507
  • Neton
    Elvileg meg kell keresni a sárga pöttyöt. Ha az nincs, akkor menj a Stark épülethez, Black Widow fog adni küldetést. Ha ez is megvolt, akkor meg civileket kell menteni, meg SHIELD egységejet a szimbiótáktól. Azt hiszem elsőre 3 SHIELD egységnek kell segíteni visszaverni a szimbióták támadását, és ha az megvan, akkor kapsz új küldetést. De olvasd el mit kell csinálni, kiírja ha megnyomod az ESC gombot. :)
  • teddymac
    10 másodpercenként megáll 2-3 másodpercre a játék erre tudd valaki
    valamilyen megoldást?
  • xido
    irigyellek...istennek nem találok olyat elérhető helyeken,mindenhol már a...másik verzió forog..:(
  • xido
    nem kell yasu...daemon tool pro kell,abban IDE drive-t csinálni,nem a SCSI-t használni és már fut is,mint anno az első Witcher meg hasonlók..és így pont nem kell hozzá crack...ezért kell,hogy menjen a patch rajta,ami elvileg néhány effektet meg részletet dob még rajta a bővült beállítások szerint...
  • Szasza20
    Ez az ELECTRO tépázza az idegeimet
  • grebber
    Szerintem előbb crack nélkül probáld ki fut-e a daemon toolsba mountolva esetleg yasut használva ha igen patcheld fel és nézzd meg ugyis de még mindig crack nélkül.Lehet hogy fog menni.
  • The Protector
    hali ma este fogom feltenni a gamet.procyon verzióm van.Mit kell vele tennem.kapok hozzá cracket.és minek a patch?ha jól értem van a game és a crack.kijött azonban egy patch amihez meg crack nincs.és jó lenne a patch ha lenne mert vmin segít.Ha jól értem ez a szitu.procyon ra felmegy a patch?vagy most mi van???
  • mama 2
    Nos. Sima Piros ruhás pókember módban(ahogy te mondtad) mentem a városbam,őltem a fehér szörnyeket fél órát, de semmi.
    Más ötlet? Már a háztetőkön is mentem, hálóhintázva is mentem, semmi.
  • xido
    hát..egy angol fórumon olvastam..valami nagyeszű azt mondta,hogy patchre felrakva a lemezről az 1.0 crack működik...ahogy azt móricka elképzelte..leszedtem még direkt egy alig 1.2 gigás repackot,amiben brutál módon be volt csomagolva a 8giga...gondoltam hátha más anyagból jött,de abban is az 1.0 crack már ott figyelt..most még vadászok PROCYON-ra,de alig találom,mivel az clone,azzal lehet a patchelt-et vinni elvileg...
  • Prince23
    Neki nyomulok harmadjára is majd :D de akkor full jóként viszem... mert elsőre a végén változtattam ezt azt. de csak is most már az 1.1-el kéne
  • Prince23

Rosszként végigvittem .D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rosszként végigvittem, én voltam az úr a csajjal, s a szimbióták az alattvalóim. nagyon lol. A ruszki csaj pedig felbérelte SimbiótaLogant, h végezzen velem. Így fejezedőtt be:)) Már nyomták is a creditet. Már azt hittem újra megkell küzdjek Logan-nal.

• Prince23
    Menj a városba spájdi módba! és utána megjelenik a cél. ennyi az egész.
  • mama 2
    Hát ez az, hogy már nekem akkora a lvl-em, hogy eggyet ütök beléjük és kampec, el is tünnek, de újratermelődnek...
  • Neton
    Szerintem addig üsd őket, amíg meg nem halnak. :) Aztán biztos lesz egy sárga pötty, ahova el kell jutni. :)
  • mama 2

Itt mit kell csinálni? Sorba jönnek ezek a fehér szimbióták, egyfolytába az útcán, és nem fogynak el.
    Ez az a küldetés után van, ahol Rinot, meg kellett lovagolni, és minden s zart lerombolni. Ja és: Amikor ezen a küldetésen választani kell hogy a jó, vagy rossz utat választom, a rosszat választottam.
    És persze az egész játék alatt rossz vagyok.
    Ötlet?
  • xido
    kezdek kicsit felrobbanni..sehol a nyüves neten nem találok egy Procyon verziót ebből,pedig ahhoz menne a patch,mivel nem crack-elt változat...amíg azt ilyen tetű lassan crackelik...ehh..
  • Neton
    Jajaja. Van még Stark Building is. :)
  • Shep
    Azok a falból kiálló nagy fúrók, első ránézésre neonreklámnak tűnhet.
  • xido
    meg a Daily Bugle meg az Oscorp meg a Wilson Fisk (Kingpin) épülete:)
  • Neton
    Tök jó gamma, nekem simán beüt és egyelőre tényleg üti a Far Cry 2-t játékmenetben. Sőt még a Fallout 3-at. Hiába, NYC-ben hálóhíntázni az priceless. Külön poén egy csomó billboard ad, pl a Stark Industries-é vagy pedig a Baxter épületé. :)
  • ricsa008
    ne telepítsétek mer még nincs crack én is jól beszívtam vele pedig lett 1-2 +graf állítási lehetőség
  • ricsa008
    voala

http://spiderman.atvi.2advanced.com/downloads/patch.html
  • mama 2
    Hát, azóta már megcsináltam, kicsit szívatós küldi volt:D!
    Most ott tartok, hogy a fekete macskának(akivel mellesleg összejöttem elvileg, mert a rossz utat vállasztottam:D), szóval ott, ugye ad egy olyan küldetést, hogy öljek robotokat.
    10 olyat, amik az útcán csinálják a balhét. Az meg is van.
    De van a másik a Wall Drills vagy mik. Azok hol vannak? Mert a Wall az fal, avagy gondolom, hogy azokat kell ölni, akik lejönnek így az épületek faláról.
    Azokat öltem is, 4 meg is van, de hiába ölök olyanokat(szerintem olyanokat ölök), az 5. nem sikerül.
    Ötlet?
  • Prince23
    C-t használd, és az ugrasztás "magaslatos" végső idejében nyomj egy SPACET aztán JOBB klikk az egérrel, és aztán megint C.
    A poén az benne, ha végére értél, megint elkell végezned a mesterlövész gyilkolást, odáig majdnem, ahol kezdődika küldetés
    készüljéé fel rá:D
  • dudusrac
    A benga néger tanította, hogy a C bilentyűvel hálót lősz ki az ellenre, majd ha megint C-t nyomsz elrugaszkodik tőle.
  • dudusrac
    Használd folyamatosan a C billentyűt.
  • mama 2
    Na, megoldódott a kilépés porbléma. Egyszerűen az volt, hogy amikor vesztettem, és lelövik a Dzsonit, nem szabad a jelenetet spaceval átugrani, hanem meg kell várni.
    Na de: Ti hogy csináltátok meg ezt a mesterlövész gyilkolos küldetést?
    Mert nekem egyszerűen nem sikerül. Vagy leölöm az első kettőt, de mivel a harmadik egy ház tetőn van, ezért ugye át kell így lendülni, de mire én átlendülök lejár az idő, vagy átlendülök, de a nagy kavarodásba és a néhol rossz kamerakezelés miatt nem találom az ellenfelet.
    Mi a taktika?
  • Shep
    Hát a telefonos az nagy poén volt, nem volt elérhető se a F4, se Hank McCoy, se Vasember :)
  • Prince23
    Pedig van vicces beszólásai Pókembernek és helyzetei... pl mikor próbál segitséget kérni a Fantastic Fourtól, telefonon próbálja elérni őket, és a robottal dumál állandóan, h nyomja meg a 4-es gombot, ha Mr Fantasticcal akar beszélni, nyomja meg az egyest gombot, és ott szarakodott...az lol volt.
    Meg nagyon csicskása lett a ruszki csajnak... Igen is! Igen hölgyem XD
  • Shep
    Engem egyetlen 1x dobott ki, az is csak úgy hintázás közben történt.
  • mama 2
    Nektek nem lép ki hibával a játék akkor, amikor meg kell védeni Dzsonit? Amikor a 25 vagy mennyi mesterlövészt kell kinyírni?
    Mert én nekem kilép akkor, amikor elbukom a küldetést, és rányomom a Retryre. Azzal a hibával dob ki, amit már leírtam.
    Ötlet?
  • Shep
    Alapból ha jól emlékszem a kurzormozgató nyilakkal lehet behozni/elküldeni/válogatni közöttük, de mivel én azokkal a gombokkal irányítok ezért nekem másra volt állítva.
  • dudusrac
    Mivel kell hívni a társakat? Mert az Allies képernyőn ír valamit, de nem tudom értelmezni valami négyzetjelet rak ki két zárójelből. [] <--- ilyet.
    Nem tudom ezt a gombot mire vélni.
  • xido
    Öregem..csak pislogok..tényleg kezd durván felfelé menni a szememben ez a játék a ranglétrán....megcsináltam az elején azt a benzinkutas 5 banda-kocsit megsemmisítős küldetést,utána elszabadult a pokol,olyan bandaháború dúl az utcákon,hogy pislogok,olyanokat osztanak rám,hogy viszem a fél utcát magammal,iszonyatosan hozza a hangulatot,kár,hogy nincsenek poénos beszólásai menet közben,mint a képregényben..
  • Prince23
    Igen, ott voltak...
    de emlékeim szerint háromszor (venom előtt vagy után, a templomnál, és a hadihajó) segített csak nekem Wolverine... és ennyi. Vulture, Black Catet nem láttam pl segiteni.
  • Shep
    Mi az, hogy a társak nem segítenek? Ha behívod őket akor igen szép munkát végeznek, aprítanak rendesen. A S.H.I.E.L.D.-es hadihajón is ott vannak a küzdelemben.
  • Prince23
    Na végigvittem. Ez egy nagyszerű játék bakkker, ezt nem gondoltam volna, h ilyet kapok a sm 3 után. Jóként végigvittem. A garfika az éppenséggel jó, a hangok azok is jók, a sztori közepes szint. Hangulatos nagyon a játék, és ez számít. Kb 15 óra a végigjátszása. de ha tizstitani akartok várost akkor jóval többre duzzad a játékidő. Az szeretem ebbe a játékaba, h a szabadság mellett küldetés- és történetorientált, nem olyan szsr mint a mostani Fra cry 2 sztoriorientáltsága. Ott könnyen el lehet veszni benne és tökölni a hülye mellékküldeseken. Az a FC2 annyira felhúzott, na mindegy, nagyon csalódott vagyok abbana játékban, és láátok kénytelen vagyok a sm:wos-hoz hasonlítani. A düh és csalódottság miatt. na visszatérve a WoS-ra, a grafikai optimalizáció siraklmas, annyit szenvedtem a főbossnál (ld. 161 hsz), h kimondani nem lehet. Nem , nem a bénaság, hanem az optimalizéácioó miatt kurvára beszaggatott, és kb 30 percig tartott így a főboss mire lereakcióztam. rohadjanak meg az optimalizálásukkal :DD Nagyon felhúzott. Szal aki végig akarja játszani, az várja mega patchet... gondolom a memóriá olvasást helyre hozzák vele. ám úgy legyen

Grafika: jó
    Hangok: jó
    Hangulat: kiváló
    Irányíthatóság: jó

+
    *ismét remek -sci-fis és némi horroros- Pókemberes hangulat
    *bossfightok oda-vissza
    *RPG szerű történet: jóként és rosszként is végigjátszható, döntéseink hatással van a játékra vmint a párbeszédek kialakulására is!
    *skill ill. saját technika (magyarán bunyó) fejlesztése a normál és a szimbióta Pókembernél
    *megdöbbentő finálé
    *szabadság
    *MEGUNHATATLAN!

-
    *grafikai optimalizáció, swappolás, stb. (megjegyezném, h néhol nagyo jó fut sok történésben, csak rájön az öt perc)
    *a társak nem segítenek az oldaladon, mindössze küldetéseket adnak (egy kivétel volt)
    *összecsapott menű, opció hiányosságok
    *kissé GTA szerű a küldetésben.

Rossz optimalizációja miatt nem 9.5 ér nekem, hanem:
    9/10

ui: ezzel beírta magát a 2008 top 10-es listába nálam
  • Shep
    Annak is van, de én úgy vettem észre, főleg a ruha számít.
  • xido
    egyszerűen képtelen vagyok abbahagyni a "céltalan" hintázást,verekedést,gyűjtögetést
    van valami haszna a szintlépéseknek?
  • xido
    fotók..csak úgy:)