eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, amit vissza kellett volna adnunk... sok eszes magyar meg megvédte, ahelyett h románok ellen harcolt volna... Sikerült No.-t is ellenséggé tenni... és ehhez a kormánynak semmi köze se volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkHorSe
A mostani harcrol meg inkabb ne is beszeljunk..

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
Romania ellen azert a multkor odatettuk magunkat. -30 ezres fal volt egy oraval a vege elott. Lehet hogy kikaptunk, de cserebe megszerezte Indonezia a jatek legertekesebb teruletet. Az mar egy mas kerdes hogy ott volt Ausztria a kemeny 300as nepessegevel meg egy par High terulettel erre szepen elfoglalta elottunk Nemetorszag mi meg elfoglaltuk belole Burgenlandot...

Swedish people are albino monkeys

Nesze neked, Románia ellen mit értük ? Semmit... akkor h legyen területünk ? Csak a szép 2 szemünkért nem adnak semmit... TO-zni meg ugye nem akarnak a magyarok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkHorSe
Azert vicces hogy 4. vagyunk a jatekban, es van 2 teruletunk. Najo 3rom, amin eppen semmi sincsnen.

Tenyleg csak gratulalni tudok a Magyar politikusoknak <#szomoru1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hát ez megint esélytelen, de azért este lehet hazautazok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bexter
welness kaja bug nálatok is van?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Támadásnál nem tudsz onnan támadni.
Megindult ujra a szegedi csata!
http://www.erepublik.com/en/battles/show/6088

BlueMaster
Ha minden igaz meg lett kötve a szövetség Iránnal ugye? Mert én Iránban vagyok, akkor tudnék onnan harcolni...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Ma ujjabb csata indul reggel 8tol, románok ellen,gyertek harcoljatok.

Welnest ne nagyon vigyétek le 40alá,ha megis par pontal alatta van, azt fel lehet giftelni.Pl. megkérsz valakit cseten ,gifteljen fel.
Magyar erep irc: www.mibbit.com /#erep chanel
Ha harcolsz akkor napi egyet harcolj,és menj utánna korházba.Ahol vagy az ott lévö korhaz nagyságának megfelö értékü welnest kapsz, 3 szintü korhaz eseten pl 30,...és igy tovabb 5szintü korhaz a max,50welnes pont, ilyen Western Transdanubia -n van Mo-n.Magyar idö szerint mindig reggel 9kor fordul egyet az E-nap.Tehat ha a csatát elinditjak reggel 8kor akkor harcolhatsz egyet 9-ig ,utánna korház.Mivel erep idö szerint fordul a nap, kilenc után harcolhatsz mégegyet,utánna korház.További csata aznap már tilos,mert nem tudsz korhazba menni.30alá csökkent welnest nem fog neked senki fel-giftelni.Értelem szerüen oda érdemes költözni ahol van korhaz,ezt a régio adatlapján látod.
Van rengeteg kezdoknek valo ujsag,e-repen, érdemes rákeresni ,vagy fel kell jönni irc -re ott biztos segit valaki.

szép napot

40

Palinko
mennyi alá ne hagyjuk esni kezdõként a wellnest?
De senki se fog alkalmazni ekkora welnessel =\

David2
napi 2-3 percet szánok rá úgyis, majd feljövök, meg már 1,5 a manufacturing:P

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Sztem kezdj 1 újat...

David2
az úgy volt ,amikor megjelent az indexen a cikk, akkor beregeltem, s csak most néztem vissza

40 alatt nem tud.

LasDen
kajálni automatikusan kajál minden nap....a Q1-es kajával nem sokra mész....harcolj és menj kórházba....az felnyomja.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

H a francba vitted le 3.9-rE ? Onnan eléggé gázos visszahozni... Ám minden nap reggel 9 kor eszi meg a kenyeret.

David2
helló, kezdõ vagyok, lenne néhány kérdésem

3.9en áll a wellnesem, s ha 0ra csökken akkor meghalok elvileg, namost hogyan lehetne növelni? Vettem 5db kenyér bizbaszt, egycsillagosat, h lehet megetetni vele?

Ill, hogyan lelehet pénzt gyûjteni, mert a kenyérgyárban napibérem kevesebb, mint amennyi 1 kenyér kerül.

jah, s kezdõ tippeket szívesen fogadok

Palinko
szerintem is elég szánalmas ez, szerintem már egy tárkép restart is beleférne, és nem csak román adminokkal.
a.carkey
Kezd elegem lenni abból, hogy folyamatosan akkor áll le a server, ha a románok szopnak ...

A medve nem játék.

Palinko
igen mert általában nem lehet közvetlenül egyik valutáról a másikra váltani.
Hát úgy érdemes h eladod aranyért valutád és aranyból veszel másmilyet.

bardocz
Eddig azt hittem,ott csak arany van<#buck>Köszi!
Bár inkább ez
http://ereptools.pl/

Monetary Market.

bardocz
Valahol meg lehet nézni,hogy hogyan váltja a pénzeket?Vagy 1USD=1HUF stb?
Hát magyar kezdõ fizetéseknél minden jobb ;)

Palinko
jaja még szerencse :) de találtam 1 szinttel dolgozható és 8 dollárt fizet, én megvagyok elégedve azzal is :)
kraawz
egyértelmû átverés. De ha nem fizetnek, fel tudsz mondani egybõl aznap!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Palinko
jaja nem fizet, mert nincs a vállalkzónak pénze. nem értem miért enged meg ilyet a rendszer, ha valakinek nincs pénze miért adhat fel ekkora hírdetést....

kraawz
bárcsak ott tartanék.. :D

Bexter
2446 feliratkozo vagyok :P

kraawz
hozzám is lehet feliratkozni

Palinko
megvolt :)
Bexter

Palinko
na most levágtad a kedvem :S pedig csunyán bepörögtem :S hú most spórolhatok házra Bexternek, na sebaj :)
Az tuti átbas*zás ^^ De azért számolj be h sikerült-e,

Palinko
gyertek minnél többen ezzel elég sok pénzt lehet keresni a románok elleni háborút támogatni, remélem nem fogják csökkenteni idõ közben, szabad olyat nekik?
Palinko
köszönöm a moving ticketet ma már dolgoztam reggel holnap dolgozok és küldöm a pénzt, majd megmondod mennyi kell milyen házat akarsz.

a nagy titok amerikába mindenki 1 nap alatt lehet 674USD keresni a feltétel 1 manufacturing skill :)))
Bexter
elment

Palinko
slythug köszi szépen :)
Mond meg mennyi HUF kell még a tickethez, abból van felesem...

Bexter
mondj nevet és küldöm :D

Hát nem tom mi lesz így... Ha németek begurulnak lesöprik Mo-t a románokkal a térképrõl...

Palinko
írtam valakiknek privit de felajánlom akkor itt is egy moving ticetet ha ad nekem valaki veszek neki egy q1 es házat, nem vicc. nem biztos hogy sokáig tudom tartani az ajánlatot mert lehet elkapkodják ezt a nagyszerû melóhelyet amit kinéztem.
LasDen
azta gecc mi volt itt a választások körül :D durván meglett baszva a románok terve :D bár õk is visszacsaptak... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
és gondolom nagyobb esélyed van a fizetés emelésre akkor. értem.