136
Nokia 5220 & 5320 Xpress Music
-
#96 Szerinted meg szeretném tartani? De sajna dominós vagyok. Így is át lehet menni a mondjuk a pannonhoz? Ott legalább van 5220. -
#95 kártyás telód van?mert ha előfizus vagy akkor van mód számhordozásra és máris megoldótott a problémád, feltéve ha tényleg ennyire meg szeretnéd tartani a számodat! -
#94 Az a baj, hogy 7 éve vagyok a T-nél és nehéz a váltás. De egyre közelebb kerülök hozzá úgy érzem -
#93 Igazán nincs mit és bocsi a hangvétel miatt!Szerintem nézz meg másik szolgáltatót! -
#92 Hát igazából karácsonyra akartam volna meglepni magam vele, de akkor lehet, hogy csúsztatom. De azért köszi a segítséget. -
#91 nálam most nem megy a t-mobil honlapja,se a többi szolgáltatóé, lehet, hogy a szomszéd babrált már megint a nettel:S -
#90 Na,megnéztem és nincs náluk most ez a teló,de ha jól emlékszem akkor régebben volt,szerintem ez a készlet erejéig dolog lehet a probléma mögött!
Újévbe szoktak mindig telefonlistát frissíteni, szóval ha tudsz akkor várj januárig szerintem! -
#89 Ne haragudj, de én nem találtam. Egy rohadt árlistát tudtam csak előhozni, de azon nem szerepelt. De ha Te ennyire jó vagy, légyszi segíts keresni. Milyen menüpontot nézzek. Hol keressem? -
#88 jó,bocsánat,csak ha felmegy a honlapra ott 2 perc alatt kiderül, hogy van-e vagy sincs... szerintem egyébként van a t-mobilenál
-
#87 azért vegyünk vissza...ne bántsuk egymást. Ha valahol majd látom a telót írok itt -
#86 fiam menj fel a t-mobile honlapjára és nézz szét hogy van-e... ne szerencsétlenkedj már... -
#85 én vodás vagyok, nem tudom a t-mobilnál mi van és mi nincs:P -
#84 Az egy kicsit sok Annyim nincs most rá. De valaki mondja már meg, h a t-mobilnál lehet-e kapni és ha igen, akkor mennyiért. én sehol sem találtam -
#83 én valamelyik független kereskedésben láttam természetesen függetlenül 35 ezerért..egész jó ár így is -
#82 Igazából nekem a t-mobile-os tökéletesen megfelelne. ki tudom üttetni magamnak :) -
#81 Szia!Attól függ,hogy hálózatfüggetlent akarsz-e?Persze ugy drágább,de nekem eddig az jött be legjobban,mert bárkinek a kártyája jó bele bármikor és hasonlók.40kölrül már kapsz egy újat,de nyerni is lehet,próbáld meg:) -
#80 Hol lehet 5220-at kapni? Nekem is nagyon tetszik, de nem tudom, hogy a t-mobile-nál lehet-e kapni. Van valami infód róla, hogy kb mennyi a jelenlegi ára? -
Salalalaj #79 Na az se lenne egy rossz ötlet, bár nekem ez az egyemberes dolog is nagyon tetszik, haverommal rengeteg órát töltöttünk már el, profilok készítésén:D -
mámászítá #78 jaja tényleg, apáca show -
#77 sőt, kórusok is lehetnek:P -
#76 jaja, oylasmi:D:D -
mámászítá #75 Baby Gabi & Lala !!! :) ;) -
#74 jaja, ilyen duetteket! Grease+ilyenek -
Salalalaj #73 Arra gondolsz, hogy két kép lenne a képernyőn és mondjuk egy csaj meg egy srác is énekelne egyszerre? -
#72 Csinálhatnának páros versenyt is, és akkor Qk kettQt kapnak, úgyis ezek ilyen ikermobilok:D -
ribot #71 Tied a hátlap enyém a többi.... ja, meg a tobozát is elviheted :D:D -
#70 Az lenne a jó hogyha vki olyan képet amin ketten vannak és ráéneklnek egy duettet... :P -
tikim #69 azért egy masszív rockduettet meghallgatnék:D -
#68 Hát mondjuk duett az lehet hogy lehet de utána ha nyertek akkor a telefont nem árt előre eldönteni hogy vízszintesen vagy függőlegesen felezitek :P -
#67 szerintem is csak egyet lehet, duett nem lehetséges ! :) -
ribot #66 nem lehet két arcot kirakatni sztem. -
#65 ezek szerint nem túl sexy a hangod :D
Egyébként arra használja utána mindenki amire kell poénkodnak és küldözgetik egymásnak :P -
tuccser #64 azt nem a hangommal mívelem ;)
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a játék után mihez kezdenek ezekkel a "tehetségekkel" :) -
#63 Meg közerkölcs sértésért is :P -
dugipofi #62 olyat amúgy lehet, h együtt énekeltek vkivel, és két fejet rak ki? -
tuccser #61 én nem éneklek mert beperelnétek súlyos testi sértésért:D -
#60 Vele énekelnék duettet:D -
#59 Áh biztos nem ő tette fel, különben is képtelen lenne rá
-
#58 Ja úgy menne mint Fekete Pákóval:D Láttátok már? Itt a videó róla:D:D:D Nagyon király:D Úgy tűnik Ő is versenybe szállt a telefonért:D -
fogtalak #57 hát én biztosan nem éneklek rá, inkább valami mse mixet kéne szerezni alá :P