Spider Man: Web of Shadows

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne telepítsétek mer még nincs crack én is jól beszívtam vele pedig lett 1-2 +graf állítási lehetõség
voala

http://spiderman.atvi.2advanced.com/downloads/patch.html
mama 2
Hát, azóta már megcsináltam, kicsit szívatós küldi volt😄!
Most ott tartok, hogy a fekete macskának(akivel mellesleg összejöttem elvileg, mert a rossz utat vállasztottam😄), szóval ott, ugye ad egy olyan küldetést, hogy öljek robotokat.
10 olyat, amik az útcán csinálják a balhét. Az meg is van.
De van a másik a Wall Drills vagy mik. Azok hol vannak? Mert a Wall az fal, avagy gondolom, hogy azokat kell ölni, akik lejönnek így az épületek faláról.
Azokat öltem is, 4 meg is van, de hiába ölök olyanokat(szerintem olyanokat ölök), az 5. nem sikerül.
Ötlet?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Prince23
C-t használd, és az ugrasztás "magaslatos" végsõ idejében nyomj egy SPACET aztán JOBB klikk az egérrel, és aztán megint C.
A poén az benne, ha végére értél, megint elkell végezned a mesterlövész gyilkolást, odáig majdnem, ahol kezdõdika küldetés<#eplus2>
készüljéé fel rá😄

dudusrac
A benga néger tanította, hogy a C bilentyûvel hálót lõsz ki az ellenre, majd ha megint C-t nyomsz elrugaszkodik tõle.

dudusrac
Használd folyamatosan a C billentyût.

mama 2
Na, megoldódott a kilépés porbléma. Egyszerûen az volt, hogy amikor vesztettem, és lelövik a Dzsonit, nem szabad a jelenetet spaceval átugrani, hanem meg kell várni.
Na de: Ti hogy csináltátok meg ezt a mesterlövész gyilkolos küldetést?
Mert nekem egyszerûen nem sikerül. Vagy leölöm az elsõ kettõt, de mivel a harmadik egy ház tetõn van, ezért ugye át kell így lendülni, de mire én átlendülök lejár az idõ, vagy átlendülök, de a nagy kavarodásba és a néhol rossz kamerakezelés miatt nem találom az ellenfelet.
Mi a taktika?

Shep
Hát a telefonos az nagy poén volt, nem volt elérhetõ se a F4, se Hank McCoy, se Vasember 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Pedig van vicces beszólásai Pókembernek és helyzetei... pl mikor próbál segitséget kérni a Fantastic Fourtól, telefonon próbálja elérni õket, és a robottal dumál állandóan, h nyomja meg a 4-es gombot, ha Mr Fantasticcal akar beszélni, nyomja meg az egyest gombot, és ott szarakodott...az lol volt.
Meg nagyon csicskása lett a ruszki csajnak... Igen is! Igen hölgyem XD

Shep
Engem egyetlen 1x dobott ki, az is csak úgy hintázás közben történt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mama 2
Nektek nem lép ki hibával a játék akkor, amikor meg kell védeni Dzsonit? Amikor a 25 vagy mennyi mesterlövészt kell kinyírni?
Mert én nekem kilép akkor, amikor elbukom a küldetést, és rányomom a Retryre. Azzal a hibával dob ki, amit már leírtam.
Ötlet?

Shep
Alapból ha jól emlékszem a kurzormozgató nyilakkal lehet behozni/elküldeni/válogatni közöttük, de mivel én azokkal a gombokkal irányítok ezért nekem másra volt állítva.

dudusrac
Mivel kell hívni a társakat? Mert az Allies képernyõn ír valamit, de nem tudom értelmezni valami négyzetjelet rak ki két zárójelbõl. [] <--- ilyet.
Nem tudom ezt a gombot mire vélni.

Öregem..csak pislogok..tényleg kezd durván felfelé menni a szememben ez a játék a ranglétrán....megcsináltam az elején azt a benzinkutas 5 banda-kocsit megsemmisítõs küldetést,utána elszabadult a pokol,olyan bandaháború dúl az utcákon,hogy pislogok,olyanokat osztanak rám,hogy viszem a fél utcát magammal,iszonyatosan hozza a hangulatot,kár,hogy nincsenek poénos beszólásai menet közben,mint a képregényben..
Prince23
Igen, ott voltak...
de emlékeim szerint háromszor (venom elõtt vagy után, a templomnál, és a hadihajó) segített csak nekem Wolverine... és ennyi. Vulture, Black Catet nem láttam pl segiteni.

Shep
Mi az, hogy a társak nem segítenek? Ha behívod õket akor igen szép munkát végeznek, aprítanak rendesen. A S.H.I.E.L.D.-es hadihajón is ott vannak a küzdelemben.

Prince23
Na végigvittem. Ez egy nagyszerû játék bakkker, ezt nem gondoltam volna, h ilyet kapok a sm 3 után. Jóként végigvittem. A garfika az éppenséggel jó, a hangok azok is jók, a sztori közepes szint. Hangulatos nagyon a játék, és ez számít. Kb 15 óra a végigjátszása. de ha tizstitani akartok várost akkor jóval többre duzzad a játékidõ. Az szeretem ebbe a játékaba, h a szabadság mellett küldetés- és történetorientált, nem olyan szsr mint a mostani Fra cry 2 sztoriorientáltsága. Ott könnyen el lehet veszni benne és tökölni a hülye mellékküldeseken. Az a FC2 annyira felhúzott, na mindegy, nagyon csalódott vagyok abbana játékban, és láátok kénytelen vagyok a sm:wos-hoz hasonlítani. A düh és csalódottság miatt. na visszatérve a WoS-ra, a grafikai optimalizáció siraklmas, annyit szenvedtem a fõbossnál (ld. 161 hsz), h kimondani nem lehet. Nem , nem a bénaság, hanem az optimalizéácioó miatt kurvára beszaggatott, és kb 30 percig tartott így a fõboss mire lereakcióztam. rohadjanak meg az optimalizálásukkal <#idiota> 😄D Nagyon felhúzott. Szal aki végig akarja játszani, az várja mega patchet... gondolom a memóriá olvasást helyre hozzák vele. ám úgy legyen

Grafika: jó
Hangok: jó
Hangulat: kiváló
Irányíthatóság: jó

+
*ismét remek -sci-fis és némi horroros- Pókemberes hangulat
*bossfightok oda-vissza
*RPG szerû történet: jóként és rosszként is végigjátszható, döntéseink hatással van a játékra vmint a párbeszédek kialakulására is!
*skill ill. saját technika (magyarán bunyó) fejlesztése a normál és a szimbióta Pókembernél
*megdöbbentõ finálé
*szabadság
*MEGUNHATATLAN!

-
*grafikai optimalizáció, swappolás, stb. (megjegyezném, h néhol nagyo jó fut sok történésben, csak rájön az öt perc)
*a társak nem segítenek az oldaladon, mindössze küldetéseket adnak (egy kivétel volt)
*összecsapott menû, opció hiányosságok
*kissé GTA szerû a küldetésben.

Rossz optimalizációja miatt nem 9.5 ér nekem, hanem:
9/10

ui: ezzel beírta magát a 2008 top 10-es listába nálam

Shep
Annak is van, de én úgy vettem észre, fõleg a ruha számít.

egyszerûen képtelen vagyok abbahagyni a "céltalan" hintázást,verekedést,gyûjtögetést<#hehe>
van valami haszna a szintlépéseknek?
fotók..csak úgy😊

Prince23
amúgy annála résznél vagyok, ahol most a bannerban a háttérben láthastó, csak szimbiótás.
persze ügyesség kérdése ahol vagyok, de
most akkor van jelentõssége, h a szimbióta ellenfeleket h végzek velük? tudod, jó vagy rossz spájdi.

Shep
A keselyûs rész nem vészes, lesz sokkal húzósabb csata is.

Prince23

Hehe, Pet nagyon stiröli a szimbióta Black Catet😄DDDDDD Úgy döntöttem életbe hagyom, mivel Logannel véletlenül azt hiszem rossz spidermant tettem rá 😞 a többit végigviszem jóként. Nem akartam h csak Wolverine legyen egyedül. csak sajnos már nem társam a csajszi. MJ-t jól felhúztam😄

Viszont most Vulture-nél vagyok, eszméletlenül a levegõbe kell h legyek, azt a de rohadt nehéz ez a rész. mindig leesek, és a távolság miatt retry😞
azé remélem Moon Knight nem lesz szimbió.

Balumann
(legújabb dirver fenntvan, directx frissítve, vírusírtót is kilõttem, Windowsom stabil és mással nincs probléma, mielõtt vki megkérdezné :| )

Balumann
Hát, jó nektek hogy normálisan fut. Én megpróbáltam mindent, átállítottam felbontást, kivettem a vsyncet is, catalystban is átállítottam mindent, kiléptem midnenbõl ami bezavarhat, semmi eredmény. Bár talán valamivel ritkábban áll meg, 10 másodpercenként megáll 2-3 másodpercre a játék. Nagyon idegesítõ sajnos, így nem fogom továbbvinni. A furcsa az, hogy egyébként amikor nem áll meg, teljesen simán fut, akadásnak meg ilyesminek nyoma sincs. Még várok egy kicsit, hátha jön crack a patchre, ha nem akkor uninstall. A 3. rész amúgyis jobban tetszett.

Shep
Á hihetetlen ez a játék, mondom elkezdem elõrõl gonoszként és lassan haladgatok majd benne, erre azt veszem észre, hogy már Cage-et meg is csináltam, õrület mennyire viszi az embert magával ez a játék.
Ja ha esetleg valaki nem tudná akkor a jó/rossz fõleg attól függ, hogy melyik ruhát viseljük többet, ami alapvetõen egész jó ötlet, a képregényhez így jobban hasonlít a dolog.

Prince23
4 combóból áll... a betöltõ képernyõ egyszer le is írta- már nem emléxem rá de a C, y, space, meg jobb egér klikkel lehet h az.

evilscorpio:
a történet összefügg a spiderman 3 pc játékkal és a FILMMEL is. 3. részben Peter elkap eg idegen faji "ruhát"... s gondolom idõvel elterjedt...

Shep
De az E+C az mi mert én mindig átállítom, meg azt írja, hogy special meter kell hozzá, na az gondolom a jobb felsõ sarokban lévõ kijelzõ, de mikor van feltöltve, erre se jöttem rá a végigjátszás során 😊

Shep
Na senki nem tudja, hogy kell a special attackot elõhozni?

mama 2
Felraktam, és hát nagyon tetszik, csak 5 percenként kidobál azzal a hibával, hogy a Spidermanwebofshadow.exe leállt, a kellemetlenségekért elnézést kérünk.
Ötlet?

kb mikorra lessz világos honnét is jött ez a sok fekete fikaalak?
ohh értem akkor megnyugodtaaaam hogy nem folytatásos izé lessz és nem én maradtam le a dologrol...😊
Nyomjad csak tovább,majd meglátod,hogy ez a tipikus bele a közepébe bevezetõ,aztán majd szépen elkezdi mesélni elõlrõl....
hy all! én most tettem fel a gémet még épp elkezdtem, teccik, meg jó is dee valaki nem világositana fel? én nem vágom a sztorit... bele a közepébe pokember sétál az elején ien életüntan, semmivel se törödik, aztán lever pár ellent, meg honnan a fenéböl ez a sok szinbionta??? valaki elmesélné miröl marsadtam le? ez most a pokember 3 gém folytatása ? mert azt nem toltam végig annak a végéröl maradtam volna le valamiröl? léci akinek van 2 szabad perce irja hogy mi a sztori, mert a gém jó csak nem vágom.
elöre is köszi
dudusrac
Hát én alapból kettõ Spacet nyomtam, azaz dupla ugrást, mert a simával nekem sem akart sikerülni. A rugást meg rájöttem, hogy nem is kell olyan jól idõzíteni, ha elõbb nyomod (persze azért nem olyan sokkal) akkor is lerúgja õket.

TheBerzerker
Egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni ezt a swing-kick-et, amikor egy rúgással kell kinyírni 3 bandatagot. Írja, hogy space aztán buton 2-es gomb nyomva tartva de kurvára nem sikerül. Sosem csinálja meg. Tippek?

Narancs színû..az nem a Carnage vagy mi a frász volt a neve?..Venomból meg egy õrült Pókember ellenes pszichopatából alakult ki...

a patch annyival egészíti ki a videó beállítást a felbontáson kívül,hogy vsync,shadows,partical effects,special effects...
kíváncsi lennék viszont,hogy a clonedvd-s verzióra felrakva a patchet vajon el lehet-e indítani,mert a clone-oknak régebben az volt az ismérvük,hogy nem cracket használunk hozzá,ezáltal a hivatalos patchek is használhatóak hozzá....
Prince23
Akkor gondolom olyan szintû ellenfelek is lesz ellened...
majd írj vissza

Shep
Hohó a folytatásra nyomtam az új játék helyett és elõrõl kezdte az egészet, de megvan az összes kombóm amit már megvettem.

dudusrac
Alapból E+C ha jól tudom.

Shep
Onnan még van pár óra 😊 Pár keményebb csatával.

Prince23
Én kb 12 órája tolom, de még csak most gyõztem le nem rég a SzimbiótaElektrót.

Más:
Most meg megvédtem a STARK mûvet. ahol a ruszki parancsnoknõnek is van a bázisa. Küldtem rájuk air striket, azt jól van, és vége lett a küldinek😄
egy új fajjal taliztamt, most láttam elõször egy narancsszínû szimbiótapókfazont. nagyon brutál, egyre nagyobb a kihivás s vége felé. érzem h már a vége felé tartok. Ugye? Mondjuk már több mint 10 órája tolom, ideje lenne már.
(aki végigvitte azoknak írtam)

Shep
Ja és van olyan, hogy speciális támadás, na azt én nem tudtam elõcsalni. Hogy kell?

Shep
Hát a fõküldiket csináltam fõleg, viszonylag kevésszer haltam meg így volt olyan 10-12 óra körül, lehet inkább több. A patch amúgy mit javít, mert ez a belassuló/megálló kép eléggé zavaró volt.

grebber
Kb milyen hosszú volt a game órákban?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na a végére értem, ez az eddigi legjobb pókemberes játék, mert nincsenek benne idióta õrületbe kergetõs üldözéses részek, mint az Ultimate-ben, és nincsenek még hajtépõsebb elmebeteg gombkombinációk nyomogatása. Ezzel szemben, van egy tûrhetõ, bár kicsit bele a közepébe történet, jó kombók, fejlõdési rendszer, társak, látványos harcok, melyek némelyike nem túl könnyû, de azért még a határon belül.
Ami nem tetszett, a város kidolgozása elég gyenge a 2 lapból álló fák hááát.
Van ha jól emlékszem 5 fõgonosz akiket a szimbiótás trükkel ügyesen megdupláztak, vagyis mindenkit 2x kell leverni. + a Végén a fõgonosz.
A küldetések a végére kicsit ellaposodtak.
Érdemes lenne nekikezdeni újra, úgy hogy engedek a szimbiótámnak (gonosz)
8,5/10

Prince23
Az csak egy elõcsata amúgy. Akadályozd meg, h ne kebelezze magába az embereket. De gondolom elõtte a két virágöklendezõket ki nyírtad, és utána megint lesz két ilyen virágféleség, na azokat el kell rendezni, mert onnan meriti erejét és életét venom

zzeN
Venom-ot h lehet legyõzni?a Wolwerines harc után vagyok, amikor Venomot kell megállítani. Már az utcákon ugrál, de mindig feltölti az életét úgy h egy embert magába szív. H kéne legyõznöm?THX!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23

Tényleg nem játszottok vele? nagyon jó eddig. Már meg van az összes allies. Legyõztem Elektrot.

ráférne,mert most néztem újra pár trailert és szebbek benne az utcák,házak,ha nem is sokkal...😊