3367
eRepublik - the new world
-
#1162 Nem fogunk original román területet támadni jó eséllyel:) Ők is elfoglalták fél országunkat, amiatt vannak most ott ahol:D
kora Este jön az Urals elleni támadás, úgyhogy itthonról is lehet majd harcolni:) -
Cat 02 #1161 ESR-t nem tudják románok támadni, viszont szerintem is Urals lesz, bár ahogy nézem román tankok nekiestek -180k-s falnak. -
#1160 micsodán? :D
mind1,majd este harcolok,ha Magyarországon nem lesz,akkor majd PEACE ország oldalán harcolok. de szerintem tuti,hogy lesz este is valami,most nagyon belejöttünk :D csak hát most így,hogy ESR-t elfoglalják az indonézek,nem lehet tudni,hogy a románok megpróbálják-e egyből visszaszerezni, vagy az indonézek betámadnak újabb területet (mondjuk az uráli régiót :)) vagy pedig nem lesz semmi újabb harc az indonézek ellen és akkor a románok most kicsit velünk foglalkoznak.
remélem,hogy az indok betámadják az Urals-t,mi meg megtámadunk valami nagyobb román területet. -
Cat 02 #1159 Teljesen mind1 h -200k-s vagy -180k-s falba ütsz... :D
Inkább meg kéne próbálni várni, hátha lesz ma még harc (mibbiten érdeklődd meg) -
#1158 áhh,hát ez nem igaz,nézem az aktív harcokat,Taurida már -200.000 alatt van,jól van,az már megvan,úgyis csak 1 óra van hátra,mondom akkor megyek harcolni ESR-ért,látom hogy annak is 2 órán belül vége meg -180k körül van a fal,de nem baj,odamegyek csapok még rá. megveszem a két moving ticketet,kilépek a munkahelyről,lépnék ki a pártból,erre :
Fatal error: Call to a member function getCandidates() on a non-object in /var/www/rd1/production/releases/20090506080926/apps/frontend/modules/party/actions/actions.class.php on line 257
köszköszkösz,jól megcsináltátok (Y) -
#1157 köszi,ez jó térkép -
#1156 Q5-ös cég minimum egy év, ha csak a cég nyereségéből akarsz fejleszteni. -
#1155 Egobba map
A zászlóra klikkelve mutatja az aktuálisat. -
#1154 van valami jó világtérkép, me a játékban elég régi ami van... -
#1153 Be kéne vállalni. :) -
#1152 ha hazai teruletet tamadok egy orszagnak, akkor aktivalodik az osszes MPP-je, azaz beszallnak a buliba az amcsik, kanadaiak, angolok stbk. -
#1151 Köszi a tippeket és a tanácsokat. Ezért is jó, hogy kb. mennyi kéne, ha bele akarnék vágni. Az a gáz, hogy ha elkezdem, és mire elérek oda, hogy Q5 a cég, addigra nem lesz háború. :D
-
#1150 Q1=20 alapítani
Q2: +20
Q3: +50
Q4: +100
Q5: +200 -
#1149 nem,mert pl ha q2-ről q3-ra akarsz már lépni,az 50 gold -
#1148 amit termelsz,azt nem tudod magadnak felhasználni,max úgy,ha felteszed a piacra nagyon olcsón és gyorsan megveszed saját magadtól -
Cat 02 #1147 Több, Imbre Norbert írt jó cikkeket, keresgess nála ;) -
#1146 Cégeknél hogy is van? Q1 20 gold, majd +20 szintekként? -
#1145 Jó kérdés. Én alapból oda mentem, mert anno azt néztem, hogy adott fizuból adott országban mit lehet venni és később milyen lesz 2-3-4-5-6-7-es szinten a fizu, kb. akkor mennyi pénzem lesz és, hogy mibe lehet majd befektetni (lelőhelyek, eladás, stb.) Ennek ellenére még nincs cégem, de a fegyverbiznisz felé indulnék, mert ha nem is tudom eladni, akkor elhasználom. :D
Ma pl. végre Colonel lettem, de pl. kajára ma már nem maradt pénzem. 0.72 IDR shortban vagyok a Q1es kajától. :)
Sebaj, majd holnap eszünk! -
#1144 mondjuk usa hálistennek olyan,hogy szarik rá,ahogy látom,hiába vannak a legtöbben,abból nem sokan utaznának át harcolni (tipikus amcsi lustaság :D)
briteket nem vágom mennyire veszik komolyan, szerencsére mi meg az indok nagyon is komolyan veszik :)
de az indonézek hogy lettek ilyen sokan? :D mondjuk kiváncsi lennék,hogy abból ténylegesen mennyi az indonéz...:D -
#1143 Na mondom én. Most nézem, hogy ESRt is megindult a harc. :) -
#1142 Indok nem elég jók nektek? :) Cerka 100 IDRt költöttem fegyverekre az elmúlt napokban. -
#1141 Nézd, eljutunk odáig. (Itt moderáltam magam ...) :D -
#1140 a románoknak most 9 szövetségesük van,nekünk is ennyi van :) mondjuk az a baj,hogy nekik ott van egy usa,meg hát maga románia,mindkettő erősebb nálunk,mi meg csak az indokkal büszkélkedhetünk,és még uk meg kanada is velük van :\ -
#1139 Székely ember úgy mehetne bukarestbe,hogy útlevelet kérnek tőle a határon -
#1138 hát az azért annyira nem. a legeslegeslegpresztízsebb az egész erepen az Erdélyért való harc lenne :D ha azt betámadnánk,akkor kb az erep történetének legnagyobb háborúja kezdődne el. Erdélyért tuti,hogy beáldoznám az összes pénzem és a legjobb fegyvereket megvenném. -
Cat 02 #1137 Gondolom ha eredeti régiót támadsz, aktiválódnak a szövetségek (mpp vagy mi) és hát Romániának van pár... -
#1136 Ja,azt olvasgatom,hogy szőröstalpúak az adminok is. -
#1135 Gondoljatok az első VHra! Nem szóltak be az adminok, és a németek meg a monarchia szépen elment Bukarestig ... (Mondjuk utána beszóltak, és Budapesten fürdőztek.) -
#1134 Miért WSR is presztízskérdés volt, mégis beszopták. :D -
#1133 szerintem nem lesz olyan,hogy utoljára. ha már románia kisebb lesz,mint Magyarország,akkor szerintem közbeavatkoznak az adminok. -
#1132 Szerintem Erdélyt akkor lehetne sikeresen megtámadni, ha lenne egy indo-magyar-román közös határ, és úgy 3-4 frontra kényszerülnének a bocskorosok. Addig kell ütni a románt, ameddig mozog, különben kemény bosszút áll(hat). Ha szinte nem léteznek, vagyis csak egy-két terület erejéig, akkor ők a büdös életbe nem állnak majd talpra, ha őket egy indo-magyar szövetség veszi körül. Mondjuk egyetlen esélyük az lehet, ha megszerzik egy ország irányítását. Tuti van erre bug, amiről még nem tud a társadalom, amiről majd tájékoztatják őket az adminok. Erre figyelni kéne. Kérdés, hogy mennyien maradnak majd? :D -
#1131 Akkor azt utoljára kell elfoglalni:D -
#1130 szerintem csak azért,mert presztizskérdés a románoknak Erdély,és ha azt betámadnánk,akkor azt igencsak komolyan vennék,maguk mellé állítanák az összes szövetségesüket. -
#1129 Miért?Nem nagyon vagyok benne a játékban,elolvasom hol kell harcolni,ütök ötöt,dolgozok,edzek,és nekem ennyi:D -
#1128 viszont mellénkállna az egész PEACE ;) -
#1127 ha Erdelyt betamadjuk, akkor rankszabadul az egesz atlantis... -
#1126 Zaporozhia was conquered by Hungary in the war versus Romania
Taurida is már -85000-ben van,kurva jók vagyunk :D Erdélyt miért nem foglaljuk vissza? :c behívnánk 2-3 szövetségest,akkor Erdély is simán meglenne,főleg ha akkor is csatáznának az indokkal valami fontosabb régióért -
#1125 Podolia és WSR elfoglalva, oroszok megvédve, teljes győzelem:D -
Cat 02 #1124 Sok PEACE tank már nincs, USA meg nem is harcolt WSR-nél =\ -
#1123 meglesz, -15-ről -10-re felvittük/felvitték a csata vége előtt :)