Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor3>#vigyor3>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nemtudom ilyenkor osszemegyek 5 centibe es siman kijelentem, hogy fogggggggalmam sincs a DOTArol, hogy eszik-é vagy isszak a temat... 😄
Ami az egymást utaló magyarokat illeti szerintem is van benne valami. CS koromban én kerültem a magyar szervereket, szivesebben játszottam külföldieken. Tele volt a tököm azzal, hogy magyar szerveren ha lelõsz valakit akkor mákos állat b*zi vagy, ha meg õ lõ le téged akkor lelúzeroz, csicskának tekint. Német, svéd stb szervereken ez azért nem volt zavaró mértékû. Kanin is sokkal agreszívabbajk a játékosok, mint EB-on.
Amúgy ha érdekel valakit ez azért van mert a többi nemzettel ellnetáétben a magyarok erõsen individualisták, ezért nem tudunk együttmûködni, viszont emiatt vagyunk talpraesetebbek, kreatívabbak. Valamit valamiért <#nezze>#nezze>
hat te nem vagy 100as az is tuti, sorry ne haragudj de ez mar gaz 😄 ezek az ures altalanosito kommenteid most csak nekem nyitjak ki a bicskat a zsebemben vagy masnak is? 😄
Nuke: "de ez a nemzeti öntudat dolog faszság ahogy van"
ezt most fejezd be de gyorsan... nem kellenek ide a kis antimagyarkodo "libi" eszmeid... htx (naugye TereMsz, pont ERROL beszeltem tegnap444! ENNYI!)
jajjjne gyerekek
torolni fogok mert ez itt erosen off es rombolja a topikkepet ugyhogy szlódán es hagyjuk abba az antimagyarkodast meg politizalast meg ugy altalaban az egeszet! 😉
másrészt apuci nem unja meg, apuci-anyuci a belét is kidolgozza hogy a pici fiának mindent megadhasson, ezért nincsenek otthon szinte egész nap. a következményeket már te is le tudod vonni.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ugyanúgy ahogy a németeknek is megvannak a típushibáik pl, de ebbe ne menjünk bele, én kerülöm õket általában, és bejött a bnetes dolog, akikkel játszom bneten magyarok, nagyrészt normálisak
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
/When you're right, no one remembers. When you're wrong, no one forgets/
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
magyarokról meg annyit, hogy a bloodscalp hírét olyan messzire vitte a szél, hogy nem egyszer akartak kirúgni partyból, mert magyar vagyok. nyílván vannak jóarcok, de aki még arra is sajnálja azt a pár ezer Ft-ot, hogy eredetin játszon, az nagy valószínûséggel a bloodscalp színvonal. Kani az elsõ pár hónapban volt jó. Ez egy féle szelekció.
altalanositas meg azert ott van... :C
fujjkocsog magyarok vagyunk, ne is 'jaccc' velunk 😉
bnet lassú, de megõrülnék ha magyarokkal kellene játszanom, wow óta kerülöm a magyar játékosokat mint a tüzet.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
nálam ez a hiba:
"Failed to download file from Web. (#50, Line 6)"
még a telepítés elején.
Tudna valaki segíteni?
Amúgy a 4! nagykedvenc: Mangix, lancer, Lion, pitLOLd
Kis cd-s viszonylag nagyot sebzõ stun,dmg aura,dmg-red+armor csökkentés,és a mindenre(szopatás,mentés,menekülés)re használható swap.Csak kicsit törékeny a szentem szal óvatosan kell vele arcoskodni.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Egyszer középiskolában amikor ilyen lanos megmérettetés volt dotában, az invoker miatt töltött mindig egy csomót az egész játék... mindenki nagyon kívánta a halálba a srácot aki választotta <#idiota>#idiota>
A vadászós spellje a sunstrike, szerintem az egyik legjobb skillje amit amivel a sok noob megpróbál farmolni vagy szembetolni mint egy nukeot. Magamon kívül kb. 2 embert láttam értelmesen használni, pedig invokert ugye nagyon szerették húzni amikor új hõs volt (na meg ezzel nagyon jól lehet lopni is 😊)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Viszont mint vegyészként nem tudom elnyomni magamban az alkimista karaktere iránt érzett szerelmemet <#idiota>#idiota>
Illetve kedvenc rajzfilmhõsöm Lina Inverse (Slayers) is a szívem csücske. <#szeret>#szeret>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Lion meg tényleg jó, viszont kõkeményen meg lehet szopatni ha bekap egy silencet, nagyon lassú, gyakorlatilag képtelen bármire is ha a varázslatait nem tudja használni, még elfutni se tud
Rég jártam már itt.
Szóval a kedvencem: Troll Warlord
Bár mostanában elég sok olyan herot is kipróbálok akivel azelõtt nem játszottam.
Vmelyik nap Liont pickeltem és kaptam a noobozást(angolul ofc), hogy milyen sz*r csapattárs vagyok amikor str herok ellen liont pickelek, semmit nem ér stb.
Tegnap toltam vele 2 játékot. Aghanimmal ulti 1350dmg + Dagon lvl5 800dmg + Eclipse 260dmg + refresher orb = * 2 all = 4820 dmg(persze vannak módosítók) és ha nem lenne elég akkor béka(vagy új stun) és futás.
Ilyen 10:2 / 9:1 eket toltam nagyon frankó hõs, olyankor játszok vele mikor nincs kedvem darálni.
Tegnap hullott tõle Riki(miután gemem volt közelembe se mert jönni a kis takony), Razor, Centaur(!), Axe(hogy utálom axepickereket) is.
Zeussal szeretek még funolni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amit mar meg akartam kerdezni az idejaro lassan alakulgato kis kozossegtol!
(oszinten!) kinek melyik Hero a perzonal kedvence... CSAK 1 Herot lehet megnevezni!!444 nincs, hogy errol az, arrol az oldalrol az! az ULTIMATE kedvenceket akarok latni a kovetkezo kommentekben 4444! <#buck>#buck>
ps: CSAK 1 HERO! 😄
2 napot elb@sztam ra, hogy kiprobaljam TereMsz otletet a 2 basherrel kapcsolatban...
ES IGEN siman basher nelkul sokat kell az ellenfel utan futni
ES IGEN 2 (vagy 1) basherrel EGYSZERUEN NEM TUD KIJONNI A STUNBOL! folyamatosan kapja az arcaba a jot... -> tenyleg NEM tud elmenni!
mindig megvolt a killem! akarmilyen taMk jott vele szembe... siman ledaraltam a 3000 hps allatokat is, par pixelt tudtak csak elore haladni, mert ad1: santak voltak ad2: folyamatos stun alatt altak... az mas kerdes, hogy erdekes modon jottek a szokasos nyukerek es jol bedaraltak 3an... (tulero rulz) :C
Az meg hogy TE NEM TEKINTED annak mit jelent? Technikailag az. Innentõl nem tudom mit kell rajta vitatkozni.
Bara + basher = fájdalom. Bara + 2 basher = rengeteg fájdalom.
Amúgy az utóbbi problémára: engem nem zavarna az, hogy a maim orbját elnyomja a satanic, kiraknám, de sajnos csak 6 inventory slot van, így kirakom neki a fontosabbakat. Egyébként a nagy ms mellé nagyon jó, mikor bejön a maim, mert nem üldözöd be esetlegesen egy neked rögtönzött gank közepére, ha lassítod + hamar agyonvered.