1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • BEAST #714
    eleg ritka alkalom lehet, mert nem ezreket sebez ;p ... viszont kivaloan hasznalhato favagasra :D
  • magus
    3 km-re eldobja, én mindig azzal ölök hőst, eldobom messzire és elkaszálja
  • Lammer
    uhh najszos^^

nekem a legjobban a tukrozott Skeleton King tetszik, amikor a mirroraval ugy mikrozik, hogy feltartja az ellen host :D

btw ami nagyon brutal az ez: Bácser - presented by Black Lotus (8ik epizod)
    -OMAJGAD! 2.14nel nezzetek a MEGASLAYER parost :D:D:D Bácser+Bárátrúm^^^^ giganjsz^^
  • BEAST #711
    nagyon lassuak, menekulo hos ellen felesleges dobni, ritka hogy low hpn egyhelyben maradnak xD akkor mar inkabb Cranium Basherrel meg hyperstone-nal agyonvagni az ellent ulti stun alatt :d
  • XXLászlóXX
    5:52 nél
  • XXLászlóXX
    gorgonnak? battlefury? :D eszednél vagy? :D

amugy beast.. a balta nem csak creepgyilokra jó :)

itt egy vid hogy igenis másra is jó :D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4K-CtN4x33U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4K-CtN4x33U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ha nem jó az embed akkor: How to DotA 4.
  • BEAST #708
    Ma kiprobaltam a Beastmastert, eleg jo kis hos Rexxar is ... az ultijat imadom, a baltadobalosdi meg remek creepgyilokra :)
  • Muki100
    Jóhogy. A radiból is kapsz, ezért nagyon imba a radis butcher, csak nehéz neki az elején venni a sacredet.
  • Lammer
    "szerintem egyszerűbb vele a last hitelés mint a többi melee heroval."

hato" en Bácserrel ugy csinalom, hogy berohanok a creepek koze es bekapcsolom a rothasztas... jahogy kozben porog a penz ezerrel?^^

btw egy kerdes... en ugy vettem eszre, - bar ha rosszul gondolom, akkor szoljatok - hogy Bácser rothasztasabol elhalalozott creepek utan is kapok STR bonuszt... mintha!
  • Muki100
    Ursának ha teszel egy heartot battlefury helyett már többet sebzel és még jóval keményebbé is válsz.

Szerintem a lancernak ne rakj lifestealt úgy értették, hogy momot vagy satát ne tegyél neki, mert azt viszont tényleg kár a manta helyett. A vladmir elfér és nem rossz lancernak.

Ursa orbjával meg könnyű creepet szerezni, mivel szinte mindig tied lesz a megtámadott creep, szerintem egyszerűbb vele a last hitelés mint a többi melee heroval.
  • Terensz
    Ha gorgonnak szokták pakolni, akkor szerintem ursulának sem lesz tőle baja. A legolcsóbb +60-at sebző cucc az egész játékban. Nagyon sokat jelent.

Amúgy a dotaportal tele van olyan buildekkel, hogy "lancernek ne rakjál hp-szívó cuccot, mert az image-ek nem profitálnak belőle". Ki nem sajnálja le az image-eket? Van darabjának kb 300 ehp-ja, egy Pugna-féle blast elpucolja őket, nehogy már a hp-jukra építsek. Nem az bennük a lényeg, hogy jól bírják, hanem hogy van belőlük egy szakajtóra való. Megölnek 2-t, jön 3 a helyére. Igenis kell a vlad egy melee dps heronak.

Mintahogy az ursula orbja is tök jó, sajnos a farmolásnál az orbból nem profitálsz, de ez van. Kárpótlásul ott a 400% aspd (prok csak 300-at raknak ki), 20 s-enként 5 csapásra (kb egy adag creepre). A cleave akkor is nagyon jó pusholni, meg mondjuk lancert/slithicét/rikit ölni.
  • Nuki
    Rikimaru style
  • Nuki
    Ebédre, bocsánat :D
  • magus
    ó dehogynem, én WoW-ban is azzal tisztítottam a lelkismeretem mikor kinyírtam rugóként valakit 1 hp-val mikor épp túlélt egy nagy csatát, hogy a büszke többezeréves múltra visszatekintő nightelf faj szülötteként mintegy magányos igazságtevőként üzemelek. csak felfogás kérdése-.-
  • Lammer
    apropo, hosoket nem szoktunk reggelire fogyasztani
  • Nuki
    Pedig azt mondtad, reggelira azt fogyasztol
    akkor miagond.
  • Lammer
    Genyomaru szerintem nem igazan meriti ki a "Hero" jelentestartalmat :p

• Nuki
    Én mindenkit Heronak tartok, akit dotában lehet választani
  • degenerator
    razorral fa ellen?
  • BEAST #695
    tegnap olyan csunyan kikaptam axetol rikivel hogy nagyon ... szerintem nem is lehet mit csinalni ezzel a parossal, ha racsapok porogni kezd, de van hogy idom sincs ra mert feldotol, 600 hp alatt meg egy hitel :D
  • Muki100
    Ursa már jónéhány verzió óta nem csak táv alapján hanem valóban is melee, ettől még nagyon nem éri meg neki a battlefury mert az orbjában van az erő az pedig ugye nem hat a többi creepre.
  • magus
    sztem akkoris eltűnik...

Furionnal szokott vki játszani? Most próbáltam treads + soulbooster + (aga, assault, deso, idáig nem jutottam el) kombót, de tetülassú így is, és iszonyat könnyen leütik :/ lich + sniper szétszedett fél mp alatt. pedig lehet vele néha szopatni, de nem egy könnyű hős sztem
  • Terensz
    Harcoltam már riki ellen, és a stun alatt nem tűnt el.

Naná, hogy nem ww-zik az, akit stunnoltak! De stunnolni is akkor tudod, ha látod. Egy kivétel van: ha bloodseeker a csapatodban van, és a láthatatlan heronak 40% alatt van a hp-je, akkor nem látod (a hp-csíkot sem), de be tudod targetelni sima attackkal. És ha ilyenkor bejön a stun, akkor nyilván megszakad a ww.

Amúgy rikimaru/gondar ellen a leghatásosabb a cleave. Csapod, amíg el nem tűnik, majd villámgyorsan beleütsz egy creepbe, amerre sejted, hogy lehet a kis kecseg. (Saját creep deny sajnos úgy vettem észre, nem cleavel...) Viszont 3 battlefuryval többet sebződnek a többiek, mint akit ütsz :-)

Apropó, cleave:
    Van 2 érdekes hero. Ursula elvileg ranged, csak épp 180-as a range-e. Annak ellenére cleavel bf-val, és kapja a vladimirs drain auráját.
    Másik: Lanaya (Templar assassin). Ő hivatalosan melee, csak épp 300-as a range-e (ha az egyik képességét kimaxolod.) Ennek ellenére nem kap vladimirs-aurát (csak a devotion-t), és a battlefurytól csak plusz sebzést kap. Magyarul az, hogy technikailag egy hero ranged vagy melee, csak a távolság és az ütés(lövés)-animáció dönti el.
  • Muki100
    Riki stun alatt el tud tűnni, de csak akkor ha nem nyomja be neki a tulajdonos hogy ellenkezzen / támadjon vagy akármit csináljon. A silence viszont láthatóvá teszi.
    Akinek aktív varázslat (ww) az invije, azt teszi láthatóvá a stun.
  • Terensz
    Szerintem a stun alatt nem tud. Olyan lehet, hogy stunner hős image-e csapta meg, és olyankor a stun esélyének megfelelően van néha stun-animáció (a spirál a fej fölött), de az csak kamu.
  • Terensz
    Riki haverhoz is oda tud blinkstrike-olni. Csak épp nem sebzi.
    Szóval meghallják a rohasztást riki csapattársai, szaladnak megmenteni a kis görcs valagát.

Bucser szimpi, de én nem tudok vele játszani. Majd egyszer gyakorlok vele.
    Akkor szokott nyerni a csapata, ha megvan mindenre az ember, és Bucser vadászgathat, nem kell pusholnia (azt nem igazán tud, nem egy Dazzle). Mindenesetre legalább őt heronak tartom, rikivel meg zeusszal ellentétben.
  • magus
    jó hogy feljött, az a rohadék eltűnik a stun alatt : |
  • XXLászlóXX
    jah jó drága build, nemkétséges... asszem egy bélanetes gameben tudtam egyszer kimaxolni azóta eljutok skadiig meg shiváig és vége..
  • Lammer
    mondtam mar, hogy megkedveltem Bácsert? ^^
  • BEAST #685
    -.-
  • Lammer
    johat az ilyen kis vakarcs nyomorekot mint az a genyo riki le kell huntolni 4-5X es akkor eszhezter

imadom Bácserrel lenyomni... fresssmíííít
    rothasztas+kampo+harap,harap+STR bonusz beszed gg

... es ha meg ficankol, akkor a roti miatt ilyen lassitott felvetel marad... es... ^^
  • BEAST #683
    haaat, nem tudom, gemmel elegge meg tudnak szivatni... boven eleg az :d ... amugy meg ha nem is latnak, akkor is kijovok tamadni es stun + nuke es meghaltam, ez ellen semmit sem lehet csinalni :)
  • magus
    ha már leraknak egy wardot, akkor körülötte kell, hogy álljanak, riki ledobja oda a smoke bombot és már nem tudnak vele semmit sem csinálni
  • BEAST #681
    jah, kiveve ha 1 hit nuker hosok ellen jatszol, lion, yurnero, lina ... akarki mas :D akkor annyira mar nem olyan jo
  • magus
    amikor valaki rikit pickel, egyszerűen kilépek. még ha látod is megszopathat nagyon durván
  • BEAST #679
    En imadom, eddig Yurnero volt a nagy kedvenc de imadom Rikimaru skilljeit, a smoke screen nagyon jo kb minden ellen, ugyan ugy melee hosok ellen, mint a nub treantjeimet sebzodes nelkul felhalmozni a tornyok ellen ... de amit meg az ultijanal is jobban szeretek az a backstab skillje, az agility erteket +sebzesnek szamolja ha hatulrol (vagy oldalrol) tamadok valakit :) ... 1x talan 2x meg osszejon jatekos ellen a hirtelen meglepos hatbaszuros moka... de utana gemet vesz es a legtobb hos 2hitel xD
  • Terensz
    Hát igen, Rikimaru elég törékeny. Szerencsére :D Én mondjuk nem szeretem azt a herot, mert még ezen a szívatós játékon belül is nagyon alattomos.
  • Terensz
    Nagyon jó build. Gond nincs vele, de egy 5v5-ben vagy 3v3-ban kicsi az esélye, hogy ennyi pénz összejöjjön. Igen, a skadi/guinsoo tűnik Dazzle alapjának, utána majdnem mindegy. A 64 armort túlzásnak tartom, mert nem ad sokkal több reductiont, mint mondjuk 20. Hacsak nem cuirassal/desoval támadnak, vagy slardar ellen pl. nagyon jó build. (lvl3 ultija kb. egy kalap szamócát nem ér 64 armornál.)
    Cuirass helyett én egy heartot raknék, mert az nuke ellen is nagyon jó védelem. (Meg intes heronak tök jól néz ki ~3700 hp)
  • BEAST #676
    azt banom csak hogy az olyan fun hosoket mint Rikimaru annyira konnyu megszivatni gemekkel :c
  • XXLászlóXX

nemtudom dazzlenak én így szoktam pakolni........