507
  • TheBerzerker
    Most vagyok túl Elektro-n. A Marvel Ultimate Alliance és a Punisher óta nem élveztem ennyire játékot.
  • Prince23
    *kis javitás

3. dead space, és onnantól crysis
  • Prince23
    Végigvittem harmadjára is, ezuttal a terv szerint. nagyon jó gém, top 2 2008-ban, dead space, és crysis warhead csúszott a listán :D

Top 5
    1. Mass Effect
    2. Spider-man Web of Shadows
    3. Crysis warhead
    4. Sacred 2
    5. BiA HH

CoD:WaW még ki se jött, jelenleg ilyen a top 5-ösöm:)
  • adios
    Higgadj már le kicsit...Ha segíteni tudnak,segíteni fognak.Nem kell 10 percenként írogatnod mindenféle hülyeséget..
  • duka10
    a pókember 3 simán ment ez miért nem???
  • duka10
    vagy mit kell vele csinálni?
    mert én feltelepítettem meg elindítottam a spider man wos-t
    vagy valamit csinálni kell a progival?????
  • duka10
    feltelepítettem de ugyan ugy kidob hibaüzivel:(
  • duka10
    ok köszi megprobálom
  • Prince23
    LOL
    Tedd már fel a .net framework 3.5-öt!!!
    nekem is anno nem indult, visszakéne olvass talán :)
  • duka10
    de nekem nem akadozik sőt elsem indul de a havernak mégis elmegy de neki meg gynegébb a gépe mint nekem!!!
    nekem sajnos hibaüzit dob ki
  • blackfire001
    Nekem is akadozik nyugi, és ráadásul a távolban a házak egy része szinte korom fekete.:S
  • duka10
    de akadozik
  • duka10
    havernak ilyen géppel megy:256mb ati sapihire 2600 xt
  • blackfire001
    Megvan! Ki kell választani, majd hosszan nyomni a lefele gombot... :D Azért köszi.
  • duka10
    azt is mondták már hogy Microsoft Net Framwork 3.5 ezt telepítsem de nem tom miez és nem akarom telepíteni
  • duka10
    az írja ki hogy a spider man web of... hibát észlelt ezért leállt a kellemetlenségért elnézését kérjük
  • duka10
    nvidia 6600-as videokari
    a gaveromnak meg gyengébb és viszi igaz hogy szaggat de neki miért megy?
  • duka10
    nekem 512 mb ramom van és nvidia 6600-as
    a haveromnak meg gyengébb a gépe és viszi
  • xido
    driverek,kodekek?
  • Shep
    Ne mondjál már neki hülyeséget, be lehet hívni a szövetségest, hogy segítsen.
  • duka10
    Engem hibaüzenettel dobál ki pedig mindenem megven hozzá hogy elvigye
    mi lehet a gond???
    a segítséget megköszönném!!
  • Prince23
    Sehogy.
  • blackfire001
    Hogyan lehet segítséget hívni. Azt tudom, hogy a nyilakkal lehet váltani embert, de melyikkel lehet hívni? Vagy hogyan jön? :S pls
  • xido
    dejszen pont azt akarom elkerülni,tudod..a patchet kipróbáltam volna,crackelni eddig is tudtam
  • Prince23
    Akkor crackeld.
  • xido
    Na most van ki az összes [email protected] nehezen leimádkozom azt a tetves Procyon verziót...és a pofámba röhög,akármit próbálok kezdeni vele,akármilyen daemonnal,akármilyen módon...yasu-val is..hát kapják be mélyen,az nfo szerint csak pikkpakk...b+
  • Prince23
    Nem lehet... csak a 2 pókember fejlesztési százalákát lehet látni, h éppen h tart.
    Te még nagyon az elején vagy, az első bossfight. Kb 10 óra játékidő van még hátra nálad.
  • grebber
    Azt sehol nem lehet megnézni hol tartunk a játékba??
    Black Cat után vagyok.
  • blackfire001
    Ja, és valaki segítsen már! Hogyan lehet segítséget hívni. Azt tudom, hogy a nyilakkal lehet váltani embert, de melyikkel lehet hívni? Vagy hogyan jön? :S pls
  • blackfire001
    Ha szebb lett volna a grafika, és rendesen lett volna optimalizálva, akkor azt hiszem 2008 legjobb játékáról is beszélhettünk volna. Eddig persze, mert még nem jött ki a GTA4... :D
  • Prince23
    Eszméletlen ez a játék. Már harmadjára tolom (cél: full jóként végigvinni). Mondom magamban, h megcsinálok két küldetést, és a végén azt veszem észre, h órák óta tolom, és h már legyőztem Black Cat-et:D Mondom mindegy mosmá, egy biztos: magával ragadó hangulatja van. Full jó zenék kisérik az akciót is mellesleg! asszem gondolkodok a 2008 TOP 2 helyezésén. Warhead meg 3. lesz a top 10 2008-ba.
  • ricsa008
    nem tudná valaki felrakni az original fájlokat amit a patch lecserélt? mert az ISO az havernál van így viszont nem tok vele jáccani
  • whazzuup
    HELLO SEGITSETEK PLIIIIIZ IRTÁTOK LELJEBB HOGY YASU MEG DAEMON TOOL SPRO KELL A PÓKEMBER ÚJ RÉSZÉHEZ
    hogy kell proban beállitani ide vezérlőt csak scsit enged
    vagy egyáltalán hogy kell elinditani a web of shadowst kifagy elején
  • Neton
    Majd a gamecopyworld.com-on ha fent lesz, akkor lesz. Addig meg így kell szeretni. :)
  • ricsa008
    az nekem is kellene
  • grebber
    #227-re valaki??
  • Prince23
    Van már hozzá 1.1-es törés
  • Neton
    Én a Free Play-t megoldom 2 küldetés között, akkor általában mindig a kis színes pókjelekre vadászok. Azért azt sajnálom kicsit, hogy a MetaLife épületen nincs semmi felirat, azért egy HaveaLife-ot vagy GetaLife-ot (álá GTA4) oda biggyeszthettek volna. :) Én még nem nyomtam végig, de a képregényes feeling simán ott van. Egyedül Fisk az aki kicsit fura, illetve a mozdulatai Darth Vaderesek, de a game a helyén van. Még Peter humora is ugyanolyan, mint a képregényben. :) Szóval esélyes egy Best of 2008 második helyezettre nálam. Az első a Mass Effect. Aztán persze majd lehet a GTA4 lesz, de ez már offtopik. :)
  • R3TR0
    Nah végigvittem a gémet, mint jó vagyis piros spidey.

Akkor egy kis tapasztalat:

Ugye itt van ez a sokak általl szidott grafika. Nálam is sjana szaggatott, de sztem maga a graf a helyén volt. Akkor a hangok is jók voltak. Irányitás keyboardon nyomtam nekem kézre áltt.
    A játékmenet elég pörgös és zstem azért változatos is volt.

Hát ennyi.

Az kicsit fura hogy a végén credits és auto exit van XD

Se free play se semmi ....
  • grebber
    Valahol meglehet nézni játékon belül hogy kb hány %nál tarthatunk?