3367
eRepublik - the new world
-
#1242 Valaki részt akar venni kéviselőként vagy szavazóként egy állami TO-ban? Ha igen, akkor dobjatok egy PM-et itt, SG-n :) -
Cat 02 #1241 Ők a Burgenland fanok :D -
#1240 de ők úgysem fognak soha a politika közelébe kerülni,mert akik most vannak,azoknak sokkal nagyobb a támogatottságuk.viszont kiváló katonák lennének a kuruc.infosokból :D nem mellesleg a 200 ezerből kb pár ezer csak olyan,aki tényleg igazán szélsőjobbos,rengeteg olyan olvasó is van,akit csak szimplán érdekelnek az ott szereplő hírek. és nyilván nem azok fognak leülni erepezni,akik majd október 23-án megint összecsapnak a rendőrökkel :D -
#1239 onnan már jöttek jó páran, onnan az a sok nagymagyar akit nem érdekel semmi csak hogy nagy magyarországot láthassák a térképen. -
#1238 mo-ra...... -
Akey #1237 Hova érdemes regelni? Román területre nem akarok. :D -
#1236 nem biztos, hogy az előnyünkre válna, hogy jönnek, és hozzák az agressziójukat. szerintem pont ezek nélkülözésével nőttünk a nagy román birodalom fölé, és jo lenne ezt legalább a játékban megtartani -
#1235 Nemegészen :D -
Wolfsnack #1234 ez valami fps? mert akkor gyüvök
egyébként ncoreon olvastam erről
játékszabályok és lényeg olvasható valahol tömören? -
#1233 ooh yeeah :D
amúgy kuruc.info-n kéne még megjelentetni egy erepes cikket...asszem valami napi 200-300 ezer olvasója van a kuruc infonak. legalábbis ennyiszer látogatják. onnan is jönnének szerintem páran :D -
#1232 jöjjenek csak:) -
#1231 Kihírezték az nCore torrentoldalon az erepublikot, és most özönlik a sok uj játékos:) -
#1230 he? -
#1229 nCore os babyboom van:DD -
#1228 :D:D:D -
#1227 ez tetszik :DDD -
#1226 mint a cikk is említi, megpróbálnak le TO-zni minket, és könnyebben hárítjuk, ha saját pártjuk van és onnan jelölnek, mintha beépülnek a többi pártba (ugyebár nem feltétlen tűnik úgy fel, hogy ő valójában román)... -
#1225 Gyerekek! Mi ez a baromság?
??? -
#1224 Az vajon csak véletlen, hogy csak az ATLANTIS-tagok IRL megfelelői tudnak goldot vásárolni sms-el? :D -
#1223 Jah és :DDD -
#1222 és csak meglett...:)
Region conquered
Southern Basarabia was conquered by Hungary in the war versus Romania
1 hours ago
Region conquered
Chisinau was conquered by Hungary in the war versus Romania -
#1221 ja értem. és tényleg,most nézem,Bukovina most is magyar régió...:D -
#1220 Mert van Bucovina ami román, és Bukovina ami Ukrán terület:) -
#1219 Chisinauért kiélezett a harc,de remélem meglesz :) -
#1218 na várjatok már...mondtátok,hogy ha eredeti területet támadunk be,akkor aktíválódik románia összes MPP-je. de betámadtuk bukovinát,ami eredeti román terület,akkor nem aktiválódtak? O.o mert még bukovina magyar régió is volt :D -
#1217 Nah ujságirás bug is megjelent. Üresen jeleniti meg a cikket :( -
#1216 ma elértem a 16os szintet :)
20gold 510huf :D -
#1215 lehet,de legalább a saját magad ura vagy,és tudod,hogy nem rúgnak ki :D persze ha egyedül csinálja az ember akkor semmi értelme -
Cat 02 #1214 Sztem nem jársz úgy jobban :p Én termeltem volna magamnak anno 4-5 q1 fegyvert, ami ugye 5*5 idr legjobb esetben és amúgy meg 21 idr a fizum... -
#1213 Ha van annyi nyersi, akkor pénz nincs, ha meg van mind a kettő, akkor meg csak jól járunk a 100 huf-os fizetéssel -
#1212 megint kezdődik a jelentkezel a céghez, annyi nyersanyag van hogy ne tudj resignolni, bennragadsz két napra effektus... Ezek készülnek valamire -
#1211 Melo piacon k sok román cég k sokat ajál melokért horibilisen sokakat. -
#1210 másfél idr-t esett a fizum, fákk -
#1209 Hozzám lehet jönni dolgozni, boszniai fegyógyár meg szingapúri kajacég. Itt nem üt a válság :D -
#1208 Folyamatban csak gyüjtögetek hozzá :D -
#1207 pfff...az szép. szerintem jobban jársz,ha saját orgot csinálsz,azzal meg céget alapítasz (vagy veszel,az olcsóbb),aztán beállsz munkásnak és saját magadnak termelsz,meg max behívsz pár havert akik hajlandóak lennének olcsón dolgozni. -
#1206 jah nekem meg nem :(
25 ről 16 ra csökkent :( -
#1205 ez a cégeknek csak jó :) -
#1204 lecsökkentek fizuk :S -
#1203 Éljen a magyar-indonéz határ! :D