Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pigo
addig még vagy 20 dota lemegy

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Borgi
és sikeres hookokban gazdag új évet ;>

;*-C

porki fagyok fállalon

Lammer
Boldog, bekes es zoNbiag mentes karacsonyt mindenkinek4!!4!

<#vigyor3>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

magus
ne vedd sértésnek de jól tetted, éjszakai bagoly lévén, sokszor ülünk autóba hajnalban, csak úgy, és amikor elõttünk egy szaros széttuningolt suzuki, vagy olcsó opel, vagy vmi leszakadt márnemsuzukideazértautonaknemmondanám keménykedik, hát akkor bizony eltörik bennem valami...

Lammer
en sajnos nagyon ossze tudok torni lelkileg ha latok, tapasztalok PRO dolgokat... haddnemondjam, hogy hetvegenkent ejszaka van egy olyan barati korom akikkel talalkozgatni szoktunk es ilyen kihalt reszeken csapatjuk a mokat(rwd autok drift stb)... hat multkor lattam egy iszonyat pro driftet eloben es nem videon, tovabba ultem anyosban durcasabb drifter autokban(rosszullet kornyeke rulz) es azota meg a kihalt reszeken is max betartva a sebi korlatokat idealis iven kanyarodva kozlekedek 😄DDDD... egyszeruen elmegy a kedve az eNbernek, komolyan :CCC

magus
ezek a dolgok csak régebben vették el a kedvem, ha õ erre áldozza az idejét, akkor jó hogy így játszik, én nem. nincs itt semmi szerintem amitõl egy picit is megvillanhatna, hogy rosszul érezzem magam, amiért õ jobban játszik...

Lammer
Most megneztem egy SK vs MYM meccset (talan 2 legismertebb es legjobb 2 klan!) hato" -> ilyenkor elmegy az eNbernek a kedve :C olyan szinten precizen last hitelnek meg 'dinájolnak' hogy beszaras... az osszedolgozasrol meg ne is beszeljunk... mint egy svejci ora :]

nemtudom ilyenkor osszemegyek 5 centibe es siman kijelentem, hogy fogggggggalmam sincs a DOTArol, hogy eszik-é vagy isszak a temat... 😄

Na, felléptem az Eurobattle-ra és ott nyomom egy kicsit. Kanival azóta se próbálkoztam. Ez az EB viszont sokszor a soknemzetiség miatt gáz, rakat játék "nemzeti". Ráadásul tele van románokkal, csehekkel meg szlovákokkal, aztán igazán közös game jóval kevesebb na emiatt. A soknemzetiség önamgában egyáltalán nem számít, csak ha a game nemzeti. Az sem érdekel ha más nyelven karatyolnak, csak beléphessek 😊 Ráadásul ugyanez is tel vna leaver-ekkel. Tököm televan, hogy az elindított játékok 50-75%-ban van leaver, 30-40%-a meg megszakad emiatt.

Ami az egymást utaló magyarokat illeti szerintem is van benne valami. CS koromban én kerültem a magyar szervereket, szivesebben játszottam külföldieken. Tele volt a tököm azzal, hogy magyar szerveren ha lelõsz valakit akkor mákos állat b*zi vagy, ha meg õ lõ le téged akkor lelúzeroz, csicskának tekint. Német, svéd stb szervereken ez azért nem volt zavaró mértékû. Kanin is sokkal agreszívabbajk a játékosok, mint EB-on.

Amúgy ha érdekel valakit ez azért van mert a többi nemzettel ellnetáétben a magyarok erõsen individualisták, ezért nem tudunk együttmûködni, viszont emiatt vagyunk talpraesetebbek, kreatívabbak. Valamit valamiért <#nezze>
magus
ezek az eszméim már elkeserítõen sokszor igazolódtak be, de igazad van, egyáltalán nem kapcsolódik a dotához, maradjunk témánál

Lammer
Csak a DOTArol sracok, okes?

Lammer
"a magyar nemzeti öntudatban van benne a másik alapból való lenyomása"

hat te nem vagy 100as az is tuti, sorry ne haragudj de ez mar gaz 😄 ezek az ures altalanosito kommenteid most csak nekem nyitjak ki a bicskat a zsebemben vagy masnak is? 😄

Nuke: "de ez a nemzeti öntudat dolog faszság ahogy van"
ezt most fejezd be de gyorsan... nem kellenek ide a kis antimagyarkodo "libi" eszmeid... htx (naugye TereMsz, pont ERROL beszeltem tegnap444! ENNYI!)

jajjjne gyerekek
torolni fogok mert ez itt erosen off es rombolja a topikkepet ugyhogy szlódán es hagyjuk abba az antimagyarkodast meg politizalast meg ugy altalaban az egeszet! 😉

nem kötekedni akarok, de ez a nemzeti öntudat dolog faszság ahogy van, és ezt te is jól tudod.

másrészt apuci nem unja meg, apuci-anyuci a belét is kidolgozza hogy a pici fiának mindent megadhasson, ezért nincsenek otthon szinte egész nap. a következményeket már te is le tudod vonni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

degenerator
én inkább a magyaron belül egy kis "osztály"nak nevezném õket.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

magus
az a korosztály egyrészt hamar megunta, hogy lassú a fejlõdés, másrészt egy idõ után apuci unta meg, hogy nem tanul a fattya, úgyhogy nem mondanám, hogy a korosztály miatt, a magyar nemzeti öntudatban van benne a másik alapból való lenyomása, ha én bukom te is buksz, a másik tuti egy rohadék, ez neten is kijön...

ugyanúgy ahogy a németeknek is megvannak a típushibáik pl, de ebbe ne menjünk bele, én kerülöm õket általában, és bejött a bnetes dolog, akikkel játszom bneten magyarok, nagyrészt normálisak

degenerator
10-14.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

magus
egy wow szerver, amit kihirdettek, mint magyar szerver, odáig fajult a dolog, hogy a végén csak magyarok voltak rajta, mivel leugatták az összes külföldit, hogy csak magyarul lehet beszélni, a közös csatornán csakazért is magyarul beszéltek, a nevek a "szarfaszújóskától" a "pigmenthibásmenstruáció"-ig terjedtek, és a legalja emberek voltak ott.

degenerator
bloodscalp?

Pigo
Nem ez egyfajta általánosítás,mert attól hogy 1-2 paraszttal gameltél nem jelentin azt hogy az összes parszt.Kaninn Garénán,Bneten mindenhol vannak parasztok meg rendes emberek,csak az ember hajlamos a parasztokat jobban megjegyezni.
/When you're right, no one remembers. When you're wrong, no one forgets/

magus
akkor rosszul emlékszem, de akkoris spike van lc-vel : |

magyarokról meg annyit, hogy a bloodscalp hírét olyan messzire vitte a szél, hogy nem egyszer akartak kirúgni partyból, mert magyar vagyok. nyílván vannak jóarcok, de aki még arra is sajnálja azt a pár ezer Ft-ot, hogy eredetin játszon, az nagy valószínûséggel a bloodscalp színvonal. Kani az elsõ pár hónapban volt jó. Ez egy féle szelekció.

Pedig én amíg a kevés 3 hónapig wowoztam, csak jó arcozatú magyarokkal találkoztam.

Lammer
bnet udp 😉

altalanositas meg azert ott van... :C

fujjkocsog magyarok vagyunk, ne is 'jaccc' velunk 😉

magus
hamachi ugyanúgy lant hoz létre, ott nincsenek spikek? LC-vel ha én hostolok mindig vannak lagspikek (nekik), és nem tudok rájönni miért. UDP-n megy a lan, míg a bnet TCP-n ha jól emlékszem. Néha másnál is elõfordul, LC-s hostnál is szokott lenni néha lag.

bnet lassú, de megõrülnék ha magyarokkal kellene játszanom, wow óta kerülöm a magyar játékosokat mint a tüzet.

Terensz
jaja, kanival nekem is mindeg ez van :-) bnet meg lassú, így marad a hamachi sg.hu_dotanetwork

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

<#wilting> Forumokon láttam már ugyanezt a hibát jelezve, de válasz sehol. Most nézem az Eurobattle.net-t. Talán oda fel lehet csatlakozni, bár régen Kaniztam.
Lammer
ki az a tobbiek? <#hehe>

Üdv, kani loaderrel gondok vannak, láttam többeknek is. Sikerült már megoldani a problmákat?

nálam ez a hiba:

"Failed to download file from Web. (#50, Line 6)"

még a telepítés elején.

Tudna valaki segíteni?
magus
Nightstalker, nagy kedvenc. Velem egy a végén 0-11-es statsal rendelkezõ destroyer, egy 1-8-as Lina, meg egy 4-9-es Void. Ellenem Doom guinsooval, Tiny Shivaval, es Luna. Nem mondanam hogy sok eselyem volt a vegen, azonnal kiszedtek : |

Terensz
Profiterror nagyon gyenge örlibe.

Amúgy a 4! nagykedvenc: Mangix, lancer, Lion, pitLOLd

És mi lett a fészlesz voiddal?

Terensz
Nekem rikimaru!!!4!4

Ja nem! A brewmaster :-D

magus
nekem az a bajom vele, hogy nagyon erõs kapásból, de hogy utána igazából nem tud nagyon hova fejlõdni, ahhoz hogy tényleg iszonyat erõs legyen rengeteg cucc kell

Pigo
Nekem a személyes kedvencem a venge.
Kis cd-s viszonylag nagyot sebzõ stun,dmg aura,dmg-red+armor csökkentés,és a mindenre(szopatás,mentés,menekülés)re használható swap.Csak kicsit törékeny a szentem szal óvatosan kell vele arcoskodni.

Annyi varázslata van hogy engem a lustát az rettent el hogy nem akarom megtanulni mind <#idiota>

Egyszer középiskolában amikor ilyen lanos megmérettetés volt dotában, az invoker miatt töltött mindig egy csomót az egész játék... mindenki nagyon kívánta a halálba a srácot aki választotta <#idiota>

Muki100
A 6.10es verziókban nagyon más spelljei voltak és összesen 27 darab.

A vadászós spellje a sunstrike, szerintem az egyik legjobb skillje amit amivel a sok noob megpróbál farmolni vagy szembetolni mint egy nukeot. Magamon kívül kb. 2 embert láttam értelmesen használni, pedig invokert ugye nagyon szerették húzni amikor új hõs volt (na meg ezzel nagyon jól lehet lopni is 😊)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Azért a ték ott volt... <#idiota>

Lammer
JAJJJ a Lina ellen pont tegnap toltuk TereMszel!!! isteni erzes volt mar 3X-rrrrrra lepownolni... aaaaah... meg sem tudott mozdulni szinte 1X sem .... 😄 sztán sztán hatan es utana a sikoly <#finom><#idiota>

😄

Kani az nincsen? www.kani.hu nem gyön be.
magus
nem érzem át azt a hõst. és mintha mikor behozták volna más spelljei voltak, vagy nem? van vmi faszparaszt spellje, amivel bárhonnan levadász, szinte bármilyen hp-val...

Nekem a fõfõ kedvencem a villámos panda úr. Ha csak 1 hírót kéne választanom, ez lenne.

Viszont mint vegyészként nem tudom elnyomni magamban az alkimista karaktere iránt érzett szerelmemet <#idiota>
Illetve kedvenc rajzfilmhõsöm Lina Inverse (Slayers) is a szívem csücske. <#szeret>

Muki100
Invoker mindent visz, amióta visszarakták balancos is. A legegyedibb és szerintem legnagyobb fun hero, nagyon sokféleképpen használható és lehet vele alázni és supportolni is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Lammer
pont ezt beszeltuk TereMszel ezste, hogy annyi penzert az a kis plusz sebzes tenyleg gagyi :]

magus
jut eszembe, szerintem agahnim a legnagyobb pénzkidobás Lionnak. Az a plusz sebzés amit ad a végén, kb 200 ha van, és kerül 1000+1100+1200+2700-ba, ami ha jól számolok 6000. 6000-ért az a pici sebzés nem éri meg. Oké, hogy ad manát meg hp-t, de szinte minden ad. Én szinte mindig guinsoot rakok ki neki, hogy meglegyen a dupla hex, brutális disabler leszel. Necro se rossz item neki, amíg stunolsz, meg hexelsz, addig a kis manók szétszedik, leszívják a manáját. És a lomhaságod is megoldódik.

magus
én a troll warlordokat utálom : P a legnagyobb noskill hero az egész játékban

Lion meg tényleg jó, viszont kõkeményen meg lehet szopatni ha bekap egy silencet, nagyon lassú, gyakorlatilag képtelen bármire is ha a varázslatait nem tudja használni, még elfutni se tud

Sheltem
Sziasztok!

Rég jártam már itt.
Szóval a kedvencem: Troll Warlord
Bár mostanában elég sok olyan herot is kipróbálok akivel azelõtt nem játszottam.
Vmelyik nap Liont pickeltem és kaptam a noobozást(angolul ofc), hogy milyen sz*r csapattárs vagyok amikor str herok ellen liont pickelek, semmit nem ér stb.
Tegnap toltam vele 2 játékot. Aghanimmal ulti 1350dmg + Dagon lvl5 800dmg + Eclipse 260dmg + refresher orb = * 2 all = 4820 dmg(persze vannak módosítók) és ha nem lenne elég akkor béka(vagy új stun) és futás.
Ilyen 10:2 / 9:1 eket toltam nagyon frankó hõs, olyankor játszok vele mikor nincs kedvem darálni.
Tegnap hullott tõle Riki(miután gemem volt közelembe se mert jönni a kis takony), Razor, Centaur(!), Axe(hogy utálom axepickereket) is.
Zeussal szeretek még funolni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

magus
kedvencem gondar. ha az ellenfél kiveszi a noob hõsöket, akkor ráválasztom õt, senki se tudja megverni. ha látod se érsz vele sokat

degenerator
dragon knight. pt, sy, heart, aztán vmi dmg,

Lammer
de nem kell megolni egymast :]

amit mar meg akartam kerdezni az idejaro lassan alakulgato kis kozossegtol!
(oszinten!) kinek melyik Hero a perzonal kedvence... CSAK 1 Herot lehet megnevezni!!444 nincs, hogy errol az, arrol az oldalrol az! az ULTIMATE kedvenceket akarok latni a kovetkezo kommentekben 4444! <#buck>
^^

ps: CSAK 1 HERO! 😄

Lammer
hihetetlenul ertetlenek vagytok...

2 napot elb@sztam ra, hogy kiprobaljam TereMsz otletet a 2 basherrel kapcsolatban...

ES IGEN siman basher nelkul sokat kell az ellenfel utan futni
ES IGEN 2 (vagy 1) basherrel EGYSZERUEN NEM TUD KIJONNI A STUNBOL! folyamatosan kapja az arcaba a jot... -> tenyleg NEM tud elmenni!

mindig megvolt a killem! akarmilyen taMk jott vele szembe... siman ledaraltam a 3000 hps allatokat is, par pixelt tudtak csak elore haladni, mert ad1: santak voltak ad2: folyamatos stun alatt altak... az mas kerdes, hogy erdekes modon jottek a szokasos nyukerek es jol bedaraltak 3an... (tulero rulz) :C

Muki100
Barának aztán nagyon kell a lassítás mikor úgyis ott van a greater bash. Ami jobb neki basher helyett, ha attack speedet halmozol rajta egy bizonyos mértékben, barán sokkal jobban kijön a greater bash +100as damage, mint az alap +30asa, ha sokszor beadja.

Az meg hogy TE NEM TEKINTED annak mit jelent? Technikailag az. Innentõl nem tudom mit kell rajta vitatkozni.

Terensz
Nna... onnan indult, hogy lúzer cucc Barathrumnak a basher. Most ott állunk, hogy igazi orb-e a maim?

Bara + basher = fájdalom. Bara + 2 basher = rengeteg fájdalom.

Amúgy az utóbbi problémára: engem nem zavarna az, hogy a maim orbját elnyomja a satanic, kiraknám, de sajnos csak 6 inventory slot van, így kirakom neki a fontosabbakat. Egyébként a nagy ms mellé nagyon jó, mikor bejön a maim, mert nem üldözöd be esetlegesen egy neked rögtönzött gank közepére, ha lassítod + hamar agyonvered.