Spider Man: Web of Shadows

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
1 Duplarétegû DVD-s lesz német is 7.4GB

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Hát nem igazán... 7gb lesz kb.😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Prince23
remélem h valóban egy dvd-s lesz a gamma.

TaRka0107
Szevasztok!!Nézzétek meg!!!Vannak olyanok h Games for Windows. Van german, de van olyan ami mellé nincs odaírva h german😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Németeknél már megjelent legalábbis warezben onnan van ez a gépigényes info.

Xbox 360-as értékelések

Hát apán ezen igazodjon ki valaki! Van aki 98%-ra értékelte van olyan aki meg csak 51%-ra.

tsarffi
Patchet adtak ki, de a játékot sehol nem látom PC-re. Érdekes. Lehet már kapni am boltokban?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Prince23
Hogy hogy nincs kinnt a teljes játék pc-n?

grebber
1.1-ES PATCH

És egy rossz hír:

"Played German version.

Oh boy, what a terrible optimization.

I have GF 8800 GTS 640mb, Core2Duo 2.13GHz, 2 gig ram and XP.

It runs WORSE than Crysis/Far Cry2/Crysis Warhead.

It runs even worse than Bully.

When something explodes on screen, it feels like I am playing powerpoint presentation(2-3 FPS).

In fact the game uses only one core even if you have dual/quad/whatever.

The combat is awesome though, so is the upgrade system.

IMO 6/10 , maybe patches will fix the lags. :< If they will, IMO 8/10, best Spidey game ever made for sure.

But I heard you can't freeroam after the end, which sucks."

jöhetne már a normális verzió, kiakarom próbálni mielõtt megveszem ps 3-ra
BlastR
FAKE Sorry :C

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

BlastR
Size: 3,210 Mb
Valodi -e vagy nem ??? 😊

BlastR
Spider.Man.Web.of.Shadows-Razor1911 ???

Nagyon atom lett ez a gém. 9.2/10 pontot érdemel. Végre helyes irányba terelödött a pókember játék sorozat. ez az eddigi legjobb spiderman-es játék ha a ps1-es spiderman 1 játékot nem számitjuk az örök klasszikus marad.

JackSparrow88
hát ha az a gépigény ott igaz, akkor még a far cry 2-nél is szebbnek kéne lennie a grafnak, azt meg erõsen kétlem...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

grebber
Nemtudom hol jelent meg de Itt írnak a pc-srõl

Én nem csodálkoznék a far cry 2 is 3.67 giga körül van
mármint a ps2-es😄

elfelejtettem odaírni😄

ááá de jöjjön már ki nembírok magammal😄
az kicsit vicces lenne😊..a 3.rész is már vagy 6g volt,ennek hasonló volt a grafikája videókban..betenne,ha kapnánk egy olyan alter.verziót,mint amit a 2.rész esetében😊
másfél giga elvileg😄
PS2-re is csinálják,remélem PC-re nem arról portolják😊..nem értem minek írnak még játékot arra a régiségre..😊
felbukkant ma a PS2-es..514MB-t írtak rá,nagyot röhögtem😊
grebber
21-ét írnak mindenhol!

gépigényrõl lehet tudni vmit?
am pcre elvileg 28án jön vagy tévedek?
JackSparrow88
Ezt nem értem akkor a pc gurun mér van okt. 24.-ei megjelenés? ( és az pedig tuti a pc-sé)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

grebber
Na hát ez elég érdekes.Most néztem gamekapocson a heti game megjelenéseket.Holnap azaz 21-én gyakorlatilag még mikrohullámú sütõre és zsebszámológépre is jön a game de pc-re nem 😞

grebber

grebber

Prince23
Jaja

grebber
Pontosabban október 21.-én jön!

Prince23

OKTÓBER (AS)

grebber
Ugyanaz mint a #25-ben!

Prince23
grebber

grebber

Zsírkirály!
Nagyon dúrva lessz!

The Protector
gecijóóóó.nagyon várom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber

MarkBlade
jó bénán.. mindhárom film kuka <#szomoru1>
The Protector
Töccéletes.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber

overlocker

Bannernak??

jójó...Manhattan egyik tipikus épülete...de hogy ugyanazon a szoborfejen áll,mint a The Movie játékban ahol kezdte...az állat😊))
húbazz..megvan az új háttérképem😊)))
RAZOR27
Jólvan, akkor mégiscsak szabad játékmenet lessz.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

itt azt írják lehet:

"Egy darabig várhatóan nem érkezik új Pókember film, de a franchise már annyira erõs, hogy enélkül is érdemes új játékokat szabadítani a rajongókra.

Az Activision bejelentette, hogy készül a Web of Shadows, mely nem a filmek, hanem a képregények történetét fogja feldolgozni.

A játékban szabadon, kedvünk szerint mászkálhatunk majd New Yorkban, és lehetõségünk nyílik arra, hogy ne csupán Pókember, de a képregények egyéb fontos szereplõinek bõrébe is bebújhassunk. A nyitott játékmenetnek köszönhetõen olyan utat járhatunk be, amilyenhez csak kedvünk lesz, ha úgy akarjuk, megmenthetjük a bajbajutottakat, és így a város hõseivé válhatunk. Viszont ha nincs kedvünk elvállalni a különbözõ küldetéseket, és magányos, önzõ antihõssé szeretnénk válni, adott lesz a lehetõség.

A játék az összes fontosabb platformra (Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Nintendo DS, Wii, és PC) megjelenik, azt egyelõre nem lehet tudni, hogy mikor."

nagyméretû kép

thesource.hu
overlocker
Jaja a SpiderMan 3 game az jó volta Friend or Foe az hát elig 1szerük ugrabugra mario és pacman keverék ha optimizálják a motort ésa játékmenet meg minden faxa lesz akkor nagyon jo kis spidey gamma lesz

És nem utolsósorban ott van a BLIZZARD!!!

berczely
Remélem jó lessz!
3. rész jólsikerült!Ne b*sszák el ezt se!

Prince of Máté
Fasza, akkor ez is olyan lesz, hogy nem lehet szabadob mászkálni 😊

Timbo
18 felett azért már érdemes lenne 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

The Protector
Nem figyelek a helyesírásra.Annyira.

Szerintem meg kezdj el írni tanulni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"