Nokia 5220 & 5320 Xpress Music

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Budokaj
fiam menj fel a t-mobile honlapjára és nézz szét hogy van-e... ne szerencsétlenkedj már...

rozver
én vodás vagyok, nem tudom a t-mobilnál mi van és mi nincs😛

jaj ne csináld már!

icepick16
Az egy kicsit sok <#szomoru1> Annyim nincs most rá. De valaki mondja már meg, h a t-mobilnál lehet-e kapni és ha igen, akkor mennyiért. én sehol sem találtam <#gonosz3>

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

rozver
én valamelyik független kereskedésben láttam természetesen függetlenül 35 ezerért..egész jó ár így is

jaj ne csináld már!

icepick16
Igazából nekem a t-mobile-os tökéletesen megfelelne. ki tudom üttetni magamnak 😊

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

gibbone
Szia!Attól függ,hogy hálózatfüggetlent akarsz-e?Persze ugy drágább,de nekem eddig az jött be legjobban,mert bárkinek a kártyája jó bele bármikor és hasonlók.40kölrül már kapsz egy újat,de nyerni is lehet,próbáld meg😊

mirror\'s edge

icepick16
Hol lehet 5220-at kapni? Nekem is nagyon tetszik, de nem tudom, hogy a t-mobile-nál lehet-e kapni. Van valami infód róla, hogy kb mennyi a jelenlegi ára?

Na az se lenne egy rossz ötlet, bár nekem ez az egyemberes dolog is nagyon tetszik, haverommal rengeteg órát töltöttünk már el, profilok készítésén😄
jaja tényleg, apáca show
kicsikacsa23
sõt, kórusok is lehetnek😛

is it okay if i think its lame to dance?

kicsikacsa23
jaja, oylasmi😄😄

Baby Gabi & Lala !!! 😊 😉
kicsikacsa23
jaja, ilyen duetteket! Grease+ilyenek

Arra gondolsz, hogy két kép lenne a képernyõn és mondjuk egy csaj meg egy srác is énekelne egyszerre?
kicsikacsa23
Csinálhatnának páros versenyt is, és akkor Qk kettQt kapnak, úgyis ezek ilyen ikermobilok😄

Tied a hátlap enyém a többi.... ja, meg a tobozát is elviheted 😄😄
analfa
Az lenne a jó hogyha vki olyan képet amin ketten vannak és ráéneklnek egy duettet... 😛

azért egy masszív rockduettet meghallgatnék😄
analfa
Hát mondjuk duett az lehet hogy lehet de utána ha nyertek akkor a telefont nem árt elõre eldönteni hogy vízszintesen vagy függõlegesen felezitek 😛

hellobello
szerintem is csak egyet lehet, duett nem lehetséges ! 😊

nem lehet két arcot kirakatni sztem.
analfa
ezek szerint nem túl sexy a hangod 😄
Egyébként arra használja utána mindenki amire kell poénkodnak és küldözgetik egymásnak 😛

azt nem a hangommal mívelem 😉

mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a játék után mihez kezdenek ezekkel a "tehetségekkel" 😊
analfa
Meg közerkölcs sértésért is 😛

olyat amúgy lehet, h együtt énekeltek vkivel, és két fejet rak ki?
én nem éneklek mert beperelnétek súlyos testi sértésért😄
gibbone
Vele énekelnék duettet😄

mirror\'s edge

JürgenKlinsmann
Áh biztos nem õ tette fel, különben is képtelen lenne rá

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

ramerone
Ja úgy menne mint Fekete Pákóval😄 Láttátok már? Itt a videó róla😄😄😄 Nagyon király😄 Úgy tûnik Õ is versenybe szállt a telefonért😄

---life is a give me 5---

hát én biztosan nem éneklek rá, inkább valami mse mixet kéne szerezni alá 😛
JürgenKlinsmann
Annak az emesének már ígyis úgyis mindegy 😊

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

ramerone
töltsd föl, és rögtön😄😄😄 és a te hangodon énekelne?😄

most nézem énis , hogy már pákó is itt nyomja, kíváncsi leszek mondjuk a bankos Emesét mikor látjuk itt 😛
ramerone
igen😄 kipróbálhatja az ember, hogy a saját fényképével és a saját arcával hogy állna neki egy Pink nóta😄 Szerintem ez egy jó poén benne😄

JürgenKlinsmann
Köszi 😄 De a feltöltõs megoldásnál simán ott lenne hogy más hangját töltöd fel.. Ezért tényleg legjobb ötlet marad a rihannás változat, az oldalon az õ telefonszámát adod meg, és elõtte szépen megkéred hogy a Süss fel napot énekelje ne az umbrellát mert akkor felismernék😛

gibbone
Tegnap megkaptam vkitõl a pákós videót és halálra röhögtem magam...Én énekelni énekelnék,de szólóban nem akarok,valaki esetleg duettet vállal vagy hívjam fel Rihannát? <#dumcsi>

mirror\'s edge

Hát az tény, hogy ennek nem sok az esélye. De mondjuk ha feltölhetnél filet, akkor ha felveszed magadnak mikrofonnal, jobban hangzana mint ilyen fránya minõséggel. Neked meg jó szórakozást a hétvégére 😊
JürgenKlinsmann
Azért jó hogy felhívnak, mert ezzel elérik hogy valóban te énekelj. Annak az esélye h Rihanna épp ottvan melletted hogy énekeljen a nevedbe valamit annyi mint hogy én józan maradok a hétvégén.

tényleg érdekes lehet, mikor semmi zene nélkül telefonba énekel valaki.
Kíváncsi leszek mi sül ki ebbõl!
kicsikacsa23
szerintem jobb így, meg viccesebb is😊

...bár mondjuk ha jobban belegondolok..így biztos, h te énekled fel amit akarsz, nem pedig vmelyik mega.
analfa
Mert így sokkal jobb így te is énekelhetsz... egyébként nem egy rosz gondolat hogy egyilyen lehetõség is lehetne rajta.

nem értem miért nem feltölteni kell egy audiofilet.
analfa
Hát az bizos hogy nem egy stúdió felvétel de attól még tök poén 😄

😄 Vicces lehetett! Lehet én is megpróbálkozok vele...bár telefonon nem tudom mennyire megy át a "kristálytiszta" hangom.

Ne de mindegy...ha nem akkor majd visszaszólnak, hogy bocs de ez nem jött át! 😄
kicsikacsa23
jaja, engem is felhívtak kétszer, mert elsõre nem vágtam, h mi ez😄😄

Thaison
ennyi

ezt nem mondod komolyan? Felhívtak és énekeltél a telefonba?
analfa
felhívnak telefonon és akkor már nyomathatod is ami csak belefér 😛

Hogy tudom feltölteni a hangom?