Spider Man: Web of Shadows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos némileg korrigálnám magamat, hogy úgy néz ki ha a rossz utat választjuk akkor is ugyanazok a küldik vannak, csak mástól kapjuk õket és más karaktert lehet segítségül hívni, persze a végén gondlom 2 befejezés lesz attól függõen menet közben, hogy választottunk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
felraktam az 1.1-et, de nem jó hozzá a reloaded crack azt írja:
"the game settings are missing or out-of-date."
most várhatok a crack-re addig nem indul <#szomoru1>#szomoru1>
. : Z E L L E R : .
másfelõl meg elakadtam egy kicsit benne:
Ott járok h a csajnak kell csinálni küldiket, és el kellett pusztítani 10 nagy robotruhás csávót, meg 5 falon lévõ fúrót. Na a köv. küldit h kell megcsinálni? Az a feladat h találjak meg vmi glider componentet.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Más:
mikor allies ellen harcolunk és legyözzük õket, az miért van h lehet választani, h a normál pókemberre vagy a sötétpókembere kattintsunk?
Tán két befejezése van? mellesleg nagyon rpg-s lett ez az új sm.
Találkoztam Logannel is, csata közben annyi kérdést tett fel 😄 bizalmi szintet csináltam közben.
Most odáig eljutottam, h az emberek szimbiótákká válnak, s közben legyõztem Venomt. Csak sajnos megfutamodott😞 kb 5 órája tolom 😄 és kurva jó játékélménye van!

Majd még megpróbálok rájönni akkor, hogy mitõl akad, bár nem nagyon tom mi lehet oka nálam.
Nekem az nem tetszik, hogy oké hogy szuperhõs, meg rajzfilmre épül, de fizika annyira nincs a mozgásokban, levegõben irányt változtat ha ütést nyomom, meg házon így hirtelen odacsúszik, meg tornádórugás meg mittudom én.
Ugyan az a helyzet, mint a Force Unleashed-nél, nem kéne eltérni ennyire az alapoktól. Egy mutáns emberrõl van szó, nem pedig egy harci varázslóról. :S
új kombók, rpg-s szerû fejlesztések.
Küldetések után kapjuk az XP-ket (Tapasztalati pontokat), és ez által tudjuk fejleszteni az akrobatikus és speciális technikáinkat!
Rossz optimalizáció jellemzi a játékot, érthetetlenül beakad, persze nem 5 sec-ig. .net framework 3.5-tel kompatibilis, erre jöttem rá pár órája! 😄
Az írányítást szokni kell.
jó az elsõ benyomás a gémrõl. top20-ban benne lesz nálam- 2008-ban
Grafika: 7.5
Hangok: 8
Küldetések: 8
Kezelhetõség: 8
Most ott tartok, h meg kell védjem Cage-t atucatnyi sniperek ellen. Csak C" kombózni kell, de valahogy az utolsó szakaszt mégis elcseszem😞
nem rossz,bár néhol indokolatlanul akadozós...és nem skálázható
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
"It's not a bad game, Good Fight .
Gfx are strange and not equal , some effect are realy nice , but many texture are crap.
Many Fps drop, sometime around 60fps , sometime around 20fps.
Wait a cracked patch too."

Next PC upgrade: 2022
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
na sikerült elindítani, a netframework 3.5 kell neki
amúgy elég jó... nem szaggat nekem... nincs 5 sec megállás. vagy még az elején tartok, azért?
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
A 3. részben nekem egy dolog nem tetszett, mégpedig a fõellenségek, akiket nagyon sok ideig kellett támadni.
Ebben viszont szinte semmi sem tetszik. Ha lock on -olom az ellenséget ,akkor a kamera idõnként annyira rossz. Venom átugrott a szemközti ház oldalára, a kamera meg bement a ház mögé, azt hittem kifagyott a játék...
Ez nekem nagyon nem tetszik. Azthiszem uninstall.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
neketek is sp3 van?