Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
maginanak meg bashert csakis a legvegen szabad kitenni, a legnagyobb noob item a basher...
voidnak meg mire van akkora attack speedje, hogy kihasznalja azt a 2 bashert, es nem nyertetek meg meg akkor baj van
Baratnak ALAP a SANYA, ennyi :p
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Maginának meg alap a valdi,pot,butterfly,vangu,2basher
Nincs lifestealed,tegyél akkor satát.AD sok hp-t as-t meg lifstealt jobban megéri mint a basher.Assaultal meg egy sima pottal vered a permabash-t
5 hero van kb a dotaban, akinek megéri bashert rakni: Barathrum, warLOLd, Slardar, Profiterror(Darkterror), Magina. Esetleg még az alkimista. "nem az a pici stun fog megmenteni". Ha nem team clashról van szó, Barathrumot nem nagyon kell megmenteni :-) A basher az öléshez kell.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
egyszeruen nem tud kimaszni a mass stunbol! szoval naggggyon durva a cranium neki! ha elkapja a gepszij(pont bejonnek a szazalekok) akkor dara... ha el is "szalad" akkormeg nagyon valoszinuleg "verzik" ergo el a maim es kedvenc baratunk ugyis utoleri^^
idezek: "Cranium basher makes the stun more effective" <#hehe>#hehe>
konkluzio: iszonyat massstunt toltam vele az iment... 2 ellenfel lapat... de mivel az ember ugye nem gyur vedelemre... ezert szerintem tavolrol szet lehet konnyen nyukolni(2 geci magus ahogy tette az iment keltuzad + kristalyszuz :C)
de amugy sztem nem eri meg a cranium neki. hogy oszinte legyek nagyon keves hosnek eri meg... amennyibe az a szar kerul, kiraksz egy eaglehornt, amivel mar utsz annyival gyorsabban, meg nagyobbat, hogy nem kell az a stun. amugy meg charge, ulti, 1 passiv proc utan, ha nem nyertetek, akkor nem az a pici stun fog megmenteni...
btw ez a baratszoba nagyon tetszik! de a szemet gep tudja, hogyha beindul a pofozogep -> ulti+charge of darkness+cranium basher+passziv stun+sanya maim komboval egyszeruen nem tud "elmenni" az ellenfel! ez nagyon tetsziek^^
akkor hirtelen "veletlen" ott terem 3-4 hero(raadasul a disabler fajta) es rogton nekemesnek... 😞
te otthonrol mar kesleltetsz ... az a par hopp amig eljutsz hozza(m) mar olyan durva milisekek (so"t) hogy ... alkalmatlan...
en maradok csakis elo" LANnal... ott tombol a 100 megabit par meteren belul es nincsenek plusz fejallomasok, switchek, hoppok stb 😉
meg a'nblokk prektiszeljek?
ugyanis az AI-s map felfoghato lanos letenszinek... so"t! en megfogadtam, hogy nem fogok komoly meccset neten jatszani... csakis lanban... (varom is, hogy legyen egy igazan jokis lanunk mar!) letenszi toredeke a netenek... mivel eleg mikroorientalt jatekos vagyok(tobbiek igazolhatjak) ezert nekem rohadtul fontos a LAN! tehat inkabb gyakorlok gep ellen, mint letenszizzek neten :S
HANYOK A KESLELTETESTOL!444
Multkor lanon próbáltuk és behaltunk rajta...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
évek óta csak a dota (meg egy-két multi) tud lekötni, hiába próbálkozom bármi más játékkal, mert ha egy algoritmust verek meg nem tudok az arcába röhögni, mikor le lett alázva. Nincs ott az a tudat, hogy valaki itt most anyázik. Nem unalmas?
nektek kilep az uj AI-s map random???
epp pwning sorozatban vagyok... mennek haza erre pfff crash to desktop(kicsit sem idegolo)... eddig kekhalalom volt, de levettem a hanggyorsitast... mostmar nincs... (fasza integralt ríltek, agyalok erosen azon, hogy veszek picimaci audigyt)
jaigen... laptopon kenem :C
erdemes megnezni a F4F#4 Finals-t! SK Gaming(Svedek) vs Serious Gaming(Szerb-Franciak) KATT
en a 3ik meccset neztem meg a ket nagyon jo teamtol!
(elso meccs SK 1-0, aztan jott az egyenlites, es erdemes a 3ik mindent eldonto meccset letolteni)
hihetetlen, hogy az elejen-midben Admiral leven elhuz az SK... osztan jon a meglepi ... :p
kosziekh, vizsont ^^
<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ha ezt a kettõt látnám pickelve a másik csapatban lehet én is ckznék vagy lépnék :p
Riki meg a konstans láthatatlanságával még védhetõ, az az idegesítõ, hogy hozzá kell a legkevesebb skill, és a legnagyobb lámák veszik ki, és még õk is tudnak vele nyerni
WarLOLdot lehet fogni. Akkor persze nem könnyû, ha nincs min. 2 stunner a csapatban. 1v1-ben valóban nehéz eset, amikor már kirakta a satát, butterfly-t, burizát, craniumot, fury-t. Amúgy meg ha látod, hogy trollozik: pickeld õzikét. Shiva's + cuirass + untouchable ellen asszem haza is mehet a troll.
szeretek hostolni, meg lehet valogatni, ki ellen jatszol
szlovakok pl 90%-ban, hogyha vesztenek elkezdenek ugatni, plane ha latjak ogy magyar vagy. ezert rugom ki alapbol oket. oroszok meg kidiscelnek, hiaba van jo pingjuk.
customkick jo dolog
próbáld ki te is :p
figyusz... adott 93 hos... es abbol ugye lehet valasztani... nem a masik a retardalt, hanem te vagy a bena* 😉 szerintem nalunk vannak sokkal jobban hozzaerto eNberek akik mar reg eldonthettek volna, hogy repuljon(vagy gyengiteni/atirni) a repertoarbol... ... es megsem kerult ki a jatekbol a hero eddig...
szal... 😉
*ugyanez a balfasz nyavajgas megy EZSCÉbe is, ha sikerul egy jo jatekosnak egy jot lerusholnia... kerem van egy mondas... rusht tudni kell fogni -> R-Go Trollt is lehet kánterelni 😉
rikipicker, trollpicker
a kis 2 cm-es bébifaszával játszon, ne velem
nagyon póóner hos ^^
TereMsz: atdugtam masik HDMI-be a 40 collos Braviamon a pécét(kis settiMg) es ultrapowertaposan gyonyoruen tueles kepe van... hat igen S-pva odabasz :pppp legkozelebb csekkolod... 😉
ha kirakja a hoodot az jó, de akkor már védekezik, és beáldoz sokmindent ez érdekében
ja, ww-zni ellehet
Azokat a lunákat bírom akik keménykednek az 2-es utlijukkal amikor 11-es szinten van 900-hpja, a lucent meg aura maxolva(de max vagy +15-20dmg ad azis) aztán csodálkozik hogy utlizni sincs idõ.
Axe megint szerencse függõ hogy az a 17%-ot 50%ként adja be vagy csak 10%ként.Trollhoz tényleg semmi skill nem kell, de akkor inkább troll sladar.