507
  • Prince23
    amúgy annála résznél vagyok, ahol most a bannerban a háttérben láthastó, csak szimbiótás.
    persze ügyesség kérdése ahol vagyok, de
    most akkor van jelentőssége, h a szimbióta ellenfeleket h végzek velük? tudod, jó vagy rossz spájdi.
  • Shep
    A keselyűs rész nem vészes, lesz sokkal húzósabb csata is.
  • Prince23

Hehe, Pet nagyon stiröli a szimbióta Black Catet:DDDDDDD Úgy döntöttem életbe hagyom, mivel Logannel véletlenül azt hiszem rossz spidermant tettem rá :( a többit végigviszem jóként. Nem akartam h csak Wolverine legyen egyedül. csak sajnos már nem társam a csajszi. MJ-t jól felhúztam:D

Viszont most Vulture-nél vagyok, eszméletlenül a levegőbe kell h legyek, azt a de rohadt nehéz ez a rész. mindig leesek, és a távolság miatt retry:(
    azé remélem Moon Knight nem lesz szimbió.
  • Balumann
    (legújabb dirver fenntvan, directx frissítve, vírusírtót is kilőttem, Windowsom stabil és mással nincs probléma, mielőtt vki megkérdezné :| )
  • Balumann
    Hát, jó nektek hogy normálisan fut. Én megpróbáltam mindent, átállítottam felbontást, kivettem a vsyncet is, catalystban is átállítottam mindent, kiléptem midnenből ami bezavarhat, semmi eredmény. Bár talán valamivel ritkábban áll meg, 10 másodpercenként megáll 2-3 másodpercre a játék. Nagyon idegesítő sajnos, így nem fogom továbbvinni. A furcsa az, hogy egyébként amikor nem áll meg, teljesen simán fut, akadásnak meg ilyesminek nyoma sincs. Még várok egy kicsit, hátha jön crack a patchre, ha nem akkor uninstall. A 3. rész amúgyis jobban tetszett.
  • Shep
    Á hihetetlen ez a játék, mondom elkezdem előről gonoszként és lassan haladgatok majd benne, erre azt veszem észre, hogy már Cage-et meg is csináltam, őrület mennyire viszi az embert magával ez a játék.
    Ja ha esetleg valaki nem tudná akkor a jó/rossz főleg attól függ, hogy melyik ruhát viseljük többet, ami alapvetően egész jó ötlet, a képregényhez így jobban hasonlít a dolog.
  • Prince23
    4 combóból áll... a betöltő képernyő egyszer le is írta- már nem emléxem rá de a C, y, space, meg jobb egér klikkel lehet h az.

evilscorpio:
    a történet összefügg a spiderman 3 pc játékkal és a FILMMEL is. 3. részben Peter elkap eg idegen faji "ruhát"... s gondolom idővel elterjedt...
  • Shep
    De az E+C az mi mert én mindig átállítom, meg azt írja, hogy special meter kell hozzá, na az gondolom a jobb felső sarokban lévő kijelző, de mikor van feltöltve, erre se jöttem rá a végigjátszás során :)
  • Shep
    Na senki nem tudja, hogy kell a special attackot előhozni?
  • mama 2
    Felraktam, és hát nagyon tetszik, csak 5 percenként kidobál azzal a hibával, hogy a Spidermanwebofshadow.exe leállt, a kellemetlenségekért elnézést kérünk.
    Ötlet?
  • evilscorpio
    kb mikorra lessz világos honnét is jött ez a sok fekete fikaalak?
  • evilscorpio
    ohh értem akkor megnyugodtaaaam hogy nem folytatásos izé lessz és nem én maradtam le a dologrol...:)
  • xido
    Nyomjad csak tovább,majd meglátod,hogy ez a tipikus bele a közepébe bevezető,aztán majd szépen elkezdi mesélni előlről....
  • evilscorpio
    hy all! én most tettem fel a gémet még épp elkezdtem, teccik, meg jó is dee valaki nem világositana fel? én nem vágom a sztorit... bele a közepébe pokember sétál az elején ien életüntan, semmivel se törödik, aztán lever pár ellent, meg honnan a fenéböl ez a sok szinbionta??? valaki elmesélné miröl marsadtam le? ez most a pokember 3 gém folytatása ? mert azt nem toltam végig annak a végéröl maradtam volna le valamiröl? léci akinek van 2 szabad perce irja hogy mi a sztori, mert a gém jó csak nem vágom.
    elöre is köszi
  • dudusrac
    Hát én alapból kettő Spacet nyomtam, azaz dupla ugrást, mert a simával nekem sem akart sikerülni. A rugást meg rájöttem, hogy nem is kell olyan jól időzíteni, ha előbb nyomod (persze azért nem olyan sokkal) akkor is lerúgja őket.
  • TheBerzerker
    Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni ezt a swing-kick-et, amikor egy rúgással kell kinyírni 3 bandatagot. Írja, hogy space aztán buton 2-es gomb nyomva tartva de kurvára nem sikerül. Sosem csinálja meg. Tippek?
  • xido
    Narancs színű..az nem a Carnage vagy mi a frász volt a neve?..Venomból meg egy őrült Pókember ellenes pszichopatából alakult ki...

a patch annyival egészíti ki a videó beállítást a felbontáson kívül,hogy vsync,shadows,partical effects,special effects...
    kíváncsi lennék viszont,hogy a clonedvd-s verzióra felrakva a patchet vajon el lehet-e indítani,mert a clone-oknak régebben az volt az ismérvük,hogy nem cracket használunk hozzá,ezáltal a hivatalos patchek is használhatóak hozzá....
  • Prince23
    Akkor gondolom olyan szintű ellenfelek is lesz ellened...
    majd írj vissza
  • Shep
    Hohó a folytatásra nyomtam az új játék helyett és előről kezdte az egészet, de megvan az összes kombóm amit már megvettem.
  • dudusrac
    Alapból E+C ha jól tudom.
  • Shep
    Onnan még van pár óra :) Pár keményebb csatával.
  • Prince23
    Én kb 12 órája tolom, de még csak most győztem le nem rég a SzimbiótaElektrót.

Más:
    Most meg megvédtem a STARK művet. ahol a ruszki parancsnoknőnek is van a bázisa. Küldtem rájuk air striket, azt jól van, és vége lett a küldinek:D
    egy új fajjal taliztamt, most láttam először egy narancsszínű szimbiótapókfazont. nagyon brutál, egyre nagyobb a kihivás s vége felé. érzem h már a vége felé tartok. Ugye? Mondjuk már több mint 10 órája tolom, ideje lenne már.
    (aki végigvitte azoknak írtam)
  • Shep
    Ja és van olyan, hogy speciális támadás, na azt én nem tudtam előcsalni. Hogy kell?
  • Shep
    Hát a főküldiket csináltam főleg, viszonylag kevésszer haltam meg így volt olyan 10-12 óra körül, lehet inkább több. A patch amúgy mit javít, mert ez a belassuló/megálló kép eléggé zavaró volt.
  • grebber
    Kb milyen hosszú volt a game órákban?
  • Shep
    Na a végére értem, ez az eddigi legjobb pókemberes játék, mert nincsenek benne idióta őrületbe kergetős üldözéses részek, mint az Ultimate-ben, és nincsenek még hajtépősebb elmebeteg gombkombinációk nyomogatása. Ezzel szemben, van egy tűrhető, bár kicsit bele a közepébe történet, jó kombók, fejlődési rendszer, társak, látványos harcok, melyek némelyike nem túl könnyű, de azért még a határon belül.
    Ami nem tetszett, a város kidolgozása elég gyenge a 2 lapból álló fák hááát.
    Van ha jól emlékszem 5 főgonosz akiket a szimbiótás trükkel ügyesen megdupláztak, vagyis mindenkit 2x kell leverni. + a Végén a főgonosz.
    A küldetések a végére kicsit ellaposodtak.
    Érdemes lenne nekikezdeni újra, úgy hogy engedek a szimbiótámnak (gonosz)
    8,5/10
  • Prince23
    Az csak egy előcsata amúgy. Akadályozd meg, h ne kebelezze magába az embereket. De gondolom előtte a két virágöklendezőket ki nyírtad, és utána megint lesz két ilyen virágféleség, na azokat el kell rendezni, mert onnan meriti erejét és életét venom
  • zzeN
    Venom-ot h lehet legyőzni?a Wolwerines harc után vagyok, amikor Venomot kell megállítani. Már az utcákon ugrál, de mindig feltölti az életét úgy h egy embert magába szív. H kéne legyőznöm?THX!
  • Prince23

Tényleg nem játszottok vele? nagyon jó eddig. Már meg van az összes allies. Legyőztem Elektrot.
  • xido
    ráférne,mert most néztem újra pár trailert és szebbek benne az utcák,házak,ha nem is sokkal...:)
  • grebber
    1.1-es patch után lesz majd némi grafika állítási lehetőség!
  • Fehercsoki
    Nektek vannak bármiféle grafikai beállítások?Nekem semmi még felbontás se és nekem rondább is mint a ti képeiteken.
  • Shep
    Csak annyi :(

Nos némileg korrigálnám magamat, hogy úgy néz ki ha a rossz utat választjuk akkor is ugyanazok a küldik vannak, csak mástól kapjuk őket és más karaktert lehet segítségül hívni, persze a végén gondlom 2 befejezés lesz attól függően menet közben, hogy választottunk.
  • ricsa008
    a grafikán csak a felbontás állítható meg a v-sync? vagy csak én nem találok mást?
  • Shep
    Hát szerintem nem fog :( A grafikán tuti nem.
  • Balumann
    Én várok szerintem amíg lesz crack a patchez, hátha javít valamit grafikában, optimalizáltságban, illetve bugokban.
  • Shep
    Na megnéztem mi történik ha a rossz illetve a jó utat választom. Egyrészt más bejátszást kapunk, másrészt, meg máshogy folytatódik a történet, tehát szerintem mindenképpen legalább 2x érdemes végigjátszani. Pl. Fekete Macskánál ha a jót választjuk akkor elutasítjuk a csaj közeledését és Kingpin nyomába eredhetünk. Ha viszont Macska mellett döntünk akkor tőle fogunk küldetéseket kapni a város leigázása érdekében. Azt mondom ez egy igen jó húzás volt a készítők részről, a grafikai hiányosságokat lassan megszokom, a kombok egyre jobbak, csak ne lenne ilyen optimalizálatlan.
  • zzeN
    itt:
  • grebber
    Tedd újra ennyi!
  • Zeller01
    akkor ez igaz
    felraktam az 1.1-et, de nem jó hozzá a reloaded crack azt írja:
    "the game settings are missing or out-of-date."
    most várhatok a crack-re addig nem indul