Perel a TV2 a Kiválasztott miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki adna rá értékelhetõ magyarázatot, az nagyon megnézném...
-> 😊😊 best of Uri Geller.. (akár)
A pofám leszakad...a kommunikációra fordított energiát a mûsorok minõségére is fordíthatnák.
Régen az ilyen embereket úgy hívták hogy bûvészek, és ilyen volumenû "csodákkal" óvodákat és kisiskolákat jártak hogy szõrakoztassák a kölyköket.
Ráadásul tegnap rá is gyújtottam, ami annális csodálatra méltóbb, mivel nem dohányzom.
Lol. Pont az hogy igénytelen a mûsor. Sokan kinõttek már az elõre meghajlított kanalakból...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Mûköggyé!"; "Máma itten csoda fog történni, ofkorsz!":
\"Nothing happens unless first a dream…”
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ehh... Hiába van valakinek 3 diplomája, hiába felnõtt ember... annyira buták. :-S
http://tv2.hu/2008-04-19/A_Kivalasztott_Vicha_Attila_kapott_mentesseget/
A cikk gondolom az adás alatt folyamatosan frissült, de amilyen hülyék voltak soha nem írták oda, hogy pl. utoljára frissítve, vagy utolsó módosítás. És amilyen barmok, még mindig a mûsor elõttti idõpont szerepel.
Jajj, csöppet kínos. :\
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Hányszor volt már szavazás közben, hogy több tiz perccel szavazás zárása elött már "nem volt elérhetõ" SMS-ben valamelyik téma/ember akire lehett szavazni? Onanntól tök mindegy benne van vagy nincs a közjegyzõ.
ez nem kérdés, legalábbis nekem nem😄
lehet h ezt is kevesen nézik, de nem a magas színvonala miatt😄
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Kinek a rokonai és haverjai ülnek ott? Külföldi tulajnak mikor fog feltünni?
mi van?
Ezen fél óráig röhögtem. NAgyon szinvonalas mûsor, végül is arra NEM voltak képesek, hogy az elõzõ, más országokban megcsinált részekhez képest MINIMÁLISAN változtassanak a forgatókönyvön. Így nagyjából már a "nyertes" is fix. Mindezek tetejében mind a mûsor körüli mûhype (szerintem jelen cikk, és az abban felsorolt újságok is) is gáz, nem beszélve a mûsorban résztvevõ versenyzõkrõl.
AKkor hol itt a szinvonal??????
Zene nélkül mit érek én?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nem hinném. 😊
Az igényesség/érték és a népszerûség közötti összefüggés szerintem nem létezik. Nem feltétlenül az a népszerû, ami buta és ostoba. Persze jó pár példa akad rá. De ott van a Doktor House, amit egy igényes mûsornak tartok, viszont mégis népszerû. Vagy nézzük a sport közvetítéseket - azok is valamilyen szinten igényesnek mondhatóak és mégis sokan nézik.
Inkább azt mondanám, hogy népszerûség annak a mércéje, hogy mennyire érdekes, izgalmas, esetleg botrányos egy mûsor. Mennyire tudja fel kelteni az emberek érdeklõdését, és a képernyõ elõtt tartani õket. Pl. Gyõzike Show-ra sok mindent lehet mondani, de azt nem hogy egyhangú. 😊 A kiválasztott itt vérzik el szvsz. Egyszerûen unalmas.