507
  • Prince23
    Én azon túl vagyok... de pontosan hol is vagy?
  • zzeN
    ha felrakod a patched és nincs hozzá megfelelő crack akkor nem fog menni.

másfelől meg elakadtam egy kicsit benne:
    Ott járok h a csajnak kell csinálni küldiket, és el kellett pusztítani 10 nagy robotruhás csávót, meg 5 falon lévő fúrót. Na a köv. küldit h kell megcsinálni? Az a feladat h találjak meg vmi glider componentet.
  • Prince23
    Ám a patchet felrakhatom? mert érthettelenül szaggat valamikor. vagy várjak 1.1 crackig, és csak majd utána:?
  • Prince23
    Jobban élvezem ezt, mint azt. Far cry 2-be is van szabadság, itt is van. Miért ne? És ez sokkal jobban koncentrál a sztorira. de most is azt tudom írni, h még is csak sm. Megint hozzá teszem.
  • Maxtreme
    Ezt a fc2-höz hasonlítgatni játékmenetileg? Gratulálok.
  • Shep
    Hát, mert vagy hagyod, hogy a szimbióta eluralkodjon rajta, vagy pedig harcolsz ellene, és gondlom más animáció is következik attól függően mit választasz, valamint szerintem a végén is lesz eltérés.
  • Prince23
    Ahol caget kellett védeni a tucatnyi sniperek ellen, az nagyon oda vágó volt:D oda-vissza elkellett őket gyepálni No meg a bossfighok is szuperek!!! nekem eddig a legjobban Vulture elleni bossfight jött be. tiszta légi csata volt... és látványos is mellesleg. az első se volt semmi... a csajjal:F

Más:
    mikor allies ellen harcolunk és legyözzük őket, az miért van h lehet választani, h a normál pókemberre vagy a sötétpókembere kattintsunk?
    Tán két befejezése van? mellesleg nagyon rpg-s lett ez az új sm.
  • xido
    Wow...Luke Cage-nek mondom már olyan kellemes baritonja van,jó a hangja..erre nézem most imdb-n..Prison Break 3.évad Lechero
  • xido
    Na a tegnapi első sokkok után én is most jobban belemélyedtem,1 órát pörögtem,tapasztalgattam a fekete ruhát is..tetszik a harcmodor váltása,hogy nyugodtan rádobhatod a kocsit a rosszfiúkra de közben civilt is eltalálhatsz,akit kórházba kell vinni...Meglepett a robbanni készülő kocsiból kimentés röptében...csajt aztán letettem egy magas tetőre,hadd örüljön:)))..Cage tanítása külön tetszett,hogy neked kell rájönni minden trükkre,hanem ilyen tréning mód is van benne....a célpont lockolás is jó,főleg mivel néha nem fordulok rá....szóval alakul,csak felednem kell a joy hiányát meg a környezeti textúrákat..viszont token gyűjtése közben olyan hálóhintázásokat nyomok néha,hogy csak pislogok én is:))
  • Prince23
    Így van, egyre jobb, sokkal jobb. Far Cry 2-őt játékmenetileg simán kiüti. NA így képzeltem volna el a FC 2 küldetésorientáltságát! Így szépen lehet haladni. persze ez még is csak sm.
    Találkoztam Logannel is, csata közben annyi kérdést tett fel :D bizalmi szintet csináltam közben.
    Most odáig eljutottam, h az emberek szimbiótákká válnak, s közben legyőztem Venomt. Csak sajnos megfutamodott:( kb 5 órája tolom :D és kurva jó játékélménye van!
  • Shep
    Eszméletlen jó ez a játék, (grafikát leszámítva) mikor vagy 20 fazont kellett folyamatosan lecsapni, az nem volt gyenge. Az, hogy lehet választani, hogy egyes helyzetekben engedünk a szimbiótának (rossz) vagy pedig nem (jó) pedig külön tetszik, gondolom azért a végén is lesz ennek még szerepe.
  • Shep
    Na kipróbáltam, nekem tetszik. A kontroller nuku azért elég gáz egy ilyen játéknál, na mindegy. A grafika elég érdekes, a karakterek egész korrektek, de a többi hááát. Mikor megláttam az alkonyati eget, meg a fos textúrákat, hát rácsodálkoztam egy kicsit, bár a Path of Neot eddig semmi nem tudta alulmúlni.
  • Balumann
    Hát nálam a 3. része messze jobban nézett ki mint ebben. Már az, hogy távolban homály, és antianalising egyáltalán nincs. :/

Majd még megpróbálok rájönni akkor, hogy mitől akad, bár nem nagyon tom mi lehet oka nálam.

Nekem az nem tetszik, hogy oké hogy szuperhős, meg rajzfilmre épül, de fizika annyira nincs a mozgásokban, levegőben irányt változtat ha ütést nyomom, meg házon így hirtelen odacsúszik, meg tornádórugás meg mittudom én.
    Ugyan az a helyzet, mint a Force Unleashed-nél, nem kéne eltérni ennyire az alapoktól. Egy mutáns emberről van szó, nem pedig egy harci varázslóról. :S
  • Prince23
    Na játszottam a gammával. a grafika szebb mint elődje, de nem kiemelkedő, nem egy far cry 2. a hangulat az nagyon ott van.
    új kombók, rpg-s szerű fejlesztések.
    Küldetések után kapjuk az XP-ket (Tapasztalati pontokat), és ez által tudjuk fejleszteni az akrobatikus és speciális technikáinkat!
    Rossz optimalizáció jellemzi a játékot, érthetetlenül beakad, persze nem 5 sec-ig. .net framework 3.5-tel kompatibilis, erre jöttem rá pár órája! :D
    Az írányítást szokni kell.
    jó az első benyomás a gémről. top20-ban benne lesz nálam- 2008-ban

Grafika: 7.5
    Hangok: 8
    Küldetések: 8
    Kezelhetőség: 8

Most ott tartok, h meg kell védjem Cage-t atucatnyi sniperek ellen. Csak C" kombózni kell, de valahogy az utolsó szakaszt mégis elcseszem:(
  • grebber

• xido
    csak billentyűs.controller támogatás nuku,megszokható....
    nem rossz,bár néhol indokolatlanul akadozós...és nem skálázható
  • ricsa008
    irányítás , optimalizáltság?
  • Stefibaba
    Van egy Easter Egg/Bug a játékban :D:D Menjetek le az utcára, forduljatok egy kocsi felé és nyomjátok meg az y-ont. Rálövi azt a hálót és megváltozik a kocsiban ülő kinézete.
  • grebber
    Nforce-ról:

"It's not a bad game, Good Fight .
    Gfx are strange and not equal , some effect are realy nice , but many texture are crap.

Many Fps drop, sometime around 60fps , sometime around 20fps.
    Wait a cracked patch too."

• felony
    én sp2-t használok és megy rendesen, bár robbanásoknál eszméletlenül be tud lassulni, de ilyen beakadásokat nem tapasztaltam
  • Balumann
    Nekem már az elején is csinálta :S
  • Prince23

na sikerült elindítani, a netframework 3.5 kell neki

amúgy elég jó... nem szaggat nekem... nincs 5 sec megállás. vagy még az elején tartok, azért?
  • xido
    lejjebb beraktam már 3 képet..
  • Prince23
    amúgy most telepítettem fel másodjára, és valami etframe workkal bajol, mikor feltettem és véglesítés volt, ezt írta ki vmi netframeworkot.... most felteszem a legfrisseb netframeworkot, a 3.5-öt.
  • skygt90
    hi! valaki rakna fel pár képet a játékról amin jól látható a grafika ? ...a spider man 3 nagyon teszett....de ha ez tényleg egy gyenge PS2-es port akkor kise próbálom :S
  • xido
    Én adok neki esélyt,mégiscsak Pók-fan lennék vagy mi..meg hálóhintázni szeretek,meg hátha javul valamit az értelme...de egyelőre nincs a top5 pók-játékokban..
  • Balumann
    Jah látom ez a megakadás nem csak nálam van.
  • Balumann
    Múltkor azthittem, hogy a szaggatás csak a képlopó program miatt van, vagy a torrent töltés miatt, nem akartam vele szarakodni. De ezekszerint mégsem, a játék 4-5 másodpercenként megakad 1 vagy több másodpercig. Így elég élvezhetetlen, főleg hogy nincs is túl nagy látványosság.

A 3. részben nekem egy dolog nem tetszett, mégpedig a főellenségek, akiket nagyon sok ideig kellett támadni.
    Ebben viszont szinte semmi sem tetszik. Ha lock on -olom az ellenséget ,akkor a kamera időnként annyira rossz. Venom átugrott a szemközti ház oldalára, a kamera meg bement a ház mögé, azt hittem kifagyott a játék...
    Ez nekem nagyon nem tetszik. Azthiszem uninstall.
  • Prince23
    SP3-al sem müxik!
  • mama 2
    Nabazdmeg. ezek szerint akkor SP pack 3 only:S. Kurva jó, mert nekem is csak SP2-van...
  • Prince23
    Értem, akkor ez a játék csak service pack 3-al kompatibillis.
    most töltöm sp3-at akkor.
  • ghost2
    nekem igen
  • Prince23
    Nekem sp 2 van fennt. lehet azért nem indul el, mert service pack 3 kell neki? pls segítsetek...
    neketek is sp3 van?
  • Prince23
    vagy ez service pack 3-al müxik? :OO
  • grebber
    Akkor minden képen ajánlott az 1.1-es patch.Csak ahhoz még nincs törés :(
  • Prince23
    nem indul el...
    hibát észlelt ezért leáll, ez írja ki mikor az ikonnal elinditanám
  • Prince23
    nektek is sokáig véglegesíti a játékot a telepités végén? még csak két csik van, de már 5 perce ez megy... nem akar feljebb menni...
  • ghost2
    dehogynem:( ,ami érdekes mivel a gépigény megvan. fut is rendesen ,de beakad 3 másodpercre idöközönként, a spiderman 3-nak sokkal jobb volt a grafikája,+jobban is futott.
  • grebber
    Hogy fut nektek a game?Nem akad?
  • Prince23
    Most telepítem, végre már. SM 3 tetszett. így hát jó esélyei van a wos-nak is nálam.