1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Nuki
    Hát nem éppen
  • Muki100
    Hát az ai ellen legalább mindig sikerélményük van...
  • Nuki
    Fú de várom már hogy legyen SC2 és legyen hozzá Dota map
  • Nuki
    Nem. Én is aizok inkább, és nem leavelnek, és nem nooboznak ha nem az éppen aktuális menő buildet rakom.
  • magus
    tényleg érdekel, ai mapot miért játszol?

évek óta csak a dota (meg egy-két multi) tud lekötni, hiába próbálkozom bármi más játékkal, mert ha egy algoritmust verek meg nem tudok az arcába röhögni, mikor le lett alázva. Nincs ott az a tudat, hogy valaki itt most anyázik. Nem unalmas?
  • Lammer
    skacok!

nektek kilep az uj AI-s map random???

epp pwning sorozatban vagyok... mennek haza erre pfff crash to desktop(kicsit sem idegolo)... eddig kekhalalom volt, de levettem a hanggyorsitast... mostmar nincs... (fasza integralt ríltek, agyalok erosen azon, hogy veszek picimaci audigyt)

jaigen... laptopon kenem :C
  • Lammer
    skaczok!

erdemes megnezni a F4F#4 Finals-t! SK Gaming(Svedek) vs Serious Gaming(Szerb-Franciak) KATT

en a 3ik meccset neztem meg a ket nagyon jo teamtol!
    (elso meccs SK 1-0, aztan jott az egyenlites, es erdemes a 3ik mindent eldonto meccset letolteni)

hihetetlen, hogy az elejen-midben Admiral leven elhuz az SK... osztan jon a meglepi ... :p
  • Nuki
    Önöknek is boldog pwnolódást :D
  • Lammer
    LOAAAAL!!!444 vegen a tabla

kosziekh, vizsont ^^
  • Terensz
    Szeretettel mindenkinek, így előre izs. (Koryne alapötlete)

link!!4!4!!444
  • Nuki
    Ezen felbuzdulva a Munchkin-ban játszhatóvá kéne tenni a Troll-t mint fajt.
  • Lammer
    :DDDDDdddd
  • Terensz
    Így van!!4 És próbáltátok már a warLOLd, rikimaru koNbót?
  • Lammer
    Szoval Troll WarLOLd csaszarsag megminden!!4567890-
  • degenerator
    próbáltátok a sand king, levi kombót? sk bök egyet, elindítja az ultiját, közben levi ultizik....triple kill....
  • ronesz
    sztem a legimbább kari lycan, meg omni ha jól össze tud játszani a csapatával
    ha ezt a kettőt látnám pickelve a másik csapatban lehet én is ckznék vagy lépnék :p
  • magus
    bara bunko, de nem ut annyira veszesen gyorsan, csak a legvegen. kap egy stunt, akkor leutod, mig troll oke hogy kap egy stunt, de 0,00000000000001 mp alatt visszaszedi lifesteallel magat maxra. Ami a legnagyobb paraszt, az az omni+troll kombo. alltsd meg trollt...

Riki meg a konstans láthatatlanságával még védhető, az az idegesítő, hogy hozzá kell a legkevesebb skill, és a legnagyobb lámák veszik ki, és még ők is tudnak vele nyerni
  • Terensz
    Amúgy tényleg... Igazából kezd balanszos lenni a dota. Mármost minden hero imba, bár vannak még imbábbak. De miért pont a trollon és rikin akadtok ki? Miért nem a naga szirénen vagy barátrumon?
  • Terensz
    Hály!
    WarLOLdot lehet fogni. Akkor persze nem könnyű, ha nincs min. 2 stunner a csapatban. 1v1-ben valóban nehéz eset, amikor már kirakta a satát, butterfly-t, burizát, craniumot, fury-t. Amúgy meg ha látod, hogy trollozik: pickeld őzikét. Shiva's + cuirass + untouchable ellen asszem haza is mehet a troll.
  • magus
    tudom, hogy mi az ellenszere, de ezek a hosok mindig szopasok. hogyha van melletted akar csak 1 ember is, akivel ossze tudsz jatszani, akkor kilep a faszba, mert mi az, hogy az o kis rikijet lenyomjak. ha meg nincs, es felfeedelik, akkor mar hiaba latod.

szeretek hostolni, meg lehet valogatni, ki ellen jatszol

szlovakok pl 90%-ban, hogyha vesztenek elkezdenek ugatni, plane ha latjak ogy magyar vagy. ezert rugom ki alapbol oket. oroszok meg kidiscelnek, hiaba van jo pingjuk.

customkick jo dolog
  • ronesz
    én pl. imádom ha vki beválasztja rikit, amire én slardart, és egész végig ugat chatbe :)
    próbáld ki te is :p
  • Lammer
    hat akkor veled nem erdemes jatszani ;)

figyusz... adott 93 hos... es abbol ugye lehet valasztani... nem a masik a retardalt, hanem te vagy a bena* ;) szerintem nalunk vannak sokkal jobban hozzaerto eNberek akik mar reg eldonthettek volna, hogy repuljon(vagy gyengiteni/atirni) a repertoarbol... ... es megsem kerult ki a jatekbol a hero eddig...
    szal... ;)

*ugyanez a balfasz nyavajgas megy EZSCÉbe is, ha sikerul egy jo jatekosnak egy jot lerusholnia... kerem van egy mondas... rusht tudni kell fogni -> R-Go Trollt is lehet kánterelni ;)
  • magus
    lehet counterelni, de ha én hostolok, az én szabályaim szerint játszunk, ha valaki ennyire retardált, akkor 3 p veszteség, és csinálok újat
  • ronesz
    aha, tényleg imba karik amiket nem lehet counterelni...
    lrn2dota
  • Muki100
    Végülis egyszerűbb elbaszni a másik 8 ember játékot egy customkickkel mint randomot hostolni...
  • magus
    ha hostolok általában az ilyenek repülnek

rikipicker, trollpicker

a kis 2 cm-es bébifaszával játszon, ne velem
  • Lammer
    Tegnap TereMsz jatszott elottem(jottek beteglatogatoba) Troll WarLOLddal es qrvara mekktetszett megminden4 :OO

nagyon póóner hos ^^

TereMsz: atdugtam masik HDMI-be a 40 collos Braviamon a pécét(kis settiMg) es ultrapowertaposan gyonyoruen tueles kepe van... hat igen S-pva odabasz :pppp legkozelebb csekkolod... ;)
  • XXLászlóXX
    na elsö kört nyertük :) itt a replay ha vkit érdekel :)
  • magus
    elfutni nem tud ha lotharral jön
    ha kirakja a hoodot az jó, de akkor már védekezik, és beáldoz sokmindent ez érdekében
    ja, ww-zni ellehet
  • Pigo
    Luna ultit egy normális player(és a kupán azok vannak), vagy lefut,vagy elww-zik,de akkor alap hogy hoodot tesz az ellen,és 2v2-be annyira nem táp a luna ulti.Lunát satásra kell kirakni,lotharral,meg strg-el.
    Azokat a lunákat bírom akik keménykednek az 2-es utlijukkal amikor 11-es szinten van 900-hpja, a lucent meg aura maxolva(de max vagy +15-20dmg ad azis) aztán csodálkozik hogy utlizni sincs idő.
    Axe megint szerencse függő hogy az a 17%-ot 50%ként adja be vagy csak 10%ként.Trollhoz tényleg semmi skill nem kell, de akkor inkább troll sladar.
  • magus
    lothar

aztán meg benyomja az ultiját, és aláz. aztán meg mivel ezzel felfeedelte magát a végén nem rossz agisnak se.
  • degenerator
    ha lunának a kezdésnél raksz két bracert, utána lothart, aztán vmi dmg-t, megfelelő játékstílus, és sűrű ww közepette megöl bárkit.
  • Muki100
    Lunának minimális hpja van, kicsi range és szituációtól függ hogy egyáltalán tud-e ultizni, nyilván az ellenfél úgy ügyeskedik hogy ne tudjon.
  • magus
    riki luna axe troll

válassz ezek közül, ezekhez aztán tényleg se ügyesség se tapasztalat nem kell
  • XXLászlóXX
    pudge + akármi kombó kilöve... olyan hero kell amihez nem kell ügyesség vagy nagy tapasztalat...
  • Pigo
    rasta tiny
    pudge + veno/mirana/omni/akárki
    lion + ursa
  • XXLászlóXX
    str-int vagy str-agi kombót mondjatok mert egy tank tuti kell.
  • Muki100
    2v2-ben reális ha arra mész, hogy az elején ellehetetlenítsd őket.
    A stunner doki és a dupla disables rhasta elől nehezen lehet elmenni, pont annyi ideig állnak egyhelyben ami bőven elég arra hogy kivégezze őket a DoT, csak ugye ha spell resistes az ellen vagy hoodot tesznek akkor vége.
  • magus
    naigen, de az ultijukkal tudnak gyakorlailag csak nagyot sebezni a végén, és ha arrébb mászol, akkor meg ellőtták az ultijukat, és levadászod őket, az oké, hogy az intesek az elején sokat sebeznek, de a végén 2 intes, gyak nem ér sokat
  • Muki100
    Sose próbáltam versenyszerűben 2v2-t, de nekem az egyik kedvenc párosom doki és rhasta.
    A 2 troll elég durván le tud fogni mindenkit akinek nincs bkb-je, és az elején doki elég jól tud fogni, rhasta viszont rosszul farmol. Viszont ha ketten vannak akkor piszok könnyen ki tudják nyírni az elején a szembenlevőket.