3367
eRepublik - the new world
-
#1202 Az indexbébiboomtól értettem az "innen"-t. :D -
#1201 Mikedves már, ha party menüpontba próbálok lépni, visszabasz főoldalra, így nemtom leadni a kongresszusi jelentkezést :/ -
#1200 románoknak igen:D -
Cat 02 #1199 Ki lehet venni csata vége előtt a területről a korházat meg a védelmet ? o-.O -
#1198 annyi helyesbítés hogy jelenlegi valóságos mérettel indultunk nem két régióval :) -
#1197 Visszamentünk az őshazánkba :D -
Cat 02 #1196 Nagynehezen visszaszereztük a high graint, most meg van 2 high iron is :D -
#1195 A román világbirodalom kifejezésen mindig felröhögök. :) -
#1194 csak azt sajnálom, hogy szerintem ez a legjobb netes, böngészős "játék". -
#1193 Ez nagyon igaz:
"A román magának csinál játékot és elnevezi világméretünek, de ha nem bír érvényesülni széttöredezi és megrontja ... Régi módszer és ismerős a mindennapokból!" -
#1192 És 1 óra múlva eltűnik az Uralsból is a sárgaság, holnap meg Bessarabia bol is :) -
#1191 Most nem értem: ki lehet bannolni a fake miatt a magyarokat, de nem látszódik ki küldte a 10kt? Vagy kettős mérce? -
#1190 Nem annyira LOL, mert arra megy ki a játék, hogy az eMagyarokat kibannolják. -
#1189 Azért szép, hogy innen indultunk:
biza,
és ide jutottunk:
:D -
#1188 kicsit befakelték a magyar piacot hamis HUF-al, LOL :D -
#1187 milyen hatalmas fal :D -
#1186 Miért,érdemel mást?:D -
#1185 Hungary attacked Bassarabia, Romania
nem szarozunk :D
ez az "addig üsd a románt amíg meleg" elv lenne? :Dd -
#1184 nem értem én ezeket a románokat....most mit sír a szájuk....nem eredeti területek.....és hogy vége az erepnek az 1. nem igaz... 2. nem a játékosok hibája, hogy bugos....ők is, mi is kihasználjuk a bugokat, úgyhogy nem kell rinyálni....csak ha mi vagyunk az elszenvedő fél, akkor jogtalannak gondoljuk.....nem szabadna feladniuk, nekünk meg sztem nem kéne az eredeti területeiket belepnünk.... -
#1183 Lesz még Bukarest magyar falu. :) -
Cat 02 #1182 Ukrajna velünk van, magyar a minisztere :)
Én mikor regisztráltam oda mentem ami nem volt "annexed by Romania", túl sok választási lehetőségem nem volt... -
#1181 szlovákiával training csatákat gyúrtunk állandóan, ilyenkor egyszer az egyik nyer, egyszer a másik, a fő cél a szintek növelése. Ukrajna pedig bábállam lett, azóta amióta sikeres volt egy ATLANTIS TO, azóta tényleg egy bábállam -
#1180 amúgy tök jó látni,hogy mivé lett eMagyarország :) mikor elkezdtem erepezni,akkor kb 2 régió volt a miénk :( és én Northern Hungaryt jelöltem meg lakhelyként,és láttam,hogy román fennhatóság alatt van,de azt nem gondoltam volna,hogy így akkor teljesen romániához tartozunk és hogy román zászló alatt élünk... akkor gyorsan összegyűjtöttem a pénzem moving ticketre,ez akkoriban az alacsony fizetés miatt majdnem kb 10 nap volt,mert hogy kaját is kellett venni és akkor usába költöztem,aztán rájöttem,hogy indoba kéne,mert az szövetséges,de usának meg nem,ezért egy semleges területre repültem,Thaiföldre,és onnan pedig indonézbe. ott éltem pár hetet,és amikor megfogant egy vállalkozás kezdése egy itteni sg-s sráccal,akkor hazajöttünk és itt megalapítottuk a cégünket. azóta visszaszereztük az összes területet + szereztünk egy csomó román régiót és mostmár Magyarország nagyobb mint románia :)
persze volt pár dolog,amit nem értettem... pl az,hogy a szlovákoknak megígértük,hogy nem támadjuk meg őket,aztán elvettünk tőlük két régiót is,aztán meg egy csatában mégis visszaadtuk és most szövetségesünk. kb segget csináltunk a szánkból,nem baj. de mi a helyzet az ukránokkal? anno mi szabadítottuk fel őket és szövetséges is volt,most meg az ellenség sorai közt tudhatjuk őket. ez miért van? ők is román bábállam lettek? -
#1179 bennfentes infó romániai magyar ismerősöktől, mindig onnan kapom a friss infókat :D -
#1178 Ne monetaryz,mert kibannolnak.Van is róla cikk,hogy már megint mit cigánykodnak. -
#1177 :Ddddddddd
vigyázni kell az ilyenekkel,mert nagyon feltűnő ez a hattyú halála effect a románok részéről,lehet,hogy csak elterelés az egész,mi meg most örömittasak vagyunk és lehet,hogy ezt akarják kihasználni. túl sok a pletyka,ennyire egyszerűen meg nem mehetnek a dolgok,szóval figyelni kell. -
Cat 02 #1176 Sugdolódzás alatt azt érted, h a román "hadügyminiszter" megkérte az embereket h ne harcoljanak egy csatában is egy cikkben, ami épp az international legtetején van ? :D -
#1175 Nem mellesleg a románok ideiglenes megadást sugdolóznak, lehet elérkezik a végső győzelem napja? :D -
#1174 Most meg a monetary market döglött be, fasza... -
#1173 Én Q1-es kaját veszek,és amikor leesik 90alá,vagy 90-re a wellness,akkor csak 4-et harcolok,és így újra 100-as:D -
Cat 02 #1172 Később már 4 wellnest veszítesz, úgy pár parásabb :p -
#1171 én nem is szoktam kaját venni :D -
#1170 A fegyver ára meg esik, pár hete 8,5huf volt a Q1 most meg 7 alatt is van néha. -
#1169 nem csak mo-n. A dragabb kajak ara is mocskosul feljebb ment indoban. Nem reg meg 2,5-ert vettem a 3-as kenyeret, mostmar 4 a legolcsobb. -
#1168 Volt most egy kis infláció :) -
#1167 Frissítettem az eRepHun magyarítást: töltsétek
Technikai változás nincs, csak még több szöveg került bele. -
Cat 02 #1166 Visszavonult az ukrán elnök ? -
#1165 ez most mi volt? :_:_:_
Region conquered
Volga Region was conquered by Hungary in the war versus Ukraine
13 minutes ago
Region under attack
Hungary attacked Volga Region, Ukraine
16 minutes ago
-