Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pigo
Tuodm hogy annak jelzi de ottvan benne hogy ÉN NEM TEKINTEM annak a maimot.

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Lammer
ennyi! 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Muki100
Nem nézed orbnak de a játék annak nézi.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pigo
LOL maimot nem nézem orbnak.A Sanyi csak a plusz hp,ms,as miatt kell az igazi orb a lifesteal,meg a chainlight,meg a manaburn,meg ami rexinak meg rusanak van.

magus
marmint hogy NE fusson el (az ellen)

magus
nem nagyon kell neki az a maim, iszonyat gyors, ha megsem akkor 2 skillje is van, hogy elfusson, a lifesteal sokkal fontosabb

maginanak meg bashert csakis a legvegen szabad kitenni, a legnagyobb noob item a basher...

voidnak meg mire van akkora attack speedje, hogy kihasznalja azt a 2 bashert, es nem nyertetek meg meg akkor baj van

Lammer
jah lol! sanya meg orb effektbe lejatsza sataval, mi?
Baratnak ALAP a SANYA, ennyi :p

Pigo
Barának,Slardarnak,Voidnak nem tennék bash-t van nekik ezeszer jobb item.
Maginának meg alap a valdi,pot,butterfly,vangu,2basher

Pigo
Btw a basher az sux item neki.
Nincs lifestealed,tegyél akkor satát.AD sok hp-t as-t meg lifstealt jobban megéri mint a basher.Assaultal meg egy sima pottal vered a permabash-t

Terensz
Nem.(pont)

5 hero van kb a dotaban, akinek megéri bashert rakni: Barathrum, warLOLd, Slardar, Profiterror(Darkterror), Magina. Esetleg még az alkimista. "nem az a pici stun fog megmenteni". Ha nem team clashról van szó, Barathrumot nem nagyon kell megmenteni :-) A basher az öléshez kell.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Lammer
tokeletesen durvicsek... (ja es nemirtam, hogy hyperstone is van) most is volt olyan, hogy stun+stun+stun+stun+stun es gg az ellenfel 2500hps tankjanak 😄
egyszeruen nem tud kimaszni a mass stunbol! szoval naggggyon durva a cranium neki! ha elkapja a gepszij(pont bejonnek a szazalekok) akkor dara... ha el is "szalad" akkormeg nagyon valoszinuleg "verzik" ergo el a maim es kedvenc baratunk ugyis utoleri^^

idezek: "Cranium basher makes the stun more effective" <#hehe>

konkluzio: iszonyat massstunt toltam vele az iment... 2 ellenfel lapat... de mivel az ember ugye nem gyur vedelemre... ezert szerintem tavolrol szet lehet konnyen nyukolni(2 geci magus ahogy tette az iment keltuzad + kristalyszuz :C)

magus
basher nem irja felul a passziv stunjat?

de amugy sztem nem eri meg a cranium neki. hogy oszinte legyek nagyon keves hosnek eri meg... amennyibe az a szar kerul, kiraksz egy eaglehornt, amivel mar utsz annyival gyorsabban, meg nagyobbat, hogy nem kell az a stun. amugy meg charge, ulti, 1 passiv proc utan, ha nem nyertetek, akkor nem az a pici stun fog megmenteni...

Lammer
nem irtam at! hanem hozzatettem meg 1 sort!

btw ez a baratszoba nagyon tetszik! de a szemet gep tudja, hogyha beindul a pofozogep -> ulti+charge of darkness+cranium basher+passziv stun+sanya maim komboval egyszeruen nem tud "elmenni" az ellenfel! ez nagyon tetsziek^^

akkor hirtelen "veletlen" ott terem 3-4 hero(raadasul a disabler fajta) es rogton nekemesnek... 😞

magus
mondd, hogy átírtad utólag a hozzászólásodat, és nem az én memóriám lukadt ki és haluztam be vmi tök mást

magus
valamennyire nyilvan, a lan jobb, de nem fogok leulni lanon jatszani, egyreszt mert nemmertcsak, masreszt mert annyira nem akarok profin jatszani, hogy zavarjon a meg igy is fennmarado latency.

Lammer
edesmindegy 😉

te otthonrol mar kesleltetsz ... az a par hopp amig eljutsz hozza(m) mar olyan durva milisekek (so"t) hogy ... alkalmatlan...

en maradok csakis elo" LANnal... ott tombol a 100 megabit par meteren belul es nincsenek plusz fejallomasok, switchek, hoppok stb 😉

magus
jah, erre kell a tricsillio gigabites kolihalon ulo haver, aki hostol, akkor nincs latency

Lammer
hogy begyakoroljam a buildet amit kitalaltam a hosomnek?

meg a'nblokk prektiszeljek?

ugyanis az AI-s map felfoghato lanos letenszinek... so"t! en megfogadtam, hogy nem fogok komoly meccset neten jatszani... csakis lanban... (varom is, hogy legyen egy igazan jokis lanunk mar!) letenszi toredeke a netenek... mivel eleg mikroorientalt jatekos vagyok(tobbiek igazolhatjak) ezert nekem rohadtul fontos a LAN! tehat inkabb gyakorlok gep ellen, mint letenszizzek neten :S

HANYOK A KESLELTETESTOL!444

Sima SC-s dota nagyon durva... <#idiota>
Multkor lanon próbáltuk és behaltunk rajta...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
nem tudom hogy fogják megoldani, nincs ott annyi effekt, meg nincsenek creepek, nincsenek mindenféle hõs modellek...

Hát nem éppen <#idiota>

Muki100
Hát az ai ellen legalább mindig sikerélményük van...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Fú de várom már hogy legyen SC2 és legyen hozzá Dota map <#idiota>

Nem. Én is aizok inkább, és nem leavelnek, és nem nooboznak ha nem az éppen aktuális menõ buildet rakom.

magus
tényleg érdekel, ai mapot miért játszol?

évek óta csak a dota (meg egy-két multi) tud lekötni, hiába próbálkozom bármi más játékkal, mert ha egy algoritmust verek meg nem tudok az arcába röhögni, mikor le lett alázva. Nincs ott az a tudat, hogy valaki itt most anyázik. Nem unalmas?

Lammer
skacok!

nektek kilep az uj AI-s map random???

epp pwning sorozatban vagyok... mennek haza erre pfff crash to desktop(kicsit sem idegolo)... eddig kekhalalom volt, de levettem a hanggyorsitast... mostmar nincs... (fasza integralt ríltek, agyalok erosen azon, hogy veszek picimaci audigyt)

jaigen... laptopon kenem :C

Lammer
skaczok!

erdemes megnezni a F4F#4 Finals-t! SK Gaming(Svedek) vs Serious Gaming(Szerb-Franciak) KATT

en a 3ik meccset neztem meg a ket nagyon jo teamtol!
(elso meccs SK 1-0, aztan jott az egyenlites, es erdemes a 3ik mindent eldonto meccset letolteni)

hihetetlen, hogy az elejen-midben Admiral leven elhuz az SK... osztan jon a meglepi ... :p

Önöknek is boldog pwnolódást 😄

Lammer
LOAAAAL!!!444 vegen a tabla <#idiota>

kosziekh, vizsont ^^

Terensz
Szeretettel mindenkinek, így elõre izs. (Koryne alapötlete)

link!!4!4!!444

Ezen felbuzdulva a Munchkin-ban játszhatóvá kéne tenni a Troll-t mint fajt. <#idiota>

Lammer
😄DDDDdddd

Terensz
Így van!!4 És próbáltátok már a warLOLd, rikimaru koNbót? <#zavart1>

Lammer
Szoval Troll WarLOLd csaszarsag megminden!!4567890-
<#zavart1><#idiota>

degenerator
próbáltátok a sand king, levi kombót? sk bök egyet, elindítja az ultiját, közben levi ultizik....triple kill....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

sztem a legimbább kari lycan, meg omni ha jól össze tud játszani a csapatával
ha ezt a kettõt látnám pickelve a másik csapatban lehet én is ckznék vagy lépnék :p

magus
bara bunko, de nem ut annyira veszesen gyorsan, csak a legvegen. kap egy stunt, akkor leutod, mig troll oke hogy kap egy stunt, de 0,00000000000001 mp alatt visszaszedi lifesteallel magat maxra. Ami a legnagyobb paraszt, az az omni+troll kombo. alltsd meg trollt...

Riki meg a konstans láthatatlanságával még védhetõ, az az idegesítõ, hogy hozzá kell a legkevesebb skill, és a legnagyobb lámák veszik ki, és még õk is tudnak vele nyerni

Terensz
Amúgy tényleg... Igazából kezd balanszos lenni a dota. Mármost minden hero imba, bár vannak még imbábbak. De miért pont a trollon és rikin akadtok ki? Miért nem a naga szirénen vagy barátrumon?

Terensz
Hály!
WarLOLdot lehet fogni. Akkor persze nem könnyû, ha nincs min. 2 stunner a csapatban. 1v1-ben valóban nehéz eset, amikor már kirakta a satát, butterfly-t, burizát, craniumot, fury-t. Amúgy meg ha látod, hogy trollozik: pickeld õzikét. Shiva's + cuirass + untouchable ellen asszem haza is mehet a troll.

magus
tudom, hogy mi az ellenszere, de ezek a hosok mindig szopasok. hogyha van melletted akar csak 1 ember is, akivel ossze tudsz jatszani, akkor kilep a faszba, mert mi az, hogy az o kis rikijet lenyomjak. ha meg nincs, es felfeedelik, akkor mar hiaba latod.

szeretek hostolni, meg lehet valogatni, ki ellen jatszol

szlovakok pl 90%-ban, hogyha vesztenek elkezdenek ugatni, plane ha latjak ogy magyar vagy. ezert rugom ki alapbol oket. oroszok meg kidiscelnek, hiaba van jo pingjuk.

customkick jo dolog

én pl. imádom ha vki beválasztja rikit, amire én slardart, és egész végig ugat chatbe 😊
próbáld ki te is :p

Lammer
hat akkor veled nem erdemes jatszani 😉

figyusz... adott 93 hos... es abbol ugye lehet valasztani... nem a masik a retardalt, hanem te vagy a bena* 😉 szerintem nalunk vannak sokkal jobban hozzaerto eNberek akik mar reg eldonthettek volna, hogy repuljon(vagy gyengiteni/atirni) a repertoarbol... ... es megsem kerult ki a jatekbol a hero eddig...
szal... 😉

*ugyanez a balfasz nyavajgas megy EZSCÉbe is, ha sikerul egy jo jatekosnak egy jot lerusholnia... kerem van egy mondas... rusht tudni kell fogni -> R-Go Trollt is lehet kánterelni 😉

magus
lehet counterelni, de ha én hostolok, az én szabályaim szerint játszunk, ha valaki ennyire retardált, akkor 3 p veszteség, és csinálok újat

aha, tényleg imba karik amiket nem lehet counterelni...
lrn2dota

Muki100
Végülis egyszerûbb elbaszni a másik 8 ember játékot egy customkickkel mint randomot hostolni...

magus
ha hostolok általában az ilyenek repülnek

rikipicker, trollpicker

a kis 2 cm-es bébifaszával játszon, ne velem

Lammer
Tegnap TereMsz jatszott elottem(jottek beteglatogatoba) Troll WarLOLddal es qrvara mekktetszett megminden4 😮O

nagyon póóner hos ^^

TereMsz: atdugtam masik HDMI-be a 40 collos Braviamon a pécét(kis settiMg) es ultrapowertaposan gyonyoruen tueles kepe van... hat igen S-pva odabasz :pppp legkozelebb csekkolod... 😉

XXLászlóXX
na elsö kört nyertük 😊 itt a replay ha vkit érdekel 😊

magus
elfutni nem tud ha lotharral jön
ha kirakja a hoodot az jó, de akkor már védekezik, és beáldoz sokmindent ez érdekében
ja, ww-zni ellehet

Pigo
Luna ultit egy normális player(és a kupán azok vannak), vagy lefut,vagy elww-zik,de akkor alap hogy hoodot tesz az ellen,és 2v2-be annyira nem táp a luna ulti.Lunát satásra kell kirakni,lotharral,meg strg-el.
Azokat a lunákat bírom akik keménykednek az 2-es utlijukkal amikor 11-es szinten van 900-hpja, a lucent meg aura maxolva(de max vagy +15-20dmg ad azis) aztán csodálkozik hogy utlizni sincs idõ.
Axe megint szerencse függõ hogy az a 17%-ot 50%ként adja be vagy csak 10%ként.Trollhoz tényleg semmi skill nem kell, de akkor inkább troll sladar.