Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Furionnal szokott vki játszani? Most próbáltam treads + soulbooster + (aga, assault, deso, idáig nem jutottam el) kombót, de tetülassú így is, és iszonyat könnyen leütik :/ lich + sniper szétszedett fél mp alatt. pedig lehet vele néha szopatni, de nem egy könnyû hõs sztem
Naná, hogy nem ww-zik az, akit stunnoltak! De stunnolni is akkor tudod, ha látod. Egy kivétel van: ha bloodseeker a csapatodban van, és a láthatatlan heronak 40% alatt van a hp-je, akkor nem látod (a hp-csíkot sem), de be tudod targetelni sima attackkal. És ha ilyenkor bejön a stun, akkor nyilván megszakad a ww.
Amúgy rikimaru/gondar ellen a leghatásosabb a cleave. Csapod, amíg el nem tûnik, majd villámgyorsan beleütsz egy creepbe, amerre sejted, hogy lehet a kis kecseg. (Saját creep deny sajnos úgy vettem észre, nem cleavel...) Viszont 3 battlefuryval többet sebzõdnek a többiek, mint akit ütsz :-)
Apropó, cleave:
Van 2 érdekes hero. Ursula elvileg ranged, csak épp 180-as a range-e. Annak ellenére cleavel bf-val, és kapja a vladimirs drain auráját.
Másik: Lanaya (Templar assassin). Õ hivatalosan melee, csak épp 300-as a range-e (ha az egyik képességét kimaxolod.) Ennek ellenére nem kap vladimirs-aurát (csak a devotion-t), és a battlefurytól csak plusz sebzést kap. Magyarul az, hogy technikailag egy hero ranged vagy melee, csak a távolság és az ütés(lövés)-animáció dönti el.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Akinek aktív varázslat (ww) az invije, azt teszi láthatóvá a stun.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szóval meghallják a rohasztást riki csapattársai, szaladnak megmenteni a kis görcs valagát.
Bucser szimpi, de én nem tudok vele játszani. Majd egyszer gyakorlok vele.
Akkor szokott nyerni a csapata, ha megvan mindenre az ember, és Bucser vadászgathat, nem kell pusholnia (azt nem igazán tud, nem egy Dazzle). Mindenesetre legalább õt heronak tartom, rikivel meg zeusszal ellentétben.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
imadom Bácserrel lenyomni... fresssmíííít <#finom>#finom>
rothasztas+kampo+harap,harap+STR bonusz beszed gg <#eplus2>#eplus2>
... es ha meg ficankol, akkor a roti miatt ilyen lassitott felvetel marad... es... ^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Cuirass helyett én egy heartot raknék, mert az nuke ellen is nagyon jó védelem. (Meg intes heronak tök jól néz ki ~3700 hp)
Szóval szerintem basilius , bracer , BoS , bracer a jó kezdet.
Dazzle earlyben (izs) nagyon jól farmol, annak ellenére az elsõ 2100-ból én ultiorbot veszek, nem mekát. Regen ugye nem kell, páncélnak elég a basilius (meka alig ad több reductiont), allstatnak meg ugye sokkal jobb az ultiorb. Dupla heal nagyon jó néha, ez tény. De az ultiorb sem rossz társaság. Ha meg gankelnek, akkor meg úgysem menekülsz.
mekansm nem vészesen drága és a dupla heal tud meglepetéseket okozni pláne az elején, utána úgyis eladod.
Hat akkor ezentul engem csakis Senseinek hiv6ccc :p:p
de amugy szerintem nem nagy kunszt... akinek jol ment escében meg a nyomiagkraftban a microzas, annak itt sem lesz problema :p
Dazzle újra. Szóval ez a kipróbált buildem. Tripple kill!!4
Ennél tovább nem megy a meccs úgysem. Vagy ha véletlen mégis, akkor be kell fejezni a heartot, ha meg még mindig nem lenne vége, akkor még egy Eul's, mert ugye 415 movement speed az vicces, meg legyen má' 2 disable.
Necrobook: nem hiszem el, hogy valaki akkora mikro-mester legyen, hogy egy pillanat alatt kiválasztja a sárga törpét, majd gyorsan a manaszívásra kattint, betargeteli az ellent, KÖZBEN: Dazzle-vel rányom egy weave-t, meg gyógyítja az ekozben elszenvedett sérüléseit, majd EKÖZBEN újra manaburnol a sárgával, és amit még nem is említettem, a kékkel meg betámadja mondjuk a legkevesebb hp-s herot, természetesen idõben a leírtakkal párhuzamosan. Ha igen, akkor innentõl sensei-nek fogom hivatalosan nevezni. Mert ha minderre nem vagy képes, akkor nem célszerû necrobookot venned, mert amit kapsz a kb 5500 pénzért a 2 nekroharcoson kívül, az gyalázatos. Viszont jó hír, hogy ha összejön 5500 pénzed, akkor necrobook helyett már 175 pénz híján meg is van a Guinsoo, ami kb. mérföldekkel jobb cucc. Fõleg, hogy (bár sehol nem írják-) a birkázás range-e kb. 900, közel duplája a Lion-féle hexnek.
Mekansm: szinte minden Dazzle buildben ott van. Kérdés, hogy minek? Néha életet ment az a 250 hp, de a shadow wave többet gyógyít. A két bónusz armor nevetséges, az alap asszem 6 armor az nem rossz, a +3 regen aura szintén nevetséges. a +5 allstat meg alig jobb, mint a bracer, sõt, Dazzle-nek 19 hp-val jobb a bracer. És mindez egy fél Guinsoo áráért!!4
Szóval ha ölni akarsz, felejtsd el a mekát.
Skadi vs Desolator.
Ugye pár hsz-sal lejjebb már beszéltünk róla. Én mindenképp a skadi mellett tenném le a voksomat, van olyan hero, akinek a deso kell, de Dazzle nem tartozik közéjük. Dazzle kap egy tonna int-et, de str-t/agi-t alig. Ezért kell neki az allstat, legfõképp kb. 25-nek veszi nagy hasznát, mert így sok armort, hp-t, aspd-et, hp- és manaregent kap egyszerre, a deso meg pure damage cucc, akárhogy is nézzük. -6 armor mennyire jó? Weave comboval nagyon is. De nekem az a bnetes tapasztalatom, hogy Dazzle egy kicsit olyan a csapat szemében, mint a pesti biciklis az autósok számára. Néha tudatosul, hogy ottvan, fõleg, mikor meghal. Néha be kell írnom, hogy nem tank vagyok, hanem babysitter, mert egyébként le se sajnálnak a kis 1000 hp-mmal, meg különben is: mit akar itt ez a kis hülye Dazzle? Persze nagyon jól jön nekik a gyógyításom. Ezt nem panaszként írom, csak indokként a skadihoz. Desot meg valaki majdcsak vesz. 2 úgyis hülyeség lenne, 1 meg szokott lenni.
További kísérleteid elõtt érdemes ezt átnézni
Dazzlénak alapból van lassítása + eul/guinsoot szoktam tenni neki, viszont a deso + assault + weave messze nagyobb sebzést visz be mint még a jó agis dps hõsök, egy kemény 40-60% reductionnek mondhatnak búcsút ilyenkor, nem is beszélve arról hogy a társak is nagyobbat sebeznek ilyenkor.
A nekro szituációfüggõ, pl. clinkz ellen én simán tennék meka után necro + dagont is neki.
Egyszer kipróbálom, hogy mantával vajon mûködik-e a skadi, mert attól lenne még Dazzle nagy csibész. A nekrobookot meg célszerû úgy elfelejteni, ahogy van.
Ownage tényleg kell a megnyeréshez. De amikor már a te csapatodból mindenki 24-25, a másikból meg mindenki 16-17, akkor már be kell menni.
amugymeg a 90sec halál meg azért van hogy ösztönözzön arra hogy legközelebb ne halj meg.
ismertem egy srácot lanklubban, leakarták gankolni 4en, fele hpját levitték, eldobott egeret billentyûzetet és azt mondta hogy már ugyse menekülne el... nah hát lol gz ilyen emberek szoktak leavelni meg stb
én ha haverokkal játszom akkor ownagere megyek, nem pedig a játék megnyerésére.... de a gamewin ezzel jár... ownage, vagy a te oldaladon vagy a másikon. onédzs nélkül nincs gg 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
EXP: 62
Gold: 33-53
Upgraded Treant / Ghoul
EXP: 41
Gold: 21-41
Nem fele. Azért van hogy legyen értelme elpusztítani a barakkot. Nem a 128. killrõl szól, nem gondoltam hogy vannak ilyen fanatikusok is bneten így kicsit jobban megértelek mondjuk, kanin is nagyon sok rinyálás megy az "idõhúzás" miatt, de aki a 30. percnél beírja hogy "gyertek már be" az kicsit nincs tisztában a dolgokkal.
Lycan meg úgy szemmel láthatólag nem azért játszott, hogy megnyerje a játékot, hanem azért, hogy meglegyen a 128 kill... Elég undorító egy figura volt.
Trollal még nyomtam egy roshant meg egy kicsit neutráloztam, hogy 2 szintet lépjek, mert nem adtam addig a blindre. 2 szint után megtalált Lycan, és nem hitt a szemének (persze, mert megvakítottam), mikor bedaráltam a rühes-bolhás kutyáival együtt :-) Kivásárolta magát, és a bázisa kapujában mégegyszer levertem, abban a pillanatban kilépett. Remélem, legközelebb betolja a védelmet és szétszedi a várat, ahogy illik.
Amirõl én írtam, az nem nevezhetõ félútnak.
Olyankor nem szállok ki, ha a másik csapat betolja az õrtornyot és rendesen - ahogy kell - ostromolják a trónt, errõl szól a játék. Normál esetben ilyenkor mindkét csapat a trón ostromakor beírja a gg-t.
De az, hogy a kapun túl láthatatlanul/blink daggerrel várják a sokkal gyengébb csapat éppen respawnoló heróját, hogy többször, többször, többször levághassák cserencsétlent, (akinél ott a linken-recept, hogy legalább annak az ára ne ússzon el - mert ugye gusztustalanul sokat vesz le, a vége felé több, mint egy ezrest), mégtöbb pwn, nekem meg ugye tök jó butterflájom meg burizám van, te meg örülsz a bracerednek - ez már undorító, ilyenkor szoktam leavelni - miután beírtam a gg-t.
"Akkor is leavelsz ha az ellenféltõl jön ki egyedül valaki 4 ellen, vagy azt noobozod?"
Miért nooboznám, csak mert kiáll 4 ellen, akkor is, ha nincs esélye.
Nem, olyankor gyorsan lebontjuk a bázist - illetve amíg jutunk vele amíg beírják a gg-t.
CS-ben is ha téged lõnek le elõször kivárod a kör végét, és az még a rosszabbik eset mert nem rajtad múlik ha campinget rendez valamelyik fél. Nem hiszem hogy olyankor felmész egy másik szerverre csak azért mert most 2 perc szünet jön. Dotában is, más játékokban is, ha nem vagyok kíváncsi arra ami történik a halotti idõmben, alt tabolok és nézek valamit neten, ennyire egyszerû.
"Viszont ez a másfél perc azt eredményezi, hogy ostromnál nem tudják egymást összevárni, egyesével mennek ki mondjuk 3-4 hero ellen. Az aránytalan/esélytelen játékot pedig még akkor sem szeretem, ha az én javamra az. "
Nem kell 1v5-özni. Attól még hogy egy oldalt betolnak meg lehet nyerni, sõt megacreep ellen is meg lehet nyerni bár ott már tényleg nem sok az esély. Akkor is leavelsz ha az ellenféltõl jön ki egyedül valaki 4 ellen, vagy azt noobozod? Szerinted mit szólnak miután a vesztes csapatból kiszállsz félúton?
Bontani se lehet mindig, pl. egy 400 hps intes heroval minden menekülõeszköz nélkül nem fogok még egyetlen 16-os lina ellen se bemenni, csak ha van elõttem 3 fullhps ember. Meg épp a rövid respawnidõk miatt az elején nem lehet félpályán kinyírni, betolni a vonalat és utána még a barakkot is leszedni, mert 40 mp után már mindenki él és virul.
És ez elõfordult már jópárszor.
A leave-ek fele az ilyenek miatt van, és nem azért, mert a másik ravaszabb, hanem mert ki szeret várni...
Amúgy én egyetlen esetben leavelek: ha már bázisbontás van, sehol egy õrtornyunk, 4 herobol 3 halott, és az ellenfél nem báist bont, hanem vadászik. Ilyenkor beírom, hogy gg, erõsebbek vagytok, jók voltatok, stb, és leave, mert ez nem korrekt egy csapat részérõl, ha nem megmutatja, hanem fitogtatja az erejét. Ha bontás van, legyen bontás.
Szóval értem az álláspontodat, de egy játék célja nem az, hogy a monitorodat bámuld, mert meghaltál, mondjuk percenként 1,5 percen keresztül - ha a másik csapat kezd jobb lenni, akár a te hibádból, vagy épp nem a te hibádból. És nehezen képzelem el azt az embert, aki megöletné magát mondjuk 20 sec büntinél, csak azért, mert visszamenni 32 sec lenne a bázisra. Viszont ez a másfél perc azt eredményezi, hogy ostromnál nem tudják egymást összevárni, egyesével mennek ki mondjuk 3-4 hero ellen. Az aránytalan/esélytelen játékot pedig még akkor sem szeretem, ha az én javamra az.
"Á, úgyis jobban járok hogy meghalok az ellenfél bázisánál, mert legalább gyorsabban tudok visszaérni, mintha gyalog elindultam volna haza, és vissza"
A pénzbüntetést farmolásból pótlod útközben.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ki akarom próbálni Naixot a hétvégén. Full Attack speedre mennék Satanic builddel(bár még nem néztem utána dotastrategy.com on)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"