Egyedül vagyunk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
az elsö embert ki szoptatta? ki nevelte fel , és egyböl két ugyanolyan mutácio megléte szükséges hogy létrtejöjjön a nö meg a férfi , ugyanazon környezetben, ami lehetetlen
elöbb hiszek abban hogy egy inteligens társadalom szétszorta a világegyetemben az élet alapjait
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Mindig az a fejletlenebb, akit felfedeznek.
Kara kánként folytatom tanításom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A naprendszerbõl kilépve a távolságokat már fõleg fényévekben mérik, ritkán parsecben.
sõt: a naprendszeren belül is komótosabb csillagászati egységben (CSE) számolni. De ezt csak neked mondom.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Na, látod ez egy roppant érdekes fölvetés.
Ugyanis arra világít rá, hogy igen, létezik evolúció, amikor a természet apránkint rakja egymás mellé az építõköveket, csiszolgat rajtuk itt-ott, de eljön egy pillanat, amikor az események felgyorsulnak, és akkor borul a bili, dõl a kártyavár, és kialakul valami más. Szerencsés esetben fejlettebb.
Ez a minta, pattern, majdnem mindenhol megfigyelhetõ, a baktériumok burjánzásától a birodalmak fejlõdéséig.
Sajnos, úgy néz ki, hogy a földi klímára is érvényes, és ezért verik félre egyre többen a harangokat: lehet, hogy a földi klíma felborulása olyan hirtelen fog bekövetkezni, mint a moziban. Mi meg csak ülünk, és nézünk (The Day After Holnap).
Az újabb, rövidebb hullámhosszú radarok elöl viszont tényleg eléggé el tudnak a lopaxók rejtõzni.
Amúgy mindíg felnyomják az oroszok, hogy õk megcsinálták a plazma lopakodó technológiát. Na ez ha tényleg igaz, akkor viszont elképzelhetõ, hogy akár tényleg láthatatlan a gép a radarok számára. Bár pont az a gond, hogy ha túl nagy sebességgel repül a szerkezet, akkor nem tudnak megfelelõ sûrûségû plazmát a gép körül tartani. Amúgy mellékhatásként egy ilyen gép sokkal alacsonyabb fogyasztással is bír!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
nem biza, mert egyre drágább. Pláne ha EVA, vagy V-Power.
Az viszont elég fura, hogy az élet kb. 4 milliárd éves, ebbõl viszont csak 100 000 az ember, és még ennél kevesebb kellett a civilizáció kialakulásához (vannak akik állítják, hogy csak külsõ segítséggel jöhettek létre olyan fejlett civek, mind egyiptom, maják, vagy netalán Atlantisz).
Valaki írta lentebb, hogy a relativitás elméletre nem született cáfolat. Dehogynem. Pont egy magyar által, Dr. Murguly György a neve. Google jóbarát segít. Akit érdekelnek ezek a témák, keressen a neten, megdöbbentõ dolgokat fog találni. Mindent nem kell elhinni, de azért elgondolkoztató.
A kibaßott életbe. Te már három FAJTÁT is LÁTTÁL, én meg egy darabot sem! Ki érti ezt?
Keresztrejtvény:
dúsított urán (7 betû) = iránium
:-)
"A komplex élet ritka jelenség, akik ezt meg tudják figyelni, azok még ennél is ritkábbak. Több tízezer Föld-szerû bolygót kellene felfedeznünk, hogy legalább egy olyat találjunk, ami valamilyen kifinomult életformának ad otthont."
Ez aztán az érv!😉
Az utóbbi évek exobolygó kutatása azt mutatja, hogy valszeg szinte minden csillag körül keringenek bolygók! Csak a galaxisunkban kb 100 000 000 000 csillag van.
A felfedezett néhány száz exobolygó közül egyelõre elég kevés a földszerû, de ennek nagyon nagyon nagy valószínûséggel csak az az oka, hogy nem vagyunk képesek még ilyen kicsi égitesteket érzékelni. Hozzánk képest nagyon speciális helyzetûnek kell egy bolygó pályájának lennie ahhoz, hogy észlelhessük. Pl periodikusan kell takarnia a csillagot. Na most ha az adott bolygó nem olyan közel kering a csillaghoz mint az eddig felfedezett exobolygók, hanem mint a Föld, akkor gyak zéró az esélye hogy a távoli csillag korongja elötti elvonulást láthassuk.
Szal nem tudom mitõl ilyen szkepticista a csákó, de mivel a Drake formula legtöbb összetevõjét sem õ sem senki a világon, megközelítõ pontossággal sem ismeri, ezért az ilyen agyalgás, max arra jó, hogy feldobja vele a portálok forumainak látogatottságát!😉))
Ja és az általunk ismert világegyetemben 100 000 000 000-os nagyságrendben vannak galaxisok. LOL
Szal rettentõen valószínûtlen, hogy egydül vagyunk!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Minek a díszkivilágítás? Ez olyan kérdés, hogy sötétben miért piros az izzó féktárcsa.
Én már láttam UFO-t vagy nem tom mit, na ez nem úgy néz ki mint a karácsonyfa nehogy azt hidd. Vagy egy qwa gyors összevissza mozgó fénypont, vagy téglalap ami nem világít, vagy háromszög a alján piros és narancsságra fényekkel...szerintem csak a hajtómû. De a téglalp alakúaknak nincs semmi csillivilli izéjük, olyan mint 1 zárt fám doboz ami repül. És csak ezt a három fajtát láttam...szerintem csak a hajtómûvük világít, vagy kitudja mi az. De azért ezek nem 95-ös benzinnel mennek, van ami térváltással közlekedik, vagyis nem halad csak arrébb ugrik, és mi csak lesünk, hogy rohan, megáll mégsem szakad szét.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Na, keresztrejtvény:
"dúsított uránium" egy szóval, 6 betû?
😄
(De komolyan, _ez_ a gondolatmenet mitõl rosszabb, mint bármilyen más vallásé? Valahogy mégis ezt elmebetegnek tartják, az ácsos-félrekúrós és a részegen disznó által felzabálós meg a fél világon elterjedt... Nem értem én ezt...)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A válasz: 42.
Mit kell ezen annyit agyalni....<#bee1>#bee1>
Különben is jönnek a Vogonok, úgyhogy a törölközõm, mindig készenlétben tartom.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nafene!
Kilyukadt az üzemanyagtartály?
úgy tömören sztem ez fedi a valóságot...
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ez kiküszöbölhetetlen
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Egyébként meg az álltalános relativitás elélet-bõl következik, azt pedig a tények bizonyítják. Eddig még nem sikerült megcáfolni, bár a Voyager ûrszondák most, hogy a helyzetük eltér a kiszámítottól, picit azért megrepesztették.
De mindenesetre nagyon valószínû, hogy a big bang helytálló.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gaming is believing.
Velõsen fogalmazva.
Körülbelül olyan sokatmondó, mint a Drake egyenlet (a kellõ ismeretek hiányában - ahogy spec vagyunk is).