1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Borgi
    +minden játékban legalább 4, ah nem 5 leaver. tényleg jó ;>
  • magus
    jah, én aztán tényleg mindent warezolok, fizet a halál elven, de ezt az egy vételt nem bántam meg. ennyit -nekem legalábbis- megér
  • Nuki
    b.net? :D
    én ott játszanék ha lenne hozzá kedvem
  • magus
    1 perc találni egy játékot, mindig van ellenfél, vannak profi ligák, mindenféle nemzet, tudom ajánlani
  • Muki100
    az játékok száma meg a delay azért függ attól hogy melyik szobában játszol, de én is elég rossz véleménnyel vagyok a garenáról.
  • balvin
    garena nekem nem vált be, nem tolerálják, ha valaki nem minimum 10es szintű, delayesebb mint a kani, és 2-3 óránként van egy játék
  • Nuki
    Akiknek van valami baja Kanival, azoktól kérdem hogy ismerik-e a Garena-t?
    Szomszédom azon játszik, esetleg ha sok baj van kanival azt is kipróbálhatjátok
  • Muki100
    A terep domborzatától függ hogy hajlik-e, nem tudod befolyásolni.
  • XXLászlóXX
    hajlításáról*
  • XXLászlóXX
    hook hajlíásáról tud vki vmit?
  • magus
    ebből is kezd elegem lenni már, hogyha egyedül vagyok, ritkán kapok társakat, akikkel összelehet játszani, képesek nem segíteni mikor 1m-re állnak.

ha ketten vagyunk, akik összejátszunk, már akkor si kilépnek

multkor full team ismerős volt, 5p után mindenki lelépett

fasza ez a bnet
  • degenerator
    senki nem tud segíteni?
  • degenerator
    nem értem. felraktam újra a w3at, rá az 1.21est, aztán az 1.22es installerjét. és még így se működik
  • Muki100
    így

előre figyelmeztetlek, hogy ez egy rakás szar, ázsiaiak által készített kliens, egyedüli haszna hogy tényleg tudsz játszani normális pinggel. Engem még az UI-ja is undorít, dehát ez van..
  • degenerator
    említettétek régebben, hogy kanin kívül is lehet játszani. konkrétan hogy?
  • degenerator
    megint nem megy a kani?
  • Lammer
    kit erdekel a dota, amikor ittvanik a KINGSZBÁNTI!44444

(BUNTET!!!!44)
  • Terensz
    Bénanet kezd jó lenni. 3 meccs alatt összesen kb. 3-4 leaver volt, a hálózat (és a szerver) meg határozottan gyorsabb lett.
  • Daza500
    Most meg már megint felenged. lehet épp nem ment a Kani, ki tudja...
  • Daza500
    Na most engem se, de MIÉRT írja, hogy Invalid server, tegnap semmi baja nem volt !
  • degenerator
    engem viszont nem enged.
  • Daza500
    Nah végre nekem is sikerült beüzemelődni Kanira.
    Mindig ilyen kevesen vannak fent ? :-/
  • Muki100
    írtam hogy mind 1.21
  • degenerator
    belépek a w3ba, állandóan kiép, 1.22 patchelés után. tegnap még működött.
  • Terensz
    "The replay data is for a different version of Warcraft III" :C :C :C..
  • Muki100
    mostmár igen
  • XXLászlóXX
    kösz szépen.. btw msnre felvettél?
  • Muki100
    itt vannak a dzsungeles replayek

sajnos pókos nem volt, a zombis ill. terroros repek sztem nem lehetnek nagyon érdekfeszítőek dehát van ilyen is.
    Van régebbi mapon is köztük de tudtommal mind 1.21
    Az ellenfél képességei gondolom meglehetősen változóak egyikben másikban dehát ez mindig benne van a pakliban.
  • balvin
    kösziszépen
  • ronesz
    megint új loader
  • balvin
    elsőre működött a kani az uj patchcsel, erre most megint aztmondja hogy nem tudja validálni a játékverziómat:S help ha tudjátok mi a gond
  • XXLászlóXX
    érdekelnek a junglingos repjeid. [email protected] vegyél fel msnen
  • Muki100
    illetve bambi is, de szvsz bambi meg maci többet ér ha irtja az ellenfélt mintha erdőzne.
  • Muki100
    Én viszonylag gyakran szoktam, mivel a kani public általában békén hagy az erdőben így jobban megéri mintha hagyományos laninget folytatnék (pláne ha erős hős van ellenem)

Kutya, terrorblade, macismaci, furi, chen, rex, alkemista, zombi, axe, naix, pók szinte mind tudnak level 1-től de 5-től már biztosan dzsungelharcolni.
    Aztán vannak akiknek kell vmi alapcucc, hogy jól menjen nekik de én azt nem dzsungelezésnek hanem simán neutralozásnak mondanám (pl. amikor trollnak van domija, vagy voidnak momja simán elvannak az erdöben, de addig sehogy)

Csomó erdős replayem van ha érdekel, de mind 1.21
  • Nuki
    Egyetemi tanulmányaimat folytatom, nem érek rá játszani
  • XXLászlóXX
    junglinghoz mennyire ért a kedves sg community?
  • XXLászlóXX
    valaki írjon mááááár :(
  • magus
    az ujjaim bal oldalt vannak, hogyha rámtör vmi undormány luna/gondar/riki/traxxex akkor legyen esélyem, rá se nézek általában a billentyűzetre, de ha átpakolnám az ujjaimat balról jobbra akkor kéne.

én így szoktam meg
  • XXLászlóXX
    jah szóval targeted spellt neked gyorsabb elnyomni minthogy hotkeyyel belödd.... az már munka.. ott az ujjad hotkeyeken miközben farmolsz akkor is és nincs ebböl probléma..
  • magus
    hatékonyabbak, de mire ránézek a billentyűzetre és megtalálom a gombját az nálam több idő míg rákattintok