507
  • grebber
    Patchet tegyétek fel teljesítményben javít elvileg bár törés még nincs hozzá.De Clone dvd-shez nem is kell!
  • Prince23
    Áhhh attól csak jobb graf lehet!
  • Lowosan
    tényleg ennyire rossz lett a grafika is? van olyan rossz mint a Pc-s verziójú Hulknak?
    Nekem az átvezető vdeiók szaggatnak...
    fuck
  • xido
    Ne hagyd ki,csak annyira kontrasztosan látszik,hogy a karakterekkel foglalkoztak a házakat,parkot,kocsikat,minden egyebet meg leszartak nagy ívben,hogy ez csalódást okozott nekem...
  • JackSparrow88
    Bakker, télleg ps2-es a graf?? Na ne már...
    2008-ban ez eléggé égő, pláne úgy h előző része normális, szép grafikával volt megcsinálva. Így viszont fogalmam sincs, mi foglal el benne több mint 7 gigát, na mind1, úgy néz ki akkor én kihagyom...
  • xido
    sose néztem az ilyet...csak szemre...folyamatosan és szépen fut,kivétel ha valami "extra" matekot lát a program,lásd béna robbanás vagy tűzcsap helyén vízspriccelés...de azt hiszem azt patchnek kellene orvosolnia,mrt tényleg kabaré:)
  • The Protector
    És hogyan fut???Fpsed mennyi van?
  • xido
  • xido
  • xido
  • xido
    Na...nekem se jött össze a kép,pedig poénos lett volna az egyik...tokenek gyűjtögetése közben a szemközti falon Stark industries reklámplakát a Vasember fejével

Játékról..hát egyelőre nem érzem,hogy összejött volna nekik...amit kollega letntebb mondott,grafikai beállítások teljes hiánya,felbontáson kívül..controller támogatásának leljes hiánya..a grafika pocsék,PS2-es szinten van minden,kivétel ezalól Póki,meg pár karakter,úgy látszik modellgyúrásra mentek,textúrára nem igazán..sőt..minden utcasarok az Spider 3-ból köszönt vissza,nem sokat variáltak a városon...a billentyű kiosztás állítható,alapon azért oda kell figyelni,mit akarunk nyomni pár trükk miatt...környezet viszonylag rombolható,kukák,megállók,kocsik verhetőek,taxisokat rendszerint felrúgom és robbannak is:)..és ilyenkor tényleg diafilm lesz,egyébként meg mint a vaj...küldetések tipikusak,elején kötelező történet bevezető,aztán akár városnézés is,a semmit nem változott baromsággal,pl.5 utcai zavargást állíts meg...pókruha bármikor cserélhető,gombnyomással rohadt jó effektel váltasz szimbiótáról kék/pirosra és vica versa...mindkét ruhában különböző harcmodor...xp gyűjtés,fejlesztési táblázat szimpatikus,külön fejleszthető képességek a ülön ruháknak,mellettük magyarázó animáció..
    hálóintázás 5ös,háló nem a levegőbe megy,csak szilárd felületre,ügrások,csavarások jók..bár azt hiszem jobban mennének controllerrel...szinkronhangok élettelenek és bénák eddig,már hiányzik Tobey Maguire hangja...összességében ez se váltja meg a világot egyelőre...de változhat a véleményem,ahogy haladok...
  • xido

• Balumann
    hopsz nem ez a kép nem jelenik meg. Mind1 :S
  • Balumann
  • Balumann
    Még 5 kép.

• Balumann
    Nah végülis kipróbáltam. Őszintén szólva eddig nagyon nem tetszik. Grafikai beállításra nincs lehetőség csak felbontás, és Vsync. A Gamepadot egyáltalán nem érzékeli így marad a billentyűzet, de az irányítás jobb is talán egérrel. Grafikával pláne nem vagyok elégedett, a 3-ban sokkal jobb volt, és nekem alapjában jobban tetszett.

• The Protector
    Nekem már lejött.Net rulz.De most le kell feküdnöm mert holnap vagyis ma queen koncert és holnap korán meek pöstre.Pedig de megnézném.
  • gabesz752
    Lejött. A képfájl 8.08Gb hely meg nem maradt a gépen. Ebből már csak holnap, vagyis ma délután lesz játék.
  • Hellsing47
    nekem meg nem :(
  • CalebJoe
    Nekem is Diginet van 30/20:)
  • Balumann
    Nekem még 1 óra 8 perc van hátra... :I Ezt már csak holnap délután fogom kipróbálni.
  • BlastR
    A gépigényre kíváncsi vagyok,remélem nem annyira gáz mint az NfoHump fórumába olvasgattam :S
  • gabesz752
    :) DIGINET 20/20
    vasárnap reggel óta van 110gb adatforgalmam ;) nem dicsekvés, csak eddig alap chello volt...most meg örül a fejem
  • Prince23
    Egy óra? :O Mien neted van neked?
  • gabesz752
    Most kezdtem el szedni egy óra múlva lent van. Ha nem alszom be teszek fel képeket.
  • BlastR
    Képet kérek Uraim!!!
  • HeadHunter86
    Ha minden igaz nekem 2 óra és lennvan.
  • Balumann
    Jah közben én is észrevettem, hogy 7,8 giga (2,8 -nak néztem valahogy előtte, gondoltam már csak kipróbálta valaki :D), így lehet már én is csak holnap próbálom ki. :-I
  • The Protector
    LOL.Még senki sem játszott vele közülünk.
  • Balumann
    Hali!
    Szeretném megkérdezni - még mielőtt elkezdeném ezt is billentyűzettel feleslegesen - gamepaddal, vagy egér-billentyűzettel érdemes játszani, ha már próbálta valaki?
  • xido
    Kizárt...eddig többnyire EA játékonál volt csak a kinti release-kben magyar felirat
  • bgabor
    Nem ugyanez ment anno az előző spidermannál is? És azóta se jött ki patch hozzá.
  • JackSparrow88
    magyar felirat van benne, vki tudja esetleg?
  • Maxtreme
    ó ezeknek az official gépigényeknek nem szabad hinni az esetek 80%-ban.
  • xido
    igen ez rémlik..ezt olvastam....bár kopogjam le,a Bully mint a vaj,úgy fut nálam...

ezt a német mellett találtam...érdekes..:
    Minimum system requirements:

Operating system: Windows XP / Vista

Processor: Pentium [email protected] GHz / Athlon 2800 +

RAM: 1 GB/1.5 GB for Vista

Hard drive: 6.6 GB of free storage

Video: 256 MB (nVidia GeForce 7300 GT)

Sound Card: DirectX compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard and mouse

DVD drive
  • Maxtreme
    Ugye az nfo hump forumát olvasgatjátok néha? :D

1:
    Played German version.
    Oh boy, what a terrible optimization.
    I have GF 8800 GTS 640mb, Core2Duo 2.13GHz, 2 gig ram and XP.
    It runs WORSE than Crysis/Far Cry2/Crysis Warhead.
    It runs even worse than Bully.
    When something explodes on screen, it feels like I am playing powerpoint presentation(2-3 FPS).
    In fact the game uses only one core even if you have dual/quad/whatever.
    The combat is awesome though, so is the upgrade system.
    IMO 6/10 , maybe patches will fix the lags. :< If they will, IMO 8/10, best Spidey game ever made for sure.
    But I heard you can't freeroam after the end, which sucks.

2:
    Now here's the main kicker, THERE IS NO GRAPHICS ADJUSTMENT SETTINGS. Want to tone down shadows for improved framerate? No options. Decrease texture because you're using a laptop? Nope. Basically, this is one of the first PC games in such a while that does not have any graphical adjustment options. The only choice you get is resolution size, which is disappointing for those who want above 1280x1024. So those settings on GAMES FOR LIVE is just a bunch of crap.

3:
    My E8400 @4.05|4GB DDR2 1080|8800Ultra running game prety shitty. Any explosion make very bad framerate. Sad /cry

stb.. :D
  • xido
    Spider-Man: Web of Shadows (c) Activision

10/2008 :….. RELEASE.DATE .. PROTECTION …….: Safedisc
    1 :………. DISC(S) .. GAME.TYPE ……..: Action

When a deadly symbiote invasion devastates the streets of New York City,
    only Spider-Man can seize control and bring salvation to the city. From the game’s direction to Spider-Man’s destiny, Spider-Man: Web of Shadows puts control in the gamer’s hands
    Overhauled Combat System Provides Deepest Arsenal Ever: A reengineered
    combat system fuses Spider-Man’s speed and strength to create deadly new
    attacks and combos. For the first time ever in a Spider-Man game, players can take the fight vertically and combat foes on city walls, where only Spider-Man holds the advantage Gamers Control Their Fighting Experience: At a moment’s notice, gamers can switch between the agile grace of Spider-Man’s Red Suit and the savage power of the Black Suit, creating some of the most devastating combos ever seen in a Spider-Man game
    Players Can Customise Their Ideal Spider-Man: Players earn experience in
    multiple combat disciplines, allowing them to custom-design their ideal
    Spider-Man. Points awarded during battle can be used across unique paths
    to upgrade the Red Suit and Black Suit, allowing players complete control over the style and moves they take into combat Every Choice Counts: Dependant on the gamer’s actions and decisions, a morality meter will gauge whether citizens cheer Spider-Man on or run away
    in fear. Spider-Man’s actions as hero or vigilante,based on choices at key points in the game, will affect how the fate of New York vs. alien
    invasion ends Side With Marvel’s Greatest Heroes and Villains: Luke Cage or Vulture Wolverine or Electro? Gamers can control who will ultimately aid them in the fight to rid New York of its alien symbiote.Alliances with Marvel’s greatest heroes and most notorious villains hold consequences, as heroic and vigilante paths hold different destinies. Call upon your allies with the push of a button to combine forces for epic Hero Strikes A Living, Breathing New York City Under Siege: Next-generation technology provides gamers with an added dimension of interactivity - destroy store fronts, demolish vehicles and grab anything in your path to use as a weapon. Devastated by the invasion, New York City is itself transformed with enormous, hanging symbiote hives and infected symbiotes, providing gamers with an added dimension of interactivity destroy store fronts,demolish vehicles and grab anything in your path to use as a weapon Devastated by the invasion, New York City is itself transformed with enormous, hanging symbiote hives and infected symbiotes, providing gamers with epic never-before seen visuals and enemies.

1. Unrar
    2. Burn or mount the image
    3. Install the game
    4. Copy over crack from the /Crack dir on the disc to your install dir
    5. Play the game
  • balika16

Spiderman.Web.of.Shadows-RELOADED

Szedhető magyar torrentolról!
  • xido
    és szerencsére 6.3g körül van,tehát nem a PS2 portot kapjuk:)