1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Lammer
    minden write-only retard kedveert akkor meg1X, nincs flamewar, legyen az barmi... inkabb toroltem az osszes hszt, mert nem tudtok olvasni(tisztelet a kivetelnek)... pont.
    ha valami problema van, akkor lehet privatban anyazni, szivesen valaszolok ;)
  • Muki100
    Jó erről többen panaszkodtak allstars fórumon is, dehát semmi se lehet hibátlan. Le kell másolni a TDA-t Európába vagy valami.
  • Sheltem
    Ja és ennek az égvilágon semmi köze a delayhez.
  • Sheltem
    Nekem az a problémám, hogy a div tetszik. Tehát ugye a rendszer lényege, hogy bizonyos xp után safelowból felkerülsz safehighba aztán div-league. Viszont az exp rendszer lényege, hogy csak nyert meccsért kapsz pontot, ha veszítesz levonás van. Nem összeszokott csapatnál meg hiába játszok jól sz*rt sem ér ha kikapunk mert van a csapatban 0:6 meg 0:9 statú szerencsétlen idióta.
  • Muki100
    Nem színvonal hanem delay szempontjából, tudom hogy kani egyébként elég legalja ha a dotát nézzük, kivéve ha elég jó embert ismersz.

Különben meg elhiheted hogy akárhova mész tudsz jó játékot játszani, ahogy mindenhol szintet lépsz, ligába nevezel, stb. kanin is meg van, hogy miképp.
  • Sheltem
    "Mert Bneten és euron mindenféle szarral találkozhatsz, de normális helyen (kani"

Gondoltam jól összeszokott csapattal jókat lehetne divezni és feljebbjutni a tapasztalati pontokkal de látom itt teljesen "más szintű" (már amennyiben ezt lehet szintnek nevezni) viták mennek. Tévedtem.

Jahogy a kani a normális hely a Bnet meg a szar...Nincs több kérdésem
  • magus
    vizsgaidőszak közepén?
  • Sheltem
    Télleg senkit nem érdekel komolyabban játszani kicsit?
  • F1re
    azazazazazaz KÖSZI SZÉPEN PUSZI :D
  • Pigo
    Rattletrap, the Clockwerk Goblin
  • F1re
    valaki mondja meg plz meik az a hős mert mindig elfelejtem a nevet es nem talalom :D na meik az ameik ien kis geci olyan mint 1 törpe asszem Rbetüs a neve es van 1 olyan kepessege h utanad dob v lő vmit nem tom ami fölötted felrobban mint 1 bomba ésssemmitöbbetnemtokelmondanirola:D
  • Sheltem
    Sziasztok ismét!

Gyerekek kellene 4-5 ember akivel idönként lehetne divezni, lehetőleg olyan aki nem kezdő és van mikrofonja is és ismeri a ventrilót. Én borgival szoktam játszani de csak mostanában kezdtük div-ezni viszont összeszokott csapattal könnyebb lenne exp-t szerezni ;>
    Akit érdekel a dolog nézzen be mircen efnet szervezen a #konzol szobába.
  • magus
    a régi zombijaival is lehetett azért pusholni elég rendesen. csak ki kellett mikrozni, hogy ne ok oljek meg, hanem osszeessenek.
  • Kokler69
    kb teljesen más, egy tankot csináltak belőle, de b*zi erős tankot, olyan van egy szkillje amivel lerak egy Tombstonet és a zombik a rádiuszában folyamatosan spawnolnak, akkora laneowner lett mint egy ház, bazi sok pénz folyik, stb, tényleg jó lett
  • magus
    kíváncsi vagyok már rá, a régi nagy kedvenc volt
  • Kokler69
    azt nézegetem, de mondjuk se storm, se dirge nincs még:S:S pedig uj dirge nagyon odavág!
  • Muki100
    hivatalos fórumát nézd meg, annál jobbat úgyis nehezen találsz.
  • Kokler69
    amugy nemtudok valami frankó oldalt ahol taktikok vannak leírva? mer amiket találok szinte mindig elavultak ilyen 2008 juniusában írták bele az utolsó posztot meg hasonlók:(
  • Terensz
    Tényleg jó az a stormspirit ulti4!. Az viszont pavasztság, hogy nem írják ki, hogy az overload orb effect lett.
  • Kokler69
    nagyon helyes hogy nerfelték Hook kapitányt! hudeutálom, tipikus undorító hős...böe
  • Kokler69
    szegény dirge:(:(
  • Kokler69
    szerintem baromijó az uj storm is, ultija annyira mókás, hatalmasakat szakadtam rajta, az a skill amikor magát berakja és aki közelmegy az robban..akkora lane controll skill mint egy ház, szerintem jó lett:)
  • Nuki
    Emlékét örökké őrzöm szívemben.
  • magus
    ja, de maradj meg egy linen vele, az a minden x. mp-ben sebzi az egész képernyőt nagy paraszt, nem is említve a levegőbe dobását.
  • Muki100
    Kunkkának jócskán visszavettek az ultiján.
  • Borgi
    ja ;*-C
  • Nuki
    A Storm spirit a villámos panda?
  • magus
    az, hogy rhasta ultijanak cast rangeja nott, az eleg nagy aldas, ugy utaltam azt abban a hosben...

ami viszont a viccek viccenek a vicce, hogy nem gyengitettek kunkkat
  • Lammer
    hato"

majd irjatok elmenyeket az uj verziorol ;)

Magus: permastun meg akkor is rulz ^^
  • Muki100
    Az a baj hogy troll a beépítettel is képes permabashra...és már vagy egy éve nem változtattak rajta, akkor is csak erősítették.

Szerintem elfért volna pár változtatás a public hősökön, meg pár kiégett ligasztárra a remake (rhasta, enigma, silencer buff) ahelyett hogy átnyomják zombit és sturmot akik szerintem még meglettek volna.
  • magus
    passive bashhoz sem adódnak hozzá. végre nem lesz annyi kis csicska no skill permastunner
  • Muki100
    Én is szerettem a régi stormot, ez most inkább egy poén hős lett az ultijával, de nem tragikus.
  • Borgi
    szegény storm, én úgy szerettem a régi verzióját. ez már biztos nem fog tetszeni ;*-C
  • degenerator
    a basherek nem adódnak össze? meg hiába veszek két heartet, azok se stackelnek?
  • Muki100
    6.58 changelog
  • magus
    na emlegetett szamár, tegnap bekaptam silencert és nerubian assasint ellenem, mint bane elemental. sok esélyem volt
  • Kokler69
    csináltál egy harcos lunát, 6oson kitoltad az ultit és fingani, sz*rni nemlehetett
  • Kokler69
    ahogy luna is, nemkellett lucient beamot fejleszteni? kicsit odavert..
  • magus
    hát azért naix régebben megevett mindenkit reggelire ha akart...
  • Kokler69
    régi szép idők:) jókis nonspelles naixok, overpowered nortromok, milyen jó is voltaz:D