136
Nokia 5220 & 5320 Xpress Music
  • Goruck
    én nekem 5700m van és 55ért vettem decemberben újonnan

ezek így drágák
  • Máté94
    Olvass figyelmesen!
    Nokia 5220 Xpress Musis:nettó 41.000 forint
    Nokia 5320 Xpress Music:nettó 56.000 forint
  • Benny04
    én utálom a nokiákat :|
  • circa
    Ha választanom kéne, akkor az alsóból a piros:))) De arra azért kíváncsi lennék, hogy a N-Gage játékok hogy müxenek rajta, mármint irányítás szempontjából, kipróbálnám
  • akyyy
    fasza a tudás mennyiért vannak?
  • Firerock
    vodánál van?
    mer nekem oda van kedvezményem:S
  • Énvagyokazapád
    juj, kusztustalanok :l
    inkább N
  • berczely
    Sztem az 5220 k*rva jól néz ki!
  • sztyui2
    Jól néznek ki, de annyira nem tetszenek, hogy lecseréljem az 5700-mat
  • Máté94
    A kék szerintem visszafogottabb a piros az meginkább vagányabb:D
    Kék Nokia 5320 XpressMusic ruLz!xD
  • Atkamon
    Én nem tudom eldönteni, hogy a kék, vagy a piros tetszik-e jobban:D
  • Máté94
    Nekem mondjuk az alsó jön be de nagyon!:D
  • Atkamon
    Ilyen mobilt akaroook!:P
  • 5c0rp330n
    mondjuk az elsőt én eltakarnám ha telefonálok vele, annyira randa szegény :)
    ezt az alakot hogy gondolták? :)
  • berczely
    Zsír teló!
    Nekem is XpressMusic mobilom van 5300.Megvok vele elégedve de ha elsz*ródik vagy valami tuti ilyen lessz a következő!
  • Máté94
    Nokia 5220: Aszimmetrikus zenész

A Nokia 5220 XpressMusic azok számára készült, akik egy olcsóbb, mégis egyedi kialakítású, vékony zenei telefonra vágynak. A középkategóriás GPRS és EDGE átvitelre képes készülék 2 hüvelykes 240x320 képpontos TFT kijelzőt, 2 megapixeles kamerát, sztereó FM rádiót és sztereó Bluetooth modult kapott. A kiemelkedő hangzás jegyében a telefon külön hangprocesszorral is rendelkezik, mely MP3, M4A, AAC, eAAC+ és WMA hangok megszólaltatására képes az 1020 mAh akkumulátornak köszönhetően egy feltöltéssel akár 24 órán át. A szabványos 3,5 milliméteres csatlakozó révén pedig a készülék gyakorlatilag bármilyen fülhallgatóval könnyen összekapcsolható. További újdonság, a Java MIDP 2.1 támogatás, valamint az akár 600 kbyte méretű MMS-ek kezelése is. A 108x43,5x10,5 milliméteres és 78 grammos készülék várhatóan még szeptember előtt a boltok polcaira kerülhet 160 eurós, azaz 41.000 forint körüli nettó áron. Az alapcsomag a telefon mellett sztereó fülhallgatót és 512 MB kapacitású microSD kártyát is tartalmaz.

Nokia 5320 XpressMusic: HSPDA és Series 60

A Nokia 5320 XpressMusic a ma bemutatott kistestvérét messze túlszárnyalja tudása terén. Az első, és leglényegesebb szempont, hogy a készülék egy Symbian Series 60 alapú okostelefon, mely nem csak zenei, hanem játék fronton is rendkívül erős, melyet a dedikált zenei és N-Gage játék gombok is nyomatékosítanak. A 2 hüvelykes, 240x320 képpontos kijelzővel, és LED villanós 2 megapixeles kamerával felszerelt mobil GPRS, EDGE és a szélsebes HSDPA hálózaton egyaránt használható és természetesen videohívásra is képes. A készülék már a legújabba Java MIDP 2.1 támogatást kapta, de tudása natív Series 60 alkalmazásokkal is bővíthető. A készülék képes az üzeneteket emberi hangon felolvasni, a Flash Lite 3.0 lejátszója internetes videók megjelenítésére is alkalmassá teszi, ráadásul a zenelejátszóból már a hanggal is vezérlehető változatot kapta, melynek hangjai a 3,5 milliméteres csatlakozó révén tetszőleges fülhallgatóra kivezethető. A telefon emellett sztereó FM rádiót és sztereó átvitelre alkalmas Bluetooth 2.0 vezérlőt is kapott. A 108x46x15 milliméteres és 90 grammos Nokia 5320 XpressMusic várhatóan még a harmadik negyedév során megjelenik 220 eurós, azaz 56.000 forint körüli nettó áron. Az alapcsomag sztereó fülhallgatót és régiótól függően 512 MB vagy 1 GB kapacitású memóriakártyát is tartalmaz.

forrás:mobilarena.hu

Azért nyitottam őket egybe mert szerintem a két telefon testvér mobil:)