1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
Nuki #874 Ez kétségtelen. Majd később javítanak ezen talán. -
#873 mx518 here...
gyorsgombbal a targyak sokkal hatekonyabbak... -
#872 ezért kell jó egér, én pl mindig kattintok a tárgyakra -
#871 normalisabb modokban le vannak fixalva a skillek... -.- most is jatszok egy komoly rpgvel, ott minden hosnek jol le vannak rakva a skilljei QWERTY-be... ennyi, marha bonyolult -.-
a numpadon meg nem tudok nem elegszer kiakadni... laptopon rulez -.- -
Nuki #870 Te dolgod.
Senki sem kötelez, hogy játsszál vele. -
#869 jo ok, felfogom ugy... ... hogy fazzsag -.-
-
Nuki #868 Fogd úgy föl hogy apró nehezítése a játéknak. -
#867 ez baromság szerintem.... én lassan másfél éve dotázok és kb egy éve nyomom hotkeyyel és eddig egyik heroval sem volt gondom... pedig mindet kipróbáltam és minddel tudok játszani... -
#866 en sem szenvedek hatranyt ha APMrol van szo... de inkabb az a bosszanto, hogy minden heronak tok mashol vannak a hotkeyei... de ez meg mindig hagyjan! az inventory cucczok meg numpadosak... .... ... Laptop rulez igen tudom van numpados usbs kutyum is... nadeakkoris :C -
Nuki #865 Igen, például. Nem zavaró, mert a jó gépíró megoldja :)
A,S-t is használom, nemgáz. -
#864 igen mondjuk tény hogy az összes hotkeyt könnyen eléred az alapsorról, az a zavaró inkább amikor mind a 4 gomb 1 sorba van (asszem van egy ilyen de nem ugrik be melyik...tán puck?) -
Nuki #863 Ha tanultál volna gépírást, akkor könnyebb lenne a dolgod. A DOTA azért mesteri, mert az A-S-D-F-en a bal kezed, és ha tudsz gépelni, fénysebességgel csapsz le egy gombra úgy hogy oda sem nézel. Azt kell megtanulni hogy mi a kezdőbetűje, vagy jellemző betűje egyes skilleknek (nekem). -
#862 Próbáltam ezt a dotakeyt de sehogy sem működik. Haver is követte az aktiválási utasításokat és neki se jött össze pedig ő ilyen problémákat mindig meg tud oldaniXD -
1, Az a betü az attack funciót szolgálja ezért nem lehet spell hotkey
2, Shaker 3 aktív, és 1 passzív skillel rendelkezik, az utóbbihoz nincs hotkey... -
#860 félreértések elkerülése végett a kezeled az általános alany akar lenni -
#859 a spellekkel semmi gond (amugy az earthshakernel mondd el plz hogy mit csinalsz az a-val:D)
de az hogy az itemeket numpaddal kezeled az viszont megőrjít...
-
#858 vannak erre is programok, ilyen dotakeys stb.
de szerintem szinte minden hősnél kézre állnak, csak az elején átnézed mi micsoda és úgy rakod a bal kezed, nem nagy kunszt. Bár tény hogy van 1-2 rossz kiosztás. -
#857 A slayer pld: d,t,e,g (és ien sorrendben vannak a spellek) earthseeker meg f,e,a,c. Még rendszer sincs közte mert az earthseekeres jobbról balra körben megy, a slayer meg cikcakkban. Szal elég sok dotát kell játszanom, hogy a hősök egy részét megszokhassam. -
#856 általában azért a wasd köré gyűlik, és reflexből ott a kezem -
#855 Hello!
Ismertek olyan addont a wc3-hoz amivel a hero spelleket egyszerűen 1,2,3,4 gomb lenyovásával aktiválhatjuk? Esetleg mi állítjuk be? Utálom, h minden hősnél más gomb a spell és egyáltalán nem kézre eső és mivel kok vagyok kb 6-7 hős ismerésében kimerül a tudásom:D -
#854 nem, többen is írták a DA fórumon -
Nuki #853 Legenda? :D -
#852 szerintem nem érdemes vele nagyon kínlódni, többen is írták hogy az ő maszek játékaiban lehet deszinkronizálva játszani (kb. annyi, hogy míg a te képernyődön 3 ember hirtelen afkvá válik és te ownolsz, a többi 9én te feedelsz és közbe látjátok egymás üzeneteit..), meg különben is hans2 legenda és érinthetetlen nem arra van hogy játszanak is vele :D -
#851 az, de nem értem a szabályait, meg nincs róla sehol semmi információ leírva, csak ilyen összevisszaság
mega múgy mindig van egy leaver és vége ... -
#850 nektek működik a kani most? -
#849 szerintem hans2 saját ligája -
#848 mi ez a dota div? -
#847 a pattogós
85 x 0,75 = 64
level 4en 130 x 0,75 = 98
magyarán lószart sem ér, viszont 15 egységre hat és több manát visz. Ezt a spellt úgyis csak az aura miatt lövöd el vagy lasthitelni, és amíg 15ön végigpattan már rég lejárt a cdje és lőhetnéd újra ezért erősebb ha level 1-es.
Az hogy zeusz meg se karcolja őket röhej. Egyik legdurvább ellenszere a nagy hps heroknak egészen amíg hoodot nem raknak (de ilyenkor még jó a guinsoos zeusz).
Leoval mit ér hogy bepusholod level 6on?
Nézzünk egy 7es leot:
70es átlagsebzés durván
ha a stunt maxoltad és tettél ultira akkor lehet 1es lifestealed meg crited akkor van egy sokkoló 15%-od, hogy egy durva 90es piros szám szálljon a fejed felett amiből konkrétan 4 hp-t fogsz tölteni.
De még ha 4es is az aurád és 150es critet ütsz egy kőkemény 30-as hpt fogsz tölteni magadon. És erre még mindig 15% az esély, egyébként ennek is töredékét szívod. Akkor már ha egyet statra tettél jobban jártál mert az 40 hp-t ad, ha csak ezt nézzük.
-
#846 leonak nem érdemes lifestealt nyomni? a lifesteal (meg ha jól jön ki a cit) brutális pusher herová tesz, én úgy vettem észre nagyon számít az az elején
doki ultija helyzetfüggő, volt, hogy öltem már vele lvl 6-on... bár nem a kedvenc hősöm, nem játszom vele.
arc lightning az melyik? a pattogós vagy ami egyet üt? zeusnak semmilye sincs, csak ezek, amik amúgysem sebeznek semmit, a végén gyakorlatilag meg sem karcolnak senkit, ha nem pakolod ki az elején őket, akkor sztem tök haszontalanná válsz -
#845 Zeusnak pl. arc lightningra hülyeség 1-nél többet tenni. Leonak sem túl érdemes az elején critet és lifestealt nyomatni, többet ér ha tudsz még egy kalapácsot dobni és van +200 hpd is, ugyanez svennél.
Dokinak is értelmetlen 6on ultira tenni.
Molyfingnál 1-et rakok morfra a többi waveform + stat és amikor már van elég agi és a cuccok is megvannak akkor jön az adaptive.
Ez csak pár példahős volt. -
#844 um, csak én vagyok vele úgy, hogy mindig kirakom a skilleket, és nem teszek statra csak a végén? nem véletlenül vannak kitalálva oda a skillek, +50 hp nem ér meg annyit mint az a skill. szerintem... -
#843 A shallow grave megvéd minden sebzéstől ha 1 hpd van már csak, kivéve axe ulti.
A healje meg pattanhat többször is egy emberre, máris sokkal hasznosabb lett.
Az ultija hát nem olyan skill amire 6oson tennék de mondjuk a végén amikor van egy assault is vagy egy desos a csapatban és elkapod vele az ellenfelet akkor gg -
#842 szoval lanon csak en lehetek majd vele :p -
#841 Új Dazzle-t nézzétek meg. Nagyon komoly. A shallow grave már csak skill, nem ulti, és teljesen mást csinál, mint eddig. A szövegből nem nagyon lehet kihámozni, mert nagyon részeg lehetett aki megfogalmazta. De olyasmi, mint Abaddon lvl3 ultija, csak épp bárkire rakhatod, viszont nem autocastos, és csak attól a sebzéstől óv, ami egyébként halált okozna. De szerintem ez így bőven táp.
Az ulti lett a weave, ami eddig 1 herora volt rakható, most 600 aoe, és -24/+24-ig megy az armor. Cd: 40 sec. Beteg. A shadow wave is fel lett turbózva, már nem 4, hanem 5 egység gyógyul 140 hp-t. Azaz: ha az ellenség heroja a creepek közé téved, (akár) 6 sec-enként kap az arcába 700 mágikus sebzést (Amennyit a lvl4 dagon sebez). Én mondjuk szerettem a régi Dazzlét is, kíváncsi leszek, így felturbózva mennyire lesz népszerű. -
#840 Igazatok van. Tényleg nincs minden csapásnál anchor smash. Köszi! -
#839 Ha ez így van, akkor egy level 1 Levi miért üt szét 2-3 csapásból egy fát? (-gold1000000 cheattel...) Tudom, +60 sebzés. De így is kb. 4 csapásnak kellene lenni. -
#838 ha jobban megnézed nem az, az anim tényleg ugyanaz mindig és csak néha üt critet -
#837 Nem bug, csak az animációt játssza le ezentúl folyton úgy. Juggernek is mindig a criticalos animmal fog támadni, taurennek is az alap pulverize animmal fog ütni de mégse hatnak, csak úgy néznek ki. -
#836 Megvan az első olyan bug, amit meg fogok írni Icefrognak.
Leviathannak 20% elvileg az esélye az (imba) anchor smash-re. De ha veszel neki battlefury-t, onnantól minden csapása anchor smash (level 4-en +200 sebzés... bocs...) -
Nuki #835 Nem vettem észre hogy van ilyen kedvezmény diákoknak.
Nekem megfelel az avast, nem volt vele problémám. Majd ha állandó munkahelyem lesz, nemcsak nyári, akkor majd meggondolom, de addig ez is jó.