136
Nokia 5220 & 5320 Xpress Music
  • JürgenKlinsmann
    Annak az emesének már ígyis úgyis mindegy :)
  • ramerone
    töltsd föl, és rögtön:D:D:D és a te hangodon énekelne?:D
  • fogtalak
    most nézem énis , hogy már pákó is itt nyomja, kíváncsi leszek mondjuk a bankos Emesét mikor látjuk itt :P
  • ramerone
    igen:D kipróbálhatja az ember, hogy a saját fényképével és a saját arcával hogy állna neki egy Pink nóta:D Szerintem ez egy jó poén benne:D
  • JürgenKlinsmann
    Köszi :D De a feltöltős megoldásnál simán ott lenne hogy más hangját töltöd fel.. Ezért tényleg legjobb ötlet marad a rihannás változat, az oldalon az ő telefonszámát adod meg, és előtte szépen megkéred hogy a Süss fel napot énekelje ne az umbrellát mert akkor felismernék:P
  • gibbone
    Tegnap megkaptam vkitől a pákós videót és halálra röhögtem magam...Én énekelni énekelnék,de szólóban nem akarok,valaki esetleg duettet vállal vagy hívjam fel Rihannát?
  • fogtalak
    Hát az tény, hogy ennek nem sok az esélye. De mondjuk ha feltölhetnél filet, akkor ha felveszed magadnak mikrofonnal, jobban hangzana mint ilyen fránya minőséggel. Neked meg jó szórakozást a hétvégére :)
  • JürgenKlinsmann
    Azért jó hogy felhívnak, mert ezzel elérik hogy valóban te énekelj. Annak az esélye h Rihanna épp ottvan melletted hogy énekeljen a nevedbe valamit annyi mint hogy én józan maradok a hétvégén.
  • ribot
    tényleg érdekes lehet, mikor semmi zene nélkül telefonba énekel valaki.
    Kíváncsi leszek mi sül ki ebből!
  • kicsikacsa23
    szerintem jobb így, meg viccesebb is:)
  • ribot
    ...bár mondjuk ha jobban belegondolok..így biztos, h te énekled fel amit akarsz, nem pedig vmelyik mega.
  • analfa
    Mert így sokkal jobb így te is énekelhetsz... egyébként nem egy rosz gondolat hogy egyilyen lehetőség is lehetne rajta.
  • ribot
    nem értem miért nem feltölteni kell egy audiofilet.
  • analfa
    Hát az bizos hogy nem egy stúdió felvétel de attól még tök poén :D
  • ribot
    :D Vicces lehetett! Lehet én is megpróbálkozok vele...bár telefonon nem tudom mennyire megy át a "kristálytiszta" hangom.

Ne de mindegy...ha nem akkor majd visszaszólnak, hogy bocs de ez nem jött át! :D
  • kicsikacsa23
    jaja, engem is felhívtak kétszer, mert elsőre nem vágtam, h mi ez:D:D
  • Thaison
    ennyi
  • ribot
    ezt nem mondod komolyan? Felhívtak és énekeltél a telefonba?
  • analfa
    felhívnak telefonon és akkor már nyomathatod is ami csak belefér :P
  • ribot
    Hogy tudom feltölteni a hangom?
  • analfa
    Dehogy kerül pénzbe... :) ez az amit kérdeztél itt lehet megnyerni a nokia 5220-ast az kéne még hogy pénzbe :p
  • kicsikacsa23
    pénzbe kerül?
  • Bantumik
    Nem nem én csináltam :D egy haverom linkelte, nem tudom kié?
  • analfa
    Persze hogy meg tudod ez az oldal lényege :D
  • analfa
    Nagyon faintos az oldal dizánja:P bár néha egy kicsit belassul de az gondolom csak azért mert olyan sokan nézik vagy mit tudom én... :P
  • kicsikacsa23
    :D:D:D:D:D:D Elég komoly:D:D Magamat is meg tudom csinálni ilyen 3D-sre?
  • vizilou
    ez nagyon beteg..te csináltad?:D
  • Bantumik
    Ezt nézzétek meg!!! :D
    http://videa.hu/videok/kreativ/pako-a-rocker-barbi-barbie-hiphop-ETd6B4y4tKyVciPi
  • vizilou
    hát ahhoz csinálj magadnak egy profilt, zenével, saját fotóddal..és ha azt benevezed a versenyre, akkor lehet csak nyerni
  • kicsikacsa23
    na megvan, de nem úgy megy, hanem nokia.hu/zenemindenekfelett :D nem baj, lényeg, h megvan. ezt az oldalt már láttam a külföldi nokiánál, és marhára bejött, nagyon igényes. mondjuk azt nem találtam, h hol lehet nyerni:D
  • analfa
    úgy keresd hogy nokiazenemindenekfelett úgy kiadja
    jó szórakozást hozzá
  • Thaison
    Jaaa már nekem is leesett, az xpressmusicra gondolsz nem? Tessék rá is kerestem neked;)...első találat! http://www.google.hu/search?hl=hu&rlz=1C1_____huHU304&q=nokia+xpressmusic+5220+nyer&btnG=Keresés&meta=
  • analfa
    Igen én vágom már csináltam is ott egy kis muzsikát:P
  • kicsikacsa23
    nem tudom valahol láttam egy csaj írta, h lehet ilyen telót nyerni, aztán érdekelne, szoktam játszani:P
  • Thaison
    Milyen nokiamusic oldalról beszélsz? Rákerestem google-n de nem jöttem rá mire gondolsz:D
  • kicsikacsa23
    heyhey, tud vki vmit erről a nokiamusic oldalról?
  • Accera
    Az 5220 as asszimmetriája nekem valamiért tetszik. De meg nem tudom mondani miért, még én is furcsállom:D
    Az 5320, az viszont kifejezetten csúnya!
  • ramerone
    az igen de jó drága telefon volt. hihetetlen, hogy az ára pár hónap alatt a felére esett vissza.
  • 5c0rp330n
    vagy E
  • Goruck