Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
mik a skilljei ennek az új gobonak? jön mögöttem, és megöl...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hallgatok alatta zenét, nem gáz 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

balvin
ez mondjuk tény.
de amugy is elmegy tõle az emberek kedve mert a csipogása az valami borzalmas😄

Te, az csak jó neked ha más nem választja 😄

balvin
pedig hihetetlen imba

degenerator
hol van ez az új hõs leírva?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Anál több ok hogy ne válaszd. 😄

Muki100
Engem az zavar hogy 1 db hangja van és szinte semennyi animációja.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Miért is? Ennél komolytalanabb hõs is: van.

kösz
Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hali! Boccs a láma kérdésrt, de nemrég kezdtem el dotázni, és annyit kérdeznék, hogy mi az az orb effects, és hogyan mûködik?
Lammer
na ezt gyorsan plz Funba atrakni... htx :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Muki100
sztem az új hõsre értette

degenerator
mi változott?

Új goblin igen loális <#idiota>

Lammer
Neeeeeeeeeeeeeee TeNorbléd... Neeeeeeeeeeeeeeeeee :C

Muki100
teljes changelog

Hát terrort sajnálom hogy így lelassították, így õ volt holtversenyben a 2. leggyorsabb hõs most meg átlagos lett.
Drowot nem nagyon változtatja meg sztem ez a +6 agi, körülbelül így ért egálba a régi agi gaines drowwal, persze így mínusz a régi jó ultija amivel szétfarmolta az agyát -> régi drow még mindig > mostani

kutya ultiját még nem volt alkalmam kipróbálni de nekem elég hülyeségnek hangzik az a 16 sec, és alapból mostmár nem gyorsítja õt meg a feral heart. Nem lesz több kútig üldözés hanem vagy sikerül a helyszínen kivégezni vagy kibírja az ultidat és akkor bõven elmegy.

XXLászlóXX
nemis w3 verzioó hanem patch verzió ami alapból átirja a wc3 verziót

Az szerintem W3 verzió te meg DOTA verzióról beszélsz 😄

XXLászlóXX
😛

XXLászlóXX
tévedés...

bneten 1.22.0.6328 van

Terensz
Akkor ezt a repet nem fogom tudni megnézni -,-

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Muki100
Bneten 1.22 van kanin meg 1.21

Terensz
"Replay data is for a different version of Warcraft 3" :C ezt írja :C
Pedig 6.52e a getdota.com-ról szépen le van töltve...

XXLászlóXX
nah így játszok én dazzleval 😛

a replay itt tekinthetõ meg 😉 enjoy

Terensz
Nnah, már megin' Dazzle -,-

Szerintem ez a perfekt build neki.

Minden játékkal az a baj, hogy csak úgy repül az idõ...

Nézd a jó oldalát: kevesebb mint egy parti munchkin... fõleg képzeld oda, hogy az ÖSSZES kieg megvan és a munchkin paklid 1000(!) lapból áll legalább. <#idiota>

Az nem 60 és nem 120 perc. Több. 😄

Lammer
egyebkent nemreg voltak nalam Terenszek es pont azt beszeltuk, hogy en egy picit beleuntam a DOTAba is :S valahogy ezek az 50-60 perces meccsek kicsit vontatottak :S
meg mindig nem tudok atszokni egy atlag 15 perces ESCÉ meccsrol... az legalabb porgos stb... fenebe... pedig nagyon szeretem a DOTAT, dobjatok mar fel valamivel 😄
ma is mondom kicsit leulok gyakorolni Bácserrel... iszonyat szimpi a hero meg minden... erre azon veszem eszre magamat, hogy F10-E-X-X
:C

magus
Ha elakarnak futni akkor szoktam. Jah, favagasra jo -.-

BEAST
eleg ritka alkalom lehet, mert nem ezreket sebez ;p ... viszont kivaloan hasznalhato favagasra 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

magus
3 km-re eldobja, én mindig azzal ölök hõst, eldobom messzire és elkaszálja

Lammer
uhh najszos^^

nekem a legjobban a tukrozott Skeleton King tetszik, amikor a mirroraval ugy mikrozik, hogy feltartja az ellen host 😄

btw ami nagyon brutal az ez: Bácser - presented by Black Lotus (8ik epizod)
-OMAJGAD! 2.14nel nezzetek a MEGASLAYER parost 😄😄😄 Bácser+Bárátrúm^^^^ giganjsz^^

BEAST
nagyon lassuak, menekulo hos ellen felesleges dobni, ritka hogy low hpn egyhelyben maradnak xD akkor mar inkabb Cranium Basherrel meg hyperstone-nal agyonvagni az ellent ulti stun alatt :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

XXLászlóXX
5:52 nél

XXLászlóXX
gorgonnak? battlefury? 😄 eszednél vagy? 😄

amugy beast.. a balta nem csak creepgyilokra jó 😊

itt egy vid hogy igenis másra is jó 😄

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4K-CtN4x33U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4K-CtN4x33U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ha nem jó az embed akkor: How to DotA 4.

BEAST
Ma kiprobaltam a Beastmastert, eleg jo kis hos Rexxar is ... az ultijat imadom, a baltadobalosdi meg remek creepgyilokra 😊

Muki100
Jóhogy. A radiból is kapsz, ezért nagyon imba a radis butcher, csak nehéz neki az elején venni a sacredet.

Lammer
"szerintem egyszerûbb vele a last hitelés mint a többi melee heroval."

hato" en Bácserrel ugy csinalom, hogy berohanok a creepek koze es bekapcsolom a rothasztas... jahogy kozben porog a penz ezerrel?^^

btw egy kerdes... en ugy vettem eszre, - bar ha rosszul gondolom, akkor szoljatok - hogy Bácser rothasztasabol elhalalozott creepek utan is kapok STR bonuszt... mintha!

Muki100
Ursának ha teszel egy heartot battlefury helyett már többet sebzel és még jóval keményebbé is válsz.

Szerintem a lancernak ne rakj lifestealt úgy értették, hogy momot vagy satát ne tegyél neki, mert azt viszont tényleg kár a manta helyett. A vladmir elfér és nem rossz lancernak.

Ursa orbjával meg könnyû creepet szerezni, mivel szinte mindig tied lesz a megtámadott creep, szerintem egyszerûbb vele a last hitelés mint a többi melee heroval.

Terensz
Ha gorgonnak szokták pakolni, akkor szerintem ursulának sem lesz tõle baja. A legolcsóbb +60-at sebzõ cucc az egész játékban. Nagyon sokat jelent.

Amúgy a dotaportal tele van olyan buildekkel, hogy "lancernek ne rakjál hp-szívó cuccot, mert az image-ek nem profitálnak belõle". Ki nem sajnálja le az image-eket? Van darabjának kb 300 ehp-ja, egy Pugna-féle blast elpucolja õket, nehogy már a hp-jukra építsek. Nem az bennük a lényeg, hogy jól bírják, hanem hogy van belõlük egy szakajtóra való. Megölnek 2-t, jön 3 a helyére. Igenis kell a vlad egy melee dps heronak.

Mintahogy az ursula orbja is tök jó, sajnos a farmolásnál az orbból nem profitálsz, de ez van. Kárpótlásul ott a 400% aspd (prok csak 300-at raknak ki), 20 s-enként 5 csapásra (kb egy adag creepre). A cleave akkor is nagyon jó pusholni, meg mondjuk lancert/slithicét/rikit ölni.

Rikimaru style <#idiota>

Ebédre, bocsánat 😄

magus
ó dehogynem, én WoW-ban is azzal tisztítottam a lelkismeretem mikor kinyírtam rugóként valakit 1 hp-val mikor épp túlélt egy nagy csatát, hogy a büszke többezeréves múltra visszatekintõ nightelf faj szülötteként mintegy magányos igazságtevõként üzemelek. csak felfogás kérdése-.-

Lammer
apropo, hosoket nem szoktunk reggelire fogyasztani <#ravasz1>

Pedig azt mondtad, reggelira azt fogyasztol <#wow2>
akkor miagond.

Lammer
Genyomaru szerintem nem igazan meriti ki a "Hero" jelentestartalmat :p

Én mindenkit Heronak tartok, akit dotában lehet választani <#idiota>

degenerator
razorral fa ellen?

BEAST
tegnap olyan csunyan kikaptam axetol rikivel hogy nagyon <#idiota> ... szerintem nem is lehet mit csinalni ezzel a parossal, ha racsapok porogni kezd, de van hogy idom sincs ra mert feldotol, 600 hp alatt meg egy hitel 😄