justified darámat, aztán Sopranos újranézés és jöhet a BB.

Fogalmam sincs amúgy mi fogja ezt a sorozatot pótolni. A jelenleg futó sorozatok közül egyik sem az tuti..

Ja és van haja.:D
  • Különc
    Hát erre tényleg csak azt tudom írni, hogy lol. Legjobb sorozat ever
  • Cruzito76
    Vitathatatlanul kultuszfilmmé vált a sorozat. Nyilván egy fináléban kellenek sablonok, de itt ezt is megoldották úgy, hogy tökéletes Breaking Bad érzés volt végig...
    Ennél a filmnél (én továbbra is teljes estés filmnek, nem sorozatnak tekintem) szinte soha nem unatkoztam, mindig lekötött.
    Magával ragadó volt...

Ezt találtam a neten:

"The last episode of Breaking Bad is episode #62. The 62nd element on the periodic table is samarium, which is one of the primary drugs used in treating lung cancer. Coincidence? No.

6/2=3. Half Life 3 confirmed."
  • DNDN
    #2007 egyébként amikor elesik látszik....
  • DNDN
    Van haja, nagyítsd ki hd-be, vagy vedd fel a szemüveged. Ennyi erővel egy véres ördögvilla alakú foltot hagyott ott a tartályon, biztos mindvégig egy illuminátus gyíkember volt, nem kell mindenbe jeleket látni, még egy lakat márkába se.
  • N o N a m e
    Meghalt? szerintem nem.. amikor fogta azt a tartályt és a háttérben jöttek a rendőrök semmi baja nem volt.. sőt még telefonált is a sérülésével és sétálgatott. Szerintem él, csak lefeküdt pihenni
    Amúgy ha épp jöttek a rendőrök akkor valószínüleg a száguldozó Jessevel is összetalálkoztak valahol és ha olyan vadul hajott lehet ha félre is állították.. Aztán most mindketten börtönben fognak megrohadni... :D
  • Különc
    Én nem gondolnám, hogy Walter White megölte volna magát, no nem azért mert nem elég tökös, nekem maga a karaktere arról győzött meg, hogy ha mindent elsimít, akkor se fogja magát megölni, elvégre mondta is, hogy menekülni sem akar, szerintem szembe nézett volna a tettei következményeivel, meg talán láthatta volna még a családját
  • precision
    ja hát amíg nem volt szöveg én sem értettem, ez tény :)
  • precision
    szerintem akkor fejbe lőtte volna magát... de lehet rosszul érzem
  • Különc
    Engem az érdekelne, hogy volt-e valami terve, hogy önmagával mi lesz, gondolom eredetileg az volt, hogy Jesse majd lelövi, ahogy szerette volna, de ha mondjuk nem találja el véletlen egy lövedék akkor hagyta volna, hogy elkapják a rendőrök?
  • MmzI2VonIw
    Nem a szöveget nem értettük, hanem az utalást, hogy miről szól a felcsendülő dal. Pld ha megszólal egy LGT vagy Tankcsapda, azt mi vágjuk, anélkül, hogy elkezdődne egyáltalán a szöveg. Na persze nem zárom ki, hogy van köztünk, akinek a Baby Blue a kisujjában van :)))
  • precision
    a 70 millió megmaradt részét biztos lefoglalták a rendőrök amikor megérkeztek a helyszínre... Huell meg amint meglátta a híreket tudta, hogy mi van
    :)
  • bega82
    De amúgy figyeljetek már! Mi lett végül a 70 millióval??? Meg Huell tényleg ott vár a safehouse-ban azóta is? :D
  • ForzaInter
    A sorozatban meghalt emberek. Évadokra lebontva az elkövetőkkel.
  • bega82
    Amúgy tényleg zseniális az egész, nekem is az első helyre került... ja nem, második! :D Az első a "Csengetett, M'lord?" lesz örökre! ;)
  • bega82
    Hát azért ahogy elkezdődik, hogy "azt kapom amit érdemlek", meg ugye a "my baby blue", én ezeket egyből értettem... pedig nem vagyok amerikai. :D Szerintem teljesen jó volt oda az a zene! ;)
  • precision
    én értettem, meg szerintem akik tudnak angolul valamennyire ők is értették
  • Fenrir
    Ne is mond a The Shield-et, a vége annak nagyon szomorú :(
  • MmzI2VonIw
    Na igen a végén a zene kurvára idegesített engem is. De hát lássuk be, amerikaiaknak készült a sorozat, ők értették az utalást a szövegben (ami fontosabb, mint a zene), mi nem. Ráguglizva persze, de az nem ugyanaz.
  • precision
    Én egyben daráltam az utolsó 4 részt, nem volt időm megnézni eddig
    Hát... nem gyenge! :) Másodjára megnézve a finálét most már azt mondom, hogy minden pillanata tökéletes volt. Elsőre nem teljesen győzött meg.

Hiányozni fog ez a sorozat!

• precision
    bazzeg... :D :D :D :D :D
  • Tikal #2010
    az biztos, hogy ez az egyik legjobb sorozat, de van még sok jó, nekem pl örök kedvenc lett a The Shield, The Sopranos, Southland is, most meg a Boardwalk Empire ami nagyon bejön...
  • GregSB
  • NovaTerra
    No, én is megnéztem. Hm, az lett, ami várható volt. Mindenki megkapta a büntetését.
    Csak az nem világos, hogy a rendőrök, hogy kerültek oda. Bár kihívhatta ő maga is őket. Kétlem, hogy lövést meghallotta volna valaki a pusztában.
    Jesse nagyon nem bírtam már így évad végén. De talán ő bűnhődött a legtöbbet. Legalább ú megpróbált kiszállni, még ha nem is sikerült.
    Ami kicsit logikátlan számomra, hogy nézték nincs-e bedrótozva. Walt nem hülye, teljesen tisztában van vele, hogy főznek tovább. Ráadásul mondja is neki, hogy elfogy a cucc, új recept, stb.. Tehát tök felesleges lehallgatni bárkit, ha le akarja buktatni őket, megadja címüket, droglabor, fegyverek, több, mint elég bizonyíték.
  • zzr1
    Nincs haja.
  • DNDN
    Van haja.
  • McCartman
    Na ez üt.
    Nagyobbat mint a sorozat lezárása. :D
  • zzr1
    heisenberg,kopaszon körszakállal.Mondjuk ezt egy külföldi fórumon olvastam.
    de jobban megnéztem és tényleg,vagy nem is?

A haja pont nem látszik mert olyan szögben áll.Mekkora ennek a valószínűsége?Na mindegy lehet csak egy képzet ez is...
  • DNDN
    Én se látok semmit, már harmadjára nézem. :D
  • Susarc
    sajátja?:P
  • zzr1
    én úgy vagyok vele hogy amit látunk az azért van,mert a rendező pontosan úgy akarta felvenni,olyan szögből,stb.
    Hogy walt kocsija mellett pont látszódjon a lakat, ráközelítve a lakaton lévő 'master' feliratra pl...
  • zzr1
    kattints rá nagyítsd kis.simán olvasható

amúgy ebben a sorozatban szvsz nincsenek "véletlenül" felvett képkockák.pláne amit több másodpercig vesz a kamera. bár az más kérdés hogy ezekbe ki mit lát bele.

Olyan ez amikor a walt a rész végén ráteszi a véres kezét a saválló tartályra, nézzétek meg csak jobban hogy kinek az arcképe tükröződik vissza?

De ilyenekből MILLIÓNYI van.
  • ReszegKoldus
    De
  • ddany7
    attol meg ugyanugy lehetett utalas, nem? :)
  • ReszegKoldus
    New Hampshire állam mottója az a szöveg.
  • ddany7
    nem latom a kpeen, sztem rossz a minosege.
    viszont a walt kocsijanak rendszaman a live free or die is lehetett utalas. azt hiszem az volt rairva.
  • DNDN
    Rá van írva, hogy master... de szerintem nem direkt volt.