Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terensz
A kérdés majdnem jó, de helyesen így hangozna: "ha a hostról lekapcsolódsz, hogyan lehet elmenteni a replayt?" Hát sajnos nem tudom. Azt furcsálnám, ha a host eltûnik és a játék megy tovább.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Majd kipróbálom ezt Razorral is. De most nincs mazo mangulatom :P
Razor szép, jó, okos, meg minden4. Nem bántjuk.

Carmang
Helló. A Warcraft topikon feltettem már a kérdést, de nem kaptam választ. Remélem itt tudtok segíteni :)
Szóval TFT LAN játékban, mit kell beálítani ahhoz, hogy ha megsemmisül a Host játékos, akkor ne legyen vége a játéknak?

Terensz
Én láttam csalót. Írtam izs korábban, Mirina csak úgy ontotta az elune's-t elsõ szinten.
...
Játszottam 1v5-öt computer ellen troll warL0áLd-dal...
Butcher ultizott, rohasztott, 4 geomancer hálózott, ütött, medúza lassított, luna lõtt, ultizott, ogre magi stunolt és... TRIPLE KILL!!4 Somebody stop him!!4 2-3-szor sikerült nekik. 40-szer nem. Amúgy nem volt nálam semmi extra, lepke, csuka, vlad, satanic. Meg a végén mégegy reaver, de a tarackot már nem raktam ki. A hp-m úgy nézett ki, mint valami nagyondúlva metál ütemcsíkja a winampban.

Zomil
én még nem nagyon láttam csalot :)

amugy meg esténként van, h szinte csak dota-t látok :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
113738 felhasználó játszik 3230 játékot Warcraft III Frozen Throne keretein belül

245058 felhasználó 43504 játékot játszik kollektive a bneten

ez northrend (európa)

dotát sokan, mindig van játék, néha picit alábbhagy de összességében azért találsz játékot

csalni nagyon ritkán szoktak, de láttam már rá példát. de tényleg elenyészõ

Most nezem mennyire lement az eredeti Warcraft 3 ara, nem kerdes hogy megeri megvenni, viszont az lenne a kerdesem, mennyien jatszanak meg Battle.net-en? Foleg a DotA reszere vagyok kivancsi. Masik kerdesem: talalkozott mar valaki cheaterrel, sok van belolik bneten, es mennyire zavaro a jelenletuk? Bocs ha sokat kerdezek, de nem art tisztaban lenni nehany dologgal mielott beszerzem.

hoy ehh

magus
troll amúgy nagy geci lett most, régen még volt az a hátránya, hogy alapból tetülassú volt, de most vmelyik patchebn felhúzták, és esélyed nincs elmenekülni elõle

Terensz
Sérülékeny, ranged, nincs stunja. Az XXLászlóXX-féle replayon nagyon jól látszódott, hogy agis csuka + 2 lepke + 2 hyper kevés volt ahhoz, hogy úgy szétdarája az ellenfelet, hogy meg se tudjon szólalni. Erre amúgy is képtelen egy ranged hero. Ha igazi darálót akarsz: ott a troll warL0Ld.

magus
erõs õ azért... agisként nem érdemes a közelébe menni egy ideig, mert tényleg szétszed anélkül, hogy bármit csinálna, ha meg baja van egyszerûen elsétál, elég gyors hozzá. a végjátékban meg ha jó cuccokat raksz ki neki szintén nem haszontalan.

Muki100
Brutálnagy hps tankok ellen pedig néha érdemes õt hozni szerintem, ha a csapatban nincs túl sok intes.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Fogjuk rá, hogy átlagosan farmol az elején a kis alapsebzés miatt, de aztán ha raksz neki egy mjollnirt vagy egy radit akkor eszméletlen durva lesz. A frenzy meg lehet nem tûnik soknak (bár nekem igen), de ha úgy nézed, hogy ez megdobja a chain lightningjaid számát is, na úgy már mindjárt jó skill.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

XXLászlóXX
jólvan k újraszámoltam 493 lett de akkoris 512 volt emlékszem rá istenbizony :D

Terensz
Kipróbáltam zeust. Még mindig egy kis sunyi dögnek tartom, de fun vele játszani. Bneten nincs az a pénz, hogy õt válasszam.

Terensz
Neeem... 2 féle ms-t kaphatsz: pontot vagy százalékot. A százalék csak az alapodra vonatkozik, és miután az összes kapott százalék (sanya, Razor skill, Bara skill, Bloodseeker százalék, Slardar sprint, stb...) után járó ms-t kiszámolta, hozzáadja a pontokat (cipõk, Eul's). Az szép is lenne, ha a kapott pontokkal együtt szorozná az alapot... Akkor BoT helyett minden int hero Yashát venne (6.51-ig +7%, 6.52 óta +10% ms)

magus
érik hát

XXLászlóXX
nemtom melyik verzióval játszol de...

alap ms: 315
pt: +65
sanya: 16%
track: 20%

(315+65)=380
(380*0.16)=60.8
(380+60.8)=440.8
(440.8*0.2)=88.16

(440.8+88.16)= 528.96

szal ez már böven 512 felett van... mondjuk lehet 522 volt már nemtom xd

Lammer
"ps: termeszetesen massstunner heronak neki sem megyek, le sem hantolom"
olvasni nalad luxus? -.-

btw ha nagyon kekeckedsz, veszek egy mantat, aztan utheted a mirroromat, mire megtalalod az igazit, szetlovoldoztolek az extrem sebessegen osztott 3XX-as sebzesekkel <#hehe>
haddnemondjam, hogy a 3000 hps tankjat az ellenfelnek meddig kellett lovoldoznom... (segitek: par masodperc, najo max tiz korul<#hehe>)

de ez az egesz konverzésön eleg ovodas... en ugysem veszek mantat... temeg ugysem mersz odajonni ... ennyi :D a jatek nem 1v1rol szol... hanem 5v5, ugyeeee :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

XXLászlóXX
kijön az basszus most néztem meg direkt mikor játszottam :D

Terensz
Jó kis [ quote ], de mindegy. Asszem keresek egy olyan fórumot, ahol normálisabban jelenítik meg :D :P

Terensz

Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni.

Én oda merek menni, mert nem stunnol le, én meg agyba-fõbe verem Barával :-)

Terensz
Ja, észre sem vettem, de a 4 heroban akit soroltam van egy közös :-)

Terensz
Amúgy bneten is megy a gondarozás. Az a helyzet vele, hogy akihez kerül, azok gyõznek. Merthogy elõször a noobokat levadásszák vele level 6-tól, így nyilván 3 szinttel magasabb lesz mindenkinél, meg sanyája van, amíg a többiek örülnek, ha egy tangóra futja. A pár kis hülye, akin meg megszedte magát, mérgükben leavelnek, így 3v5-ben vívnak a többiek gondar ellen. Szerintem nála undorítóbb patkány csak riki, zeusz és slithice.

Terensz
Gondaron hogy jön ki az 512? 315 * (1 + (0.15(sanya) + 0.2(track))) + 65(csuka) = 490. Imádok gondart ölni, annyira szánalmas kis sunyi kecseg :-)

Lammer
(NÉÉÉÉÉÉÉGY-1 444!!!4! JESSSSSSSSSSSSSSSZNEGZ44!4 <#idiota>)

degenerator
ok, de gondarnak nincs stunja. és ha hármas dragon be van kapcsolva, akkor ne tud elfutni, fõleg ha még a maim is bejön, vagy lestunnolom.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

XXLászlóXX
ez egy jó kérdés hát nemtudom.... a mapon lévõ helytõl is függ meg a szituációtól magától :) hidd el daviont nem lehetetlen lefutni / leverni...

gondaron sanya+track+pt =512ms aztán futhatsz kedvedre.. éppen most szopattam vele egy mepot hogy ott futkárosztam körülötte és nemtudott hálózni xd

mini afrika <#idiota>

Legjobb farmer az Alkimista, a képességével (folyton több pénzt kapsz ha ölsz). Egy csodálatos felhõvel és battle furryval megspékelve õ maga egy nuke tud lenni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
"Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni. "

ENNYI! <#eljen>

Lammer
nah sorry, csak neztem a Holland-miniAfrika(Franciak) meccs elso felidejet... :p

en nemtudom inkabb be kene inditani a frózentrónt, nem scvel kene tolni, mert hogy akkora baromsagokat irsz mint ide Lachaza(messze van!)
mit nehezit az ulti??? loooooooooooooooooooool hat epp ez a lenyeg... a massvillam miatt az elozo meccsemen 3X AZAZ haromszor annyi creepkillem volt, mint egy ellenfelnek! 5 perc alatt osszefarmoltam egy satanikot es majdnem vettem egy divájn répiört, mert mar rohogtem... osztan inkabb elmentem hantingra... 3an nem tudtak lenyomni, pedig kaptam: hexet, silentet es stunt is! LOL! egyszeruen csak attack-move butan es pikkpakk vegigtolod a lanet -.-

szerintem sem neked valo a razor... inkabb nekem :p

ps: plusz ultralol, pont a te zsanered lenne, mert ultrabena vagy mikroba... a lasthitet megoldja a kombo vastagon :D

errol ennyit :p

degenerator
2-3 seces stunt rárak davionra, attól még nem fut el elõle, ha rajta van a maim, vagy a fagyasztás, na és 460as ms elöl hogy futsz el?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Terensz
Ellenben Abaddonnal és Omnival tényleg élvezet játszani, és nincs az a kriplifeeling early-ben sem, mint a legtöbb melee-vel, pl. Profiterrorral. (Igen, tudom: Lammer most küldött -tényleg nagyon jó- buildet.)

Terensz
Toltam egyet revivel. Hát rettenetesen rossz. Nem is élvezet vele játszani, meg úgy pont nincs semmi eltalálva rajta. A lasthitet nehezíti az ulti, mert pont becsap, mielõtt belelõnél, a creepjeid meg viszik a lasthitet. A frenzy annyit nem gyorsít, hogy számítson, a cl meg tömérdek mana, és alig sebez. Természetesen power treads-szel meg kimaxolt gyorsítással a phantom lancer ugyanolyan gyors volt, mint én. Csak neki ugye van lassítása. Szóval ha pwnolni akarsz, szerintem felejtsd el Rémálom Revenantot...

XXLászlóXX
"igy hirtelen nem is tudok jobb penzcsinalot mondani"

diszkriminálod a többi herot mert ök nem jó "pénzcsinálók"?
ez marhaság, ha vágod hogy kell nem eszeveszettül farmolni hanem szépen lasthitelgetni nyugodtan akkor minden hös jó "pénzcsináló".........

XXLászlóXX
vki jöjjön már vhova gamelni.... mindegy hogy kani bnet ggc csak gyertek :) akinek van kedve replyzzen és megadom acc namet

Muki100
A dagont 4 hõsnek éri meg rakni: doki, chen, pugna, nekro és ennyi, de ezeknek sem kötelezõ, de õk még tán nem járnak rosszul vele. Nerub assassinnak se rossz, ha olyan ellenfelek vannak, hogy kombó + dagon még a játék közepén is könnyen elbánik velük.
Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni. Csak ki kell várni míg eljön az ideje.

Lammer
"masodik meccs utan" bocs az EB-re akartam utalni... hint: az antiFERFIAK kedveert utye <#bee1><#beka3><#idiota>

Lammer
meg irjam le hatszor, hogy az oras meccsbol hasznaltam 5 percet a ket orbos targyat? -.-

mjollnir meg kibaszott durva akkoris! iszonyat farmergep egyedul a razor... igy hirtelen nem is tudok jobb penzcsinalot mondani a mjollnir+ulti+chain+razor frenzy parosnal -.-
leirom megegyszer, mert latom a nehezfelfogasuak nem ertettek: a vegen direkt nem hagytam ki a mjollnirt mert vegulis AGIt ad vastagon ami ad pancelt + sebzest! frenzyvel az a stabil majdnem 400as sebzes az iszonyat imba... foleg, hogy folyamatosan szivom vissza kozel 400as sebzessel a hpt! HOPSZ! a vegen mar ugyis atmegy hánting hiroba a hos, ottmeg jobban jon a hpszivas, mint a farmerorb targy ;)

ps: termeszetesen massstunner heronak neki sem megyek, le sem hantolom... a szanalmas kis Lunat percenkent kapkodtam le... annyira JO VOLT <#hehe> (hiaba kombozta magat halalra... hehe HODom volt^^) szoval a nyamvadt INTes hosoket pikkpakk lekapkodja, nagyon hasznos csapitars^^
most nagyon megkedveltem... majd nyomhatnank teamben a masodik meccs utan^^

XXLászlóXX
"Pwnolni meg nem tudom, hogyan lehet vele."

akkor nézd meg a replayt és ámulj-bámulj :)

lényeg hogy SOHA nem kezd ganget razor... olyan mint riki meg gondar traxi venge stb... a sok DPS hero akik nem az str rõl híresek hanem az agiról

XXLászlóXX
Ja azt elfelejtettem leírni hogy én mit szoktam pakolni razornak:

BoT
Vanguard
Maelstorm
Radiance
Butter esetleg Manta

van egy faca kis replayem ahogy razorral tolom :) itt

Terensz
A hood nem kifejezetten népszerû. De nincs is sok értelme, és majdnem annyiba van, mint a dagon 1. Szerintem revinek kell az a dagon. Az a baja annak a heronak, hogy nincs semmijen herokiller skillje. Amúgy lehet, hogy igazad van azzal, hogy a dagon 5 drága. (mondjuk szerintem egyik legjobb farmer, más pozitívuma nincs is) De akkor mondjatok már valamit ezzel a heroval, azon túl, hogy állat a lövés-animációja, miért érdemes vele játszani. Ugye disable nincs, ulti hero ellen nem jó, van egye a frenzy, ami úgy jó, meg kap 2 hpregent, ami vicc mondjuk level 20-on, meg a chain lightning sem kimondottan hat meg még egy intes level 20 herot sem. Amúgy szoktam revivel egy csapatban lenni bneten, ált. õ az elsõ leaver. Középre jön 400 hp-val meg 180 manával, én mondjuk végig õt gyógyítom Dazzle-vel, mégis õ a first blood. 2 percenként egy cl becsattan jó hangosan az ellenség vonala mögé, le is viszi a negyed hp-t 1-2 creeprõl. Pwnolni meg nem tudom, hogyan lehet vele.

XXLászlóXX
éppenhogy minden hösnek van ellene esélye, ameliyknek van menekülö mechanizmusa, vagy disable, vagy vmi lassító skill... például próbáltad már üldözni pugnát egy nostunner nodisablerrel.... nemolyan fun mint amilyennek hangzik :)

XXLászlóXX
"Szerintem revenanttal úgy kell: sny, 2 hyper, 1 tarack, 1 basher , 1 dagon 5."

ez jó nagy baromság már sry... sanya szerintem felesleges neki.. mivel lehet hogy +ms, de arra ott az aura, hyper is felesleges.. max late gameben, a hyper bele van építve razorba.. tarack nemrossz de inkább early gameben vangu.. dagont meg NE rakja ki senki 1esnél tovább mert kurvadrága és nem éri meg.... vesznek ellene egy hoodot + még az alap magic res... akkor számoljunk:

Mondjuk megvan az 5ös dagonod (800 dmg) és rányomod egy hoodos herora akkor:

(800*0.75)=600 ennyit sebzel ha nincs hoodja

(800*0.3)=240 800-240=560 (560*0.75)=420 ennyit sebzel rá ha van hoodja

lehet rosszul számoltam ám!!!(sõt szerintem biztos de akkorse viszel be vele 450-nél több dmg-t)

szóval mire kirakod az 5ös dagont ami úgy durván 8 ezer vmennyi g addigra az a kevés sebzés amit beviszel vele meg se kottyan az ellennek mivel õk addigra rég 20-25ösök... ugyhogy nem éri meg az ötös dagon elhihetitek :) fõleg ha ilyen magina meg pudge van ellenetek, ugye nekik van magic res skill.. én általában dagont pugnának, lionnak meg dokinak szoktam pakolni. pugnának azért mert ha második skill aktiv az ellenfelen több dmg-t lehet bevinni a spellekböl 44%-al, lionnak azért mert stun+lövöd+hex+lövöd+ulti+dagon=Fasírt=GG, dokinak a maledict miatt,ugye azt nem kell elmagyaráznom miért :)

Terensz felvettelek msnre még tegnap asszem... majd szólj rám ha van kedved tolni egyet :)

degenerator
kb 460as ms, pluszba jön még a fagyasztás, és néha a maim. esélye sincs egy intes hõsnek, de még az agisok se tudnak elmenekülni.

Terensz
Nem próbáltam. De baneshallow még viccesebb lehet tõle farkasként. Meg Slardar sem rossz sprintelve syashával.

degenerator
próbáltad az sy-t davionnal 3as sárkányt bekapcsolva?

Terensz
Amúgy lenne olyan helyzet, hogy szívem szerint 2 orb effectessel tolnám, de csúnyán néz ki az inventoryban. Ilyen Barathrumnak pl. a sny és a satanic. 2-en nem bírnak annyi hp-t leverni róla, amennyit visszakap. A sny orbja meg elég vacak, merthogy ritkán jön be.

A mjollnirt tényleg nincs értelme sata mellé. Inkább 2 vajlégy, de ott meg nem stackel az evasion.
Szerintem revenanttal úgy kell: sny, 2 hyper, 1 tarack, 1 basher , 1 dagon 5. A butterfly túl drága. Revenant meg igaz hogy golyószóró, de ha nincs stun, semmit nem ér az egész. Mjollnirt meg el kell feledni. Orb, irdatlan drága, az 5 mp-enkénti 150 hp-veszteség meg nem hat meg senkit ekkor már.

XXLászlóXX, kérdezted, játszunk-e. Semmi akadálya, szerintem amúgy is érik egy össznépi sg-s dota.

Lammer
Muki es Magus: ezt enis nagyon jol tudom... -.-
csak nem lattatok a jatekot! 95%ban meg meg sem volt a sata... (addig powerfarmert jatszottam!) es mivel vegen huntert akartam jatszani ezert vettem satanicot! mivel mjollnir ad 35 agit nem dobtam el ;)

Muki100
Hát nem kell lunával az erdõben 1v1ezni ilyen egyszerû.

Muki100
Mjollnirnak nem sok értelme van lifesteal mellett.