32
  • smaszi
    Ok...akkor keresgélek én magam...:P
  • winnie
    miért kell magyarázat, miért akarod elrontani a lényeget? (irány a youtube, előtted az internet, 10 perc alatt megvan a megoldás. nyilván ugyanúgy, ahogy a német versenyző a német adásban és a holland a hollandban.
  • smaszi
    Először is leszögezném: nem igazán hiszek a természet feletti képességekkel rendelkező emberekben, de most mondja meg nekem valaki, h. mégis hogyan hajlította meg ez a Panthera a poharat a kamera és a nézők szeme láttára a poharat úgy, h. ahhoz hozzá sem ért...???? :-O
    Ha valaki adna rá értékelhető magyarázatot, az nagyon megnézném...
  • eti
    http://www.youtube.com/watch?v=oR3dYe5oJe0&feature=related

-> :):) best of Uri Geller.. (akár)
  • eti
    Az a baj, hogy elpróbálják hitetni mindenkivel, hogy amit látunk igaz. Én személy szerint egy David Copperfield féle bűvészes műsornak jobban örülnék. Ott tudjuk, hogy trükk van a dologban, mert tény, mégis szórakoztatna... ellenben ebben a műsorban csak azt érzem, hogy "ejjj deee kínos volt ez a mutatvány is..." és "valaki ezt komolyan elhiszi" .. na mind1, ami nagyon érdekes viszont az a tisztogatás ami a TV2 fórumain megy, amikor valaki leírja hogy 1-2 mutaványban ( nevezzük annak ) mi a "turpisság" .... olyankor bye-bye üzenet :D a kedves moderátor :D
  • winnie
    hmm. kábé hetente buknak meg tévéműsorok, mozifilmek, mert rétegeknek szólnak, mert.. (modjuk ki) túl igényesek. ez általános jelenség és mindenki ezzel magyaráz. (mint ahogy a nagy sikereket is a tömegek pórias ízlésével, az ún tömegízléssel vonnak párhuzamba azok, akiknek az adott műsor nem tetszik, akik az adott műsort igénytelennek tartják.
  • slickboy
    Egek, túl igényes műsor! Azért így még nem magyarázott meg senki egy kudarcot! Illetve nem hülyézett le senki egy egész közönséget ilyen körmönfontan. Kapjatok az agyatokhoz! Most már ott tartunk ha az ócska műsort esetleg felismeri az átlagnéző és nem nézi, akkor a műsort kell túl igényesnek titulálni, ergo a néző a hülye hozzá, hogy nem éri fel ésszel a produkciót.
    A pofám leszakad...a kommunikációra fordított energiát a műsorok minőségére is fordíthatnák.
  • emp
    Ja az mondjuk tényleg vicces, ami a tv2-nélmegy. Régebben volt pár hír, hogy sorra buktak mindent, így hát kirugták a "takarító" fontossági és felelősségi szintjét éphogy megütő munkatársakat... A vezérkar maradt. De úgy látszik nem a takarító volt a hunyó mert azóta is bukik minden műsora... Talán ki kellene rúgni a portást is, aki beengedte a kópiákat... :DDD
  • Hirvaer
    Állítom a barátok közt igényesebb mint ez a szemét.
    Régen az ilyen embereket úgy hívták hogy bűvészek, és ilyen volumenű "csodákkal" óvodákat és kisiskolákat jártak hogy szőrakoztassák a kölyköket.
    Ráadásul tegnap rá is gyújtottam, ami annális csodálatra méltóbb, mivel nem dohányzom.
  • Vogel
    Ez annyira felháborito műsor, mindig felbasz. Hogy lehet ennyire hülyének nézni az embereket?
  • Atisz #22
    "a Kiválasztott túl igényes lenne az egyszerű műsorokhoz szokott magyar néző igényeihez képest?"

Lol. Pont az hogy igénytelen a műsor. Sokan kinőttek már az előre meghajlított kanalakból...
  • JL666
    ez az utolsó újraélesztéses téma mekkora kamu volt! Kicsit hitelesebben is el lehetett volna adni ezt a kamut. Meg ez a számolós mekkora kamu. Én meg a 11-re gondoltam. Bármennyire gondolhatott volna ,ha azt akarta, hogy a 48 jöjjön ki!
  • savior
    2 kezzel barki meghajlit egy kanalat. gyorsabb, egyszerubb.
  • skodatuning
    A tv2-ről és az igényességről az jutott eszembe, hogy:
    "Műköggyé!"; "Máma itten csoda fog történni, ofkorsz!":
  • kicsibicska
    What You See Is What The Fuck..
  • Csaba42
    Miért, tényleg lehet úgy hajlítani a kanalat, csak a trükkjét kell ismerni. A TV2-n volt régebben egy műsor erről.
  • Librarian
    Az a szomorú, hogy nálunk a művészettörténekem órák mindig oda lyukadnak ki, hogy a buta tanár (aki 30 éve tanítja a magyar diákságot) azzal jön, hogy igenis Uri Geller megcsinálja, igenis hajlítja a kanalakat... meg ilyenek. És hogy igenis létezik az ilyen, csak a mai világban már nem hisznek az emberek annak sem, ami a szemük előtt történik...
    Ehh... Hiába van valakinek 3 diplomája, hiába felnőtt ember... annyira buták. :-S
  • Proart
    Az újság szerintem erre a cikkre gondolt:

http://tv2.hu/2008-04-19/A_Kivalasztott_Vicha_Attila_kapott_mentesseget/

A cikk gondolom az adás alatt folyamatosan frissült, de amilyen hülyék voltak soha nem írták oda, hogy pl. utoljára frissítve, vagy utolsó módosítás. És amilyen barmok, még mindig a műsor előttti időpont szerepel.
  • Csaba42
    "...- olvasható volt, hogy ki fog a műsorban maradni és ki fog kiesni. "
    Jajj, csöppet kínos. :\
  • kernerster
    Ety, Kettó, Háhom...Műköty!!!!!!!!!!!!!!!!! Tényleg uri geller ezt hogyhogy nem tudta előre????
  • Inquisitor
    A szavazásra (is) gondoltam ;)
    Hányszor volt már szavazás közben, hogy több tiz perccel szavazás zárása elött már "nem volt elérhető" SMS-ben valamelyik téma/ember akire lehett szavazni? Onanntól tök mindegy benne van vagy nincs a közjegyző.
  • emile zola
    "...az igényes produkciók egy szűk körhöz, azonban a nagy kérdés, hogy Uri Geller és a Kiválasztott melyik szegmenst fedi le."
    ez nem kérdés, legalábbis nekem nem:D
    lehet h ezt is kevesen nézik, de nem a magas színvonala miatt:D
  • Dark Angel 666
    mondtam én , hogy elhiszem a mentalisták egyetlen szavát is ? :)
  • Inquisitor
    Miért, akik vallásos áhítattal bekajálják, azoknak van valami közük ahhoz ami történik a műsorban igazából? :)
  • Inquisitor
    Az miként lehet, hogy a TV2 állandó jelleggel bebukja a nézetségi háborút az RTL-el szemben, és már mindenkit lecseréltek ez okból, kivéve az összes műsorszerkesztőt? :)
    Kinek a rokonai és haverjai ülnek ott? Külföldi tulajnak mikor fog feltünni?
  • Dark Angel 666
    csak az van , hogy aki eddig a győzike showt nézte , az nem fogja ezt a műsort nézni , mert egyszerűen nem tudja felfogni ésszel , ami benne történik , ennyi.
  • rolika
    "a Kiválasztott túl igényes lenne az egyszerű műsorokhoz szokott magyar néző igényeihez képest?"

mi van?
  • Inquisitor
    "vajon beigazolódott-e, hogy a Kiválasztott túl igényes lenne az egyszerű műsorokhoz szokott magyar néző igényeihez képest? "

Ezen fél óráig röhögtem. NAgyon szinvonalas műsor, végül is arra NEM voltak képesek, hogy az előző, más országokban megcsinált részekhez képest MINIMÁLISAN változtassanak a forgatókönyvön. Így nagyjából már a "nyertes" is fix. Mindezek tetejében mind a műsor körüli műhype (szerintem jelen cikk, és az abban felsorolt újságok is) is gáz, nem beszélve a műsorban résztvevő versenyzőkről.

AKkor hol itt a szinvonal??????
  • barnie1990
    Pedig bizonyíték csak keressék meg a fórumban azt a bejegyzést, amikor a screenshot a honlapról a történés előtt lett beszúrva. Ezt a Bors is világosan leírta.
  • roliika
    Számoljátok háromig, és á műsor álul fogjá múlni á nézettségi ádátokát...égy....kéttő...három
  • maestro85
    Ezek tényleg elhiszik, hogy egy jegyző aláírása mögé lehet bújni? Semmit sem jelent, csak jó esetben ér valamit.
  • ziipp
    > "...vajon beigazolódott-e, hogy a Kiválasztott túl igényes lenne az egyszerű műsorokhoz szokott magyar néző igényeihez képest?"
    Nem hinném. :)

Az igényesség/érték és a népszerűség közötti összefüggés szerintem nem létezik. Nem feltétlenül az a népszerű, ami buta és ostoba. Persze jó pár példa akad rá. De ott van a Doktor House, amit egy igényes műsornak tartok, viszont mégis népszerű. Vagy nézzük a sport közvetítéseket - azok is valamilyen szinten igényesnek mondhatóak és mégis sokan nézik.

Inkább azt mondanám, hogy népszerűség annak a mércéje, hogy mennyire érdekes, izgalmas, esetleg botrányos egy műsor. Mennyire tudja fel kelteni az emberek érdeklődését, és a képernyő előtt tartani őket. Pl. Győzike Show-ra sok mindent lehet mondani, de azt nem hogy egyhangú. :) A kiválasztott itt vérzik el szvsz. Egyszerűen unalmas.