Majesty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a 7. pályán vagyok. Még csak építkezek, még nem akadtam el. 😊
Utána megcsináltam azt a pályát amikor az Elementál Lord -ot kell megölni, ez is egy egyszerü pálya volt.
Most egy olyan pályán vagyok ahol középen elfek vannak, még nem tudom mit kell csinálni, még csak építkezgetek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Randomban dobott egy olyan pályát ahol nem nyírtak ki, ja és jó közel tett 2 trade post -ot amit tudtam védeni, és jött az arany. A többi dolgot úgy csináltam ahogy mondtad.
Mondjuk a vérfarkasokat nem sikerült megmenteni. Meg a térkép dél keleti részére el se mentem. Kinyírtam a délen fekvõ bázist és vége lett a pályának.
Most a 4. pályán vagyok, ez nem tûnik olyan nehéznek, csak azt nem értem melyik bázist kell 30 nap alatt megölni, megtámadtam a keleten lévõ bázist, mondjuk nem sikerült teljesen elintézni õket, de kiírta hogy nem sikerült a 30 napos feladatot megcsinálni.
Ez az elsõ próbálkozás volt, majd még próbálgatom.
Szóval ez se jött össze.
De ha van ötletetek akkor arra kiváncsi vagyok.
Köszönöm a segítséget, de nekem így se sikerül megcsinálni a 3. pályát.
Az elején csinálok minden lénybõl, azok simán meghalnak, mert kb. 10 "kis sárkány" fészekbõl támadnak. Mire azokat leverem, addigra már támad az ellenség, az íjászokkal, meg a többi hõsével.
Nagynehezen eljutottam odáig hogy elpusztítom az íjásztáborokat, akkor tudok csinálni minotauruszokat, de azokkal se jutok elõrébb, azokat is simán lenyomják. Amikor az ellenség hõsei támadnak és elindulnak visszafelé akkor az én hõseim is követik õket (pedig nincs rajtuk támadó zászló), aztán a tornyoknál 1 lövés és halottak. Ja és ha rakok ki fear zászlót az se tartja vissza az embereimet, abba is simán belemennek. 😞
Szóval már kb. 20x nekiálltam ennek a pályának, de nem tudom megcsinálni.
Ja, és nem tudom észrevettétek e, de van egy elírás ebben a kiegészítõben.
A kocsmában, van az a kis kék fejlesztés amitõl lehet csapatokat csinálni (a neve most nem jut eszembe), amikor még nincs kifejlesztve, akkor rámegyek és azt íjra hogy fejleszem hozzá 2. szinte az "Inn" -t. 😊 Ebben a játékban már Pub -nak hívják a kocsmát. 😊
Én is itt tartok most és hasonló a problémám, mint neked! Tegnap próbáltam elõször de természetesen nem jött össze 😊 Marha nekéz a pálya és jól kicsesztek velünk az idõlimittel, szerintem e nélkül is nehéz lenne megcsinálni..asszem én is pihentetem most egy kicsit a témát 😊
De azért sikerült:-) Valamelyik pályán csodálkoztam lehet az épp a 3.volt nem tudom,de 1 hõsöm nem halt meg. Elsõre úgy eltaláltam hogy simán végigvitték.
Go Jeff Go!!!!
Az utolso elotti palyan vagyok es ugy csal a gep mint a fene.Idolimites,120nap alatt kene egy kacskaringos palyan szetzuzni egy kriptat,es a korulette levo papnoket.Plusz ugye az uton levo beast master feszkeket,kaoszmedve hegyeket.De olyan iramban kuldi (10-20db jon egyszerre)a gep az elit undeadeket a vege fele hogy keptelen vagyok megcsinalni.Raadasul a hosok ugye mindig hazamennek a piacra,kovacshoz,stb :/
Ez a palya kiakaszt,jegelem kicsit most.
Lenne egy kérdésem a monsters kingdom-mal kapcsolatban.
Akinél a második kieg.-gel szenvedve, súlyos idegrohamok kiváltotta "törlöm a ..dös francba" mellékhatás jelentkezett, annak inkább nem ajánlott ez a harmadik sem, ugye? 😊
Akár milyen lényt csinálok meghal, mire lesz anyim hogy feltámasszam õket, addigra újra nagyobb támadás jön és megint leverik a csapatom nagyrészét. Ráadásul keletrõl mindig jön egy sárkány 😞
Licheket csináltam, azok is meghalnak. Minotauruszokat csinálok azok is simán meghalnak, ráadásul jó drágák 😞
Ti milyen lényeket szoktatok csinálni? fõleg az elején.
Ma is leradirozott.Jon 5-6pap,ugyanennyi ijasz,varazslok es harcosok.Kb 20hero egyutt.Raadasul ket iranybol jonnek felvaltva,nem tudni epp honnan.Erre minden hosom(meg a 22.szintuek is)elkezdenek elrohanni a vedelmi zaszlok ellenere,a tornyokat pedig siman szetszedik.Grrrr.
Most a harmadik pályát nyomom, egyelõre jól állok, de még küzdök vele 😊
Hat,gyorsan leradiroztam a deli undead feszkeket,illetve a deli,es a kozeli keleti trade postot elfoglaltam.Verd szet a deli trade postot is,de elfoglalni felesleges mert szetkapjak hamar.Az eszaki demon hordakkal nem nagyon erdemes foglalkozni,mert mire szetzuzod oket,az ellenseg szetveri a lich king palotajat.Szoval a bazis eszaki reszere 2,majd 3tornyot egymas melle,az egyik legyen fejlesztve,azok tartjak a demonokat.Aztan a bazisod deli oldalara is kelleni fog 2-3torony,es gyakran 500aranyas vedopenz hogy a hosok is vedjek,onnan fognak tamadni tomegesen az ijaszok,tolvajok es harcosok.A lenyeg innentol kezdve az hogy bevedd a lich palotajat,eloszor 1,aztan lehetoleg 2 de inkabb 3 toronnyal(mind felfejlesztve) mivel delrol elkezdenek jonni a paladinok/papok kozosen,keletrol pedig a durva eloholtak akiket szinten nem lehet kiirtani.En leraktam 2-3 uj guildet a palota kozvetlen kozelebe,kikepzed az osszes hadrafoghato host,es folyamatos 1000 aranyas vedelmi penzt a palotara.Sorban fognak elhullani az alacsony szintu hosok,de kepzed oket ujra es fejleszted fel a tornyokat.Feltamasztassal a temetoben ne torodj,kiveve ha magas szintu hosod hal meg.Elvileg 2-3toronnyal es kb 10hossel mar kepes leszel megvedeni a palotat amig a lich king meg nem szuletik.Ezt a palyat csak 3-4x kezdtem ujra mire sikerult,de a kovetkezo...na arra majd en is kerek otleteket <#idiota>#idiota>
Én már a 2. pályán elakadtam, Te hogyan élted túl az 55. napig?
Van valami használható taktikád, tipped?
Ezek a patkányhõsök elég gyávák ami azt illeti 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A quest logot nem olvastam el, így elementálok nélkül már gyerekjáték volt teljesíteni a pályát. 😊
Gyorsan sok hegységet készíteni,hamar felfejleszteni a várat,és megépíteni a 3 templomot ahogy írja,mert az megszünteti az elementál teleportokat. Majd a másik 3at is és akkor kell mondjuk 2 törpegység és nyertél is. Spiritet meg mindig ledobod valamelyik felsõ sarokba,és mikor már mindent kiirtottál,akkor ráküldöd az összes egységet és vége. A lényeg hogy a tradepostokat ne fejleszd fel 2 szinte hogy lõjenek fõleg felül,mert egybõl rátámad a balrog.
Go Jeff Go!!!!
Általában jobban megéri a 12, viszonylag hamar fejlõdõ hõs, mint a drága és "erõs", de magányos kalandor, akik legfeljebb italokat vesznek már csak, és 1-2k arany alatt nem mozdulnának meg. Azonkívül a vár környékét kell - szinte mindig - kitisztíttatni velük, a lehetõ legrövidebb idõn belül. A kastély 2. szintre húzása, majd törpék hívása az ilyesmi pályákon lehet hasznos, mert az épületgyógyító varázslatuk nagyon hasznos az elementálok ténykedése ellen - én inkább erre tartalékolnám a sok pénzt. 😉
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A rendelkezésre álló kezdõ aranyból (50000 gold) 3 hõst veszek meg, egy healert, egy paladint, egy beastmastert (kb. 30000 gold eddig), fejlesztem a várat (6000 gold) és az alapból erõsesbb, templomos egységeket építem meg (a templom 3000 gold, egységek: 1000 gold /darab ). Idõvel azonban leverik kereskedõi épületeimet, a templomokat, majd lassan elfogy a bevételem és vége a gazdaságomnak. Balrog nem vészes mint ellenfél, mivel az Õs szellemet rá tudom idézni, de hiába rombolom le gyorsan a zombis és vámpíros kriptákat,az 1500 élettel rendelkezõ elementálok csak-csak elõkerülnek valahonnan. Kérnék egy kis útmutatást! 😊
Össze fog az jönni! (ments gyakran, több helyre és légy agresszív) <#worship>#worship>
A Kingmaker "Jégvarázslós" pályája is piszok könnyû, ha a "Menekülj!" zászlók jó helyen vannak a (Középdél-)keleti részen, mert úgy idõlimit nélkül felépíthetõ minden (ha csak a vár körül, dél felé nyújtva építkezünk, akkor a patkányok is csak északon jönnek elõ, ott meg pár toronnyal már foghatóak), amíg egy hõsünk el nem éri a varázslókat. Persze a 23. szintû Ranger hõst miért is érdekelné az a pár rongydarab egy rúdon...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Majd kiderül, mit tudok kihámozni belõle....
Különben a hülye parasztjaim építettek egy házat felülre....
Ne aggódj, még nem adom fel!
De két hónap, az sok idõ....
Azért, kezdetben, néhány "hagyományos" tornyot emeljél az északi végekre, hátha segít vmennyit az a 2-3 õr meg pár nyílvesszõ...
Emlékeim szerint lent randalíroztam mindenkivel (néha vissza-vissza tértek bevásárolni a hõsök), majd, miután nem volt több ellenséges fészek a DK-i sarokban, utána észak felé folytattam a 'tombolást', legvégül nyugatra, a közeli pokollapukra kerítettem sort. Viszont a kastény északi oldalánál följebb nem építettem semmit sem...
Tényleg ne add fel, nekem 2 hónapomba telt ez a pálya! <#hehe>#hehe>
Pedig lefele építkeztem, felfelé nem mentem....
De teszek még pár próbát, azért nem adom fel ilyen könnyen!!!
A Törpe-tornyoknak az Északi és a KELETI oldalt kell védenie - de jó a vízszintes NY->K-i tájolás is, a várkastély fölött...
Azon a pályán a K-ÉK-i irány a tabu, akkor a goblinok tovább nyugton lesznek. Ha tiszta a helyzet délen-délkeleten, akkor a (tartalék) épületek biztonságban lesznek a DK-i csücsökben (innen a folyó vonaláig, északi irányban mindent el kell pusztítani).
Sok sikert és kitartást ahhoz a pályához! 😊
A következõ kicsit könnyebb, de azután már csak keményebb pályák jönnek! 😊)
De tényleg minap néztem hogy negatív irányban is lehet állítani.:-) Azért gyorsítottam,mert így is olyan sokára csináltam meg egy pályát,nem mintha sietõs lenne. Mondjuk akkor váltottam normálra még,mikor valami nagy harc volt és figyeltem hogy küzdenek hõseim:-)
Go Jeff Go!!!!
Akkor nem is vagyok szar játékos,hogy 2x-esen vittem végig eddig az alapot,meg a kingmakert is.:-)
Go Jeff Go!!!!
Ez tényleg kimerítõ leírás! <#taps>#taps>
Na így megpróbálom majd. Remélem nem rohannak le megint a goblinok 7-8. napon.....
Azért érdekes, hogy az alap játéknál néhány expert pályát könnyebben megcsináltam, mint az egyszerûbbeket.Ez már itt is kezdõdik...
"...
Majesty 2 Kingmaker Walkthrough - 2. The Price of Tranquility
A Dél-Keleti út 2 oldalára, de még a "szigetünkön" kell 1-1 õrtorony, ez a 2 leszedi a kisebb repkedõk felét, és nem bántják õket, ha a a DK-i részen kiírtjuk a sárkányfészket - sárkánymentes az elsõ 2-(3(?)) hétben - és az 5-6 röpködõgyártót (500-500 arany, ha már van szobor, a sárkányfészekhez 1000, hogy többen menjenek és hamarabb végezzenek vele) -> a 2 kereskedelmi pont biztonságossá válik + ide lehet azokat az épületeket felhúzni, amik már nem férnek el a fõszigeten (a 2. templom - gyógyítóból sohasem lehet elég!!! - , varázsló-torony és varázsbolt - bár ezek nélkül is teljesíthetõ a pálya - , stb.)!!!
Ezek után már csak a 35.-40. nap után látunk itt délen sárkányt, akkor is elégséges 1500 aranyat a nyakába varrni és 2-4, 10.+ szintû hõsünk hamar kicsinálja a környéken õgyelgõ õrszemélyzettel karöltve! 😊)
Északon van 2 minotaurosz-piramis, ezeket is feltétlenül romboljuk le (500-1000 arany között, darabja), majd a 35. napig jó lenne a 2 nyugati pokolkaput - az utak melletti 1-1, amik közel vannak hozzánk - , hogy innen se jöhessen annyi dög a végén (500-500 arany) - így majd 1-2 percenként el lehet kerülni 2x4db, 15. szintû, black minotaur-t (+ a népes kíséretüket) és 2x3-5db démont a végén, amikor örülni fogunk, ha a hõseink és a védvonalunk kitart a goblinok és a percenként újratermelõdõ - de már csak 1 db! - sárkány ellen!
Közben folyamatosan fejleszteni a kereskedelmi pont és a már kezdetekkor 2. szintre húzott várkastélyunk közé épített piacot és a kovácsmûhelyt -> az elején a 4x3 hõs létrehozása a lényeg, hogy minék elõbb elkezdhessék felszámolni a szigetet körülvevõ fészkeket (lásd fent). A végére - legkésõbb a 20.-25. napra - húzzuk fel a hõsök lakhelyeit is a 2. szintre és fejlesszük is ki az ezekkel együtt járó új lehetõségeket, mert hasznosak lesznek a végjátékban - + a megemelt HP is segíthet nekik "túlélni", tovább lekötni az ellenséget...!
A goblin sámán 2-3 idézõhelyét azonnal díszítsük fel 1000-1000 aranyas vérdíjjal, majd az ogrékat se kíméljük meg ettõl (500-1000 arany/darabja).
A törpékre csak a 30.-35. nap környékén lesz szükségünk, de akkor nagyon, mert ÉK felõl megindulnak a goblin hordák és mindent elsöpörnek, ami az útjukba kerül - sima, 2. szintû õrtornyokkal ne is kísérletezzünk, mert az hasztalan ellenük (a K-ÉK-i goblin bázist hagyjuk a fenébe, mert egy 10. szint környéki, 10 fõs hõs-csapatot is szét tudnának kapni a tornyaikkal -> a végjátékban megszemlélhetjük ennek mikéntjét a mi törp-tornyaink vs. goblin-horda összecsapásban...)!
A törpe tornyokat egymás mellé, sorba építsük a várunk északi, majd a nyugati oldalán végig, hogy védhessék egymást, mert erre is szükség lesz a túlerõ miatt - a védelmi zászló midig legyen aktív az ÉK fölött!
A pénz a végén nem lesz túl nagy gond - a rablók "azonnali pénz-beszedés-varázslata" jól jön ebben a részben is... - , mert ha a 3 törpe mellé hívtuk az elõzõ epizód lordját, akkor a teljesen felfejlesztett, 2. szintû piac és kovácsmûhely ontani fogja a zsét - a sok hõsünk miatt, akik folyamatosan fejleszteni fogják a felszerelésüket a vérdíjjakból (+ a gyógyitalok vétele), ezért ne legyünk kicsinyesek soha sem velük szemben - , és közben a törpék sem szûkmarkúak!
Hõseinkre figyeljünk oda és - ha kell zászlózzunk + - alkalmazzuk sûrûn a 250 aranyas gyógyítást, mert az még mindig olcsóbb, mint 500-1500 aranyért újraéleszteni az elsõ 20 napon belül, utána ez már 3000-5000 arany is lehet, a 15. szint környékén!
Ezt a részt is idõ-lassítva (x0.2) játsszuk, hogy mindenre azonnal reagálni tudjunk, mert ebben a részben is szûken van mérve az idõnk! Amint végeztek az embereink egy fészekkel, már menjenek is a következõhöz, fejlesztésekre csak ha ezek mellett marad fölös aranyunk, akkor kerülhet sor! A szigetünkön lévõ, 2. szintre húzott kereskedelmi pont egymaga is kitart a 30.-35. napig, utána is elég lehet egy sima, 2. szintû õrtorony a közelébe.
..."
De volt olyan pálya ahol 2 hõssel kezdtem piac meg tolvaj,ranger és kész. Az a lényeg minél hamarabb felderíteni a környéket. Nekem az a pálya volt a legnehezebb ahol 3db ogre épület volt délkeleten,északon ugye a goblin birodalom,közben elementálok is. Ott volt a 2 sárkánybarlang. és egyebek:-) Lehet ez volt az utolsó elõtti,nem tudom már. Ja törpöket mindenféleképp szoktam használni. Jó a jégvarázsló is õt meghagytam hõsnek késõbbre. Hihetetlen erõs hasznos,csak sokba kerül alkalmazni.
Go Jeff Go!!!!
Próbáltam én a kiirtást, de 7. napig nem tudok mindent legyakni, a katonáim sem fejlõdnek annyit.Érdekes, hogy mindig máskor jön a nagy roham...
Próbáltam már két templom+ hõs kombóval is, de esélytelen volt úgy is.
És én még azt hittem az alap játék nehéz.....
Azzal én is szórakoztam, de miután D-DK irányban mindent - legalább 6-8 db - , még az egyik sárkányfészket is kicsináltam, majd északon a 2 Minotaurusz-piramist is, azután már sokkal könnyebbé vált a pálya.
Általánosságban a (közeli) Den-k mihamarabbi lerombolása mindig célravezetõ.
Mindenesetre imadom,fantasztikus ez a jatek meg mindig <#vigyor2>#vigyor2>