1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
Nuki #1079 Hát nem éppen -
#1078 Hát az ai ellen legalább mindig sikerélményük van... -
Nuki #1077 Fú de várom már hogy legyen SC2 és legyen hozzá Dota map -
Nuki #1076 Nem. Én is aizok inkább, és nem leavelnek, és nem nooboznak ha nem az éppen aktuális menő buildet rakom. -
#1075 tényleg érdekel, ai mapot miért játszol?
évek óta csak a dota (meg egy-két multi) tud lekötni, hiába próbálkozom bármi más játékkal, mert ha egy algoritmust verek meg nem tudok az arcába röhögni, mikor le lett alázva. Nincs ott az a tudat, hogy valaki itt most anyázik. Nem unalmas? -
#1074 skacok!
nektek kilep az uj AI-s map random???
epp pwning sorozatban vagyok... mennek haza erre pfff crash to desktop(kicsit sem idegolo)... eddig kekhalalom volt, de levettem a hanggyorsitast... mostmar nincs... (fasza integralt ríltek, agyalok erosen azon, hogy veszek picimaci audigyt)
jaigen... laptopon kenem :C -
#1073 skaczok!
erdemes megnezni a F4F#4 Finals-t! SK Gaming(Svedek) vs Serious Gaming(Szerb-Franciak) KATT
en a 3ik meccset neztem meg a ket nagyon jo teamtol!
(elso meccs SK 1-0, aztan jott az egyenlites, es erdemes a 3ik mindent eldonto meccset letolteni)
hihetetlen, hogy az elejen-midben Admiral leven elhuz az SK... osztan jon a meglepi ... :p
-
Nuki #1072 Önöknek is boldog pwnolódást :D -
#1071 LOAAAAL!!!444 vegen a tabla
kosziekh, vizsont ^^ -
#1070 Szeretettel mindenkinek, így előre izs. (Koryne alapötlete)
link!!4!4!!444 -
Nuki #1069 Ezen felbuzdulva a Munchkin-ban játszhatóvá kéne tenni a Troll-t mint fajt. -
#1068 :DDDDDdddd -
#1067 Így van!!4 És próbáltátok már a warLOLd, rikimaru koNbót? -
#1066 Szoval Troll WarLOLd csaszarsag megminden!!4567890-
-
#1065 próbáltátok a sand king, levi kombót? sk bök egyet, elindítja az ultiját, közben levi ultizik....triple kill.... -
ronesz #1061 sztem a legimbább kari lycan, meg omni ha jól össze tud játszani a csapatával
ha ezt a kettőt látnám pickelve a másik csapatban lehet én is ckznék vagy lépnék :p -
#1059 bara bunko, de nem ut annyira veszesen gyorsan, csak a legvegen. kap egy stunt, akkor leutod, mig troll oke hogy kap egy stunt, de 0,00000000000001 mp alatt visszaszedi lifesteallel magat maxra. Ami a legnagyobb paraszt, az az omni+troll kombo. alltsd meg trollt...
Riki meg a konstans láthatatlanságával még védhető, az az idegesítő, hogy hozzá kell a legkevesebb skill, és a legnagyobb lámák veszik ki, és még ők is tudnak vele nyerni -
#1057 Amúgy tényleg... Igazából kezd balanszos lenni a dota. Mármost minden hero imba, bár vannak még imbábbak. De miért pont a trollon és rikin akadtok ki? Miért nem a naga szirénen vagy barátrumon? -
#1056 Hály!
WarLOLdot lehet fogni. Akkor persze nem könnyű, ha nincs min. 2 stunner a csapatban. 1v1-ben valóban nehéz eset, amikor már kirakta a satát, butterfly-t, burizát, craniumot, fury-t. Amúgy meg ha látod, hogy trollozik: pickeld őzikét. Shiva's + cuirass + untouchable ellen asszem haza is mehet a troll. -
#1055 tudom, hogy mi az ellenszere, de ezek a hosok mindig szopasok. hogyha van melletted akar csak 1 ember is, akivel ossze tudsz jatszani, akkor kilep a faszba, mert mi az, hogy az o kis rikijet lenyomjak. ha meg nincs, es felfeedelik, akkor mar hiaba latod.
szeretek hostolni, meg lehet valogatni, ki ellen jatszol
szlovakok pl 90%-ban, hogyha vesztenek elkezdenek ugatni, plane ha latjak ogy magyar vagy. ezert rugom ki alapbol oket. oroszok meg kidiscelnek, hiaba van jo pingjuk.
customkick jo dolog -
ronesz #1054 én pl. imádom ha vki beválasztja rikit, amire én slardart, és egész végig ugat chatbe :)
próbáld ki te is :p -
#1053 hat akkor veled nem erdemes jatszani ;)
figyusz... adott 93 hos... es abbol ugye lehet valasztani... nem a masik a retardalt, hanem te vagy a bena* ;) szerintem nalunk vannak sokkal jobban hozzaerto eNberek akik mar reg eldonthettek volna, hogy repuljon(vagy gyengiteni/atirni) a repertoarbol... ... es megsem kerult ki a jatekbol a hero eddig...
szal... ;)
*ugyanez a balfasz nyavajgas megy EZSCÉbe is, ha sikerul egy jo jatekosnak egy jot lerusholnia... kerem van egy mondas... rusht tudni kell fogni -> R-Go Trollt is lehet kánterelni ;) -
#1052 lehet counterelni, de ha én hostolok, az én szabályaim szerint játszunk, ha valaki ennyire retardált, akkor 3 p veszteség, és csinálok újat -
ronesz #1051 aha, tényleg imba karik amiket nem lehet counterelni...
lrn2dota -
#1050 Végülis egyszerűbb elbaszni a másik 8 ember játékot egy customkickkel mint randomot hostolni... -
#1049 ha hostolok általában az ilyenek repülnek
rikipicker, trollpicker
a kis 2 cm-es bébifaszával játszon, ne velem -
#1048 Tegnap TereMsz jatszott elottem(jottek beteglatogatoba) Troll WarLOLddal es qrvara mekktetszett megminden4 :OO
nagyon póóner hos ^^
TereMsz: atdugtam masik HDMI-be a 40 collos Braviamon a pécét(kis settiMg) es ultrapowertaposan gyonyoruen tueles kepe van... hat igen S-pva odabasz :pppp legkozelebb csekkolod... ;) -
#1047 na elsö kört nyertük :) itt a replay ha vkit érdekel :) -
#1046 elfutni nem tud ha lotharral jön
ha kirakja a hoodot az jó, de akkor már védekezik, és beáldoz sokmindent ez érdekében
ja, ww-zni ellehet -
#1045 Luna ultit egy normális player(és a kupán azok vannak), vagy lefut,vagy elww-zik,de akkor alap hogy hoodot tesz az ellen,és 2v2-be annyira nem táp a luna ulti.Lunát satásra kell kirakni,lotharral,meg strg-el.
Azokat a lunákat bírom akik keménykednek az 2-es utlijukkal amikor 11-es szinten van 900-hpja, a lucent meg aura maxolva(de max vagy +15-20dmg ad azis) aztán csodálkozik hogy utlizni sincs idő.
Axe megint szerencse függő hogy az a 17%-ot 50%ként adja be vagy csak 10%ként.Trollhoz tényleg semmi skill nem kell, de akkor inkább troll sladar. -
#1044 lothar
aztán meg benyomja az ultiját, és aláz. aztán meg mivel ezzel felfeedelte magát a végén nem rossz agisnak se. -
#1043 ha lunának a kezdésnél raksz két bracert, utána lothart, aztán vmi dmg-t, megfelelő játékstílus, és sűrű ww közepette megöl bárkit. -
#1042 Lunának minimális hpja van, kicsi range és szituációtól függ hogy egyáltalán tud-e ultizni, nyilván az ellenfél úgy ügyeskedik hogy ne tudjon. -
#1041 riki luna axe troll
válassz ezek közül, ezekhez aztán tényleg se ügyesség se tapasztalat nem kell -
#1040 pudge + akármi kombó kilöve... olyan hero kell amihez nem kell ügyesség vagy nagy tapasztalat... -
#1039 rasta tiny
pudge + veno/mirana/omni/akárki
lion + ursa
-
#1038 str-int vagy str-agi kombót mondjatok mert egy tank tuti kell. -
#1037 2v2-ben reális ha arra mész, hogy az elején ellehetetlenítsd őket.
A stunner doki és a dupla disables rhasta elől nehezen lehet elmenni, pont annyi ideig állnak egyhelyben ami bőven elég arra hogy kivégezze őket a DoT, csak ugye ha spell resistes az ellen vagy hoodot tesznek akkor vége. -
#1036 naigen, de az ultijukkal tudnak gyakorlailag csak nagyot sebezni a végén, és ha arrébb mászol, akkor meg ellőtták az ultijukat, és levadászod őket, az oké, hogy az intesek az elején sokat sebeznek, de a végén 2 intes, gyak nem ér sokat -
#1035 Sose próbáltam versenyszerűben 2v2-t, de nekem az egyik kedvenc párosom doki és rhasta.
A 2 troll elég durván le tud fogni mindenkit akinek nincs bkb-je, és az elején doki elég jól tud fogni, rhasta viszont rosszul farmol. Viszont ha ketten vannak akkor piszok könnyen ki tudják nyírni az elején a szembenlevőket.