Spider Man: Web of Shadows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://spiderman.atvi.2advanced.com/downloads/patch.html
Most ott tartok, hogy a fekete macskának(akivel mellesleg összejöttem elvileg, mert a rossz utat vállasztottam😄), szóval ott, ugye ad egy olyan küldetést, hogy öljek robotokat.
10 olyat, amik az útcán csinálják a balhét. Az meg is van.
De van a másik a Wall Drills vagy mik. Azok hol vannak? Mert a Wall az fal, avagy gondolom, hogy azokat kell ölni, akik lejönnek így az épületek faláról.
Azokat öltem is, 4 meg is van, de hiába ölök olyanokat(szerintem olyanokat ölök), az 5. nem sikerül.
Ötlet?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
A poén az benne, ha végére értél, megint elkell végezned a mesterlövész gyilkolást, odáig majdnem, ahol kezdõdika küldetés<#eplus2>#eplus2>
készüljéé fel rá😄
Na de: Ti hogy csináltátok meg ezt a mesterlövész gyilkolos küldetést?
Mert nekem egyszerûen nem sikerül. Vagy leölöm az elsõ kettõt, de mivel a harmadik egy ház tetõn van, ezért ugye át kell így lendülni, de mire én átlendülök lejár az idõ, vagy átlendülök, de a nagy kavarodásba és a néhol rossz kamerakezelés miatt nem találom az ellenfelet.
Mi a taktika?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg nagyon csicskása lett a ruszki csajnak... Igen is! Igen hölgyem XD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert én nekem kilép akkor, amikor elbukom a küldetést, és rányomom a Retryre. Azzal a hibával dob ki, amit már leírtam.
Ötlet?
Nem tudom ezt a gombot mire vélni.
de emlékeim szerint háromszor (venom elõtt vagy után, a templomnál, és a hadihajó) segített csak nekem Wolverine... és ennyi. Vulture, Black Catet nem láttam pl segiteni.
Grafika: jó
Hangok: jó
Hangulat: kiváló
Irányíthatóság: jó
+
*ismét remek -sci-fis és némi horroros- Pókemberes hangulat
*bossfightok oda-vissza
*RPG szerû történet: jóként és rosszként is végigjátszható, döntéseink hatással van a játékra vmint a párbeszédek kialakulására is!
*skill ill. saját technika (magyarán bunyó) fejlesztése a normál és a szimbióta Pókembernél
*megdöbbentõ finálé
*szabadság
*MEGUNHATATLAN!
-
*grafikai optimalizáció, swappolás, stb. (megjegyezném, h néhol nagyo jó fut sok történésben, csak rájön az öt perc)
*a társak nem segítenek az oldaladon, mindössze küldetéseket adnak (egy kivétel volt)
*összecsapott menû, opció hiányosságok
*kissé GTA szerû a küldetésben.
Rossz optimalizációja miatt nem 9.5 ér nekem, hanem:
9/10
ui: ezzel beírta magát a 2008 top 10-es listába nálam
van valami haszna a szintlépéseknek?

persze ügyesség kérdése ahol vagyok, de
most akkor van jelentõssége, h a szimbióta ellenfeleket h végzek velük? tudod, jó vagy rossz spájdi.
Hehe, Pet nagyon stiröli a szimbióta Black Catet😄DDDDDD Úgy döntöttem életbe hagyom, mivel Logannel véletlenül azt hiszem rossz spidermant tettem rá 😞 a többit végigviszem jóként. Nem akartam h csak Wolverine legyen egyedül. csak sajnos már nem társam a csajszi. MJ-t jól felhúztam😄
Viszont most Vulture-nél vagyok, eszméletlenül a levegõbe kell h legyek, azt a de rohadt nehéz ez a rész. mindig leesek, és a távolság miatt retry😞
azé remélem Moon Knight nem lesz szimbió.
Ja ha esetleg valaki nem tudná akkor a jó/rossz fõleg attól függ, hogy melyik ruhát viseljük többet, ami alapvetõen egész jó ötlet, a képregényhez így jobban hasonlít a dolog.
evilscorpio:
a történet összefügg a spiderman 3 pc játékkal és a FILMMEL is. 3. részben Peter elkap eg idegen faji "ruhát"... s gondolom idõvel elterjedt...
Ötlet?
elöre is köszi
a patch annyival egészíti ki a videó beállítást a felbontáson kívül,hogy vsync,shadows,partical effects,special effects...
kíváncsi lennék viszont,hogy a clonedvd-s verzióra felrakva a patchet vajon el lehet-e indítani,mert a clone-oknak régebben az volt az ismérvük,hogy nem cracket használunk hozzá,ezáltal a hivatalos patchek is használhatóak hozzá....
Más:
Most meg megvédtem a STARK mûvet. ahol a ruszki parancsnoknõnek is van a bázisa. Küldtem rájuk air striket, azt jól van, és vége lett a küldinek😄
egy új fajjal taliztamt, most láttam elõször egy narancsszínû szimbiótapókfazont. nagyon brutál, egyre nagyobb a kihivás s vége felé. érzem h már a vége felé tartok. Ugye? Mondjuk már több mint 10 órája tolom, ideje lenne már.
(aki végigvitte azoknak írtam)
Ami nem tetszett, a város kidolgozása elég gyenge a 2 lapból álló fák hááát.
Van ha jól emlékszem 5 fõgonosz akiket a szimbiótás trükkel ügyesen megdupláztak, vagyis mindenkit 2x kell leverni. + a Végén a fõgonosz.
A küldetések a végére kicsit ellaposodtak.
Érdemes lenne nekikezdeni újra, úgy hogy engedek a szimbiótámnak (gonosz)
8,5/10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tényleg nem játszottok vele? nagyon jó eddig. Már meg van az összes allies. Legyõztem Elektrot.