Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Razor szép, jó, okos, meg minden4. Nem bántjuk.
Szóval TFT LAN játékban, mit kell beálítani ahhoz, hogy ha megsemmisül a Host játékos, akkor ne legyen vége a játéknak?
...
Játszottam 1v5-öt computer ellen troll warL0áLd-dal...
Butcher ultizott, rohasztott, 4 geomancer hálózott, ütött, medúza lassított, luna lõtt, ultizott, ogre magi stunolt és... TRIPLE KILL!!4 Somebody stop him!!4 2-3-szor sikerült nekik. 40-szer nem. Amúgy nem volt nálam semmi extra, lepke, csuka, vlad, satanic. Meg a végén mégegy reaver, de a tarackot már nem raktam ki. A hp-m úgy nézett ki, mint valami nagyondúlva metál ütemcsíkja a winampban.
amugy meg esténként van, h szinte csak dota-t látok :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
245058 felhasználó 43504 játékot játszik kollektive a bneten
ez northrend (európa)
dotát sokan, mindig van játék, néha picit alábbhagy de összességében azért találsz játékot
csalni nagyon ritkán szoktak, de láttam már rá példát. de tényleg elenyészõ
hoy ehh
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
alap ms: 315
pt: +65
sanya: 16%
track: 20%
(315+65)=380
(380*0.16)=60.8
(380+60.8)=440.8
(440.8*0.2)=88.16
(440.8+88.16)= 528.96
szal ez már böven 512 felett van... mondjuk lehet 522 volt már nemtom xd
olvasni nalad luxus? -.-
btw ha nagyon kekeckedsz, veszek egy mantat, aztan utheted a mirroromat, mire megtalalod az igazit, szetlovoldoztolek az extrem sebessegen osztott 3XX-as sebzesekkel <#hehe>#hehe>
haddnemondjam, hogy a 3000 hps tankjat az ellenfelnek meddig kellett lovoldoznom... (segitek: par masodperc, najo max tiz korul<#hehe>#hehe>)
de ez az egesz konverzésön eleg ovodas... en ugysem veszek mantat... temeg ugysem mersz odajonni ... ennyi :D a jatek nem 1v1rol szol... hanem 5v5, ugyeeee :p
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni.
Én oda merek menni, mert nem stunnol le, én meg agyba-fõbe verem Barával :-)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
gondaron sanya+track+pt =512ms aztán futhatsz kedvedre.. éppen most szopattam vele egy mepot hogy ott futkárosztam körülötte és nemtudott hálózni xd
Legjobb farmer az Alkimista, a képességével (folyton több pénzt kapsz ha ölsz). Egy csodálatos felhõvel és battle furryval megspékelve õ maga egy nuke tud lenni.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ENNYI! <#eljen>#eljen>
en nemtudom inkabb be kene inditani a frózentrónt, nem scvel kene tolni, mert hogy akkora baromsagokat irsz mint ide Lachaza(messze van!)
mit nehezit az ulti??? loooooooooooooooooooool hat epp ez a lenyeg... a massvillam miatt az elozo meccsemen 3X AZAZ haromszor annyi creepkillem volt, mint egy ellenfelnek! 5 perc alatt osszefarmoltam egy satanikot es majdnem vettem egy divájn répiört, mert mar rohogtem... osztan inkabb elmentem hantingra... 3an nem tudtak lenyomni, pedig kaptam: hexet, silentet es stunt is! LOL! egyszeruen csak attack-move butan es pikkpakk vegigtolod a lanet -.-
szerintem sem neked valo a razor... inkabb nekem :p
ps: plusz ultralol, pont a te zsanered lenne, mert ultrabena vagy mikroba... a lasthitet megoldja a kombo vastagon :D
errol ennyit :p
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
diszkriminálod a többi herot mert ök nem jó "pénzcsinálók"?
ez marhaság, ha vágod hogy kell nem eszeveszettül farmolni hanem szépen lasthitelgetni nyugodtan akkor minden hös jó "pénzcsináló".........
Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni. Csak ki kell várni míg eljön az ideje.
mjollnir meg kibaszott durva akkoris! iszonyat farmergep egyedul a razor... igy hirtelen nem is tudok jobb penzcsinalot mondani a mjollnir+ulti+chain+razor frenzy parosnal -.-
leirom megegyszer, mert latom a nehezfelfogasuak nem ertettek: a vegen direkt nem hagytam ki a mjollnirt mert vegulis AGIt ad vastagon ami ad pancelt + sebzest! frenzyvel az a stabil majdnem 400as sebzes az iszonyat imba... foleg, hogy folyamatosan szivom vissza kozel 400as sebzessel a hpt! HOPSZ! a vegen mar ugyis atmegy hánting hiroba a hos, ottmeg jobban jon a hpszivas, mint a farmerorb targy ;)
ps: termeszetesen massstunner heronak neki sem megyek, le sem hantolom... a szanalmas kis Lunat percenkent kapkodtam le... annyira JO VOLT <#hehe>#hehe> (hiaba kombozta magat halalra... hehe HODom volt^^) szoval a nyamvadt INTes hosoket pikkpakk lekapkodja, nagyon hasznos csapitars^^
most nagyon megkedveltem... majd nyomhatnank teamben a masodik meccs utan^^
akkor nézd meg a replayt és ámulj-bámulj :)
lényeg hogy SOHA nem kezd ganget razor... olyan mint riki meg gondar traxi venge stb... a sok DPS hero akik nem az str rõl híresek hanem az agiról
BoT
Vanguard
Maelstorm
Radiance
Butter esetleg Manta
van egy faca kis replayem ahogy razorral tolom :) itt
ez jó nagy baromság már sry... sanya szerintem felesleges neki.. mivel lehet hogy +ms, de arra ott az aura, hyper is felesleges.. max late gameben, a hyper bele van építve razorba.. tarack nemrossz de inkább early gameben vangu.. dagont meg NE rakja ki senki 1esnél tovább mert kurvadrága és nem éri meg.... vesznek ellene egy hoodot + még az alap magic res... akkor számoljunk:
Mondjuk megvan az 5ös dagonod (800 dmg) és rányomod egy hoodos herora akkor:
(800*0.75)=600 ennyit sebzel ha nincs hoodja
(800*0.3)=240 800-240=560 (560*0.75)=420 ennyit sebzel rá ha van hoodja
lehet rosszul számoltam ám!!!(sõt szerintem biztos de akkorse viszel be vele 450-nél több dmg-t)
szóval mire kirakod az 5ös dagont ami úgy durván 8 ezer vmennyi g addigra az a kevés sebzés amit beviszel vele meg se kottyan az ellennek mivel õk addigra rég 20-25ösök... ugyhogy nem éri meg az ötös dagon elhihetitek :) fõleg ha ilyen magina meg pudge van ellenetek, ugye nekik van magic res skill.. én általában dagont pugnának, lionnak meg dokinak szoktam pakolni. pugnának azért mert ha második skill aktiv az ellenfelen több dmg-t lehet bevinni a spellekböl 44%-al, lionnak azért mert stun+lövöd+hex+lövöd+ulti+dagon=Fasírt=GG, dokinak a maledict miatt,ugye azt nem kell elmagyaráznom miért :)
Terensz felvettelek msnre még tegnap asszem... majd szólj rám ha van kedved tolni egyet :)
A mjollnirt tényleg nincs értelme sata mellé. Inkább 2 vajlégy, de ott meg nem stackel az evasion.
Szerintem revenanttal úgy kell: sny, 2 hyper, 1 tarack, 1 basher , 1 dagon 5. A butterfly túl drága. Revenant meg igaz hogy golyószóró, de ha nincs stun, semmit nem ér az egész. Mjollnirt meg el kell feledni. Orb, irdatlan drága, az 5 mp-enkénti 150 hp-veszteség meg nem hat meg senkit ekkor már.
XXLászlóXX, kérdezted, játszunk-e. Semmi akadálya, szerintem amúgy is érik egy össznépi sg-s dota.
csak nem lattatok a jatekot! 95%ban meg meg sem volt a sata... (addig powerfarmert jatszottam!) es mivel vegen huntert akartam jatszani ezert vettem satanicot! mivel mjollnir ad 35 agit nem dobtam el ;)