3367
eRepublik - the new world
  • FZoleee
    Valaki részt akar venni kéviselőként vagy szavazóként egy állami TO-ban? Ha igen, akkor dobjatok egy PM-et itt, SG-n :)
  • Cat 02 #1241
    Ők a Burgenland fanok :D
  • hunbasser
    de ők úgysem fognak soha a politika közelébe kerülni,mert akik most vannak,azoknak sokkal nagyobb a támogatottságuk.viszont kiváló katonák lennének a kuruc.infosokból :D nem mellesleg a 200 ezerből kb pár ezer csak olyan,aki tényleg igazán szélsőjobbos,rengeteg olyan olvasó is van,akit csak szimplán érdekelnek az ott szereplő hírek. és nyilván nem azok fognak leülni erepezni,akik majd október 23-án megint összecsapnak a rendőrökkel :D
  • Pharaoh
    onnan már jöttek jó páran, onnan az a sok nagymagyar akit nem érdekel semmi csak hogy nagy magyarországot láthassák a térképen.
  • LasDen #1238
    mo-ra......
  • Akey
    Hova érdemes regelni? Román területre nem akarok. :D
  • soma22
    nem biztos, hogy az előnyünkre válna, hogy jönnek, és hozzák az agressziójukat. szerintem pont ezek nélkülözésével nőttünk a nagy román birodalom fölé, és jo lenne ezt legalább a játékban megtartani
  • Count Adyn
    Nemegészen :D
  • Wolfsnack
    ez valami fps? mert akkor gyüvök
    egyébként ncoreon olvastam erről
    játékszabályok és lényeg olvasható valahol tömören?
  • hunbasser
    ooh yeeah :D

amúgy kuruc.info-n kéne még megjelentetni egy erepes cikket...asszem valami napi 200-300 ezer olvasója van a kuruc infonak. legalábbis ennyiszer látogatják. onnan is jönnének szerintem páran :D
  • soma22
    jöjjenek csak:)
  • Count Adyn
    Kihírezték az nCore torrentoldalon az erepublikot, és most özönlik a sok uj játékos:)
  • LasDen #1230
    he?
  • Count Adyn
    nCore os babyboom van:DD
  • Fabio Capello
    :D:D:D
  • FZoleee
    ez tetszik :DDD
  • Fabio Capello
    mint a cikk is említi, megpróbálnak le TO-zni minket, és könnyebben hárítjuk, ha saját pártjuk van és onnan jelölnek, mintha beépülnek a többi pártba (ugyebár nem feltétlen tűnik úgy fel, hogy ő valójában román)...
  • a.carkey
    Gyerekek! Mi ez a baromság?
    ???
  • Fabio Capello
    Az vajon csak véletlen, hogy csak az ATLANTIS-tagok IRL megfelelői tudnak goldot vásárolni sms-el? :D
  • Count Adyn
    Jah és :DDD
  • hunbasser
    és csak meglett...:)

Region conquered

Southern Basarabia was conquered by Hungary in the war versus Romania

1 hours ago
    Region conquered

Chisinau was conquered by Hungary in the war versus Romania
  • hunbasser
    ja értem. és tényleg,most nézem,Bukovina most is magyar régió...:D
  • Count Adyn
    Mert van Bucovina ami román, és Bukovina ami Ukrán terület:)
  • hunbasser
    Chisinauért kiélezett a harc,de remélem meglesz :)
  • hunbasser
    na várjatok már...mondtátok,hogy ha eredeti területet támadunk be,akkor aktíválódik románia összes MPP-je. de betámadtuk bukovinát,ami eredeti román terület,akkor nem aktiválódtak? O.o mert még bukovina magyar régió is volt :D
  • Bexter
    Nah ujságirás bug is megjelent. Üresen jeleniti meg a cikket :(
  • ToCsEk
    ma elértem a 16os szintet :)
    20gold 510huf :D
  • hunbasser
    lehet,de legalább a saját magad ura vagy,és tudod,hogy nem rúgnak ki :D persze ha egyedül csinálja az ember akkor semmi értelme
  • Cat 02 #1214
    Sztem nem jársz úgy jobban :p Én termeltem volna magamnak anno 4-5 q1 fegyvert, ami ugye 5*5 idr legjobb esetben és amúgy meg 21 idr a fizum...
  • Pharaoh
    Ha van annyi nyersi, akkor pénz nincs, ha meg van mind a kettő, akkor meg csak jól járunk a 100 huf-os fizetéssel
  • Fabio Capello
    megint kezdődik a jelentkezel a céghez, annyi nyersanyag van hogy ne tudj resignolni, bennragadsz két napra effektus... Ezek készülnek valamire
  • Bexter
    Melo piacon k sok román cég k sokat ajál melokért horibilisen sokakat.
  • Fabio Capello
    másfél idr-t esett a fizum, fákk
  • kraawz
    Hozzám lehet jönni dolgozni, boszniai fegyógyár meg szingapúri kajacég. Itt nem üt a válság :D
  • Bexter
    Folyamatban csak gyüjtögetek hozzá :D
  • hunbasser
    pfff...az szép. szerintem jobban jársz,ha saját orgot csinálsz,azzal meg céget alapítasz (vagy veszel,az olcsóbb),aztán beállsz munkásnak és saját magadnak termelsz,meg max behívsz pár havert akik hajlandóak lennének olcsón dolgozni.
  • Bexter
    jah nekem meg nem :(

25 ről 16 ra csökkent :(
  • hunbasser
    ez a cégeknek csak jó :)
  • Bexter
    lecsökkentek fizuk :S
  • a.carkey
    Éljen a magyar-indonéz határ! :D