136
Nokia 5220 & 5320 Xpress Music
-
#56 Annak az emesének már ígyis úgyis mindegy :) -
#55 töltsd föl, és rögtön:D:D:D és a te hangodon énekelne?:D -
fogtalak #54 most nézem énis , hogy már pákó is itt nyomja, kíváncsi leszek mondjuk a bankos Emesét mikor látjuk itt :P -
#53 igen:D kipróbálhatja az ember, hogy a saját fényképével és a saját arcával hogy állna neki egy Pink nóta:D Szerintem ez egy jó poén benne:D
-
#52 Köszi :D De a feltöltős megoldásnál simán ott lenne hogy más hangját töltöd fel.. Ezért tényleg legjobb ötlet marad a rihannás változat, az oldalon az ő telefonszámát adod meg, és előtte szépen megkéred hogy a Süss fel napot énekelje ne az umbrellát mert akkor felismernék:P -
#51 Tegnap megkaptam vkitől a pákós videót és halálra röhögtem magam...Én énekelni énekelnék,de szólóban nem akarok,valaki esetleg duettet vállal vagy hívjam fel Rihannát? -
fogtalak #50 Hát az tény, hogy ennek nem sok az esélye. De mondjuk ha feltölhetnél filet, akkor ha felveszed magadnak mikrofonnal, jobban hangzana mint ilyen fránya minőséggel. Neked meg jó szórakozást a hétvégére :) -
#49 Azért jó hogy felhívnak, mert ezzel elérik hogy valóban te énekelj. Annak az esélye h Rihanna épp ottvan melletted hogy énekeljen a nevedbe valamit annyi mint hogy én józan maradok a hétvégén. -
ribot #48 tényleg érdekes lehet, mikor semmi zene nélkül telefonba énekel valaki.
Kíváncsi leszek mi sül ki ebből! -
#47 szerintem jobb így, meg viccesebb is:) -
ribot #46 ...bár mondjuk ha jobban belegondolok..így biztos, h te énekled fel amit akarsz, nem pedig vmelyik mega. -
#45 Mert így sokkal jobb így te is énekelhetsz... egyébként nem egy rosz gondolat hogy egyilyen lehetőség is lehetne rajta. -
ribot #44 nem értem miért nem feltölteni kell egy audiofilet. -
#43 Hát az bizos hogy nem egy stúdió felvétel de attól még tök poén :D -
ribot #42 :D Vicces lehetett! Lehet én is megpróbálkozok vele...bár telefonon nem tudom mennyire megy át a "kristálytiszta" hangom.
Ne de mindegy...ha nem akkor majd visszaszólnak, hogy bocs de ez nem jött át! :D
-
#41 jaja, engem is felhívtak kétszer, mert elsőre nem vágtam, h mi ez:D:D -
#40 ennyi -
ribot #39 ezt nem mondod komolyan? Felhívtak és énekeltél a telefonba? -
#38 felhívnak telefonon és akkor már nyomathatod is ami csak belefér :P -
ribot #37 Hogy tudom feltölteni a hangom? -
#36 Dehogy kerül pénzbe... :) ez az amit kérdeztél itt lehet megnyerni a nokia 5220-ast az kéne még hogy pénzbe :p -
#35 pénzbe kerül? -
Bantumik #34 Nem nem én csináltam :D egy haverom linkelte, nem tudom kié? -
#33 Persze hogy meg tudod ez az oldal lényege :D -
#32 Nagyon faintos az oldal dizánja:P bár néha egy kicsit belassul de az gondolom csak azért mert olyan sokan nézik vagy mit tudom én... :P -
#31 :D:D:D:D:D:D Elég komoly:D:D Magamat is meg tudom csinálni ilyen 3D-sre? -
vizilou #30 ez nagyon beteg..te csináltad?:D -
Bantumik #29 Ezt nézzétek meg!!! :D
http://videa.hu/videok/kreativ/pako-a-rocker-barbi-barbie-hiphop-ETd6B4y4tKyVciPi
-
vizilou #28 hát ahhoz csinálj magadnak egy profilt, zenével, saját fotóddal..és ha azt benevezed a versenyre, akkor lehet csak nyerni -
#27 na megvan, de nem úgy megy, hanem nokia.hu/zenemindenekfelett :D nem baj, lényeg, h megvan. ezt az oldalt már láttam a külföldi nokiánál, és marhára bejött, nagyon igényes. mondjuk azt nem találtam, h hol lehet nyerni:D -
#26 úgy keresd hogy nokiazenemindenekfelett úgy kiadja
jó szórakozást hozzá
-
#25 Jaaa már nekem is leesett, az xpressmusicra gondolsz nem? Tessék rá is kerestem neked;)...első találat! http://www.google.hu/search?hl=hu&rlz=1C1_____huHU304&q=nokia+xpressmusic+5220+nyer&btnG=Keresés&meta= -
#24 Igen én vágom már csináltam is ott egy kis muzsikát:P -
#23 nem tudom valahol láttam egy csaj írta, h lehet ilyen telót nyerni, aztán érdekelne, szoktam játszani:P -
#22 Milyen nokiamusic oldalról beszélsz? Rákerestem google-n de nem jöttem rá mire gondolsz:D -
#21 heyhey, tud vki vmit erről a nokiamusic oldalról? -
Accera #20 Az 5220 as asszimmetriája nekem valamiért tetszik. De meg nem tudom mondani miért, még én is furcsállom:D
Az 5320, az viszont kifejezetten csúnya! -
#19 az igen de jó drága telefon volt. hihetetlen, hogy az ára pár hónap alatt a felére esett vissza. -
#18 vagy E -