eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na szereztem végülis.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LasDen
a munkáltatómtól várom a jegyet a hazai piacról 😄 hogy mennyi lesz attat nemtom....maj megírja 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Honnan szereztél és mennyiért ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LasDen
pont hogy mexikó a szövetségesünk 😄
amúgy most szeged a nagyobb prioritás.....én is oda akarok menni csak várom a repjegyem... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
innen ákoson kívül lakik még valaki indonéziában? 😄

Palinko
new yorkban vagyok és mexiko ellen harcoltam. volt 40 wellnessem aztán felnyomtak 60 ra beleéltem magam és harcoltam megint párat erre most 30 és kórházba úgy néz ki 1 nap csak egyszer szabad 😄
Bexter
de nehogy burgenlandban harcolj

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Palinko
megvan, köszi nagyszerû és már újra harcolhatok 😊
LasDen
a csatatéren kiírja hogy mehetsz kórházba.....azt ott meggyógítanak... 😄

Palinko
harcoltam muitatta mennyit sebeztem stb, de hol tudok kórházba menni?
DarkHorSe
Vicces 😄 tegnap banoltak mindenemet, de azert az orgomat/cegemet meghagytak akinek atutaltam az osszes penzt 😄

Swedish people are albino monkeys

Bexter
Vicces 😄 28 napja regisztráltam erep szerint de ma megkaptam hard worker medalt 😄

DarkHorSe
Olyan szar ennek a jateknak a redszere, csinaltam egy iron ceget iranban. A piacon senki nem veszi meg amit termelek, mert mindenki privatban donatel adogatja ide oda a nyersanyagot. Liszenszeket 20 goldert meg plane nem erdemes venni. A legjobb az egeszben, hogy veszel egy repjegyek az orgodnak, es oda mesz ahova akarsz igy piacra kirakni gyakorlatilag ertelmetlen is, mert mindenki ugyis oda megy ahol a legolcsobb. <#ejnye1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Bexter
Vennék q2-es vagy q3-as házat aranyért!

Szegednél csata,lehet nyomni!

Palinko
mexikóval nemsokára összebalhéznak megint. csak nem tudom hogy kell harcolni. eddig néztem a battlefieldet mentek a pontok meg lehetett városra, külvárosra, oföldalattra kattinttani, mást nem láttam ezért vagyok értetlen. már a q1 kemény fegyverem beszereztem 😊
Sehogy, nincs harc USA-ban ahogy nézem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Palinko
new yorkban van 3 as szintû 😊 igaz kanadában van 4 es is de ez nekem elég 30 wellness szép. de hogyan kell harcolni, mire kattintani, mert ott ilyen városrészek meg földalatt van :S
Mo-n van elég csat A😄 Ám csak akkor menj ha régiódban van korház.

Palinko
érdekes kérdés lesz 😊 szeretnék harcolni és kórházba vonulni, persze wellness 😄 szóval elmegyek a battlefiledre, és ott mit kell tennem hogy harcoljak, és utánna kórházba? eddig nem volt elég xp, most meg nincs csata de szeretnék felkészülni 😊
Én meg felajánlottam h kimek dolgozni 😄
Mostani elnök volt régen a mentorom ^^

LasDen
én 2 aranyat kúttem 😄

Van már food cég 😄 Küldtem pár HUF-ot, meg most amit kaptam Frostytól.

LasDen
amúgy ha van egy kis fölös pézetek kûdhetnétek pézt ukrajnának, me elég szarul állnak a dógok....

I.C.ram
Today, a problem has occurred in the work module due to the Daylight Saving time change. Fortunately, this issue has been solved in a timely fashion, and things have returned to normal. The citizens who have worked during the early hours of this day have noticed that the counter for the hard worker medal had been reset. With their help, our staff has taken the proper measures to correct this problem and reverse all its effects. The number of consecutive work days is now displayed correctly, and the hard worker medals were awarded to all the citizens who should have received them today.

The eRepublik team would like to use this opportunity to express its regret for the appearance of these problems, and apologize for any inconvenience created. Also, we would like to thank all the citizens who have noticed these issues and helped our team by reporting them.

Regards,
The eRepublik Team
soma22
azért jó lenne, ha nem kellene minden egyes károsultnak külön jeleznie, hanem automatice mennek a javítás mindenkire, aki érintett

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

I.C.ram
Majd megkapod. Allitolag mar dolgoznak a hiban.
a.carkey
Azért az ember számítana erre a szar pénzre. Nem öt forint, hanem öt arany. Gondoltam, szép lassan összejön 45, és akkor jöhet egy cég. De nem ... A románok ellen mindig bugos a csata, bugos a kaja, most már a munka is, stb. Na, ez van ...

A medve nem játék.

Bexter
pénzed nincs? 😄 küld nekem 😛

Frosty01
catlandnek küldtem el, õ volt a leggyorsabb 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
jó én kiugrok a játékból... akinek kell 4 gold, cégalapításra vagy hasonlóra dobjon egy pm-et (egyvalakinek adom oda az egészet, nem szarozok a szétosztással 😊 )

Hát nem esznek emberek, meg most magyarok goldot se kapnak....

a.carkey
Bugos a munka. Resetelt. Ha shoutba írok, visszakapom a régit és kapok 5 aranyat??? Nevetséges. Minek fejlesztenek "játékot" ilyenek?

A medve nem játék.

I.C.ram
mit alkottak?
Románok megint alkotta, írjatok shout-ba/adminnak, ez szánalmas....

LasDen
nekem is 0-ta....pedig ma értem volna el a 30-t......<#boxer>

Frosty01
én sem kaptam a meghívott után semmit

bardocz
Ha épp románoknál vagyok akkor gondolom nem mehetek csatázni ellenük.
Palinko
be lehet állítani olyat ha tudom nem leszegy jó ideig netem, hogy ne menjen a wellness stb?
Bexter
fasza nekem is nullázták 😞

a.carkey
Fasza. Remélem javítják!

A medve nem játék.

a.carkey
Nem jött 5 arany, meg semmi ... Hogy kell írni az adminoknak????

A medve nem játék.

BEAST
Igen, valamiert nullazta eleg sokunknak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a.carkey
Bakker. Van valami bug? Ismét 29 napot kell dolgoznom a hard worker medalhoz ...

A medve nem játék.

Gz, Mo-n van 1 rakat harc vazze, nem tom mit sírnak az újak 😄 Csomószor lehet olvasni kommentben...

kraawz
Sergeant lettem ma 😊

Ja és kerestem 1 goldot csak ma bizniszbõl 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasDen
én most lehet haza megyek harcolni egyet....pézem van Q2-es fegyverre szóval megérné asszem 😄

bardocz
Az nem jó.Majd valahogy megpróbálom felnyomni.
40 fölé kell vinni, h tudj harcolni, azzal meg felugrik 80-90-re (korházfüggõ).

bardocz
Nekema welness 30-40 között van,ez ugye még nem vészes?